:-) valóban cask ő segít. A családot nem írtom ki, elhívom a szerelőt, hogy szedje szét, hátha valami érdekesség van belül, ha az sem segít akkor ...na akkor nem tudom. kösz srácok.
Hát ha egyszer nem teszel bele mosószert és mégis habzik, akkor vagy valamelyik családtag viccel veled, (elég nehezen hihető ez is, de volt már ilyen, de azért ne írtsd ki egyből őket) vagy valami csoda van a háttérben.:)
csináltam. és kiszámíthatatlan mint a kamasz fiam. de tényleg. tudom hogy total hülyén hangzik. próbáltam azt is, hogy ment pl a pulcsi mosó program, gondoltam, bolyhos pulóver annyi lesz... simán, tiszta szép.... rövid program, egyik esetben tök jó, másik esetben (kb egyforma mennyiségű cucc és mosószer!!) habos marad, nem szivattyúz és nem centrifugáz rendesen... 40 fokos fehér program... egyszer jó, egyszer habos maradt, ekkor ráküldtem újra a teljes mosás programot (persze minden mosószer nélkül) habos maradt, cask egy extra öblítés program, öblített, habos maradt és egy kicsit sem (!!!) centrifugázta ki, csak leállt... nekem vagy szivattyú gondnak tűnik vagy programhiba...és amikor tök sok hab marad, a piros lámpa nem gyullad ki mindig, az is ötletszerűen jelez... igen tudom, hülyén hangzik...de ez van.
Azt kéne tenned, hogy üresen elindítod a gépet, se cucc, se mosószer ne legyen benne, és hogy akkor habzik-e? És lehetőleg maradj ott a közelében, nehogy valaki viccből rátöltsön mosószert...:)
tettem fel korábban egy videót amit a szerelőnek küldtem el, a centrifugálás végén a maradékról ez azóta időnként és kiszámíthatatlanul fokozódik... és nem nem vagyok egydül a lakásban :-)
Akkor jó...vagy nem...mert akkor lehet, hogy más a rossz.
A ledes kérdésre tudsz valamit?
(picit vicces úgy távjavítani, hogy ti ott, én itt, a gép pedig 1 harmadik helyen...:-P)
Már a reléket akarja átnézni a srác.
1. Ha zárlatos lenne a motor, akkor a mosáskor is érdekesen viselkedne.
2. Ha a motor terhelne be, az lényegesen sűrűbb villogást produkálna: másodpercenként párszázat.
3. Ha véletlenül szikrázik, az mit jelent? Számomra azért van különbség szikra és szikra között. Kezdve a kefekopásnál, és egészen a körtűzig van pár fokozat, és bármit is jelenthet.
4. Ha a táp omlik össze, akkor először is leáll minden. (kijelzés, motor, szivattyú) Nem villan kettőt vagy akármennyit a led... de javíts ki, ha tévednék.
Urak! (ha hölgyek is vannak, akkor ők is...:-)
Asztalos kolléga gépe még mindig nem jó. Szénkefék kicserélve. Centrifugálás előtt rendez-rendez, majd +próbál felpörögni, de visszalassul és a led az alap csökkentett fényéhez képest villant 2 erőset ("mint a fénykürt az autón", hogy idézzem).
Gorenje WA61101.
Üdv