Én pölö kedden megyek el kicsikét kirándulgatni megint felmérni a bhtcs egy két részét:)
Asszem kábé így
Hüvösvölgyből indulok mert kell onnét kéktúra pecsét:) Hosszú erdő hegy adyligetnél azt ott nézem meg a le utat remete szurdokba...:) Aztáán kálvária dombot is megnézem és nagykovsácsi..:)ennyi:) Max még nagyszénása is felmegyek körülnézni:)
Szabályszerüen kivagyok éhezve az éjszakai túrákra,csak egyedül, települések közelében /kutya !/, nem igazán jó buli. Utoljára a BEAC MAXI-n jártam és igencsak unalmas volt Psztlászlótól a Hüvösvölgyig tartó egyedüllét! Meg még előtte a BUÉK 20 is ott van!
Remacs!
Nos..:)
Tavly voltam így mesélhetek..:)
Csúcsok érintése azt jelenti hogy ahogy teccik neked fel kell menned a csúcsra:)
te általad választott sorrndben meg minden...:)
Ott vn az a pár csúcs...:) Út igaz nem mindegyikre van de hidd el könnyen meg lehet találni őket meg azért valamilyen szinten jelölik is hogy arra menj egyébként meg mindn teljesen szabadon választott...:) És megközelíthatő könnyedén azrt...:)
Egyébként én tavaly egyedül csináltam meg:)
Nem olyan nehéz:)
A BHTCS-nál mit jelent hogy a csúcsokat kell érinteni? Konkrétan a hegy tetején lesz az ell.pont,vagy csak a legközelebbi uton? A térkép szerint egy két megnevezett helyre még nagyon ut sem vezet.Sötétben hidegben megtalálni az utat + még a faluszéli leendő kóborkutyák- hát nem mondom szép ha ezt valaki egyedül megcsinálja!!!
jééé meg látom hogy kedvezmények...
csak most látm..
kedvezményes ár ilyen olyan tagoknak meg.... BUÉÉK 20 teljesítőknek:)))
akkor csak 500 lesz:)
Vigyem magammal a bizonyítékot az oklevelet vagy hogy is?:)
Idézek Lienka lapjáról.
"A rajtból a célba kell eljutnod megadott útvonalon megadott időn belül úgy, hogy út közben ellenőrzőpontokat érintesz, és ott a pontőrökkel lepecsételteted a rajtban kapott igazolólapot. Ha ez sikerül, a célban a teljesítésért díjazásban részesülsz. Általában egy kitűzőt/jelvényt és egy oklevelet szoktunk kapni, de néha más is előfordul. Rendezéstől függően út közben frissítőt is szoktunk kapni."
Játszottam egy betűkirakós játékot a neten, egy megadott betűkupacból kell értelmes szavakat kirakni. Nagyon hiányzott még egy négybetűs, és ketyegett az óra. Permutáltam, permutáltam, egyszerre beugrott a "vend" szó. Ha van olyan túra, hogy Őrség-Vendvidék, akkor a vendet talán felismeri melléknévnek. És tényleg! :-))
Tegnap vettem magamnak karácsonyra egy könyvet a magyar olimpikonokról. Ebből megtudtam, hogy Hajós Alfréd a második aranyát 1200 méteren hasonlóan szerezte, mint én az első két Piros 85 kitűzőmet. :-)) Átfázva, félholtan úszott a hullámzó hideg tengerben, és fel akarta adni, de nem talált csónakot a közelben, így kénytelen volt beúszni a célba, ahol teljesen elkészülve húzták ki. Később tudta meg, hogy nyert. :-) És lett volna egy harmadik éremesélye is, csak a szervezől elszervezték, és nem vitték ki időre a tengeri rajthoz...
A Rókafarm busztmegállónál mi is voltunk! Előtte egyszerűen eltűnt a sárga, és kénytelenek voltunk az útra kimenni, ha nem akartunk egy nagy kavarást kockáztatni.