Nos, akkor en is osszegzek.
ossz tav-562 km
ossz szint-12293 m
leghosszabb tura-Fazekas 175
duplazas- Matraberc+PVV
leggazabb turak-Kinizsi/18. szulinap unnepeltunk vegig/,Matraberc/par hegymaszo baratom megfuttatott/
Tegnap értesültem hogy megrendezik a Hid túl messze van túrát!
Igaz csak bejárás jelleggel, szolgáltatás és pontok nélkül. De legalább lesz:)
Én biztos hogy ott leszek!
Remélem, 2004-ben nem lesz rá szükség a Vasas Maratonon.
És azt is remélem, hogy ha addig nem is, de ott biztosan találkozunk. Jó lenne egy esőmentes, szép őszi túra!
"Érdekes lenne reggel futás, utána munka, utána túra .. másnap újra munka." Hát, évkezdésnek nem rossz a terv... De valamikor enni is legyen időd közben :)
Látom már, hogy föl kell kötnöm a gatyámat az új évben, hogy labdába rugjak mellettetek...
Csanya, sajnos a lányom nem jön velem sehová. A legnehezebb kamaszkorban van.
Ráadásul a szülinapja az övé, vagyis buli lesz ezerrel. Meg vendégek, akiket ki kell szolgálni. Úgyhogy ez a nap nem túrázásról szól.
Szia! Ez valami új 48 órás triatlonhoz lesz? :-) Egyébként Talpaló fog mellettem talpalni, ha minden igaz. Vannak halvány elképzeléseim és útvonaltervem a csúcsok megközelítéséhez, neki meg határozott tempója, majd felébreszt, ha el akarnék az út szélén aludni. Moszkva tér 18.00, 56-os vili vagy a rajtban 19.00.
Optika !
Ezexerint mentek a BHTCS-re is?
Erre lehet, hogy csatlakoznék, de nem 100%. Érdekes lenne reggel futás, utána munka, utána túra .. másnap újra munka. Még átgondolom.
Tibet
Csak nem a Budai-hegység helyes kis nem túl közeli magaslatait járnád be Szilveszter éjjel? :-) /Többieknek: vajon miért gondolom én azt, hogy bármilyen éjszakai szakaszt max. éjszaka kell előzetesen bejárni, különben nincs benne semmi poén, sem akkor, sem a teljesítés napján?/
Szia Cam-Mogó!
Nyugtatásul más is dolgozik. Sőt nekem a jan2. munkanap és utána jan 19-ig mindennap, amig nincs kész a riport.
A BUÉK-ra azonban megyek. Futni szeretnék, ha nincs jég, és 3órát tervezek, legfeljebb nem sikerül, de mostanában 14-15 km szokott sikerülni 2óra körül :-)
Majd írok egy sztorit a Kék túrába... végülis szerencsésen megúsztam.
Szép napot! Én már itt a bányában...
Csak elújságolom, hogy mit hozott a Jézus a karácsonyfa alá: egy pár BAKANCSOT :-) és egy pár KAMÁSLIT :-)
Mostmár aztán nincs mese,
Kifogás meg nyafogás,
Szedd a lábad, indulhat a
Havas-Jeges Cammogás.