Nálam most év-záróra, holnap Pestre kell mennem, programtelepítés, évváltás az év utolsó munkanapján :(
Otthon meg nincs netem. Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok! Jó volt itt, köztetek, 2003-ban.
Eddig 34 topiklakó adatai kerültek be a "mátrixba".
Akiktől pontosítást kérnék:
altvizsla - lásd az előbbi bejegyzésemet...
tvik - csak a ttúrák száma és az össz. km van meg
Sherpa - ttúrák száma és még néhány adat kellene
Lükepék - átnevezések (ha voltak), össz. km/táv
gyuri74 - még csak azt számolta össze hány ttúrán volt:)))
-
SétáLós bácsi! Ugye Te is küldesz adatokat?
Nem igazán sikerült kihámoznom az adataidat.:)))
A készülő topik statisztikában így csak egy konkrét adattal leszel benne: leghosszabb távként a K100. Nem lehetne kicsit pontosabb adatokat? Össz. ttúra 2003-ban, össz. táv/össz. szint, stb.? Így nagyon foghíjas leszel adatilag:)))Részletes adatlapot az infómnál is találsz, vagy nézd meg az előtted nyilatkozókat:) Persze, csak ha Te is szeretnéd színesíteni ezt a leendő 2003-as topik listát...
Ha jól kalkulálok a BUÉK20 mindig az év első szombatja, kivéve ha az január 1 (mint pl. 2005). Pedig szerintem az lenne az igazi buli ha valaki átmulatja a szilvesztert, és a buli után egyből lenyom egy huszast.
Ha a rendezőség elfogadja javaslatomat akkor szakítson a szombattal és mindig január 1 legyen az új időpont. Higgyétek el hogy egy igazi mulatós party után egy téli túrázás a legegészségesebb. Valahogy a 2 dolog kiválóan kompenzálja egymást.
Nos összegezzünk:
össz táv: fogalmam sincs, most nincs kedvem összeadni
össz szint: hááát nem volt olyan vészes (háttal nem kezdünk mondatot)
longest powerhájking: K100 of course
duplázás: az meg micsoda ?
leggázabb: BUÉK20 (cikis lett volna ha a startnál álldogálók látják hogy már visszafelé jövök, és a starthelyen bejelentem hogy idáig mentem)
szintidő csúszás: ilyen nem létezik számomra
+kerékpár: 20 évvel ezelőtt eladtam a bicajt, azóta járom a boltokat, még nem volt ami megtetszett volna és meg kellett volna vennem. Tehát 0km
Ehhez képest 2002ben találkoztunk egy jól megtermett malamut-szerűséggel. Mondjuk teljesen rendes volt, jött velünk vagy 6-7 kilométert, aztán csatlakozott egy ellenkező irányú csapathoz. Még fényképezni is hagyta magát olyan japán túrista módra. De azért mikor elöször kilépett éjjel az erdőből ... megilletődtünk :)
Én is keverem. De mivel a 2003-as túranaptár elfogyott 20-án éjjel Egerben, és a soron következő túra a BUÉK, ezért dec. 21. óta helyénvaló azt állítani, hogy már 2004 van. :-)))
Asszem ezt az évet is egy BUÉK20-szal fogom kezdeni. Remélem nem úgy fogok startolni mint idén, hogy az első 500 méter után fel akartam adni a túrát ! Aztán valahogy csak sikerült végigmenni, és sikeres teljesítés lett belőle.
Sziasztok!
Boldog Új Évet Kivánok Minden Topikosnak!!
Jó lenne a Búék20-al kezdeni az évet, mint tavaly, SK-val egész kellemes tempót mentünk rajta, leszámitva a nagyon jeges helyeket :))
Sajna nem jön össze, ma délután megyek vissza a laktanyába, holnap szolgálatban leszek.. Majd gondolok Rátok is..
Szia, nagyon jó a Kéktúrás Topic 2905-ösében általad említett weblap: http://kincsem.tofk.elte.hu/studio/
ahol a Másfélmillió lépés Magyarországon három kazettájának alapos feldolgozása (is) megtalálható. Helységek, geológia, vízrajz, élővilág, várak és kastélyok, templomok, múzeumok, kilátók, népszokások, mesterségek katalogizálva láthatók itt.
Tegnap írtam egy emilt Rosztóczy Andrásnak:
Kedves András!
Többekkel együtt érdeklõdnénk, hogy meg lesz-e rendezve a hétvégén "A híd túl messze van" teljesítménytúra? A választ tegnap este adta, én ma reggel olvastam:
Nem sajnos, hivatalosan nem, de lesz egy 10 -12 fos csapat (kovacs janos, hmvhely vezetesevel) aki sajat kezdemenyezesere vegigmegy. Azt nem tudom, hogy Szegedről indulnak-e vagy Vásárhelyről.
Ha valaki mégis szeretne résztvenni, és gond a szállás, akkor nálunk az albérletben elalhat. Fürdést, étkezést, ágyat és gyerekzsivajt igen, külön szobát nem fel tudok felajánlani.
"Igaz csak bejárás jelleggel, szolgáltatás és pontok nélkül. De legalább lesz:)"
Na, ezt nem igazán értem.
Lesz egy közös rajt, és együtt kell menni? És nyilván együtt is érkezni a nem létező célba?
Amúgy meg ha jól emlékszem, tavaly előtt is megrendezték már. Akkor miért kell bejárni?
A gátak csak nem változtak annyit... :-)
Bennem, ez a naponta változó "megrendezik-nem rendezik" tortúra bizonytalanságot vált ki, főleg ha figyelembe veszem, hogy a CsMTsz honlapján még mindig az szerepel, hogy a túra "forráshiány miatt elmarad 2004-ben".
BHTCS
Ki merre tervezi a körbejárást?
Én a Meszestől kezdve és óra járásával megegyező irányba.
Ma voltam bejárni egy részét: nagyon szép, és egy kis hó is volt.