Sikerült visszaforrasztanom a szenzorban a lábra a vékony fémszálat. A jelenség viszont megmaradt.
Ez úgy néz ki hogy az olajszintet tökéletesen jelzi a műszerfalon. Azonban inditás után 5-ször felvillan az olajnyomás visszajelző lámpa. Elméletileg az olajminőség miatt figyelmeztet hogy, cserélni kellene.? Olajcsere után gépen nullázták a szervízintervallumot, azonban új olajjal szűrővel is a fent leírtat produkálja. Az olajam TOTAL Quartz 9000 5W-40.
Következő cserénél megpróbálom a TOTAL Quartz Ineo ECS 5W-30-at, jobb ötlet híján.Olajat kb.:10 000 km-enként szoktam cserélni.
Kiszereltem az olajszint jeladót, nem volt egyszerű mert le kellett vennem a katalizátort a turbóról mert 2 cm miatt nem lehetett kihúzni a szenzort. Kimostam benzinnel és akkor láttam hogy a belsejéből kiáll egy nagyon vékony fényes fémszál. Ezt a fémszálat majd megpróbálom visszaforrasztani a kihívás kedvéért, majd lepróbálom egy flakon olajba mit mutat.
Tudnátok nekem segíteni a következő problémámmal kapcsolatban? Megadta magát az olajszintjelző szenzorom 2007-es 2.2 hdi 4HU motorkódú peugeot boxerben.Végignéztem az összes alkatrészforgalmazó honlapját de sehol sem találtam.Szerintetek lehet kapni ezt a szenzort, vagy bontóban próbálkozzak?
Űdvőzlök mindenkit olyan segítséget szeretnék kérni van egy 2004 peugeot boxerem rendeltem hozzá porlasztókat minden szám egyezik csak az a hósszú nem ami 96-tal kezdődik az baj ??