Keresés

Részletes keresés

schlymy Creative Commons License 2014.03.05 0 0 3759

én csak remélem, hogy a tegnap igényelt (akciós) vízumok feldolgozása még nem kezdődött el...és, hogy akkor így visszatérítik a pénzt....majd kiderül :)

alicoins Creative Commons License 2014.03.05 0 0 3758
Előzmény: BUDPORT (3757)
BUDPORT Creative Commons License 2014.03.05 0 0 3757

BUDPORT Közlemény

A mai nap folyamán több forrásból olyan hír jutott el hozzánk, hogy 2014. március 22-től nem kell vízum magyar állampolgároknak az Egyesült Arab Emirátusokba történő beutazáshoz. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy hivatalosan, számunkra hitelesnek mondható forrásból még nem nyert megerősítést. Fontosnak tartottuk azonban megosztani veletek, mert ez lényeges azok számára, akik a jelzett határidő után szeretnének az Egyesült Arab Emirátusokba utazni. A holnapi nap folyamán minden hivatalos információnak a birtokában pontos tájékoztatást adunk.

Amennyiben a hír megerősítést nyer, úgy:

Azoknak, akik a BUDPORT rendszerén igényeltek vízumot és az utazásuk 2014. április 10. után van, a befizetett vízumdíjat teljes egészében visszatérítjük, a visszatérítésről email-ben egyeztetünk.

Azoknak, akik a BUDPORT rendszerén igényeltek vízumot és az utazásuk 2014. március 5-22. időszakra esik, a kész vízumokat 2 napos határidővel kiállítjuk.

Azoknak, akik a BUDPORT rendszerén igényeltek vízumot és az utazásuk 2014. március 22-április 10. időszakra esik csak és kizárólag abban az esetben térítjük vissza a vízum árát, ha a vízumot még nem állítjuk ki a mai naptól számított két napon belül. (Vannak olyan vízumok, amelyeknek a feldolgozása már tegnap megkezdődött, így amennyiben a az UAE kormányhivatala kiállítja, azt már nem tudjuk visszamondani.)

A fentiekkel kapcsolatos kérdésekre csak és kizárólag a holnapi nap folyamán, a hivatalos megerősítés után fogunk válaszolni, illetve ezen a fórumon is tájékoztatni fogunk benneteket.

BUDPORT TEAM

Szilvia61 Creative Commons License 2014.03.05 0 0 3756

Elisse

elnêzêst ha rosszindulatunak tünt a hozzàszolásom, nem annak szántam hanem sokan irnak tanåcsot a többieknek, és ên is segitsêgnek szãntam, nem rosszindulatnak.

bocsi ha annak tünt.

jo utazåst mindenkinek !

Erzsebet23 Creative Commons License 2014.03.05 0 0 3755

Sziasztok!

Egy hónapja utaztam az emiratesvizum.hu irodán keresztül Dubaiba. Nagyon gyorsak és csak 100 euro volt a vizum.

Törölt nick Creative Commons License 2014.03.05 0 0 3754

Tisztelt BUDPORT!

Köszönöm! A biztonság kedvéért írtam e-mailt is, mert nem szerettem volna lemaradni az akcióról. Azonnal választ kaptam e-mailben.

Köszönöm BUDPORT!

Előzmény: BUDPORT (3750)
schlymy Creative Commons License 2014.03.05 0 0 3753

Én éltem a tegnapi BUDPORT akció lehetőségével..remélem nem bánom meg:) már csak utazni kell...de augusztusig még sokat kell várni...

elisse Creative Commons License 2014.03.05 0 0 3752

A Wizz rendszeresen akciózza a járatait és már nem egyszer a partnercégekkel együtt a szállást, vagy most a vízumot. Eddig is volt más választás. Én akkor is azokat  választanám akik már bizonyítottak, amit mások már kipróbáltak és elégedettek voltak.

A rosszindulatú megjegyzések pedig tartsd magadba, mert még lehet, hogy mégis a BUDPORT-nál lesz szerencséd. :-)

Minden jót!

Előzmény: Szilvia61 (3748)
BUDPORT Creative Commons License 2014.03.05 0 0 3751

Kedves Szilvi, Mi, akik a nemzetközi piacon megbizható vizumszolgaltatok vagyunk nem egy kis iroda "akcióit" figyeljük, hanem a Wizz Air mint strategiai együttműködő partnerünk kampányait támogatjuk, azokhoz igazodnunk. Igy lesz ez a jövőben is. Köszönjük mindenkinek az eddigi bizalmat, hamarosan új termékeket es szolgaltatasokat is tudtok foglalni a BUDPORT oldalán. Szep napot, BUDPORT TEAM

Előzmény: Szilvia61 (3748)
BUDPORT Creative Commons License 2014.03.05 0 0 3750

Szia, A foglalas visszaigazolása több mint elegendő, azon mar látszik a foglalasi kód ami alapján látjuk a légitársaság rendszerében valamennyi szükséges információt.

Üdvözlettel: BUDPORT TEAM

Előzmény: Törölt nick (3746)
Szilvia61 Creative Commons License 2014.03.04 0 0 3748

Kedves Budport !

leesett a tantusz miêrt lett betéve az akcio 4-re ?

mert már lehetett tudni, hogy màs cég is fog vizumot adni, olcsobban mint 129 dollàr

most màr nem sajnàlom, hogy nem tudtam beadni a vizim igénylöt.

üdv. Sziszi

Törölt nick Creative Commons License 2014.03.04 0 0 3746

Tisztelt BUDPORT Team!

A vízum igénylés 38. pontjánál elakadtam, mivel a Wizzairtől a foglalást visszaigazolták, de jegyünk (online foglalás) nincs.

Mi a teendő?

emiimese Creative Commons License 2014.03.04 0 0 3745

Ez szuper márcsak egy kérdésem maradt: elindíthatom úgy is hogy nekem csak május 14 étől kell?  ,csakhogy éljen a 20% kedvezményem? köszönöm a választ

Előzmény: BUDPORT (3743)
Ritu77 Creative Commons License 2014.03.04 0 0 3744

Üdvözlöm! Úgy is eltudom indítani a vízumigènylèst, hogy az útlevelek 1-2 hèten belül èrkeznek meg, ès utòlag töltöm fel? Úgy is èrvènyes az akciós àr? Mert minden megvan màr, csak arra vàrunk.Köszönöm vàlaszàt. Rita.

Előzmény: BUDPORT (3741)
BUDPORT Creative Commons License 2014.03.04 0 0 3743

Igen, természetesen érvényes! BUDPORT TEAM

Előzmény: emiimese (3742)
emiimese Creative Commons License 2014.03.04 0 0 3742

Ez akkor is érvényes ha a repjegyem már megvan , tehát nem ma foglaltam, de ma elindítanám a vizumot? Akkor érvényes a vízumra a 20 % kedvezmény?

Előzmény: BUDPORT (3741)
BUDPORT Creative Commons License 2014.03.04 0 0 3741

Ez így van es csak éjfélig lehet ezzel a lehetőséggel élni. A vizum ára Wizz Air utasoknak 103 USD, vagyis 26 USD-vel kedvezőbb! Ha valaki júliusban megy, akkor is elindíthatja az igénylését de a BUDPORT csak 30 nappal indulás elott fogja kiadni a kész a vizumot. Ha valaki 30 napon belül szeretne az UAE-be utazni, akkor az igényléstől számított 2 munkanapon belül elkeszitjük a beutazashoz szükséges papírokat. BUDPORT TEAM

Előzmény: pockos21 (3740)
pockos21 Creative Commons License 2014.03.04 0 0 3740

Mai foglalás esetén 20 % kedvezmény a wizzair jegyekre és BUDPORT vízumokra:)

AliCafe Creative Commons License 2014.03.03 0 0 3739

Nincs szükség meghivó levélre, vagy igazolásra. Elég, ha beirjátok az ismerős vagy szálloda cimét.

Előzmény: bsz99 (3738)
bsz99 Creative Commons License 2014.03.03 0 0 3738

Sziasztok!

En sem vagyok otthon a kerdesben, de az en esetem a kovetkezo.

Csaladi ismerosokhoz megyunk, e-mail- ben elkuldte a lakcimuket, telefonos elerhetoseget es ennyi. Ezeket beirtam a vizumigenylesnel a megfelelo rovatba. Ennyi! Meghivolevel, igazold hogy valos- e a cim, ilyen nem volt. Bar hozzateszem nem kamut irtam be.

Előzmény: Vizipapa (3728)
alicoins Creative Commons License 2014.03.02 0 0 3737
elisse Creative Commons License 2014.03.02 0 0 3736

Neked is köszi Yoda!

Üdv.

BUDPORT Creative Commons License 2014.03.02 0 0 3735

Szia,

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a visa@budport.hu email címen és segítünk kezelni ezt a kérdést. Hivatkozz a fórumra. Szép hétvégét, BUDPORT TEAM

Előzmény: baby_devil (3727)
B747-8 Creative Commons License 2014.03.02 0 0 3734

Ìgy lehet egyszerűen ès olcsón bejutni a Dubai World Central Al Maktoum repülőtérről (wizzair) bejutni Dubajba. A reptèrről kilèpve bal oldalon van egy  helyi buszmegàlló(rta) ahonnan órânkènt, minden óra 00 kor( ez volt novemberben) indul a helyi busz a Jebel Ali ( vègàllomàs) metrómegàllóig , jegyet a sofőrnèl lehet venni kb. 3 drh. Az utolsó metró 23 órakor indul a vàrosba, ha a gèp nem kèsik, akkor el lehet csìpni a 22 órakor induló buszt.Az út 45-50 perc.Ha lekēsed, akkor taxival èrdemes elmenni a metromegàllóig. A taxi a belvàrosig kb.150 Drh lett volna.

Yoda2448 Creative Commons License 2014.03.02 0 0 3733

Szia!

Gyakorlatilag nagyon klímáznak, és mindenhol. Plázákban, éttermekben, boltokban, reptéren, buszon, metrón, buszmegállókban(!), metróállomáson, hajón, tehát gyakorlatilag minden helyen, ami zárt! És nyomatják is rendesen, (bár mindjuk én szeretem az ilyet...) úgyhogy aki fázós annak érdemes egy könnyű kis hosszúújjút magánál tartani, mert elég drasztikus tud lenni a hőmérsékletkülönbség!

Előzmény: elisse (3726)
elisse Creative Commons License 2014.03.02 0 0 3732

Köszi.

Előzmény: AliCafe (3731)
AliCafe Creative Commons License 2014.03.02 0 0 3731

Szia, minden klimatizált, igy érdemes egy könnyü kardigált magadnál tartani, de nem nagyon durva a klima. A Dubai Mall néha kicsit hüvös, de pl. a Mall of the Emirates egyáltalán nem. Üdv. AliCafe

Előzmény: elisse (3726)
AliCafe Creative Commons License 2014.03.02 0 0 3730

Szia, szerintem ne hagyd el a repteret (tranzitban maradsz), az a legjobb megoldás. Pár óra városnézés nagyon nagy költségedbe és stresszbe kerülhet. Ennyi időre nem érdemes vizumot intézni vagy esetleg szállást fizetni. A vizum nincs ingyen, akkor sem ha légitársaság intézi, ha szálloda, ha kinti rokon vagy utazási iroda. Maximum belerakják a totál költségbe, ezért nem jelenik meg külön tételként.

Üdv. AliCafe

www.dubai-info.hu

elisse Creative Commons License 2014.03.01 0 0 3729

Szia!

Ki szeretnél menni a városba, azért kell a vízum? Vagy az átszállásnál is kell? Egyébként a vízumkérelemnél meg kell adni pontosan, hogy hány óra hány perckor érkezel és melyik járattal,ill. ugyanez visszafelé, vagyis mikor elhagyod az Emirátust. Nem gondolom, hogy a ti esetetekben szükséges a szállásfoglalás. De ha írsz a BUDPORTnak egy e-mailt, biztosan megválaszolják neked. Még akkor is, ha van lehetőséged máshol ingyen igényelni. 

De biztosan itt is kapsz választ, mert vannak akik nagyon képben vannak. :-)

Vizipapa Creative Commons License 2014.03.01 0 0 3728

Szia!

Én nem vagyok nagyon otthon a kérdésben - vannak a fórumon akik ott élnek és biztos jobban tudják -  de szerintem sehogy nem kapsz vízumot szállás nélkül, ha turista vagy. A vízumot a lefoglalt szállás által kibocsátott "meghívólevél" alapján adják ki, vagy ott élő rokon stb. meghívólevele alapján -- ha jól tudom.

Ráadásul csak így ingyenes a vízum, mármint szállással ha repülőtársaság által veszed igénybe, különben pénzbe kerül.

Én az Emirates-sel repülők jövőhéten, úgyanígy intéztem, tehát ingyen vízum 1 éjszaka szállással, de nekem hosszú 21 órás tranzitom van és így megéri.  A BUDPORT még gyorsan elintézi, azt hiszem 120 dollár - itt a fórumon olvass utána- de azt nem tudom, hogy ők szálláshoz kötik-e.

Neked ha jól értem csak visszafelé lenne jó,mert ott van kb. 7 órád, de ha leveszed amig kijutsz a reptérről és a visszafelé bemenetelt - akkor is kint kell lenned 2 órával a gép indulása előtt - szerintem nem is éri meg arra a kb. 3 órára.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!