Keresés

Részletes keresés

kaviat Creative Commons License 1999.09.14 0 0 5
a feje egyébként pont passzol a zenéhez :))) tulajdonképpen ma se tudom miért vagyok oda annyira ezért a pasiért, hisz alig énekel, csak dünnyög meg mormog valami föld alatti láncfűrészes hangon... oszt valahogy mégis megnyugtat ha meghallom... a főszám ezen a lemezen /ehhez van a klipp is/ a For Real valami nagyon finom kis cucc... érdekes kicsit konzervatívabb let a dolog, helyenként már egész rock zenés a kiséret /1ik másik Tom Waits nótát idézi, pedig teljesen más műfaj../... a rap viszont nagyon hasít a lemezen :)) ahhoz képest, hogy amikor főzés közben a konyhából hallgattam /na jó én csak segéd voltam/ valami nagyon nem teccet, úgy hangzott mintha kilógna a lemezről a másik bácsi hangja.. de talán 2. - 3. hallgatás untán nagyon a helyére került.. kellett már ez a lemez...

.kav]4t

weirdo Creative Commons License 1999.09.13 0 0 4
Én egyébként a Black Steel-es időkben azt hittem a Tricky csaj, de aztán kiderült, hogy az Martina:)))))))))
Szerintem meghatározó ember, és iszonyatos egy feje van
w
weirdo Creative Commons License 1999.09.13 0 0 3
Kérdés: jól jártunk, hogy van Tricky és MA, vagy sem? Mushroom is villant majd?
w
micsoda sebesség, cset lesz ez, te!
kaviat Creative Commons License 1999.09.13 0 0 2
lehet az új cuccra is rendesen behalni :))

.kav]4t

weirdo Creative Commons License 1999.09.13 0 0 1
35 perc???????????? ezek szerint a régi dallamokra kell újra és újra meghalnom
w
weirdo Creative Commons License 1999.09.13 0 0 0
Marathons of comparis0000000000000000000n, vagy Karmac0000000000000ma, jamaican aroma
w
ez tényleg jól esik:)))))
kaviat Creative Commons License 1999.09.13 0 0 topiknyitó
_kEn_ Mester inditványára úgy érzem magam is, jó lesz nekünk egy ilyen kis topic, ahova mindeféle izgi trip-hop témákat beönthetünk.. én kezdem is az új Tricky lemez méltatásával : igen jó kis cucc, annak ellenére hogy a hossza nem a mai standardoknak felel +, azaz rövid :(( ez az 1etlen baja, mivel szivesen hallgatnék többet is az új hangokból mint 35 perc... bár el kell ismerni, legalabb nem csinalta azt, amit soxor hall az ember, hogy a maradék helyekre gyengébb tölteléknótákat tuszkolnak az 50-60 perc elérése érdekében... nekem mostanság ez a pasi a standard trip-hop művész...

/0ásozó cimboráim ide gyertek :))/

.kav]4t

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!