Keresés

Részletes keresés

Dewey Readmore Books Creative Commons License 2010.05.20 0 0 205
Szuper!! Köszi az infót!
Előzmény: N55 (204)
N55 Creative Commons License 2010.05.20 0 0 204

Sziasztok!

 

Szeretném megosztani a ma hallott infókat, amit az Elephant-tól kaptam.

 

A nyílt nappal kapcsolatban annyit mondtak,hogy nekünk - mármint leendő lakóknak - nem szükséges külön regisztrálnunk, csak amennyiben a sorsoláson szeretnénk részt venni.

 

A műszakival kapcsolatban, idézem: " Most már napok kérdése, ugyanis a várt ajtók megérkeztek"!!!

 

Azt is mondták, hogy elképzelhető, hogy még a nyílt nap előtt meglesz a műszaki...

Szóval várja mindenki a telefont....

 

Sziasztok

Dewey Readmore Books Creative Commons License 2010.05.19 0 0 203

az előbb elrontottam a linket, most talán összejön:

http://www.facebook.com/home.php?#!/notes/elephant-holding-zrt/nyilt-nap-a-vigo-haz-ban-2010-junius-13-1100-1700/392714732098

 

a szöveg, ha valakinek nincs kedve regisztrálni:

 

Nyílt Nap a Vigo Ház-ban 2010. június 13. 11:00-17:00

 

Helyszín: XX. kerület, Vörösmarty - Szegfű utca sarok

Programok:

- A beruházás lakásainak szabad bejárása, bemutatása
- Ingyenes értékesítői és banki tanácsadás több bank személyes jelenlétével
- 14:00 órától rendkívüli koncert: az Oltalom Kulturális Kör hajléktalanokból álló zenekara lép fel, Csányi Sándor színművész közreműködésével
- Csányi Sándor színművész a helyszínen dedikációt tart
- Az esemény háziasszonya: Szögeczki Ági (VV Ágica)

Részvételéről várjuk előzetes regisztrációját.

Az Elephant Holding Zrt. facebook oldalának rajongói, valamint az eseményen résztvevők és regisztrálók között egy elefánt szobrot sorsolunk ki.

 

Dewey Readmore Books Creative Commons License 2010.05.19 0 0 202
Dewey Readmore Books Creative Commons License 2010.05.17 0 0 201

Sziasztok!

 

Mi is pár napig maradtunk távol a fórumtól, és közben több új hozzászólás született, mint máskor egy hónapig...

Hát, olyan sok újat én sem tudok hozzátenni. Ami a legbosszantóbb, hogy ha nincs ez a kavarás az ajtókkal, már rég el lehetett volna kezdeni a lakások átadását (legalábbis ezt az infót tudtam meg az Elephanttól).  És persze senkinek sem mindegy, mire készüljön, mikor költözhet végre...

De tényleg, próbáljuk pozitívan felfogni: végül is nem rossz néhány szép olasz ajtó :), csak érjen már ide végre...És a lakás olyan klassz volt már bejáráskor is, remélhetőleg nem az utolsó pár lépésnél rontják el. Előbb-utóbb csak megkapjuk azt a kulcsot, de azért jobb lenne minél előbb...vagy legalább tudni, hogy mire számítsunk.

 

Előzmény: RNK (200)
RNK Creative Commons License 2010.05.16 0 0 200

Sziasztok!

 

Eddig minden nap néztem a fórumot most egy két napot kihagytam és tessék...:)

 

Egy két info amit én tudok!:)

 

Valóban a beltéri ajtók hiányoznak de megvan a megoldás és 2 hét múlva már itt is leszenk az ajtók! :) majd utána kb. 2 hét mire mindenhova beszereliek és már kész is! Egyébként Örüljünk hogy nem Lengyel ajtókat hanem Olasz beltéri ajtókat kapunk:)

 

Elephant anyagi gondok? Kizárt!! Stabil megbízhaó cég!

 

Minden lakás egyedi mérővel lesz ellátva és egyedileg le lehet kapcsolni a rendszerből tehát ha nem fizet nincs viz vagy áram. Mindenki azután fog fizetni amit fogyaszt. Gondolom ezt mindenki tudta... Az viszont egy másik kérdés hogy az öntöző berendezés vizét ki fogja fizetni? Esetleg hogy lesz beépítve a közös költségbe? Ha be lesz  építve akkor az csak az eladott lakások közt oszlik meg vagy az Elephant is felvállalja azokra a lakásokra amik nincsenek eladva?Mondjuk ez mindenre vonatkozik nem csak a locsolásra!   

 

Majd minden kiderül!:)

 

Egy Ötlet! beköltözések után csaphatnánk egy picknick-et ahol megismerjük egymást! 

 

Szerintünk is jó is közösség alakul majd itt ki!:)

 

Nagyon várjuk a költözést!!!!!!!!!!

 

 

Üdv!

 

 

Hamarosan költözés.....!:D

Dain Bramaged Creative Commons License 2010.05.15 0 0 199

Sziasztok!

 

Örülök, hogy az eddig külső szemlélőkből aktív hozzászólók lettek néhányan!

 

A műszaki osztály szerint a belső ajtók akadályozzák a műszaki átadást. Hogy melyik belső ajtó (bejárati vagy szobaajtó) azt nem tudom. Tájékoztatásuk szerint az ajtók folyamatosan érkeznek.

 

Bokrok vs. ajtók. Én nem láttam még parkosítást és bokrokat csak -ahogy Pubel írta- piszkálgatják a parkot. Legalábbis az RNK által felrakott képekhez képest nincs sok változás. Azért eddig ez sokkal dinamikusabban ment!

 

Egy dolgot szeretnék kiemelni: amikor mi 2008 őszén megkötöttük a szerződést akkor azt mondták, hogy csak azért 2010 május 30. a műszaki átadás határideje, mert olyan dátumot akarnak írni amit BIZTOSAN be tudnak tartani, mert nagyon nem szeretnének kötbért fizetni (ez a mondat most válik aktuálissá). Ezt azután megfejelték még 60 nap kötbérmentes időszakkal. Most itt állunk, 15 napon belül kb. 90 lakást át kellene adniuk.

2008 ősze nagyon régen volt és aki azóta vár azt megértem ha most türelmetlen, feszült, és tudi akarja, hogy mire számítson. Én megkérdeztem őket, hogy tudják e tartani az általuk BIZTOSRA vállalt határidőt és az volt a válasz, hogy amint megtörténik az ajtók beszerelése majd tájékoztatnak. Hát köszönöm.

 

Pesze nem látok bele az Elephant pénzügyeibe, de nem gondolom, hogy pénzszűke miatt lenne a késés. Úgy tudom, hogy elég tőkeerősek, a projekt-hitelt forintban vették fel ezért nem érintette őket a hitelválság. A csepeli projektjük megakadt, a másik építkezés területén régészeti leleteket találtak, és még mindig talpon vannak. Szóval örülök, hogy őket választottam (és nem a Dunagyöngye lakóparkot a Mediterránban). Az ügyintézéssel nagyon elégedett vagyok, eddig minden problémámat rugalmasan profi módon megoldották. Csak hát most kéne igazán virítani. És? Majd tájékoztatnak.

 

Fontosnak tartom persze az időfaktor és a minőség arányát. Semmiképpen sem szeretném, ha most gyorsan összecsapnák a munkát azért, hogy elkészüljenek határidőre. 

 

Egyébként még nem kell minden pénzt befizetni (legalábbis nekem). Az én fizetési ütemtervemben a műszaki átadáshoz van kötve egy nagyobb összeg befizetése. És persze a használatbavételihez az utolsó 10%. A pénzügyi osztályon azt mondták, hogy kövessem az ütemtervet és most csak a 10%-ot fizessem be. De ez mindenkinek más lehet, kérdés esetén érdeklődjetek. A közös költség 50000.-Ft és a többit pedig tényleg csak a végén kell kiköhögni mielőtt kulcsot kapsz (ezt is ők mondták). Én azt nem értem, hogy ha nekik érdekük hogy pénzt fizessünk akkor miért csak most 1 hónappal a használatbavételi benyújtása után küldték a levelet és várják a pénzt? 

 

Tökéletesen egyetértek azzal, hogy ha végre beköltözünk akkor nagyon oda kell  figyelnünk a társasház alakításnál. Külön köszönet a Zaragozás Soso-nak a tanácsért!

 

Szóval várjunk a műszaki átadásra, vagy legalább egy jó nyílt napra június 16.-án!

Ja és arra, hogy tájékotassanak!

 

Kellemes várakozást!

 

Üdv!

 

 

sosoD018 Creative Commons License 2010.05.15 0 0 198

Sziasztok!

 

Üdvözlet Vigo-sok. Azt szertném a hozzászólásommal biztosítani, hogy a Zaragoza II. ütenében egyáltalán

 nincs káosz, mert nálunk más a gazdákoldási forma, mint az I.ütemben.

A KK.-nk jó viszonyt igyekszik kialakítani az építtetővel, és remélem ez így is marad.

Nagyon jó SZVB tagok kellenek és nagyon jó KK. aki nem akadályozza a papírokba a betekintést. Na és szorosan együtt müködik az SZVB-vel. Gondnokunk nincs, mert a KK is és mi is feleslegesnek tartjuk, hiszen a szakipari munkákat úgysem Ő végezné, ezek megrendelését meg nem bizná egy gondnokra, mivel ezek a munkák anyagiakkal járnak és azért meg a KK a felelős.

Amennyiben bele tudtok szólni, abba. hogy ki legyen a KK. Ti válasszatok.

Nálunk mi választhattunk, mert szerncsére az első közgyülésen lemondott az építteő által kiválasztott. Az I. ütemnél még ők vannak. Ők meg vannak vele elégedve. Mi még oda sem költöztünk, de már láttuk a hibáit, miután átvettük az anyagot minden hibájuk igaznak is bizonyult.

 

Mielőbbi jó költözést kívánok Nketek

 

Üdv. Egy Zaragozás a II. ütemből.

Előzmény: Pubel (193)
Pubel Creative Commons License 2010.05.15 0 0 197
Sziasztok!

Nagy öröm látni és olvasni a hozzászólásokat. Engedjétek meg hogy egy kicsit bővebben én is írjak egy két dolgot.


I. A lakás, ház átadása
Biztos vagyok abban, hogy előbb-utóbb megtörténik. Az Elephant át fogja adni. A kérdés csak az mikor?

II. Az ajtók kérdése
Szerintem itt egy félreértés van, vagy a sok nem hivatalos információ kavarog. Egy biztos az én tudomásom szerint a belső ajtók szállításával van gond, nem pedig a lakások biztonsági ajtajaival.
Egyébként az, hogy az oldalon látható képeken mi van csak cenzúra kérdése. Őszintén ha Ti lennétek az Ő helyükben, nem a "szép"-et, a minden rendbent mutatnátok?

A belső ajtókat szállító céget egyébként ...törölve. Elnézést.

III. Terep rendezés vs. belső ajtók
A belső ajtókkal nyilvánvalóan gond van, hiszen ha nem lenne már mindenki nyakán ott volna az Elephant, és időpontot akarna egyeztetni a műszaki átadásról, hiszen neki is azaz érdeke hogy ez minél előbb megtörténjen. Előbb, mint hogy a kert rendben legyen...dehát ugye azt csinálják és nekem nincs tudomásom arról, hogy egy lakást is átadtak volna!
Viszont a tereprendezés is nagyon fontos, hiszen a rész-finanszírózó bank csak akkor fogja átutalni, ill. szabaddá tenni az utat a pénzhez az Elephant számára, ha a projekt 100%-os készenléti állapotát jelzi a banki szakértő.
Én személy szerint örülök neki, hogy a tereprendezés is folyik, és már a B. épület mögötti területet is piszkálgatják, de nem volna baj ha a lakások műszaki átadása is megkezdődne, mert 2009. novembere már régen volt :(
és speciel mi már nagyon költöznénk. :) Gondolom aki nem csak befektetési céllal vette a lakását az hasonlóan gondolkozik.

IV. Pénz lenyúlása
Nem gondolom, hogy bárkit is az a veszély fenyegetne, hogy az Elephant lenyúlná az eddig befizetett pénzét. Tudomásom szerint nem az egész befizetés megy egyébként a zárolt számlára, hanem annak csak egy töredéke. Egyébként mindegy is mert ez nem minket véd hanem a Bankot. A birtokbaadást követően egyébként még úgysem leszünk a lakások tulajdonosai attól, hogy azt kifizettük, csak a használói, mindaddig amíg nincs albetétesítés, az meg még nagyon sokára lesz.

IV./a lenyúlás
Nagyobb gondot és veszélyt rejt a társasház üzemeltetése a pénz eltűnése szempontjából -szerintem. Ennek egyszerű oka van.
Persze minden amit itt leírok puszta elmélkedés a valósághoz biztosan nincs semmi köze és ha véletlenül nagyon hasonlítana már bármilyen megtörtént eseményhez, az csak a véletlen műve lehet.
Az építtető, a lakók, és a társasház kezelő viszonya (elmélkedés).
A lakóknak elképzelhető, hogy be kell fizetni mondjuk 50.000.- közösköltség előleget, mert mondjuk amíg ezt be nem fizetik nem kapják birtokba a lakásukat, azaz nem költözhetnek be, vagyis előbb-utóbb biztosan befizetik, de addig is a lakásuk üzemeltetési költségeit nekik kell fizetni. Vajon az építtető is befizeti ezt az összeget?
A választ rátok bízom.

A társasház megalakulásáig, az építtető jogában áll a társasház ügyeit kezelni, így mondjuk társasházkezelőt választani. Ez viszont üzlet. Szóval a társasházkezelő mondjuk biztosan nem lesz "hálátlan" a későbbiekben az őt megválasztónak.
Mondjuk az első lakógyűlésen, amikor jogilag megalakul a társasház, és döntések születnek tulajdoni hányad arányában
(jelenleg mondjuk a Vigo-ház A. és B. ép. értékesítési aránya egyenként nem haladja meg a 60%-ot vagyis az Elephant jóváhagyása nélkül semmi sem történhet)
pl, arról hogy megtartja-e a társasház a kezelőt,
vagy mondjuk arról hogy a befizetéseket ki,hogyan, mikor milyen gyakorisággal ellenőrzi, és ha kintlévőséget talál akkor hogyan jár el,
vagy hogy a közös területek tehermentessek-e,
vagy hogy mondjuk a melegvíz előállításához a kazánt ki állítja be, és mennyiért teszi,
vagy hogy a beüzemelési költségek vajon a társasházat vagy az építtőt terhelik-e stb.
Vajon a be (nem) fizetett 50.000.-Ft-ok miatt milyen gyorsan fog elfogyni a közösköltség előleg?
Vajon a nem fizetett közösköltség miatt milyen gyorsan duzzad komoly mértékűre a kintlévőség? Mármint a társasházé, vagyis kinek kell előbb-utóbb kifizetni a kintlévőségeket, az ott lakóknak. Miért? Mert a szolgáltatók a ház főmérője szerint fognak számlázni a társasháznak, vagyis mondjuk ha a kivitelezés tovább folyik és energiát használnak fel hozzá)mérés nélkül), vagy mondjuk vizet+csatornát, az a társasház közös főmérőjén jelentkezik, akkor ez beépül a közös költségbe :)
Ki is látja ezt? A társasház kezelő -már megint. :)

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nagyon szépen kérek mindenkit, hogy a beköltözés mellett az első alakuló gyűlésen nagyon legyen észnél, és lássa a veszélyt. Hiszen ez közös érdekünk!




N55 Creative Commons License 2010.05.14 0 0 196

Sziasztok leendő szomszédok!

 

Bár én eddig csak külső szemlélő voltam a fórumon, de most úgy tapasztaltam, hogy kezd eluralkodni a pánik hangulat.. Lehet, hogy én vagyok túlzottan optimista, de lenne egy-két észrevételem a felvetett problémákra.

 

Először is az ajtók. Nem tudom, hogy szoktátok-e az Elephant honlapján is figyelemmel kísérni a építkezést, de ha nem, akkor felhívnám mindenki figyelmét, hogy a Fotók menüpont alatt, az áprilisi állapotokról feltett képeken látható az épületek belseje, ahol egy-két képen láthatók a bejárati ajtók. Feltételezem, hogy azokat egyszerre, egy szállítótól rendelték meg, ez tűnik ugyanis költséghatékony megoldásnak. Viszont, ha néhány ajtó a képek tanúsága szerint már a helyén van, akkor feltehetően a többi is azokkal együtt leszállításra került. Nem beszélve arról, hogy ha mostanában - kb. kéte hete voltam kint utoljára a háznál - jártatok a helyszínen, azt lehet tapasztalni, hogy a kertrendezéssel, valamint a park kialakítáváal vannk elfoglalva. Nem tűnik logikus lépésnek, hogy előbb a bokrok, aztán meg a bejárati ajtó. Mivel szemmel látható a fejlődés, nem gondolom, hogy anyagi gondokkal küszködnének az Elephant-nal, főleg, hogy a székhelyváltozásukra azért került sor valamikor tavaly, mert egy újabb óriási beruházásba kezdtek a XVII. ker. környékén.

 

Az utolsó vételár részlet befizetésével kapcsolatban a mi szerződésünkben az áll szó szerint, hogy " a használatbavételi engedély benyújtásáról szóló Eladói értesítés kézhezvételét követő 15 naptári napon belül". Ha nem tévedek, pontosan ezt az értesítést kaptuk meg a napokban mindannyian... Szóval szerintem nem kért a beruházó semmilyen pénzt az esedékességet megelőzően. Hozzáteszem,  a szerződés tartalmazza azt is, hogy az általunk, illetve hitel esetén a bankok által kifitezett vételár részletek az MKB-nál vezetett zárolt folyószámlára kerülnek, ami tudomásom szerint azt jelent, hogy az Elephant nem jut hozzá a befizetett összegekhez, csak az átadást követően. Értelemszerűen erre pont annak kiküszöbölése miatt van szükség, hogy a beruházásra felvett sok milliárd forint hitelt az MKB ne bukja el azzal, hogy az Elephant esetlegesen fogja a befizetett pénzeket és eltünik.

 

Az értesítésben megjelölt kifizetendő összegekkel kapcsolatban csak annyit, hogy azokat is pontosan tartalmazza a szerződés megfelelő pontja (nálunk a VI/2, és VI/5b pontok).

 

Természetesn senkit nem akarok megbántani, akinek más a véleménye a fentiekkel kapcsolatban, de igyekeztem a tényekre, illetve az azokból logikusan következőkre szorítkozni. Szerintem kifejezetten jó jel, hogy már április közepén - pont egy hónapja - beadták a kérelmet, ugyanis alapesetben minden hivatalnál 30 nap az elintézési határidő, ami persze hoszabbítható, de akkor is már egy hónapja bent van a kérelem!!!

 

Erre koncentráljatok, ne a lehetséges problémákra!!! Abból kell kiindulni, hogy az Elephant azon kevés beruházók egyike, aki túlélte a válságot....

 

Szóval kitartás, és ne csüggedjen senki, már a célegyenesben vagyunk!

KJU18 Creative Commons License 2010.05.14 0 0 195
Atbongesztem a szerzodest, es abban az all, hogy kozos ktsg-et vagy a birtokbavetel utan, vagy a muszaki atadasdt koveto 30.naptol vagyunk kotelessek fizetni. Ugyhogy azt egyelore tutti nem fizetem be, mert nincs kedvem a munkasok aram es viz hasznalatat finanszirozni.
Előzmény: KJU18 (194)
KJU18 Creative Commons License 2010.05.14 0 0 194

Sziasztok,


Nekem az a teóriám, hogy nem az ajtókkal van a gond, hanem hgy az alvállalkozó ki van-e vagy ki tudják-e fizetni. Szerintem azért hozták előre az utolsó kifizetést, hogy némi pénzhez jussanak, amiből majd csöpögtetnek a vállalkozónak, hogy az végre betegye az ajtókat. Az alvállalkozót teljesen megértem, hogy a mostani helyzetben nem akar a pénze után futni,...csakhogy ez a vásárló szempontjából belső ügy, csak nehogy rajtunk csattanjon az ostor (ugyanis az utolsó részlet funkciója a mi garanciánk !- azaz a visszatartás lenne a szerepe, bármi gond esetén).

Pubel Creative Commons License 2010.05.13 0 0 193
Sziasztok!

Nem tudom mennyien olvassák ezt a fórumot, de remélem többen mint amennyien hozzászólnak. Lehet, hogy pesszimista vagyok, de én is úgy látom hogy az ajtók komoly problémát okoznak.

A szomorú a dologban, hogy az építtető nem őszinte és nem kommunikál, mert még mindég jobb volna elfogadni a tényt, mint lebegni a semmiben -persze ez csak az én véleményem.

Bízok abban, hogy jó lakóközösséget fogunk alkotni, és nem lesz akkora káosz mint tudomásom szerint a Zaragozán! Ahol pl. az első ütem (I.társasház) több milliós adósságot halmozott már fel!

A legjobbakat kívánom mindenkinek, és persze mielőbbi költözést.
Dain Bramaged Creative Commons License 2010.05.13 0 0 192
Hát, én úgy terveztem, hogy június második felében már haza fogok menni a Vigo-házba nem pedig nyílt napra!
Előzmény: Jrich (191)
Jrich Creative Commons License 2010.05.13 0 0 191

 

sziasztok,

 

Mi is most kaptuk meg a papírt, ami szerződés szerint azt jelenti, hogy az utolsó vételárrészt 15 napon belül kell fizetni. Ez csak azért érdekes, mert se műszaki átadás, se birtokbaadás és már fizetni kell. Mi is azt az infot kaptuk, amit te, ajtó nincs így kérdéses az átadás. Elvileg június második hetében lesz valami nyilt nap és utána lehet költözni.....

 

Üdv

 

 

Előzmény: Dain Bramaged (190)
Dain Bramaged Creative Commons License 2010.05.12 0 0 190

Sziasztok!

Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem nem lesz műszaki átadás ebben a hónapban sem.

Állítólag a lakások bejárati ajtajai hiányoznak, mert a szállító nem szállította le.

Ma kaptam meg a használatbavételi engedély iránti kérelemről az értesítést. Majdnem 1 hónapja adták be a kérelmet. Ti is ilyen későn kaptátok meg az értesítést? Legalább ez megvan.

Van más infótok?

Üdv!

Dewey Readmore Books Creative Commons License 2010.05.10 0 0 189

szuper, köszi! :))

már nagyon várjuk mi is a híreket!

Előzmény: RNK (188)
RNK Creative Commons License 2010.05.09 0 0 188

sziasztok!

 

Egy két kép annak akik rég járta arra!!!!

 

 

 

 

RNK Creative Commons License 2010.05.02 0 0 186
szerintem azt jelenti hogy nagy a kosz :) :) :) :) :)
de igen csak költözés szagot hoz a szél...
remélem már tényleg csak hetek kérdése!

Üdv!
kösz a jó hírt!
Dain Bramaged Creative Commons License 2010.04.30 0 0 185
Ma jártam arra és láttam, hogy az A épületben takarítják a lakásokat! Ez jelent valamit? 
Dain Bramaged Creative Commons License 2010.04.15 0 0 184

Azt én is hallottam, hogy a lakhatási engedély kérelem be van adva, de nem igazán hittem el. De így, hogy te is ezt hallottad már hihetőbb. Bocsi, én ilyen kis hitetlenkedő vagyok.

De azért én is szeretnék 1.5 hónap múlva költözni!

:)

Előzmény: RNK (180)
RNK Creative Commons License 2010.04.15 0 0 183

szia!

 

Szerintem keresd meg az Elephantot! nem hiszem hogy közülünk bárkinek is lenne a kazánról fényképe vagy a épületgépészetről!

sok sikert!

 

üdv!

rovcsi75 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 182

Mégegyszer elnézést!

Olyan képekre lenne szükségem,amin csőszerelési munkálatok láthatok,főleg a kazánházról és a csővezetékekről.(a szerelés ideje alatt volt egy Úr az Elephant-tól vagy az Épker-től a nevét sajnos nem tudom,Ő  majdnem mindennap készített felvvételeket.

rovcsi75 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 181

Üdvözlöm a Vigóház lehendő lakóit!

Elnézést,hogy zavaron Önöket életük egyik (talán legnagyobb,legmeghatározóbb) története előtt!(ha információim és a fórum olvasása ezt igazolja,nemsokára költöznek?)

Engedjék meg,hogy névnélkűl(de amúgy publikus a nick név alatt)bemutattkozzam:

-Víz-gáz-fűtés-szerelő,mai divatos szóval épületgépész vagyok,eddig gondolom ez nem mond semmit?-de,ha igy:-én,mi és kollégáim csináltam/tuk az Önök,szerintem szépre sikeredett,lakásaikat,irodájukat.Ezen belül ís a fürdőszoba konyha,kazánház,vízkezelő stb.....csőszerelési munkálatait,szakmai tudásom/unk,gyakorlatom/unk legjavát adva.

Ezen rövid ismertető után rátérnék szándékom valódi okára.Sajnos a kényszer úgy hozta,hogy a tavaly nyárvégi az építkezés "zűrzavaros"időszakában (nem emiatt)újra külföldre "kényszerűltem"munkát keresni,azóta is ott dolgozom.

Kérésem a következő lenne az új munkáimhoz szükségem lenne egy pár referencia fotóhoz(valami oknál fogva nem dukumentáltam),tudomásom szerint Önöknek van.

Ha van birtokukban, kérem rakják fel erre az oldalra vagy küldjék el az e-mail cimemre.

Előre is köszönöm!

Kivánom,hogy lakásukban nagyon sok örömöt leljenek és nagyon jó egészséget kivánok hozzá!

Tisztelettel:Egy építő

 

RNK Creative Commons License 2010.04.15 0 0 180

én ezeket az információkat kaptam:

az infók szerint a lakhatási már be van adv...:)mire teljes egészében kész lesz a ház az is meg ezért remélem a  1-1,5 a költözésre:) és az "A" és a "B" egyszerre lesz kész:)

üdv

 

Dain Bramaged Creative Commons License 2010.04.13 0 0 179

Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem 1-1.5 hónap kell még a műszaki átadásig. Azután -az eddigi tapasztalatok szerint- 1-2 hónap a költözés. Én is mindig látok változást, de még sok munka van hátra.

Honnan van az infód?

Előzmény: RNK (178)
RNK Creative Commons License 2010.04.13 0 0 178

Sziasztok Szomszédok!

 

Új infók szerint állítólag 1 - 1,5 hónap és költözhetük!!!! :)

Közel a cél. Ismét voltam arra látszik a változás!

 

ÜDV!

 

 

Dewey Readmore Books Creative Commons License 2010.03.31 0 0 177

Úgy legyen! Köszi a képeket!

 

Mindenkinek szép húsvétot :)

Előzmény: RNK (176)
RNK Creative Commons License 2010.03.30 0 0 176

Sziasztok!

 

Jártunk ma a háznál!!:)kívül elég jól haladnak! állítólag belül is!:)

 

 

 

Az "A" épületen kívülről már csak egy kevés munka van. A "B" épületen is állítólag kész a hőszigetelés és csak a színezés van hátra!

MI egyre jobban bizakodunk abban, hogy valóban április végén műszaki átadás:)

 

üdv!

RNK

Pubel Creative Commons License 2010.03.18 0 0 174
Sziasztok!

Bép jelenleg
B

Aép jelenleg
A

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!