Időhiány miatt kevesebb mint féláron eladó a képeken látható újszerű állapotú STRiDA nyereg – minden STRiDA összecsukható kerékpár modellel kompatibilis. Ára 5.500 Ft. Tartalék nyeregnek vettem, de időközben sajnos el kellett adnom a STRiDA-mat más project finanszírozása végett. Összehasonlításképpen, a holland STRiDA webáruházban 36.63 Euro-ért kapható (lásd https://www.strida.nl/en/shop/strida-comfort-gel-saddle-black/).
Időhiány miatt kevesebb mint féláron eladó a képen látható ÚJ STRiDA Kevlar Bordás Szíj – STRiDA 1, 3, 5, LT, SX és EVO összecsukható kerékpár modellekkel kompatibilis. Ára 8.900 Ft. Tartalék szíjnak rendeltem, de időközben sajnos el kellett adnom a STRiDA-mat más project finanszírozása végett. Összehasonlításképpen, a holland STRiDA webáruházban 51.96 Euro-ért kapható (lásd https://www.strida.nl/en/shop/kevlar-strida-belt-for-5-lt-sx-and-evo/).
igazad van,a képeket nem másolja át,csak a szövegezést,alapvetően ide raktam be:
https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9035892 , árat direkt nem írtam,mert nem ezen fogok meggazdagodni és ha nem is ingyen,- bár én már kaptam ingyen bicajt,amit használni is lehetett,- de baráti áron megegyeznénk, elérhetőségnek meg gondoltam,hogy elég a publikus emailem
berakom ide is, bár ez mostanában nagyon nem pörög:
ki kell pakolnom a Bp.-i pecót, az ottani bicajoknak nincs itthon helye, valakinek nincs szüksége e két bicaj egyikére vagy akár mindkettőre,városban szaladgálásra, jelképes összegért
ez egy 2010-es évekbeli Giant Cypress,tourney váltóval, picit kopott gyári ülésével, még a hegyet is bírja a hajtás,egyedül a teló rakoncátlankodik,felszálláskor/induláskor nyiszoga táskát leszedném róla,mert jól pakolható és strapabíró.
A másik márkáját passzolom,az van a hátsó kerekére állítva,5-6 sebességes, nem volt használva az elmúlt két évben, max. 1-2x,azt át kéne simogatni
A kispesti Shopmark / Europark pláza mögötti Aldiban 12e helyett 8eFt a bicikli szerelő állvány, tegnap este 6-7db volt még belőle. Megéri? (Úgy látom az Aldisnak 5 lába van és 3 függőleges részből áll össze, míg a Lidl-s négylábú és két függ. csőből áll).
Üdvözlet! Ez egy megismételt hirdetés, talán nem szabálytalan?!
Kihasználatlanság miatt eladnám közepesen használt (cca.8.000-10.000 km) , 26 "-os, részben felújított "MERIDA MATTS Sport 300 D"kerékpáromat - hátsó fogask., lánc, középváltó, komplett e-h Shimano hidr.fék, állítható stucni, rögzítős teleszkóp, dupla visszapillantó, kis kompjuter, sárvédő, többféle első-hátsó világítás (akkumulátoros reflektor), új nyereg, kitámasztó, 2 db új külső(nincs rajta), , alapszerszámok, erős pumpa, kulacs. Ár 100 e Ft alku nélkül. Vásárlás esetén előguberálok még egy csomó elfekvő cuccot -szemüvegek, sisak,klipsz, új belsők, kétoldalra csomagtáska, stb, stb. Érd.:-20-553-9686, Tatabánya
Eladó egy Schwinn Csepel Traction férfi trekking kerékpár.28-as kerékméret 51-es váz, Suntour Nex első villa, elöl-hátul Shimano Tourney váltó, zselés dupla rugós komfort nyereg, külön 400 lumenes első usb lámpa, Cube computer, visszapillantó tükör, váztáska.A biciklin minden rendeltetésszerűen működik azonnal használatba vehető.Szervizben frissen átvizsgálva és beállítva.Személyes átvételt preferálom, mivel adás-vételi szerződéssel adom át. 110000Ft.
Eladó Elops 500 E elektromos rásegítésű alacsony vázas kerékpár. Rokonomnak vettük, mert az egyik orvos kifejezetten javasolta a kerékpárt műtét után, de aztán a végén mégse tudta használni, és mostanra az is kiderült, hogy már nem is fogja. Én mentem be vele párszor munkába régebben kipróbálni, de nekem van saját kerékpárom.
150e forint. Most az Elops 120 E 250e újonnan. 2018 júniusi a kerékpár, de tényleg alig volt használva, az akku max 10x volt töltve.
Eladó egy 2021.08. havi Orbea MX30 29” „M” méretű Mountain Bike újszerű állapotban (szerintem nincs benne 150 km) e-bike-ra való váltás miatt. A bicikli hibátlan állapotban van, puha, zselés üléssel lett ellátva. Pár fontosabb adat: Shimano Deore M4100 / Shimano Deore M4100 11-42t váltó, KMC X10 lánc, Shimano MT200 hidraulikus tárcsafék elől/hátul, SR Suntour XCM RL-Coil 100 mm QR első villa. Adok hozzá tartalékba két új, defekttűrő gumibelsőt, első és hátsó sárvédőt, első és hátsó lámpát (USB-n tölthetők). 250 000,- forintot kérek a szettért. Tel.: o62o-424-8559