Keresés

Részletes keresés

Kádszaki Creative Commons License 2019.06.23 0 0 94

Kádszaki. Nagyon szépen köszönöm a dicséretét. Igazán jól esik. Köszönöm  és köszönöm.

sz332 Creative Commons License 2019.06.23 0 1 93

Szeretném itt is megköszönni Kádszakinak, hogy rövid időn belül jött, és megjavította az akrilkádunkat (nincs annál szebb, mint a zsír új akril kádat javíttatni, mert természetesen magyarisztánban garanciát

érvényesíteni nagyjából lehetetlen). Tökéletes, lelkiismeretes munkát végzett, bátran ajánlom mindenkinek.

zolipapa1 Creative Commons License 2019.06.15 0 0 92

Sziasztok.

Tápiószecsőről írok, vagy egy 6cm-es repedésem a kádamon, ki van hozzám legközelebb aki megjavítaná ? És persze mennyiért ?

Bocsi a képek lemaradtak azért írom újra.

zolipapa1 Creative Commons License 2019.06.15 0 0 91

Sziasztok.

Tápiószecsőről írok, vagy egy 6cm-es repedésem a kádamon, ki van hozzám legközelebb aki megjavítaná ? És persze mennyiért ?

Kádszaki Creative Commons License 2019.06.11 0 0 90

Műanyag és akril kádak zuhanytálcák hibáinak szakszerű javítása és felújítása többéves gyakorlattal, 6 hónap garancia vállalással

www.muanyagkadjavitas.hu Mob 06 20 504 1535

Gyöngyi Lukács79 Creative Commons License 2018.12.08 0 0 89

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Elrepedt az új  beépített akril sarokkádam,még használva sem volt! KB.4 cm-es repedés van rajta. Zala megyében keresek szakembert! Aki tud jelezze! Köszi!

bekecs1 Creative Commons License 2018.12.04 0 0 88

bekecs1 Creative Commons License 2018.12.04 0 0 87

A következő problémára szeretnék megoldást találni. Vásároltam egy öntött műmárvány zuhanytálcát, ami elég csúnyán megsérült. A rövid történet az, hogy a gyári lábak sajnos nem voltak kellőképpen magasak, a helyi körülmények miatt, ezért gyártottam magasabb lábakat hozzá. A tálca aljában be vannak építve 10mm-es, menetes hüvelyek, amibe a lábakat lehet tekerni. Sajnos az egyik lábnak, azon csavar része, amit bele kell tekerni a tálca aljába, hosszabb lett a kelleténél egy-két milliméterrel, így a tálca tetejét átrepesztette egy kb. 15mm-es átmérőben. Több helyen is érdeklődtem, milyen anyaggal lehetne ezt házilag javítani, és kétkomponensű epoxy-t javasoltak. A kérdésem az lenne, hogy pontosan melyik típust javasolnák erre a problémára. Vagy esetleg valami másik anyag. Nem tudom az akril javító készlet, megfelelő lenne-e erre a célra. Létezik a Marmorin cégnek egy javító szettje öntött műmárványhoz, de eddig nem igazán találtam senkit, aki ismerné ezt a terméket.  Én úgy gondolom, hogy ebben az esetben a fő kritérium, hogy vízzáró legyen és lehetőleg fehér.

Kádszaki Creative Commons License 2018.10.23 0 0 86

Műanyag vagy akril kádak és zuhany tálcák hibáinak szakszerű javítását vállaljuk. Legyen az repedés kipattanás  polírozás vagy átfestés. Több éves gyakorlattal és garanciával vállal

lyuk munkáinkat. www.muanyagkadjavitas.hu

Mob. 06 20 504 1535

Kádszaki Creative Commons License 2018.07.19 0 0 85

Üdvözletem. Mi Budapestiek vagyunk de kiszállunk az ország bármelyik pontjára.Ha érdekli a javítás kérem hívjon. Kádszaki 06 20 504 1535

Előzmény: myki74 (84)
myki74 Creative Commons License 2018.07.15 0 0 84

Üdvözletem!Akril sarok kádunk alján van pár hosszanti hajszál repedés. 

Nyíregyházán keresek szakit, aki felmérné a kárt, illetve  ki is javítaná  azt. 

Köszönöm 

Kádszaki Creative Commons License 2018.05.11 0 0 83

Az Új kádad, - sajnos-- több mint valószínű hogy gyári hibás. Az üvegszál és az akril réteg között légbuborék keletkezett- ami a meleg víz hatására felpuposodik. Ezek gyakori gyári hibák. Két lehetősséged van: Kicseréled garanciába, vagy javittadod. Ha nincs garanciád- hívj: www.muanyagkadjavitas.hu. Minden megoldható.Kádszaki!Üdv.

carlo6 Creative Commons License 2018.04.21 0 0 82

Sziasztok!

Kádjavítás, akrylkád javítás, fűrdőkádjavítás, kádrepedés javítás, zuhanytálca javítás, zuhanytálca repedés javítás, kádpolírozás, mosdó polírozás, zuhanytálca polírozás, zuhanykabin javítás, zuhanykabin görgő csere pótlás, zuhanykabin szerelés, kádcsere,hidromasszázs kád fertőtlenítés, fűrdőszoba felújítás, elszívó szerelés...

Ezeket mind vállaljuk, és még sok mást.

Itt található minden információ: www.rikker.hu

Ifj. Rikker Károly 70-320-7907

A következő városokban is vállaljuk a javításokat plussz kiszállás nélkül: Budapest

Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Csongrád, Szentes, Orosháza, Monor, Üllő, Pilis, Albertírsa, Cegléd, Abony, Szolnok, Martfű, Öcsöd, Békésszentandrás, Szarvas, és a városok közötti útvonalon elhelyezkedő kisvárosok, falvak.

itlosz1980 Creative Commons License 2018.04.12 0 0 81

Mi most csináljuk a fürdőszobát és nemrég helyeztük be az akrilkádat. Tegnapelőtt észrevettem, hogy az oldalán van egy kis benyomható rész (pár milliméter mozgás). Ez azt jelenti, hogy elvált az akrilréteg az üvegszáltól??? Mitől fordulhat ez elő ilyen könnyen???? Nem a legolcsóbb, hanem középáras kádat vettünk. Nem használtuk. A kádat xps alapra helyeztük, a perem is xps-re támaszkodik, az előfal ytongból készült, ahol az alátámasztásnék kis purhabot fújtunk a peremhez. 

Ettől a kis hibától úgy gondolom, hogy még használható lehet pár évig, de idegesít a dolog.

Kádszaki Creative Commons License 2018.04.10 0 0 80

Műanyag ( akril ) kádak és zuhany tálcák hibáinak javítása. Repedés, törés polírozás átfényezés egyéb esztétikai hibák helyrehozása.www.muanyagkadjavitas.hu. Mob 06 20 504 1535

Kádszaki Creative Commons License 2018.03.21 0 0 79

Műanyag vagy (akril kádak ) hibáinak szakszerű javítása. Repedés , törés esztétikai hibák , polírozás , vízkőmentesítés , eltávolítása, telikád v. zuhanytálca aljának kitöltése. Több éves gyakorlat 6 hónap garanciával. . www.muanyagkadjavitas.hu Mob 06 20 504 1535

Kádszaki Creative Commons License 2018.03.04 0 0 78

Műanyag ( akryl ) kádak , zuhany tálcák hibáinak , repedések lyukak esztétikai hibák, teljes kád v. zuhanytálca felújítása, sok éves gyakorlattal, korrektül! www.muanyagkadjavitas.hu

Mob. 06 20 504 1535m  Kádszaki

Kádszaki Creative Commons License 2018.02.28 0 0 77

Műanyag ( akril ) kádak és zuhany tálcák hibáinak javítását több éves gyakorlattal és tapasztalattal vállaljuk.

Mob: 06 20 504 1535

www.muanyagkadjavitas.hu

Kádszaki Creative Commons License 2018.02.28 0 0 76

Üveg szál és műgyanta felhordásával szépen javítható, viszont 2 - 3 ezer forintból nem lehet kihozni.. Budapestiek vagyunk.

www.muanyagkadjavitas.hu . Hívjanak

06 20 504 1535

carlo6 Creative Commons License 2018.02.26 0 0 75

Üdv Bjaca!

Sajnos nem tudok ilyen anyagot adni, mert nagy kiszerelésben vesszük, nincs kicsiben kicsomagolva. Fent a neten találsz javítóanyagot, ha gondolod, és azzal tudod 

javítani.

Előzmény: BJaca (74)
BJaca Creative Commons License 2018.02.25 0 0 74

Kedves Szakik!

Köszönöm a választ, igazából erre a kádra max 2-3 ezer forintot szánnék, hogy kibírja a nyárig. Túl vagyok egy önerős építkezésen, a gázszerelőn kívül (mert a gázzal nem játszok) még nem járt itt mesterember. Falazás, vakolás, hideg-meleg burkolás, festés, tető, lépcső, fűtés, elektronika, hegesztés, - ezekben mind feltaláltam magam. Igazából csak annyit kérnék, milyen anyagot nyomjak a repedés alá?

carlo6 Creative Commons License 2018.02.25 0 0 73

Üdv Bjaca!

Tudunk olyat is csinálni, hogy egy fehér anyagot injektálunk a felső héj és az üvegszövet közé. Ez összeköt, és a tetejét egy heggel fejezzük be. Ez akkor alkalmazható, ha a két réteg között van annyi hely, hogy az anyag bemenjen. Csak minimális mozgás esetén alkalmazható ez az eljárás.

Előzmény: BJaca (71)
Kádszaki Creative Commons License 2018.02.25 0 0 72

Megtudjuk oldani speciális üvegszálas műgyantás technológiával. Paplan és szövet felhordásával tökéletes a megoldás. A hiba meg lesz erősítve. biztos, hogy nem lesz problémája.

Előzmény: BJaca (69)
BJaca Creative Commons License 2018.02.25 0 0 71

Üdv!

Én építettem be a kádat, anno nem a legalját vettem barkácsáruházba, de úgy látszik mégsem a legjobb választás volt. Az egész kádnak 4-5mm a teljes falvastagsága. és csak a belső, fényes réteg vált fel. Nyáron kicserélem, tehát sokat nem akarok költeni rá. Mivel a repedt réteg alatt ott a szilárd kádfal, elég lenne kétkomponensű ragasztót alányomni? 

Előzmény: carlo6 (70)
carlo6 Creative Commons License 2018.02.25 0 0 70

Sziasztok!

Azért vált el mert ennek a kádnak az anyagvastagsága 1-2mm. Ez egy héj ami valóban elválik, rideg lesz és elreped. Foltozással tudjuk javítani, de előfordulhat hogy mellette el fog repedni. www.rikker.hu 70-320-7907

Üdv. Rikker Károly

Előzmény: BJaca (69)
BJaca Creative Commons License 2018.02.21 0 0 69

Szia!
Nálunk is megrepedt az akril kád, de olyan, mint ha a felső réteg elvált volna. A belső oldalfalán ha megnyomom, úgy 1-2 milimétert be tudom nyomni egy jó tenyérnyi részen. Ezen a részen érhette egy ütés, és ott csúnyán megrepedt. A nyáron cserélni akarjuk, de addig jó lenne, ha kibírná, hogy nem folyik be ott a víz. Tudnál valami ideiglenes módszert ajánlani?

Előzmény: Kádszaki (68)
Kádszaki Creative Commons License 2018.02.06 0 0 68

Hívjatok bátran, megyünk bárhova Budapeströl, megegyezés szerint, - korrekt munkával!

Kádszaki Creative Commons License 2018.02.05 0 0 67

Műanyag kádak , zuhanytálcák és egyéb műanyag ( akril ) szaniterek hibáinak szakszerű javítása többéves gyakorlattal. Régi becsületes szaki.

Javítás az ország minden régiójában.

Budapest.   Mob. 06 20 504 1535

midnightgirl Creative Commons License 2018.01.25 0 0 66

Sziasztok! Miskolcon ismertek-e valakit, aki akrilkád javításával foglalkozik?

légyszilégyszilégyszi Creative Commons License 2017.05.31 0 0 65

Üdv! Kerti jacuzzi félé (10 evés kb.) kis repedés jelent meg rajta... Hátulja üveg szálasnak tűnik. Javítható? 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!