Szeretném itt is megköszönni Kádszakinak, hogy rövid időn belül jött, és megjavította az akrilkádunkat (nincs annál szebb, mint a zsír új akril kádat javíttatni, mert természetesen magyarisztánban garanciát
érvényesíteni nagyjából lehetetlen). Tökéletes, lelkiismeretes munkát végzett, bátran ajánlom mindenkinek.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Elrepedt az új beépített akril sarokkádam,még használva sem volt! KB.4 cm-es repedés van rajta. Zala megyében keresek szakembert! Aki tud jelezze! Köszi!
A következő problémára szeretnék megoldást találni. Vásároltam egy öntött műmárvány zuhanytálcát, ami elég csúnyán megsérült. A rövid történet az, hogy a gyári lábak sajnos nem voltak kellőképpen magasak, a helyi körülmények miatt, ezért gyártottam magasabb lábakat hozzá. A tálca aljában be vannak építve 10mm-es, menetes hüvelyek, amibe a lábakat lehet tekerni. Sajnos az egyik lábnak, azon csavar része, amit bele kell tekerni a tálca aljába, hosszabb lett a kelleténél egy-két milliméterrel, így a tálca tetejét átrepesztette egy kb. 15mm-es átmérőben. Több helyen is érdeklődtem, milyen anyaggal lehetne ezt házilag javítani, és kétkomponensű epoxy-t javasoltak. A kérdésem az lenne, hogy pontosan melyik típust javasolnák erre a problémára. Vagy esetleg valami másik anyag. Nem tudom az akril javító készlet, megfelelő lenne-e erre a célra. Létezik a Marmorin cégnek egy javító szettje öntött műmárványhoz, de eddig nem igazán találtam senkit, aki ismerné ezt a terméket. Én úgy gondolom, hogy ebben az esetben a fő kritérium, hogy vízzáró legyen és lehetőleg fehér.
Műanyag vagy akril kádak és zuhany tálcák hibáinak szakszerű javítását vállaljuk. Legyen az repedés kipattanás polírozás vagy átfestés. Több éves gyakorlattal és garanciával vállal
Az Új kádad, - sajnos-- több mint valószínű hogy gyári hibás. Az üvegszál és az akril réteg között légbuborék keletkezett- ami a meleg víz hatására felpuposodik. Ezek gyakori gyári hibák. Két lehetősséged van: Kicseréled garanciába, vagy javittadod. Ha nincs garanciád- hívj: www.muanyagkadjavitas.hu. Minden megoldható.Kádszaki!Üdv.
A következő városokban is vállaljuk a javításokat plussz kiszállás nélkül: Budapest
Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Csongrád, Szentes, Orosháza, Monor, Üllő, Pilis, Albertírsa, Cegléd, Abony, Szolnok, Martfű, Öcsöd, Békésszentandrás, Szarvas, és a városok közötti útvonalon elhelyezkedő kisvárosok, falvak.
Mi most csináljuk a fürdőszobát és nemrég helyeztük be az akrilkádat. Tegnapelőtt észrevettem, hogy az oldalán van egy kis benyomható rész (pár milliméter mozgás). Ez azt jelenti, hogy elvált az akrilréteg az üvegszáltól??? Mitől fordulhat ez elő ilyen könnyen???? Nem a legolcsóbb, hanem középáras kádat vettünk. Nem használtuk. A kádat xps alapra helyeztük, a perem is xps-re támaszkodik, az előfal ytongból készült, ahol az alátámasztásnék kis purhabot fújtunk a peremhez.
Ettől a kis hibától úgy gondolom, hogy még használható lehet pár évig, de idegesít a dolog.
Sajnos nem tudok ilyen anyagot adni, mert nagy kiszerelésben vesszük, nincs kicsiben kicsomagolva. Fent a neten találsz javítóanyagot, ha gondolod, és azzal tudod
Köszönöm a választ, igazából erre a kádra max 2-3 ezer forintot szánnék, hogy kibírja a nyárig. Túl vagyok egy önerős építkezésen, a gázszerelőn kívül (mert a gázzal nem játszok) még nem járt itt mesterember. Falazás, vakolás, hideg-meleg burkolás, festés, tető, lépcső, fűtés, elektronika, hegesztés, - ezekben mind feltaláltam magam. Igazából csak annyit kérnék, milyen anyagot nyomjak a repedés alá?
Tudunk olyat is csinálni, hogy egy fehér anyagot injektálunk a felső héj és az üvegszövet közé. Ez összeköt, és a tetejét egy heggel fejezzük be. Ez akkor alkalmazható, ha a két réteg között van annyi hely, hogy az anyag bemenjen. Csak minimális mozgás esetén alkalmazható ez az eljárás.
Megtudjuk oldani speciális üvegszálas műgyantás technológiával. Paplan és szövet felhordásával tökéletes a megoldás. A hiba meg lesz erősítve. biztos, hogy nem lesz problémája.
Én építettem be a kádat, anno nem a legalját vettem barkácsáruházba, de úgy látszik mégsem a legjobb választás volt. Az egész kádnak 4-5mm a teljes falvastagsága. és csak a belső, fényes réteg vált fel. Nyáron kicserélem, tehát sokat nem akarok költeni rá. Mivel a repedt réteg alatt ott a szilárd kádfal, elég lenne kétkomponensű ragasztót alányomni?
Azért vált el mert ennek a kádnak az anyagvastagsága 1-2mm. Ez egy héj ami valóban elválik, rideg lesz és elreped. Foltozással tudjuk javítani, de előfordulhat hogy mellette el fog repedni. www.rikker.hu 70-320-7907
Szia! Nálunk is megrepedt az akril kád, de olyan, mint ha a felső réteg elvált volna. A belső oldalfalán ha megnyomom, úgy 1-2 milimétert be tudom nyomni egy jó tenyérnyi részen. Ezen a részen érhette egy ütés, és ott csúnyán megrepedt. A nyáron cserélni akarjuk, de addig jó lenne, ha kibírná, hogy nem folyik be ott a víz. Tudnál valami ideiglenes módszert ajánlani?