Várhatóan januárban indul a TV2 új szappanoperája, a Jóban-rosszban. A sorozat egy kórházban játszódik, a szereplők között ismert színészek is feltűnnek majd. A Barátok közt producere nem tart a konkurenciától.
Eddig nem voltam itt aktív, csak olvastam a fórumot, de így a vége után leírnám én is a véleményemet.
Engem is felháborított, hogy így lett vége, viszont ha már a forgatókönyv az utolsó előtti részekig megvolt, akkor nem is tudtak nagyon jobb véget csinálni a sorozatnak. Rolandék akcióját direkt csinálták így szerintem, hogy a nézők agyaljanak vajon meghalhattak vagy nem? Ettől függetlenül nem érdemelték ezt sem a nézők, sem Rolandék. Roland meghatározó szereplője volt a sorozatnak, kellett volna egy méltó befejezést csinálni. Zemplényit sem tudtuk meg, hogy elkapták-e vagy Csillagkút örökre a kezén marad? No meg Bobbal mi lett? Tekintve, hogy túsz volt. Nyilván ezek költői kérdések, mert választ nem kapunk rá már. Ez így nagyon össze lett csapva, tele lezáratlan szállal. Pl Ivánnak is mutatták egy agresszív oldalát és ez is lezáratlan maradt. Ha már be akarták fejezni, jó lett volna, ha több időt hagynak rá és lesz egy méltó befejezés. Ennyit érdemeltünk volna mi is meg a sorozat is. Vagy legalább Gyöngyi agymenései helyett inkább a Roland/Zemplényi harcot mutatják.
Sajnálom, hogy vége, mert szerettem a sorozatot, az első résztől kezdve aktívan néztem. Habár Gyöngyi és Charlie rendesen idegesített már egy ideje. Addig tetszett igazán, míg Roland maffia vezér volt és Konrád is élt még. Super TV2-t csak a Jóban-rosszban miatt néztem, innentől nem lesz miért nézni. Ezek a mostani sorozatok amiket nyomatnak, annyira sem érdekelnek, hogy 2 percet nézzek belőlük.
**Jahj, a végén összekavarodott pár karakter a telefonom jóvoltából, közel vannak egymáshoz a betűk, bocsi, de azért a mondanivaló megvan talán így is, nem írnám be még egyszer... 🙃🤗
Ezt a sz@rt most tényleg képesek voltak így befejezni?? Hogy se füle se garka az egésznek, wtf!? Hát elmennek a jó édes anyjukba de komolyan! Már bánom, hogy eddig néztem, most a végéhez közeledve már igencsak fullba tolták a kretenitást a forgatókönyvírók, de némely színészek is... Igazából ennek az idei újrakezdésnek nem volt már semmi értelme, látszott a rengeteg új behozott történetszálból és szereplőből, hogy nem volt tervezett egyáltalán a befejezés, de azért mégis, na! Nagyjából 17 évig futott a sori, volt egy stabil nézőrétege, amely két tény azért csak megérdemelt volna valami értelmes lezárást, bármilyet!
De szinte az utolsó pillanatokig simán azt hittem, hogy egy szokvány lagymatag részt nézek, aminek a bizarr gyöngyis-autós jelenet volt a "fénypontja" (szó szerint, lol), szinte vártam, ahogy elindultak, hogy egyszer csak gázfröccs, kilőnek, és mint Michael J. Fox a DeLoreannal a levegőbe emelkednek és eltűnnek a semmibe... na ott kissé elbizonytalanodtam, hogy ezmiez már?? De aztán folytatódott tovább, mondom okké, a Roland-szál sincs elvarrva még, jövő héten tuti folytatják, aztán meg jön a szerencsétlenkedő sugadaddy Pongipapa a lányainál is fiatalabb, nekiszontyolódott medikával meg a gyűrűvel... namondom, ebben tényleg van még jó pár rész, mire jön ez az ócska "az utolsó kapcsolja le a villanyt, hogy ne pörögjön az óra" jelenet... egy kórházban!!! (És a betegek? Az ügyeletesek?) Hát, nem hittem a szememnek, ott esett le, hogy ezt szánták a végének, vicc!!
Igazatok van, ez minimum tiszteletlenség a nézőkkel szemben, de a színészekkel ugyanúgy, főként a kezdőgárdával, ill. a sok-sok éves alapszereplőkkel szemben, hihetetlen ez a nersevik arcátlanság! Szégyen. Én a BK-t nem néztem, de amikor bejelentették a cancelt, onnan a csapból is ez folyt, hogy valami szép, méltó lezárással készülnek befejezni, a régi legendás szereplők k javának visszahívásával, dtb.,nami állítólag sikerült is (mondják, akik nézték). De ez, ez mi volt!? Kikérem magamnak!!!!!
Kicsit vicces, most, hogy vége, mennyire "pörög" a fórum 😁 Előtte elvétve akadt egy-két hozzászólás. Mindenesetre én sajnálom, hogy vége, a sok hülyesége ellenére szerettem.
Rendben, ez eddig sem volt titok, hogy a kórház voltaképpen a TelekiTisza-kastély, de hol van az a rendőrségi épület, amit kívülről párszor mutattak az elmúlt néhány évben?
A sorozat wikipédia oldala azt írja, az is Nagykovácsiban található, de erre nem találtam semmiféle azzal megegyező fotót a neten...
Sem Zemplényit nem kapták el, sem a rezidensek további sorsát nem tudtuk meg.
Gyöngyi elment Vilmossal aki eléggé hezitált, mert hát minden üzlete a környéken volt a fényesen kivilágított díszautóban, nem tudni hová...
Luca együtt marad Pongráczcal, de olyan szomorúan néz, mintha nagyon bánná és nem volna más választása. Előtte még randizott egyet Attilával.
Hát ezt nagyon összecsapták... tényleg szégyen, még Charlie gyerekének igazi kilétét sem tudtuk meg... csak azt, hogy Csillagkúton van.
Ez már csak nyomokban emlékeztetett a régi, német tulajdonú TV2-re... ez már csak a vajnás/vidás röhejes TV2...
Írok is egy emailt ezeknek, hogy mégis ezt hogy képzelték? Miért kell ennyire hülyének nézni a nézőket?!?
Ahogy elsötétedett a kórház folyosóján a lámpa... ezzel jelképezni, hogy véget ért a sorozat... nem valami giccses, könnyfakasztó heppiendet vártam, csak valami értelmes befejezést.
Ez így egy nagy nulla, szembeköpése 16,5 év forgatásnak és történetvezetésnek! Undorító.
Még jó, hogy pl. Németországban a hasonló című "Gute Zeiten, schlechte Zeiten", ahonnan a címet még a német tulajdonlású időkből koppintották, már 30 évadot megélt, és nem úgy tűnik, hogy valaha is véget vetnének neki... (amúgy a konkurens tévécsoportnál van, RTL)
Ez a befejezés TISZTELETLETLENSÉG azon nézők felé,,aki ezt a néhány évet 'szorgalmasan ' végignéztek. Amiket mostanában összehoznak azok esetleg két évadot ha megélnek. Egyre lejjebb és lejjebb. Azt a szót, èrzést nem ismerik, hogy SZÉGYEN.
Szerintem igen. Legalábbis a Gyöngyis jelenet arra utal. Hirtelen sugallatra úgy dönt el kell mennie innen azonnal, vagyis nem jó ott maradni egy gonosz uralta városban.
Illetve a másik aspektus az, hogy az utolsó előtti epizódig már a befejezés bejelentése előtt meg volt írva a forgatókönyv, és nem változtattak rajta, végül ide a végére "összetákoltak" valamiféle "befejezést"!?
Csupán egy régebbi hozzászólásom miatt kérdezem, mert akkor "úgy ahogy" eltaláltam! ;)
Ez amolyan "találd ki te mi lesz a vége/döntsd el te valójában mi lett a vége, minket már úgysem érdekel" -típusú befejezés, amit szerintem még így is nagyon sietősen és kínosan sikerült befejezni!
Sebaj! Kit érdekel ,hogy mit gondolnak a nézők? Jön az ÚJ !! sorozat, nézze aki szereti a főszereplőjét, nekem sajnos nem a kedvencem, így biztosan hanyagolom.....
Ez volt az utolsó epizód??? Marha jól sikerült befejezni! Nem láttam,hogy elkapták volna Zemplényit.., Gyöngyiékből túl sok volt,ezért kicsit mást néztem közben, lehet,hogy lemaradtam a legfontosabbról??
A Csillagvirág klinika épülete megegyezik az Elvarázsolt dollár intézetével, mely harangtornyának pincéjében váltak az 1 dollárosok 100 dollárossá. Nagykovácsiban van a főúttól balra.
Tavaly június 23-án közölte a TV2 vezetőség a stábbal, tehát a színészekkel, a rendezővel és a forgatókönyvírókkal, hogy még 1 hónapnyit forgathatnak és utána vége.
Ennyi idő alatt még megtervezhettek egy értelmes véget, Végh Judit visszaemlékezése szerint az utolsó hetekben kb. 1,5 hónapnyi epizódot vettek fel...
"Tizenhét év és 4287 rész után ma kerül utoljára adásba a Jóban Rosszban."
vagyis holnap... ez Blikk színvonal, még ezt is elrontani... :(
Azért jó kis összefoglaló cikk a 16,5 évről.
Azt nem tudtam, hogy Nagykovácsiban voltak a külső felvételek, csak arra gyanakodtam, hogy valami agglomerációs kistelepülés lehet... tényleg ilyen ott a rendőrség?
A neten csak egy "polgárőrség irodát" találtam onnét, és csak egyszer jártam ott, de nem a rendőrséget kerestem akkor...
A mai előzetesből kiderült, hogy valami gigantikus befejezést sikerült összehozni...
A kórházi szálakat lógva hagyják, még szegény Pongrácz Péter is kikészült a végére, de Zemplényit elkapják és Gyöngyi is tragikomikusan távozik, ennyi biztosnak tűnik...
Abszolút egyetértek, nagyon félresikerült karakter lett Hajdú Steve figurája.
Na ezért nem sajnálom igazán,hogy véget ér a sorozat, mert a Bodolai família is sok volt,de hajdú megjelenésével elérték,hogy sokszor inkább elkapcsoltam onnan, mert sem hallgatni, sem nézni nem bírom ezt az idiótát.....
Befejezni sem lehet szerintem rendesen ezt a sorozatot, max. abbahagyni, túl sok minden történt mostanában ahhoz, hogy értelmes befejezése legyen, hacsak nem robban fel egész Csillagkút..
Jerger Balázs (Áron) így harangozta be a véget tavaly júniusban az instagramján:
"A mai nappal bejelentették,hogy sajnos véget ér a JóbanRosszban sorozat. Ezután is leszünk még képernyőn, mert a sok forgatással nagy előnyre tettünk szert, de nekünk, színészeknek és stábtagoknak július végével lezárul ez a nagy munkával és remek csapattal megáldott produkció."
Ez valahogyan még mindig őszintébb és a valósághoz közelebb álló helyzetkép arról, miért is szűnt meg, mint a hivatalos csatornaigazgatói mismásolás, hogy most újabb vizekre evezve szeretnék a nézőket megtartani.
Ennek a napi sorozatnak megvolt a szilárd rajongótábora, még maga a történet sem volt annyira légbőlkapott vagy csak a felső tízezer világában játszódó (a Barátok közt-re elég sokszor rá lehetett sütni ezt a bélyeget), talán a forgatókönyvírók egy kicsit kifulladtak a végére, de ezen azért lehetett volna segíteni.
Nagyon sok színész megfordult 21 év alatt benne, és sokukban mély nyomokat is hagyott a szerep vagy csak szimplán az a gárda, ami ezt összehozta.
Nekem a sorozat abbhagyása egy nagy elpuskázott lehetőségre emlékeztet, vagyis a tipikus "magyarosch" öngól, amikor tudjuk, hogy nem biztos, hogy az lesz a legjobb megoldás... de mégis azt választjuk, mert így okozhatunk magunknak kisebb kárt, legalábbis ezt hisszük... aztán a valóság döbbent rá, hogy dehogyis, tévedtünk.
"Hasonlóképpen idegesítő karakter Patrícia új pasija. Először beállítják holmi "álomlovagnak", pedig tök lúzer karakter a fickó, ráadásul abszolút nem is passzolnak össze a doktornővel, most meg hirtelen kitör belőle az állat."
Akiről Gábor meg is mondta előre, hogy milyen egy seggfej... nekem Gábor karaktere volt a legszimpatikusabb az utolsó egy évben, valahogy bármennyit is kavart, de mindig őszinte volt, nem akart végül is senkit sem átverni, pedig elég sok ellensége volt egy időben, a végére aztán a legtöbbel kibékült és elfogadták olyannak, amilyen.
Abszolút egyetértek, nagyon félresikerült karakter lett Hajdú Steve figurája. Minden szempontból sok és tényleg semmit nem tesz hozzá a sztorihoz, az akcentusa is rémesen erőltetett. Nagyon sok Gyöngyi ripacskodása is, meg ez az egész totál felesleges hajcihő a színdarabbal. (Alighanem az egész sorozat mélypontja volt, amikor Bandiék rögtönzött "fénykardpárbajt" vívtak a kisboltban. Na ott gurult el végleg a forgatókönyvírók gyógyszere...)
Hasonlóképpen idegesítő karakter Patrícia új pasija. Először beállítják holmi "álomlovagnak", pedig tök lúzer karakter a fickó, ráadásul abszolút nem is passzolnak össze a doktornővel, most meg hirtelen kitör belőle az állat.
Forgács Péternek jól áll ez a nagystílű maffiózó szerep, de szerintem így a végére kár volt még egy főgonoszt behozni a sorozatba, akihez képest Roland ártátlan báránykának tűnik - bár lehet, hogy pont ez volt a cél.
Nekem is az az érzésem, hogy nem befejezve lesz a sorozat, hanem csak abbahagyva, ennyi szálat nem fognak tudni rendesen elvarrni ilyen rövid idő alatt. Túl sok lett a töltelék-mellékszereplő a végére, és egyik rosszabb karakter mint a másik.
Én Konrád kinyírásánál abbahagytam. Nem láttam értelmét tovább nézni, egyrészt elég egy kaptafára épült fel, ahol a maffia Roland mindenkit kinyír, másrészt át is költözött a másik csatornára a sorozat. Jópár éve ennek, de tény, előtte még találtam benne néznivalót.
Rettenetesen idegesítő karakter. Kisboltos Laci testvére, aki egyszer csak hazajött külföldről, de minek? A történethez egy dekányit nem tesz hozzá, iszonyat harsány és teljesen felesleges. Ettől a mellékszáltól igazán megkímélhették volna szerencsétlen nézőket.
Anno mégis csak rendszeresen néztem a sorozatot, ezért gondoltam egyet, s belekukkantottam az utolsó részekbe. Basszus, mi ez a pusztító hisztéria, amit Hajdu Steve előad? Ennyire béna akcentussal? Szekunder szégyenérzet.
Igen, én is valami drasztikus végkifejletre gondolok, pl. Zemplényi a gigaprojekt földmunkái közben akkora bombát fordít ki, hogy egész Csillagkút felrobban😁
Öt év után behozzák Emilio Dry szellemét, de mikor IRL meghalt szegény Benkő Géza, még csak egy Mokka szintű blokkot sem szántak az emlékének, nemhogy a sorozatban kitértek volna rá.
az még csak-csak hihető, hogy egy jobb helyen lévő vidéki kisebb városban létezik egy ennyire felszerelt szuperkórház ennyire jófej orvosokkal (mint magánintézmény), de az összes többi valami ordenáré módon hozzácsapott fikcióról magasról lerí, hogy csak kínjukban találták ki, mert életükben nem éltek ilyen helyen és soha nem volt semmi közvetlen tapasztalatuk
néhány éve hazamentem a kisvárosba néhány hétig, egy bokatörésből felépülni... ott fogott el ilyen dejavu
mintha a világ végén lennék, napközben semmi mozgás, még a kórházban is annyira megállt az idő. Tipikus magyar vidéki nihil
Mesének szódával még csak elmegy, de a valósághoz köze nincs ennek a polgármesteri lemondásnak. Nem úgy megy ám az, hogy ha Béluska lelép, fogja és kijelöli maga helyett Józsit. Választás dönt, nem a megborult korábbi településvezető. Jól is néznénk ki... Az meg, hogy szerencsétlen munkanélküliként kelljen másnaptól vergődnie bármilyen város korábbi polgármesterének, megintcsak egy ostoba fabuláció.
"A Jóban Rosszbannak meghatározó szerepe volt a TV2 életében. Majd később, 2015 után a SuperTV2-re való átkerülését követően a kábelportfóliónk megerősítésében is. Az elmúlt években azonban azt láttuk, hogy a sorozat nézői évről-évre lassan lemorzsolódnak. A konkurensünk az elmúlt években nagyobb költségvetéssel bíró, vadonatúj napi szériákat tűzött képernyőre, ezekkel pedig a Jóban Rosszban nem tudta felvenni a versenyt. Több kísérletet tettünk a megújítására, gyártót cseréltünk, új szakembereket igazoltunk a produkcióhoz, de nem tudtuk megállítani a csökkenést. Eljutottunk egy olyan pontra, mikor már sem a déli, sem az esti vetítés nem hozott olyan nézettséget, hogy hosszú távon képernyőn tudjuk tartani a sorozatot."
Ahelyett, hogy beismerné, hogy talán mégiscsak a forgatókönyvekkel is probléma lehetett, bár nekem az utolsó 2 év jobban tetszett, mint a 2010-18 közötti állandó kavarás...
A Pepe mindent megkapott, amit papírforma szerint egy sorozatnak meg kell kapnia. Megfelelő szelekció, előkészítési idő, nagyon erős színészgárda, remek forgatókönyv, kiváló alkotók. Remekül sikerült, pont ezért nagyon bízunk benne.
Akkor ez akkora bukta lesz, hogy kiskasnállal se szedik össze...
hogy ez a Tóth-Zsiga Nóra mekkora egy számító szuka, láttam róla privát fotókat is Facebookján, ott is ugyanilyen volt, tehát szinte önmagát játssza a sorozatban
Roland mai frappáns beszélgetése egy robottal, majd a tőle kicsalt évekkel korábbi iskolás Bob-szerelem rapid felkutatása és csábítóként történő gond nélküli csatasorba állítása azért emlékezetes abszurditásként fog megmaradni a sorozattörténetben.
Pörög a sztori a véghajrában, de növekszik a hülyeség is.
Pepe először még szzal szédíti Enikőt higy a nyomozók elől tünjenek el külföldre, de az ügy ejtése után már azt hebegi a régi/új csajának, higy a strómanmeló nem engedi sehova - itt kell maradniuk.
Roland meg egy véletlenszerű utcai rablásból azt vonja le, hogy az egész rájuk volt kihegyezve, mert meg akarták bérgyilkolni mindannyiukat.
Így nem csoda ha még jövőre is menni fog ha most leáll egy időre. Most azért nem akarják idén befejezni hogy ne mondják h ez is 2021-ben szűnt meg mint a barátok közt?
November 8-tól kizárólag a Super TV2-n láthatják a nézők a Mintaapák új részeit. A kábelcsatornán eddig a sorozat ismétléseit követhették figyelemmel, mostantól azonban a TV2 helyett a Super TV2-n jönnek az új részek minden hétköznap 19.35-től. A Jóban Rosszban ezzel egyidőben pihenőre megy és a befejező részeket a téli szünet után sugározza a csatorna - közölte a TV2 Csoport.
Nem értem , hogy miért kell így elhúzni a befejezést. Most tényleg hónapokat kell várni arra a pár részre?
Szerintem Hajdú akkor is baromira irritáló, ha nincs "karakterben".
Ha például ő is vendég Bochkor beszélgetős műsorában, azt a részt nem is nézem, mert széttrollkodja az egészet, biztosan úgy gondolja, hogy az baromi vicces (pedig nem).
Aztán lehet, hogy a kocsmában, haverok között nagyon jó fej, de ez valahogy a műsorokban nem jön át.
Ez a Hajdú Steve-es vonal szerintem is teljesen rossz, a figura baromira irritáló, Hajdú túl is játssza, elviselhetetlen volt, nekem Cseke Katinka Böbéje óta nem volt ennyire zavaró karakter a sorozatban, ő volt az abszolút mélypont számomra.
Viszont az, hogy egyre újabb szereplőket hoznak be, az amiatt is lehet, hogy ezek a részek már előbb meg voltak írva, mint ahogy meghozták a határozatot arról, hogy befejezik a sorozatot. Talán már le is szerződtették a színészeket, így aztán tartják magukat az eredeti tervekhez, amíg lehet. Aztán majd gondolom, a vége lesz nagyon elkapkodva, hirtelen valami ad hoc-lezárást kanyarítanak hozzá jó esetben, de lehet az is, hogy egyszerűen csak abbahagyják egy ponton...
Tényleg ráírták, pont olyan pojáca mint ő a valóságban is, csak nagyobb hangerőre kapcsolt .Nálam elérték ezzel ,hogy már nem sajnálom,ha véget ér a sorozat..
Nem mondhatnám, hogy kedvelem Hajdú Steve-et, de ebben a nyomulós balfasz szerepben nagyon jó. Mintha csak rá írták vola. Ezzel - rövidtávon persze - nincs is baj. A fontos, hogy túlzásba ne vigyék a foglalkoztatását - se itt, se máshol.
Egyébként érdekes, hogy úgy pörög a sorozat, mintha nem tudnánk, hogy heteken belül fájront. De oké, a fák is állva halnak meg!
Azt hittem menten sírva fakadok, mikor megláttam Hajdú tevét feltűnni a sorozatban :( Tényleg az összes RTL-es borzalom "sztár" átkerül a tv-2 műsoraiba ?? )
Brúnó után Viktornál miért játszák el ugyanezt a leegett kecós hülyeséget? Ráadásul full csak pofázva róla, de semmit nem mutatva. Írták volna azt hogy beszart a cirkója és nem tud fürdeni, vagy hogy a mosógépe eláztatta a lakást és most a biztosítóra vár. De ezt a gázrobbanásos hülyeséget minek tolják ennyire?
Hát ezt a tenyérbemászóan tapló modorú, önelégült új dokit nagyon kár volt beleírni, sokat rontottak a sorozaton így végére. Ráadásul úgy néz ki, hogy Patrícia még össze is jön vele, hár komolyan rossz nézni... De hát iléyen az élet... :(
Sajnálom, mert ez még egész normális sorozat volt, bár Dóra őrült hisztijei eléggé nézhetetlenek az utóbbi időben.Még belegondolni is rossz,hogy lehet ilyen szintű hisztérika ,egy felelősségteljes munkát végző orvos ...
Igazából rég nem voltak már egymás konkurenciái. A JR du. 1-kor és este 9-kor ment, a BK du. 5-től meg hajnali 1-től. Ráadásul a JR jó ideje sdikkal élvezhetőbb is volt. Max a tudat, hogy ha azok nem csinálnak már végtelenített napi sorozatot, akkor nekünk se kell már és mi is leállhatunk.
Szerintem kár, hogy befejezik, sőt kifejezetten hülyeség, hiszen sokan nézték, és most, hogy a Barátok közt, a fő konkurencia megszűnik, a legnagobb baromság abbahagyni ezt is. Olvastam valami petícióról, aláírásgyűjtésről is, talán még meggondolják magukat a készítők, ki tudja... :)
Én majdnem a kezdetektől követtem, talán csak az első néhány részt nem láttam. Szerintem az utóbbi 2-3 évben volt a legjobb a sorozat, nem véletlenül: Bodolay Böbe távozásával hihetetlen sokat javult, a legirritálóbb, legidegesítőbb karakter végre eltűnt, az újonnan belépő szereplők pedig egyre jobbak voltak! A legnagyobb, legjobb vérfrissítés a négy rezidens bekerülése volt, kezdettől fogva sejtettem, hogy fel fogják dobni az egészet, de mostanra az első számú kedvenceim ők lettek. Főleg Luca, a szoros második pedig Petra. Elsősorbnan miattuk fogom sajnálni, ha megszűnik a sorozat, melynek függője lettem, pedig alapvetően utálom a sorozatokat, nagyon ritkán nézek ilyesmiket... :)
Valószínűleg a valódi okot nem kötik az orrunkra. Nyilvánvaló hülyeség megszüntetni egy megfelelő nézettségű műsort, különösen akkor, amikor a konkurencia sorozata leáll, bár nem hiszem, hogy a BK nézők most átjönnének. Vagy nem igaz az, hogy jó a nézettség. Így csak találgatni lehet, de elhinni, nem.
Már tavaly lehetett tudni, hogy idén befejezik. Nem akartak főcímet cserélni. Biztosra mondták, hogy Rolandot idén elkapják. Csak arra vàrtak, hogy a BK előbb érjen véget.
Ehhez képest se Rolandnál, se Rozsomákfej Szabinál nem volt semmifajta stáb vagy szurkolói csapat. Egyik a lefüggönyözött hálószobájában zsörtölődött az egyetlen megmaradt samesza társaságában, a másik meg egy 10 fő befogadóképességű krimógalérián idegeskedett a faterjával meg az épp odatévedő pultossal...
Szabi, a lúzer pultos, a no name festőpalánta polgármester lett - ez már önmagában is röhejes és nonszensz, viccnek is rossz, nyilván az egész csak arra megy ki, hogy Fehér Roland velejéig gonosz, intrikus jellemét még jobban kidomborítsák, nem hiszem, hogy túl hosszú karrierje lesz a Szabi gyereknek Csillagkút élén...
Vera és Dóra jellemét ezzel az egymás elleni áskálódással lassan sikerül teljesen besározni, holott eredetileg ők még a kevés rokonszenves figura közé tartoztak valaha, most meg már szinte Emőke sztintjére süllyedtek le...
"a vak is látja nem valók egymáshoz, már a korkülönbség miatt sem.
nagy jövőt nem is jósolok ennek a románcnak."
Persze, azt én sem gondolnám, hogy majd szépen egymás oldalán fognak megöregedni (addig nem is igen fog tartani a sorozat...) És persze nagy a korkülönbség köztük, igen, de a valóságban talán nem léteznek ilyen kapcsolatok?! Nagyon is sok hasonló van, és még csak nem is feltétlenül érdekkapcsolat, elég, ha a nőnek mondjuk apakomplexusa van vagy egyszerűen csak bejönnek neki a nála sokkal idősebb férfiak. És igazán nem lehet azt mondani, hogy Luca karaktere érdekhajhász lenne, sem megírva, sem eljátszva nem úgy van. Csak hát ugye az irigyéség, az intrika nyilván meg fogja keseríteni az életüket, ez így szokott lenni a való életben is... Én amúgy kifejezetten örültem, mikor Pongrácz és Dorina szétmentek, na az szerintem sokkal kevésbé volt "ideális" kapcsolat, főleg a nő maffiás dolgai miatt...
És még mindig húzzák :))) Pedig egy szembesítés mindet eldönthetne. Mert ja, majd pont az lesz, amire Vilmos hivatkozik... Hogy a semmiből pont most találták meg őt a Árpádnak rosszat akarók. Hát peeeersze... :))))
Bár végül is, noha full hülyeség, de szórakoztató. Mint volt Vámpír Vladimír eljövetele majd frappáns elröppenése is.
És miért hagyta ott Annácskát? Hiszen ezzel kvázi kiírta magát Zoli életéből...
Viszont a zsernyákok harmadik nekifutásra csak elkezdtek utánamenni Vilmos/Árpád ujjlenyomatának. És láss csodát, nincs neki olyan... Hűha, mi lesz most?! A XXI. században ez bizonyára maga a megfejthetetlenség... Telhet vele az epizódidő :))))
Nem tudom ki hogy van vele,de nekem nagyon elegem van Dóra állandó cirkuszolásából, ha egy megcsalt feleség lenne, akkor sem viselkedhetne hülyébben. Ha jól emlékszem ő csalta meg Zolit.
Aztán meg fel nem foghatom milyen alapon kér számon mindenkit a miértekről....,
Mit vártál tőlük? Nem ittak még elég kávét és csekély agysejtállományuk már megint csődöt mondott..(mellesleg bár mit csinált is Vilmos,ha leülte a büntetését mit akarnak tőle ??)
Ja, a zsaruk itt és most akarják egy snittben rábizonyítani modoros Vilmosra, hogy valójában gyilkos Árpád, de sem egy ujjlenyomtvizsgálat, sem egy nyilvántartás összevetés nem képezi nyomozati tárházukat.
Az mit jelenthet csillagkútilag, hogy Szabi határidőre összeszedte és beadta a "szükséges dokumentumokat" a polgármester választáson való induláshoz? Mik lehettek ezek vajon? Az oviskor ballagási igazolványát, vagy a megyei buszbérletét?
Full hangulatfeldobós kabaréjelent volt. Szaknder közben Barabás-Kiss helyében bedobtam volna a "Gyúrunk, vaze?" kérdést Bandinak :))) Bár lehet hogy ezt a holnapi konditermes részre tartogatják.
Ja és jó volt Pongrácz és Luca lebukása is Mr. 007 előtt! (Szóval ez a mai rész végre hozta, amit én elvárnék.)
Jaaa, akkor azért somolygott össze Roland meg Faragó? Ez kimaradt - nem is értettem, minek vették elő megint a képet. Pláne hogy el is árulták róla, hogy hamis (miközben korábban pont azzal akarták Csillagkútra csalni Olgát, hogy itt megveheti az eredetit).
Már kezdtem hinni hogy lezárul végre ez a hónapok (ha nem évek) óta kígyózó Olga ügy, de csak húzzák még vagy száz részig, ráadásul behozzák új maffiafőnöknőcskének ezt az ütni való Dorinát is. UNALMAS MÁR NAGYON!
Ez teljesen életszerű, hogy Krisztián délután még nem akar elutazni, de este már megvette a repülőjegyet is, 2 perc alatt eladja a kisboltot, és reggel elutazik Párizsba. :)
Adélka már szinte végzett rendőr, mit rohangál a századrangú haverjaihoz mint mérgezett egér a pasija eltűnte kapcsán? Mé' nem megy be az örsre, és nyomozza le?
Azt nem értem csak, hogy két ekkora beépített maffiózó, mint Roland és Faragó, hogy hagyhatja ennyi éven át futni Olgát, egyáltalán hogy hihetnek a létezésében úgy, hogy még soha nem látták élőben???? Azért ez mégsem csak egy indifferens mellékszerep, amiről elég ha 5 epizódonként valaki említést tesz...
Hát igen, ez a kényszeredett maffiás erőlködés eléggé unalmas már. Ráaádsul Faragó sem játszik olyan jól, hogy szórakoztasson az állandó felbukkanása. Kár volt visszahozni. Rolanddal is csak a százezredik kört futtaták ezzel a "ki lesz a fővezér" parával. Mintha maffia nélkül nem létezhetne élet Csillagkúton.
És ez a pádre meg??? Még a korábbiaknál is betegebb ötlet. Mondjuk Veronka helyében azonnal dobtam volna egy hátast, amikor a tűzgyűjtásról kezdett neki vakerálni. Hiszen X évvel ezelőtt egy hajszálon múllott, hogy nem égették el őt máglyán Endre atyáék.
Persze ki emlékszik már erre? Talán már maguk a szereplők se...
Az orvosi szitukat kéne visszahozni. Régen sokkal több volt. Ma már alig vagyunk a műtőbe. De a rendőrségen mindig. Kicsit unalmas már h folyton nyomoznak de kb semmire nem jutnak. Ez az egy szál, ami zavar már néha.
Régen voltak betegségek, krízishelyzetek, életmentések nagy szereplőknél. Szinte mindenki volt valami bajjal a műtőbe
Nagy fordulat ugyan ez a Gyöngyi féle szerelembe esés, de gáz, hogy mennyire hiteltelen az egész. Ennél azt hittem többet is ki tudnak magukból préselni az írók...
Nyilván nem huzhatnak egy szálat a végtelenségig. Még akkor sem , ha ez egy szappanopera. Egyes szálak kifutnak. Mellette / utána elindítanak újabbakat.
Szerintem futni fog. Ezt a Bogdarenkós szálat húzni tudják amíg csak akarják. Sajnos - teszem hozzá én, mert ezt speckó már nagyon uanalmasnak tartom. De Szabi becsajozását is el lehet még tolni sokáig és sokfelé. És Zoli és Dóri csörtéje sincs még kifuttatva egy lezáráshoz. Egyébként pedig bármit kerekre gömbölyíthetnek, mert utána kvázi újraindul a számláló és jöhet az újabb összeveszés-kibékülés, átverés-lebukás, bűn és bűnhődés - vagy épp büntetelneség. De visszahozhatnak szakmai szálakat is (szívszorító vagy izgalmas orvosi eseteket, közigazgatási csűrcsavart), de szintet léptethetnek pár túl régóta "fiatal" karakternél is vagy elindíthatnak néhány eddigi melléksztereplőnél pár családi sztorit.
Én bízom bennük, mert a mostanában futó sorozatokhoz viszonyítva ennek profi a rtimusa, és egy-két szándékos abszurditáson túl viszonylag hihető is a meséje.
Ti nem gondoljátok úgy, hogy nagyon ráfordultunk a fináléhoz vezető útra?
Mostanában nagyon sok olyan dolog történik ami előkészíthet egy "nagyobb finálét"!
(lehet csak azért, mert a BK végét is bejelentették nemrég, és azt gondolná az ember, hogy a TV2 követi az RTL-t az "ilyen dolgokban", ahogyan pl. hasonló show műsorokat egyszerre futtatnak, úgy ezt is akár befejezhetik jövőre például...)
Egyáltalán nem lepett meg, hogy Roland amigdalája csodával határos módon magától regenerálódott, vagyis visszatérhet "végre" a maffiózó Roland. Ezt az átmeneti, "megjavult" Rolandot én egy percig nem tartottam hitelesnek, elsősorban azért, mert a színész genetikailag képtelen pozitív karaktert eljátszani. Pontosan ugyanúgy játszott, mint amikor maffiafőnök volt, ugyanazokkal a hangsúlyokkal, mimikával, egyedül a szövegének tartalma utalt arra, hogy valami történt vele.
A másik meg, hogy utána puszta kézzel fogdosta a stukkert meg rakta vissza bele a töltényeket. De hat ez a zsarubrigád nem egy eszes banda. Ahogy mást, úgy ezt se fogják vizsgálni. Tarnai halott. A bulinak vége.
Reinkarnálódhat gonosz-roli ezredszerre. Mészi macival az oldalán.
Oké, hogy Eszes helyére kellett valaki az örsre, de ez a Blanka hetek óta csak biodíszletnek van ott. Legalább nyomulna rá Szlávikra vagy köpne Tarnainak.
Igen, Áron karakterét most teljesen elrontották. Mondjuk amikor indult, akkor se volt épp makulátlan a jelleme, de aztán kicsit feljavult. Most viszont intrikust csináltak belőle, aki immár közutálatnak örvend, még Brúnó és Petra is nyíltan utálja, okkal. Baumann is ritka tenyérbemászó figura, de az nem baj, ha van egy ilyen mellékszereplő, ahogy a maffiózós szálat is szépen keverik.
A Gabi-Szlávik vonal viszont túl lett bonyolítva szterintem. Ugyebár Szlávikék most megint kibékültek, de közben Gabi összekavart Rolanddal. Pozitívum viszont a Luca-Szabi "románc" továbbszövése, már csak az a kérdés, hogy ki is hoznak belőle valami értelmeset vagy epizód marad ez is...
Benedek és Áron szemétsége határtalan. Áront még a kórházból is kirúgnám, kellene a fenének egy ilyen kolléga....
( A polgármestert sem zavarta,hogy szíve hölgye olyan külsővel szerepel a műsorban,ami inkább egy modellhez illene, legkevésbé sem egy bizalomgerjesztő doktornőre.)
Csak nekem tünik úgy,mintha erösebb megvilágításban lennének a szereplök?Pl mikor van egy jelenet,beszélget valaki valakivel annyira úgy látom,hogy fénylik a fejük,mintha nem természetes fényben lennének,hanem lámpa világítana rájuk.Hülyén néz ki mindenesetre,nem természetes.
Gabi meg Roland tuti összejönnek,Szlávik meg majd késöbb biztos az új nyomozólánnyal jön össze.
Tényleg,Elvira vajon vissza fog jönni még valamikor?
A másik furcsaság, hogy minden igazgatói nagygyűlést a kórház ügyfélforgalmi aulájában tartanak. A betegek szeme-füle hallatára. Nincs ilyenre egy konferenciatermük? Ez abszurd.
Érdekes ez a partidrog szál. Ott egy kokrét baráti fogyasztó, akivel a balhé után is tartja a kapcsolatot a dílere, de Szlávik ahelyett hogy kihallgatná, inkább basztatja. Pedig konkrét tanú lehetne.
Csillagkúton milyen "szakszerűen" használják a maszkot! Mindenkin van a folyosón,míg közlekednek, de amikor egymás közelébe érnek,netán beteget vizsgálnak mindnyájan leveszik!
Annak a csajnak értelmetlen sorosot írtak a készítők. Ahogy a távolból visszatérő szereplők stílusváltása is erős, erőltetett. Kardos pl mit veszekszik itt mindenkivel, hogy mennyire oda volt a szigetkomlósi életmentésért (nőgyógyászként persze - ne felejtsük el!!!), miközben ahányszor csak chaten bejelentkezett Dóránál, azon nyávogott, hogy de szeretne már újra otthon lenni.
Megőrül itt lassan mindenki. Pedig kezdett már egész nyugis lenni a sori.
Egyetértek! Jobb volt a sorozat amíg nem volt benne! Ugyanúgy nem hiányzik mint Böbe! Az ő távozásával minimum két klasszist javult az egész egyik napról a másikra! Bandi sem kéne bele, ráadásul Erikával szembeszökően nem illenek össze sehogy sem és Erika sem egy túl sikerült karakter....
De ami a legfeltűnőbb és legzavaróbb, hogy a szerelmi szálakat rendre elcseszik! Verának évek óta nincs pasija, pedig azelőtt családja is volt, Gyöngyi, Fanni dettó, Szabival se kezdenek semmit, pedig ott volt Bori, majd Léna, de elrontották. A polgármesterék is csak nyűglődnek, Viktor és Petra kapcsolata sem egy életképes valami, most megint épp mélyponton vannak, Luca csak titokban epekedik Brúnó iránt, ami már eleve zsákutca, az Adél-Krisztián kapcsolat teljesen rossz irányba tart, Eszessel sem kezdtek semmit (sőt!), és az Áron-Szilvia liezonnak is csúnya vége lett...
Korábban azért segítőkészebb volt, vitte a boltot is Böbe után amíg megérte, bent a kórházban is végezte a dolgát rendesen. Otthon néha leeresztett, de ekkora tirpák régóta nem volt.
Mert akkor még azt hitték, csak ő tudja megszerezni az ellenszérumot. Bár egy ekkora maffiózó kiiktatása érdekében sajnos szemet kellett volna hunyniuk egy nímand kis rezidens sorsa felett és valóban ott kinyrniuk a csókát.
Egyébként Eszes halála lírai volt... Már hallotta szegény a szférák zenéjét...
Most olvasom, hogy a mozikban is kötelező lesz. Ja, majd biztpos éjjellátóval fogja a két diákmelós vustzlatni a nézőteret egyész film alatt... Közben híradóban szijjártó simán maszk nélkül császkál a világban... Hiteles emberke - se.
Gondolom Petránál a bisz-basz kéz kenőce váltotta ki a rosszullétet és az ájulást.
Ez van a valóságban is.
Összevissza rendelgetnek mindenféle szírt-szart a távol-keletről az európai emberek, arra meg nem gondolnak, hogy mekkora veszélyt rejtegethetnek a csomagok
Én azt nem értettem, hogy hogy nem dobatták ki a családot a kórházból már az első percben?! Zsibonganak is, vírusjárvány is van, hazudoznak is... A macák meg csak nevetgélnek rajtuk.
Mikó még hagyján, (bár ahogy a főcigányt előadta borzalmas volt) hanem a három echte cigány műsorozása ami kiverte nálam a biztit.
ahogy megláttam őket és Gyöngyivel szívóztak már azon voltam , hogy nem nézem tovább ezt a xart.
sajnos, napi életvitelem során számos cigánnyal hoz össze a rossz sors, és látom , tapasztalom hogy milyenek, hazudnak, csalnak, lopnak, örülhetsz ha nem
nyírnak ki, és nem leszel csak egy hír az újság bűncselekmény áldozata rovatában.
szóval elegem van belőlük , erre a kedvenc sorozatomban is megjelennek. :(
Igen, Emőkének ezt a gonoszkodását kicsit már túlzásba vitték, ahogy Dorina "tisztára mosása" is erősen sántít. Nem annyira makulátlan ő egyáltalán, hiszen benne volt a maffiában ő is vastagon! De most Emőke lett a főgonosz, mert harcolni próbál Dorina ellen a maga eszközeivel. Nem is tudom, nekem Emőke még mindig inkább szimpi, mint Dorina. Petra viszont remek karakter lett, most azt várom, hogy kezdjenek már végre Luca figurájával is valamit, mert egyelőre nagyon meghúzódik a háttérben.
Ja és Szasza rémesen rossz figura!! Teljesen hiteltelen, egy kisstílű pitiáner alaknak tűnik, egyáltalán nem hiszem el róla, hogy akkora gengszter, mint azt a forgatókönyv szerint beállítják! Rolandról még inkább elhittem, vagy Bedő Zsoltról..
Hihetetlen, hogy milyen negatív szerepe van Emőkének. De, hát ilyen a világ, zömében így lehet előbbre jutni, és, sajnos egyre ritkábban a becsületes úton.
Egytértek, ezt az Áron-Szilvia dolgot alaposan túllihegték, nem volt ebben ennyi szerintem. A lezárás is elég béna lett, bár meglepődtem, csak nem a jó értelemben. Alexet meg egyenesen fölöslegesnek érzem, nekem mindig is zavaró volt. Oké, tudom, hogy kell negatív szereplő is egy sorozatba, de "főgonosznak" ott van Roland - persze állítólag megjavult, csak épp a színész nem ezt a "megjavult" karaktert játssza, hanem a korábbi főgenya-szerepet, épp csak a szövege tartalma lett más, az alakítása, karaktere még mindig pont ugyanolyan ellenszenves, mint a fejlövése előtt volt.
Már a türelem határát súrolja Alex Áron Szilvia szerencsétlenkedése, továbbá Alex üvöltözése!! Na a rendőrökről annyit, hogy ez már sok, ahogy a rendőrséet negatív, szerencsétlen színben feltűntetik fel. A kis rendőrtanonc beszéd közben ne rángassa annyit a fejét, mert a néző szédül már el.
Nekem tudod melyik karakter az idegesítő? Pl Gyöngyi, a pletykás recepciós. Na az aztán rendkíül rosszul van megírva is, eljátszva is! Meg Bandi, főleg most hogy "hősszerelmes" lett, és valósággal ledobja magáról a színészt a karakter! Meg a legidegesítőb az persze Böbe volt, hálistennek ő már nem rotja tovább a levegőt, mert kiírták. Emőkében is van valami irritáló, de pl a tegnapi részben kifejezetten jópofa volt, ahogy játszotta a "femme fatale"-t a rendőrségen.
A rezidensek közül a fiúk valamennyire tényleg irritálóak szerintem is, de a két csajt én kimondottan kedvelem. Lucával még nem sokat kezdtek, eddig eléggé háttérben maradt, várom hogy kibontsák a karakterét.
Petra egyáltalán nem nyivákoló, sőt az egyik legjobb karakter jelenleg, nagyonis karakán személyiség, teljesen meg lehet érteni a reakcióit. Mármint olyanra van írva, lévén fiktív karakter, a színésznő pedig remekül játssza, teljesen meggyőző, rokonszenves egyéniség. Most már igazán kezdhetnének Luca karakterével is valamit...
Lénát pedig sajnálom, ha végleg elmegy, ő se lett volna rossz karakter, kár hogy nem kezdtek azzal a felvezetett Szabis szállal semmit, így most kiírják.
Ezt a nyivákolo Petra karaktert ki kellene irni, egyszerüen vérlázító egyszer azért nyavajog hogy nem kell neki drága gyogyszer, aztán azért mert talált egy rokont. Ostoba liba
Szabi kiállított képén a női arc vitán felül a Lucáé. Első blikkre teljesen egyértelműen látszott, vártam, hogy a szereplők mikor teszik szóvá, és mondták is. Már csak az a kérdés, hogy ez csak amolyan "belső poénnak" szánták, vagy kezdenek is majd vele valamit a forgatókönyvírók? (A muris az volt, hogy pont maga Luca tagadta a hasonlóságot...)
Tóth-Zsiga Nóra őszintén vallott a szerelmi életéről az eheti Telenovella magazinban. Mondja, hogy három év után eddig minden pérkapcsolata tönkrement, mert nem tudja úgy kimutatni az érzéseit. Ugyanakkor ő inkább a tettek embere! Sokan azt tartják róla, hogy a karrierépítés miatt nem találja a boldogságot, pedig szerinte csak olyan egyszerű a válasz: továbbra is keresi az igazit!
Ez a Bandi-Erika szál eléggé nyögvenyelősre van írva, ráadásul egyik színésznek se áll jól ez a szerep és szembeszökően nem is passzolnak össze, ez sokkal inkább főnök-beosztott viszony. Bandinak ráadásul baromira nem passzol ez a hősszerelmes szerep. Szegény ápolót is hamar rövidre zárták, meglepő fordulat volt, gondolom a színész kérte, hogy írják ki a sorozatból és kapóra jött.
Most talán a legérdekesebb figurák a rezidensek, mostanra még a srácok is egész elviselhetőek lettek, bár eleinte nagyon nem bírtam őket. A két csaj meg kifejezetten jó, kíváncsi leszek, Petra és Viktor szála hova fut ki, mit kezdenek vele, mert lenne benne lehetőség...
Nekem is ez a gondolatom támadt, így spórolnak hogx tovább tartson ki. Aztán ha elfogynak az előre felvett részek (vajon mennyi lehet még dobozban?), akkor jön a hosszú nyári szünet....
Ma leadták a múlthét pénteki részt, és csak a 40 perces műsoridő második felébe rakták be az új részt. Úgy tűnik, leálltak a forgatásokkal, mert spórolnak a részekkel.
Igazad van, Petrát akartam írni. Roland nekem sem meggyőző, elhiszem, hogy megváltozott, de nekem nem hihető. Ha folytatják, kiváncsi vagyok Dorina és Pongrác végkifejletére, egyáltalán kiderül-e, hogy csak Péter biztonsága miatt távozott!!!
Alighanem elírtad, Viktor és Petra jöhet össze, Patrícia a polgármester nője jelenleg. :)
Amúgy egyetértek. Szabi karaktere nekem mindig is ellenszenves volt, meg se érdemelte Borit se, most Léna is messze túl jó (lenne) hozzá. Aliz figurája is rémesen antipatikus lett, amióta maffiafőnökösdit játszik. Viszont Roland nem lett egy szikrával se szimpatikusabb attól, hogy úgymnond "jó útra tért", ahhoz a színészt is le kéne cserélni, mert ez abszolút nem tud pozitív karaktert játszani, genetikailag alkalmatlan rá.
Röviden és tömören a véleményem: Szabi totál megbuggyant? Mit művel eleresztem, visszahúzom. Szegény csaj dobja a fenébe. Alíz hogy lehet ennyire könyörtelen, hisz Pongrác volt az esküvői tanúja, nem beszélve arról, hogy milyen rossz állapotban volt. Hát ez a Bence mekkora nyálgép!!!! Tudom, most sokan mondják, hogy különben nem lenne téma, de én már csak azért is örülök, ha összejön Viktor és Patrícia, hadd essen pofára Brúnó.
Az előző hozzászólásomhoz kapcsolódva, hogy "Lehet egy karakter önmagában is nagyon érdekes."
Ott van például Bedő. Szemét alak, ezt aláírom. De mégis van egy olyan különleges stílusa, amitől szimpatikus. És abszolút nem lehet kiismerni, hogy vajon mi járhat a fejében, vagy mire mit fog reagálni. Például amikor Bibivel egyik pillanatban rendesen beszélt, meghallgatta, majd a másik pillanatban hirtelen ordítva karon ütötte, ott én megijedtem. Lehet, hogy a színész nagyon jó, vagy tényleg valamit eltaláltak valamit Bedő írásánál, de amikor ő van képernyőn, én mindig érzem a feszültséget. A fiatal dokikat ( rezidenseket ) viszont általában eltekerem (dailymotion-on nézem az epizódokat). Már egy jó ideje bent vannak a sorozatban, de még mindig nem tudták felkelteni az érdeklődésemet. Egyik sem szimpatikus. A borostás, akinek viszonya van Szilviával ( Nem a Halász Szilviával ) teljesen úgy viselkedik, mint egy kamasz. Pedig ha elvégezte az orvosi egyetemet akkor legalább 25 éves el kellett már hogy múljon, mert az nem egy 4 éves kurzus, hanem sokkal több.
Eddig csak két ember volt a sorozatban, akiket szívesen láttam volna összejönni. Dekát és Melit. De ennek már mindegy, mert Dekát kiírták a sorozatból.
Hát igen, ismerjük már Bandit. Nem rossz ember ő, csak más környezetben nőtt fel, mások az értékei. És mások az elképzelései, elvárásai egy feleségről. Erika és Böbe pedig a legegyszerűbben szólva tűz és víz. De tegyük fel, hogy mégsem jönnek be a jóslataink, és valóban együtt maradnak. De akkor sem fogja tudni helyettesíteni Böbét, mert olyan a karakternek a személyisége, és a hangulata, hogy egyszerűen nem lehet komédiás szituációkat alkotni vele, úgy, mint a Bandi/Böbe párossal. Így csak simán annyi lesz az egészből, hogy el lehet mondani bandiról is, hogy van egy párja. És úgy járnak majd mint Vera és Misi, akik szintén nem hagytak nagy nyomot senkiben. Abba hagyhatnák már az írók azt a szokásukat, hogy mindenkinek kötelezően legyen egy párja. Keller és Patrícia kapcsolata is nagyon erőltetett és izzadtságszagú. Lehet egy karakter önmagában is nagyon érdekes. De az írók úgy vannak vele, hogy a nézők megelégszenek azzal, ha 2-3 hónapig rágják az "összejönnek-e vagy sem" csontot.
Én is így gondolom. Amikor már túl lesz Bandi az első, kellemes időszakon, a meccs és/vagy a sör már fontosabb lesz Erikánál. Ha a karakter hű marad önmagához. Sajnos Erika mélyebben még nem ismeri Bandit, még csak a jó oldalát látja.
Ez a Bandi-Erika szál már unalmas. Még ha végre valahára össze is jönnek, nem hinném, hogy hosszútávú lenne ez a kapcsolat. Már látom magam előtt, ahogy Bandi számon kéri Erikán, aki egész nap dolgozott, hogy hol a vacsora. "Mi? Mi az, hogy nem volt időd, mert dolgoztál? A Böbi is dolgozott a kisboltban, és mégis volt ideje sütni, főzni, mosni, takarítani." Erika pedig hozzávágja, hogy: "Akkor menj vissza a Böbikédhez." Aztán elszórakoztatnak minket egy mégunalmasabb békítős szállal....
Emlékeim szerint Fruzsi elkapott a csapostól valami fertőzést ( talán herpeszt ) egy egyéjszakás kaland után, aminek egyáltalán nem volt semmi előzménye, és mind a ketten egymást vádolták, hogy biztosan a másiktól kapták el.
Gabi és Jenő a hűtőből kivett mosatlan répát és paradicsomot simán darabolják salátának? Lacinak volt Fruzsival próbálkozása? Nem emlékszem, de valami rémlik, csak nem emlékszem tisztán.
Lucának hívták a kislányt, és Józsi volt a doki neve, akivel örökbefogadták. ( Józsi egyébként Károly bácsi rokona volt, azt hiszem, az unokaöccse. ) Lehet, hogy lecserélték az írókat, akiknek ez a rész pont kimaradt.
A receptek ott maradtak, Orsi abból főzött, utána pedig a többiek. Meddig tart még Vera és Viktor negatív viselkedése? Remélem Alíz és Bedő ámokfutása bukta lesz. Vagy Alíz megváltozik, amint anya lesz?
Azon gondolkodtam,hogy ugye Böbe csinált egy levesezöt.különleges levesekkel,mindenki csodájára járt milyen isteni finom stb. Ehhez képest mégsem lehetett az olyan egyedi hü de különleges,hisz Böbe távozása után is tudták hozni azt a szintet,fözte ott Orsi,Bandi,Léna,Laci most meg Krisztián.Szóval igen könnyen pótolták Böbike föztjét.Nem volt az olyan különleges ezek szerint ,ha mindenki utána tudja csinálni :D
Nem értem Tardost. Ott volt a táskában 1 millió euro. Gondolom, a bérgyilkos kapta volna, ha sikerül az akció. Most nem mindegy neki, hogy a bérgyilkosnak fizeti ki, vagy az emberrablóknak?
Igaza van az előttem szólónak. Laci hogy veszítette el e barlangot? Bedő milyen módszerekkel vette el Tőle?? És most a Macsekban nyiltan üzletel. Csak erre kellene odafigyelnie Jenőnek, hiszen Tőle kért segítséget Laci, amikor Ő vágta át Bedőt képvásárlás címén.
Sajnálom Dorinát, de bármi is lenne, fel kellene dobni Bedőéket. Egy zsarolásnak soha nem lesz vége, és ne ám, hogy Emőke röhögjön, hogy igaza lett. Van annyira jó szakember, hogy el tud helyezkedni máshol.
Ez a sorozat már évek óta Jóban-Rosszban Rolanddal. Nem is létezne már enélkül. Azt nem tudom, a másik kavarógépet a másik csatorna másik sorozatában még szerepeltetik -e, de ott is mindig a Miki kavarta a szalámit...
Múltkor Alíz elpakolta Milán lakásában a kanapéról a szőrös párnákat, könyvespolcokról a csecsebecséket. Ma már újra kint vannak, pedig Milán azt mondta, hogy ezeket Bori rakta ki, őt nem érdekli a lakberendezés.
Nagyon sajnáltam Lénát. Szerintem egy igazán kedves, csinos, szeretetre méltó lány, de hát hiába, ha Szabi még mindig Borinál tart, nem lehet mit tenni. Sajnos, ilyen az élet. :(
Múltkor Dorina meg Pongrácz volt vicces ahogy látványosan ették azt az egy kanál lencsét. Meg törölgették piperkőc mód a szájuk sarkát - főleg a csaj - hogy a sminkjük ne sérüljön :))))
Egyetértek, ezek csak kávéznak. Na meg Gabi kicsit élethűbben étkezhetne, ne csak piszkálja az ételeket, vagy hagyják ki a forgatókönyvírók az étkezéseket Gabinál. Nagyon zavaró, rosszul csinálja.
Hát a Luca a legtürelmesebb embert is nagy próba elé állítja a határozatlanságával. Ő akar emberek gyógyításával foglalkozni? Engem nagyon idegesít!!!!
A zöme nővér is csak pletyizik. Na de, hogy Rolandból "jó tündért" csináljanak!! Még a végén a rendőrök jobb keze lesz. Pongi papa nagyon hamar aktiv dolgozó lett a gyászból!!
De Barbi benne volt a hullazsákban! Mutatták is. Igaz , Rolandot is fejbe lőtték , halottnak hitték aztán kiderült , hogy él. A Melrose Place-ben anno volt hasonló Sydney karakterével. Ott amikor a színésznő kiszállt a sorozatból a szerepe szerint a karaktere meghalt. Aztán , amikor rebootolták a sorozatot vadiúj (és néhány régi) szereplőkkel , akkor visszatért (és újból meghalt:-D). De be is mutatták , hogy mi történt vele és miért és hogyan tért vissza.
Szerintem Barbara nem halt meg.Oké,a szinésznö nyilatkozott,kilépett,de eléggé erdekes események által. Volt egy jelenet,Pongrácz ajtaján csengettek,nem nyitotta ki Péter,elment az alak. Nöi alak. Persze aztán csöngetett valóban a vörös doktornö(nem jut eszembe a neve) De aki elötte volt ,ki lehetett,talán Barbara. Visszatér lehet másik szinésznö által.
Laci a 4 milliót visszafizette Misinek tartozásért, meg még valaki adott neki kölcsönt, csak nem jut eszembe, hogy kinek. De Misi 100 %.
Véleményem szerint egy kórházban nem lehet megengedni, hogy ilyen lázító magatartást engedjen meg magának egy orvos. Pszihés problémái vannak, hiszen a kapcsolataiban is ez látszódik. Hogyan engedhető meg, hogy betegeket kezeljen az ilyen labilis idegrendszerrel megáldott orvos? Na és a rezidens szívjon? Alexnek előbb kellett volna határozottnak lenni, de nagy hiba Alex részéről a rezidens Emőkénél tartása.
Fel nem foghatom miért fosik mindenki Emőkétől, el lehet híresztelni róla,hogy összeférhetetlen,szakmailag sem igazán megfelelő, ezért sajnos meg kell válni tőle .... Aztán mehet a sunyiba vagy az újsághoz, bizonygatni az igazát . Most pont úgy kifordult magából ,mint amikor azt hitte megcsalják.
Én úgy értelmeztem az egészet még az elején hogy azért vettek fel 4 rezidenst 4 különböző osztályra mert szükségük van mind a 4 emberre, ezek meg egymást torkának esnek minden nap
Ezt észre sem vettem, annyira kiakasztott ez a hülye liba a hisztijével,mióta itt van a kórházban mindig csinálja a cirkuszt, úgy látszik nemcsak a párkapcsolataiban képtelen normálisan hozzáállni a másikhoz,de más területen sem,Dorina helyett őt rúgnám ki páros lábbal,olyan ellenszenves.
Bodolaiéknál állandóan nyitva van a konyhából nyíló fürdőszoba ajtaja. Bandi még akkor sem csukja be, amikor a klotyón ül, és vendég is van nála. Kezet sem mos utána.
Jó kis spoiler lenne... De honnét szedett magának parókát Tünde? És honnan tudta, hogy túl fogja élni, ráadásul ilyen sértetlenül? Egyébként ha Eszes is túlélte, akkor hol képződött az a 48 halott? Hiszen ha ő így megúszta (a vélelmezett Tarnairól nem is beszélve), akkor a mögötte álló tuacnyi vendég is túl kellett hogy élje. Vagy eredetileg Barbara se halt meg, csak a nagy káoszban Tarnai hátbavágta egy mérgezett gerendáéval? Mert le nem lőhette, hiszen azt csak látták volna a hullán a zsaruk. Bár ahogy Roland újraéledt, itt minden lehetséges - és annak az ellenkezője is.
Én is arra gondoltam, hogy Tündét támogatta ki, így utólag. Az viszont furcsa, hogy Ottóék nem kérdezték meg Eszest, hogy ki volt az , akit kihozott. Pedig kézenfekvő infó lenne.
Dramaturgialig jól hangzik. De a látottak alapján nem valószínű. (Én nem néztem korábban, de a felrobbantott bomba pl hol volt? Mert ha Tünde hátizsákjában, akkor ő egy darabban túl nem élhette...)
Igaz. Azóta visszanéztem a mai részt. Tényleg ő volt. Pláne hogy az előzetesben utána a hullazsák alól bukkan elő. A többi viszont igen abszurd. Bár végülis egyszer nézhető.
Müller azt mondta, hogy "az nem mintha a Pongrácz lány lenne?" Nem merült fel soha, hogy az a lány tényleg Barbara lenne. Sőt, Müller - miután Eszes odaért - magázta a nőt, hogy kell-e segítség.
Érdekes, a mai rész végén Rolandról azt mondják, hogy meghalt mert fejbelőtték, Barbaráról pedig azt hihetjük, hogy túlélte a robbanást, mivel Eszes épp kitámogatja őt a romok közül - igaz az arcát nem látjuk csak a sötét haját (paróka?) és a leszegett fejét.
Ezek után a hét végére datált leírás szerint pont fordított lesz a helyzet.
Hogy én mennyire rühellem ezt a Tündét. Ő van beállítva a kis szentnek, hogy minden mocsokság, gyilkosság amit elkövet az jogos. Holott egykoron ő is megcsalta Milánt. Elegem van ebből a babaképű, babahangú pszicho-kiscsajból akit MINDENKI TISZTÁRA MOS! Csak egy hülye kis csitri, húzzon már el a sorozatból. Lefogadom hogy Milán ezredjére is összejön majd vele, aztán ezredjére is szakítanak, mert Tüncike nem kér a normális életből, ő drogdíler akar maradni. Eljátszották már ezt egyszer.
Hülyeség ez az "Aliz Olga nevében beszélt"... Honnét volt neki akkor ennyi embere, meg hogy tudott Rolandnak Olga eurómilliárdos cégeiből részesedést adni? Vagy egy az egybe átvette Aliz Olga helyét, vagy kezdetektől fogva ő az egyetlen Olga, máskülönben értelmetlen teljesen ez a sztori.
Már a TV2 is arról cikkezik, hogy visszatér. Ő lesz Olga :)))
https://tv2.hu/supertv2/musoraink/30658_reti-adrienn-vajon-elijeszti-az-.html Értem én, hogy színházi meló miatt kellett Rétinek egy kis levegő (hiába kamuzza a riportban, hogy hú de váratlanul lepte meg, hogy visszaírták), de ilyen béna visszatérésekre mi szükség?! Ennyire nem tudnak már új karakterekben gondolkodni az írók??? Jön vissza az ezerszer lerágott bűnügyi és szerelmi csont majszolása??? UNCSI! (Nem is nézem már mostanában...)
Szomorú, de Bálint húzza a rövidebbet, pont, amikor a fiának sikerült beilleszkedni az osztályba. De parancsolhatott volna a vágyainak. Na, meg amilyen szinten rámászott Orsi, hát az valami idegölő tett volt.ORSIT eltűntetni ebből a sorozatból, irritáló az egész lénye. Egyébként bárhova megy a pszihológus, az Orsival való viszonya negatív irányba fogja a sorsát kísérni. És ahogy tudjuk, mindig minden kiderül. Az alkoholizálás megbocsátható, de a pácienssel való kapcsolat nem. Hát mikor derül ki, hogy ki Olga, ha egyáltalán kiderül.
Ennyire hülye egy felnőtt nő hogy lehet? Orsitól mindig is kirázott a hideg,mert bármi van csak szenveleg, de most konkrétan pokolba kívánom! Ő MÁSZOTT RÁ BÁLINTRA !! Szinte le sem lehetett vakarni...,nem Bálint csábította őt, ( persze minek adta meg magát ,ki a szakember ha nem ő ilyen ügyekben ? ) !
Veronykának miért kell mindent tudnia ? Mindenbe beleszól. Mint egy vénasszony.Intézkedik mások helyett. Fogja már vissza magát. Orsolya azzal a tányérképével mehetne üdülni, de nem kellene visszajönnie.
Az a majomkodása, hááát az mindent visz :-( Hol szedték ezt a valamit össze ????
Nincs célom, csak nézem a régi részeket és olvasom hozzá a kommenteket. Abban az időben naponta több komment is érkezett, többen kritizálták a forgatókönyvírók alkalmatlanságát. Többek között ez is az volt, más szereplőkkel is előfordult hasonló baki.
Amikor Konrád elrabolta az ügyvéd lányát, hogy ezzel zsarolják Richárd végrendelete miatt, még Katának hivták a kislányt. Mikor megölték a szüleit, Luca lett belőle :)
Tudtommal ő maga akart kiszállni a sorozatból. Itt korábban valaki megosztott egy facebookos linket, abból a videóból derült ki, színésztársai mesélték.
Engem igazából az zavar ebben a "kaptafában", hogy azt sugallja a nézőknek, hogy bűnözőnek érdemes lenni, csalásból, mások eltiprásából, (megöléséből) lehet jól élni. Ahogy már korábban utaltam erre. Tisztességes munka a lúzereknek való, és ezek a "sikereres" emberek le is nézik őket. Ezt kell közvetíteni az embereknek ? Hiába, ezt nem kontrollálja senki.
Egy kaptafára mennek ezek a sorozatok. A Barátok köztben ott van Miklós, kiköpött Roland. A 20 év alatt már annyi mindent megtehetett, és mindig megúszta, mert kellett ez a szalámikeverős központi karakter a sorozatba. A Barátok köztbéli Nóra meg Barbara kiköpött megfelelője, aki kb. ugyancsak 20 évig szívott a Mikike miatt. Vagy mondjam a Berényi Andrást, aki ha nem is értett egyet a tesóval, de kénytelen volt nyelni és elnézni az "okosabb", "erősebb" szemétségeit? Meg is lett a sorsa, mint Konrádnak... Szóval kellenek arrongáns barmok és melléjük a balekok és a lúzerek. Oda-vissza koppintja a két sorozat egymást.
Erre már én is gondoltam, de biztos nem akarják megfizetni a többi rabot és az őröket alakító színészek gázsiját, azt a pénzt nyilván meg akarják spórolni.
De érdekes, sose jön egy olyan karakter aki legalább egy súlycsoport lenne vele! Egyszer nyerhetne az egyik egyszer a másik maffiavezér!
Legalább nem egyoldalú lenne az egész, ha már ez az irányvonal!
Én komolyan nem értem!!! Csak ezzel lehet nézhetővé tenni a sorozatot, hogy egy arrogáns bűnöző ennyi mindent megtehet. A nyaraló két balek pedig egyenesen fárasztó. A Laci szerepe kimondottan idegesítő!!! Most már tényleg azt érzem, hogy abba kell hagyni a nézését, abban bíztam, hogy már lesz eredmény a maffia felszámolására, de nem úgy lehet következtetni. Lehetne Roland élhetését a börtön falain belülről is látni, mint annak idején Barbiékét.
Üdv ,azt szeretném megkérdezni,hogy online hol lehet megnézni a sorozatot a dailymotion megoszton kívül? harminc perces részben ötször adott be valami tampon reklámot ÖTSZÖR rádaásul van ,hogy egymás után kétszer .
Még sose szóltam hozzá ebben a fórumban, de most úgy gondoltam, megosztom a véleményemet a közösséggel. Már évek óta azt láthatjuk, hogy egy bűnöző, egy kíméletlen gyilkos, Fehér Roland mennyire sikeres, a rendőrséget folyamatosan az orránál fogva vezeti. Csak egyszer torpant meg, amikor szinte már elkapták, de aztán a vádalkuval visszatért. Nem igazán értem, hogy a forgatókönyvíróknak miért kell az emberekben azt a hitet erősíteni, hogy ha valaki jó szellemi képességekkel rendelkezik, akkor azt inkább a drogkereskedelemben, csalásokban, trükközésekben kamatoztassa. Ez a sikeres ember, aki mindenkin átgázol, kaszálja a milliárdokat. Aki becsületesen dolgozik, az egy lúzer, és ezeket le is nézi. Lehet, hogy ez a valóság, onnan a minta, de én úgy vagyok vele, hogy legalább a fikcióban szeretném megkapni azt az elégtételt, hogy egyszer az ilyen ember is le tud bukni. De csak kisebb, piti kis bűnözők buknak le néha-néha.
Már nagyon unalmas ez a Bálint/Orsi / Bandi huzavona ! A szerelmesek egyik tagja sem szimpatikus, sőt ! tudnám őket nélkülözni a sorozatból ,de Bandi cirkuszolása is kezd már túl sok lenni ! Orsi felnőtt, az apjának semmi beleszólása a szerelmi életébe....
Az kár lenne. Bár az elején még érthető volt, hogy kiakadt, amiért a lánya egy apakorabeli mukival jött össze, miközben... De én is remélem, hogy ez a csak egy időleges kilengés tőle (még ha jól is hozza a figurát).
Rozina viszont, bátmennyire is áldozatszerep Orsi mostani sorsa, továbbra is rém egy idegesítő "színész".
Bodolai Bandi karakterét épp most cseszik el. Megzsarolja a lányát a szerelme miatt? Követeli, hogy dolgozzon a boltban? Agresszívvá issza magát? A legrokonszenvesebb figura volt, de most is be fog bizonyosodni, hogy egy szereplőt nem lehet ennyire átváltoztatni.
Szerintem nem. Legalábbis nem jobban mint a BK-nál. Bodolai Bandi körül épp most pörgetik fel a sztorit, a kórházi félrekufircoló nővér kontra Barlangos Laci ügye is elég érdekes és szórakoztató. Faragó Rolandos szövetsége és titokzatos pénzmosodájának beinformálása a zsarukhoz is izgalmas.
A bolté? Hát valószínűleg igen. Új, külsős dolgozóval - még ha az barát vagy rokon lenne is (ez utóbbira egyébként nincs kilátás) - már nem igen érné meg. Egyébként is leginkább csak Böbe katakterének a háttere/életszerűsítése volt. Ha ő nincs, ABC se kell (főleg ha már anyagilag sem rentábilis). A kieső bevétel az okozhatna elvileg életszínvonal esést, de talán épp ezért mondatták el korábban vagy háromszor is Bandival, hogy az őrző-védő cége mennyire fejlődik.
Nahát, érdekes, Garai mégis él. Tehát Bedő mégsem ölte meg a lövéskor. De vajon direkt? Mert mégiscsak az ő embere volt? De akkor miért játszották el (nekünk nézőknek) ilyen profin a "kivégzést"? Párbeszéd, visszakérdezés, lövés (ami viszont hangtompítós volt), odakapás, majd padlógázas elhajtás. Kinek produkálták magukat mindketten ha látványosan nem volt egy darab szemtanújuk sem? Vagy Bedő azt hitte tényleg likvidálta az ezredest? Csak az mellényt vett magára mint Emmet Brown a BTTF 1-ben? (Bezzeg ha fejre céloz...) Vagy az akció előtt vaktöltényre cserélte titokban valaki a pisztolyában a golyókat? Ki? Hol? Hogyan?
Csupa kérdés. Remélem választ adnak rá!
Az meg hogy ez a promkó trampli végre eltűnik a sorozatból, csak jó. Mindig rém irritáló volt Cseke.
Köszi! Akkor jól láttam a megmaradt kellékek alapján. De kitől bérli? És vajon tudja, hogy egy töbszörös gyilkos bűnözpár egykori lakásában éldegél? :)
Igazad lehet! Lassan akkor lapátra kerül a fele stáb :) És jönnek az új szereplők. Ez a keverő-kavaró főnővér aspiráns is tök ismeretlen karakter. Mint annakidején Ági volt. Akit valami mérgezési ügyben szervezett be a semmiből Alex és Enikő. Aztán azóta erről semmi említés. Mindenki úgy kifehéredett mint egy maszületett hattyú.
Remélem maradásra birja, mert ez a Fruzsi valami szörnyen néz ki. Egyáltalán honnan került ide hirtelen? Nem is szerepelt eddig, vagy csak nekem nem tünt fel.
Ez a Göngyi randi partnere,olyan ellenszenves. Annyira túl játsza ez a fickó a szerepet,túl eröteljesen beszél vagy hogy is fejezzem ki ezt,az arcjáték is túl megjátszott,a való életben nem hiszem,hogy valaki igy beszél. Na nem tudom értitek e mit akarok mondani,magam se tudom kifejezni de furcsa a beszéde túl eröltetett.
Most nagyon keményen kellene lépnie Bálintnak, nehogy a munkája, illetve az alig rendeződni látszó kapcsolata a fiával nagy veszélybe kerüljön. Azért keményen, mert Orsi nem ért a szép szóból, és azért, hogy megmutassa, neki is akadt partner.
Attól tatok Bálint úgy megbánja az Orsival való "viszonyt",mint a kutya ami 15-t kölykedzett !! Kevés lesz a diplomája,hogy simán megszabaduljon tőle ....Hihetetlen,hogy ez a nő sem a problémát, sem az éppen jól alakulható kapcsolatot nem tudja normálisan kezelni, bármi legyen is, folyton erőszakoskodik.
Misi hisztis volt az áramszünet miatt, ma már bocsánatot fog kérni, szerintem. Egyébként meg rossz érzésem volt Vera kérésével kapcsolatban. Olyan kicsengése volt, hogy a nagy orvosnő meg tulaj tojik az alkalmazottakra, pedig valószínűleg nem ez volt a forgik szándéka.
Igen pont igy gondolom en is,Misi nem ilyen ember volt korábban,sokkal empatikusabb volt. Vigye akkor maga a hülye burgeritisét. Milyen hülye név ez is...
Azért én nem keverném a szabadság és a heti pihenőnap fogalmát.
Heti pihenőnap minden munkahelyen kötelező, ami nem feltétlen vasárnap, lehet akár kedd is, ha
ugy tudják beosztani. Ezzel hosszú távon nem nagyon szokott probléma lenni, a munkáltató is tudja, hogy nem lehet minden nap dolgoztatni. Persze előfordulhatnak olyan rövidebb időszakok, amikor helyettesiteni kell valakit és akkor bizony egyfolytában munka van. De józan munkáltató igy biztos hogy nem állapodik meg a dolgozóval, mert fizikailag betarthatatlan, főleg nem egy egyszemélyes, balesetveszélyes konyhában.
A szabadság szintén törvényben rögzitett, de itt azért már gyakoribb, hogy hallani sem akarnak a kiadásról, itt már sokszor elhangzik érvként, hogy nem kötelező itt dolgozni.
Ami nekem furcsa és előzmény nélküli, az Misi ledöbbenése: mit képzelnek az alkalmazottak, pihenőnap? Mit még?
Misi nem ilyen mentalitású ember az eddigi szerepe szerint.
Azért ez durva,hogy orvosok a Burgeritisbe járnak enni. Marha egészséges,orvos létükre ilyeneket esznek. Aztán majd elhíznak. Misi is jól leadta,regebben menö étterme volt igényes kajával most meg gyorsétterem. Elég nagy váltás. Apropó Misi. De igazságtalan volt Krisztiánékkal. Mit gondol,nekik nem jár szabadság??Ö elmehetett wellnessbe Verával? Krisztián meg Adél meg máris levannak dorongolva söt burkoltan meg is vannak fenyegetve,hogy nem kell ott dolgozni ha ilyenek. Milyenek?Csak szabadságot szeretnének ök is kicsit. Minden normalis munkahelyen van szabadnap. Misit fel is lehet jelenteni akkor,hogy güriztet szabadság adás nélkül.
Plasztikai sebészetet működtetnek a kórházban, ami különböző illegális üzelmeket takar. Korábban mellimplantátumokban csempésztek drogot, azzal lebukott Roland bűntársa, de ő meg a doktornő megúszta. Most illegális örökbe-adással próbálkoznak. Szülés utáni intim plasztika ürügyén hozzák be a nőket, akik odaadnák a gyereküket. dr. Molnár Dorina a bűnszervezet plasztikai sebésze.
Sziasztok! Valaki el tudná nekem mondani, hogy dr. Molnár Dorina mint új szereplő miben tevékenykedik a kórházban? Illetve, hogy Roland és Alex milyen kétes ügyletet kreáltak köré? Egy kissé lemaradtam a törénettel és Így próbálnám utolérni a szálakat.
Köszi a linket, de én nem hiszek ezekben a csodaszerekben, mint Katinka életben lévő alakja is mutatja, nem ezzel lehet álom alakot elérni. Hát Roland meddig teszi nevetségessé a zsarukat? És mindent megtehet, mint a példa mutatja, már nyíltan gyilkolhat? (Alex füle hallatára)
Igen, még a csapból is az folyt, hogy mennyit fogyott Cseke. Hát nálunk a városunkban 2 hónapja szerepelt, ugyanolyan duci, mint volt. A képeket nagyon lehet retusálni, és nem a valóságot tükrözni. Nem értem, ez mire jó. Gondolnám, hogy reklám annak az indiai terméknek, de hát nem írják-mondják a nevét.
Utóbbi hozzászólóval mélyen egyetértek. Véletlenül pont a Super TV2-őt adják kódolatlanul (amit amúgy nem néznék). Belenéztem a tegnapi adásba, volt olyan limonádé és semmitmondó, hogy nem sajnálom, hogy Konrádék elvesztésekor abbahagytam a nézését. És sajnos az is melléfogás, hogy egyetlen részt a korábbi szűk félóra helyett majdnem egy órásra húzzák. Nekem ne mondják, hogy 25 percbe ne lehetne besűríteni azt a sok marhaságot, ami pl. a tegnapi részben volt. Erre se időm, se energiám.
Hű de "BETEG" tagok vannak!!!! Szabi tiszta hiszti,aki csak üvöltözni tud, Orsi hoppás, most az öreg dokira pályázik a dokit sem értem,mert már akar vele magán jellegű beszélgetést kezdeményezni, Vanda gáz a hisztijével, Kardos és Gyöngyi a nyomulós pletykálkodásával, igazi hirharangok.Ezek a szereplők csak pletykálnak,és hírek után szaglásznak, hát ezért kukkantok csak néha bele, de így is lehet követni.
Annyira szerettem volna,ha most Öcsinek (Szabi) nem lett volna igaza Kiss Tamás ügyben. Ö teljesen a féltékenység miatt nem akarta,hogy Bori vele dolgozzon,csak aztán szerencséjére ki is derült,hogy egy szemét a Kiss.Igy meg is tudja magyarázni,hogy ö érezte,hogy gáz a fickó.Perszeee.. De birtam volna,ha Szabi pofára esik es Bori dobja végre.
En ezt a beteg Vanda részeket eltekerem,nem birom nézni,unom. Ellenséges kiabál hagyják békén stb. Hagyom is békén,eltekerem. :D
Es a nöknek is ugyanaz a telefon csak betették egy narancssárga tokba. Azért ez igy szerintem tök szar. Legalább más szinü telók,tokok lennének mert rohadt feltünö hogy hirtelen mindenki ugyanolyan telefonnal járkál. Gáz.
Csak nekem tünt fel,hogy mindenkinek egyforma mobiltelefonja van? Alex Milánnal telefonál,kék nagy telefon mindkettönél. A polgármester szintén. Otto szintén. Ráadásul ugy fogják hogy jól látható legyen ám.Lehet reklám. De akkor is érdekes,mindenkinek egyforma és ujabban mindenki eléggé feltünöen fogja,hogy látszon. Nem? Nekem feltünt.
Vera egyre többet van Fellegi Bálintal..Miért erzem azt hogy egyszer ök össze fognak jönni... Bandi helyében Orsinak amikor szájalt,akkora pofont adtam volna,hogy felszállt volna a falra dombormünek. Szemtelen drogos kis utálatos ! Most ezzel,hogy drogozik mégjobban utálom! Annyira idegesítö. Máskor ö turkált más életében,mindenkinek meg akarta oldani a baját,most milyen zookon veszi,hogy övele foglalkoznak. Jó módjában már nem tudta mit csináljon aztán drogos lett..
Szlávik kissé eltúlozza az "apa szerepet " ,nehogy már egy 2 éves lány után járjanak a szülők folyton ! A másik: senki nem kérdezi meg,hogy ki az ?? mielőtt ajtót nyit ? attól,hogy valaki rendőr,még nem zaklathat senkit.
Orsi : egyre rosszabb ,maradhatott volna valahol Belgiumban ....
Vera most már tényleg első helyen van a legidegesítőbb szereplő cím kiérdemlésében.Annyira elegem van belőle,pokolba kívánom! Már sokkal rosszabb mint Orsi !
A mostani szálon futó történetben a Bodolai páros Gyöngyivel az élen idegesítő. A rendőrségen csak úgy megnézhetik a küldött illetők arcképét? Annyira életellenes, kiváncsi lennék, ha én mennék a rendőrségre, bármilyen dokumentumot csak úgy felvehetnék-e, vagy előttem lenne információ megbeszélés? Na-ne!!!! Hát erre a világ végére való készülésük!!!
Elszállt gagyiba a sorozat. Hiába bírom Suhajdát, meg várom epedve mikor vetkőzik már Legerszki. Ez a mostani idószak nem tud a képernyőjük elé szögezni.
Ezzel a többszörösen odakozmált Fehér Rolanddal - mert gondolom, rá gondolsz - még el lesznek pár évig, már ha még lesz valaki, aki nézi ezt a sorozatot. Én jó fél éve befejeztem.
Hát.... puff, ezek után már nyugodtan várom az ufós, és a zombis történet szálat is! ;)
Amúgy valami nekem azt súgja, hogy valaki ezeket a szegeket "el fogja cserélni" Bettyre!
*
"Spoiler"
2019.02.01., Péntek 12,00 és 19,50 - 3531. rész
Kiderül, hogy melyik ügynök kinek dolgozik. Barbara veszélyben van. Krisztián jobban lesz, Dóra helyzete viszont egyre aggasztóbbnak tűnik. Müller rájön, hogy Barbara Perczellel van, aki nem Interpol-ügynök. A rendőrség szembesül a szekta bejelentésével, megszerezték az utolsó hiányzó apostoli szent ereklyét, és a világ vége megkezdődik.
Szívesen beleegyeznék,hogy kefélgesd ha cserébe eltűnik vagy annyira fogja élvezni,hogy megváltozik ez a förtelmesen savanyú,nyavalygó karakter :) Olyan pocsék látvány,hogy párját ritkítja !!
Hát ja. Nem történik túl sok érdemi. Nincs miről csevegni sem. Kicsit mintha kezdenék előkészíteni Betty visszatérését, és talán alakul egy új szerelmespár is (Adél meg a zavaros multú szakácsgyerek között), de más semmi. Ez a polgámesterválasztási kavarás is unalmas. Esetleg vetközhetnének-öltözködhetnének többet a női karakterek. Na az felpörgetné az állómotort.
Én annyira idegesítőnek tartom a tolakodását,hogy bár kifejezetten ellenszenves az új pszichiáter, a helyében már régen elküldtem volna a büdös francba Zolit is és Verát is! Utálom hogy emberek milyen durván akarnak belemászni a másik életébe.
Néhány éve nézem csak a JR-t, párhuzamosan a BK-t, amit mostanában már hanyagolok, de a forumokat olvasom.
Érdekes, hogy a BK-hoz sokkal többen szolnak hozzá mint a JR-hez. Ezek szerint a BK ennyivel érdekesebb, több nézőt vonz, vagy csak a fórumozók között van sokkal több BK-fan?
Egyet nem értek. Mi értelme volt két epizód alatt "csődbe vinni" Misi repiéttermét, ha most újranyit(nak neki) egy másik kajáldát? Oda nem tudott volna lejárogatni a kórház népe? Vagy abban Adélnak nem jutott volna pultos meló - amit a zsaruegyeteme mellett(?) csinálhatott volna?
Vagy csak felmondta a stábbal a szerződést a korábbi külső étteremhelyszín tulaja és nem akartak emiatt egy pótdíszletet építeni????
Nekem is az jutott eszembe, hogy néhány keresztkérdéssel azért csak lecsekkolhatták volna a "kolléga" szándékait. Egyébként ha ez Bedő beépített embere, akkor azzal ismételnék magukat a készítők. Nem is olyan régen Szlávikot kellett az utolsó pillanatban kimenekíteni egy hasonló főnök gyilkos karmaiból...
Egyetértek a ruhákkal kapcsolatban, de ide alak is kell.Arra vagyok kiváncsi, hogy a pszihiáternek a gyerekével miért szakadt meg a kapcsolata, mert szerintem Dominik a gyereke. Hát ez a Kardos! Folyton nyüzsög, minden lében kanál, igazi vénasszony férfi ruhában. Szerintem a plasztikára váró nő látott valamit, lehet a maffiózók valamelyikét, OLYAN helyzetben.