Így új év előtt keresgéltem a dokumentumaim között. Nem találtam amit a rendőrségről írtam. Nem hagyott nyugodni.
Még a nyáron átvertek az interneten. Már nem először.
Bementen Érdre az új épületbe.
Hát nagyon vegyes benyomásaim voltak.
Nem tudtam kinyitni az ajtót. Végül bentről segítettek. Az előtérben voltunk vagy 8-an 10-en.
Valaki jött és kérdezett. Miben segíthet? Az anyuka, két kisgyerekkel kérdezte, hogy lehetne máshol beszélgetni? Nem. Ott előttünk tágyalták meg, hogy távoltartási végzést szeretne kérni.
Kérdésem:
Tényleg nincs más lehetőség ott a földszinten? Talán az egyik fontos irodát fel lehetne telepíteni a lift nélküli emeletre.
Hát persze, hogy így van. Balhé kerekedett az ügyből, meglépték most. Az ügyészség ne verje a mellét. Ha akarták volna, eddig is megléphették volna, amit most. Övék a törvényességi felelősség.
A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség szerkesztőségünknek küldött sajtóközleményében azt írta, hogy Az ügyészség álláspontja szerint nem évült el a Till Tamás sérelmére elkövetett emberölés. Az ügyészség álláspontja szerint az el nem évülő bűncselekmények esetében az elévülési idő számítása fogalmilag kizárt.
(...)
Mindezek miatt az ügyben a törvényességi felügyeletet ellátó Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség a mai napon felhívta a nyomozó hatóságot a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy előállítására és terhelti kihallgatására közölték.
mi a faszt művelt a rendőrség akkor, hogy "az ő jogértelmezésük szerint" meg már elévült a bűncselekmény?
vagy politikailag szóltak rá az ügyészségre, aztán majd később a szőnyeg alá söprik, amikor már senkit sem érdekel az eset?
Tíz darab, rendőri felszereltségű BMW iX3-at szereztek be, amik a speciális átalakítással és a fali töltőkkel együtt összesen 282,35 millió forintba kerültek.
A Speedmarathon egy intenzívebb, 24 órás ellenőrzés volt, a ROADPOL akciójába ékelve. Április 19-én egyetlen nap alatt közel 8 ezer gyorshajtót fogtak, tehát összesen közel 24 ezer autós lépte túl a megengedett sebességet Magyarországon egyetlen hét alatt.
Ilyen jól megy ennek a sok autósnak,hogy önként fizetik be az "adót" a feneketlen bendőbe?
Ha egy rendőrautóról van szó, mert a cikkben az szerepel, ráadásul a topik címe is a rendőrségről szól, akkor miért beszélsz másról, hogy ezer eset van, he?
Valóban nem volt a helyzet magaslatán,aki ezt a nyilatkozatot tett!
Ha lett volna kéklámpa+sziréna használat,akkor sem mehet bele olyan előzésbe,amit esetleg nem tud befejezni!
Nyilván a többi autósnak -akár megállással is - elő kell segíteni az előzést, de ha mégsem teszik meg,akkor sem mehetnek úgy mint a vakló....
Eddig úgy tudtam,hogy a lakástűznél a tűzoltók mennek be a bent lévőkhöz,mert ők vannak erre kiképezve és a ruhájuk is jobban bírja, mint a rendőröké...
Mert mi a gond ezzel? Naponta ezerszer megtörténik, valaki szűkre veszi az előzést, a szembejövő meg megoldja, nem pánikol. A zsandárok ráadásul a dolgukra mentek. Elfértek hárman az úton. Tudom, baj lehetett volna belőle - de nem lett. Mi itt a látnivaló?
Hasonló agyilag zakkantaknak innen szoktam szöveget meríteni. A legjobb az, mikor innen úgy idézek, hogy én sem olvasom el, mások meg simán válaszolnak rá a maguk kis értelmi szintjén. Aztán szomorúan vettem tudomásul, hogy az előző neve hozzászólásokkal együtt eltűnt, így most nehezebb válogatnom.
/-ÉN- azt nem értem ha valaki tudja hogy a világ része. Az azt is tudja hogy ezen oknál fogva teremtője is. Ha teremtője is, azt is tudja a teremtményi állapotát élővel, nem köt életbiztosítást. - az miért - mijen szempontból elmebeteg- / értelem nélküliek, kommentjeit -ignorálom- / -evolúció-buddha * tours- / jobbulást- evolvál ódást- tudatosodást- tudatos teremtővé válást ! /
-ÉN- azt nem értem ha valaki tudja hogy a világ része. Az azt is tudja hogy ezen oknál fogva teremtője is. Ha teremtője is, azt is tudja a teremtményi állapotát élővel, nem köt életbiztosítást. - az miért - mijen szempontból elmebeteg- / értelem nélküliek, kommentjeit -ignorálom- / -evolúció-buddha * tours- / jobbulást- evolvál ódást- tudatosodást- tudatos teremtővé válást ! /
az értékrended nem haladja meg a kis csoportosok világ látását. Csak itt nem az óvónéninek panaszkodsz, a világnak kürtölöd éberséged. Ami ugyan a "civilizáltság" szokásrendszerét tükrözi. Nem sejtvén ez nem értelem , csupán évezredes tradíció amibe mindenki belehal. -A halál az értelem hiányának bizonyítéka!- Nem tudva a hatalom birtokosai, túszokkal veszik körbe magukat ... ezek képviselői a karhatalom, bürokrácia katonaság képviselői. // Te meg ujjal mutogatsz azokra akik csupán a foglalkoztatás politika áldozatai, egy túlnépesedett bolygón. Persze ha ez tudatos terelés a részedről azt is megértem ! // - a hatalom fenntartásának értelme nincsen. Csupán a hatalmon lévők uralmi mámora-megalomániája engedi az ösztön lények uralmát , a tudatlan jóhiszeműség feletttt. Amíg vallásnak , politikának értelmét találod értelmes nem lehetsz, valami más vagy. Erőszaktevő ösztönlény-vagy, ami a falka-nyáj hierarchia logika rendszere szerint "értelmes".- -evolúció-buddha*tours-
a bölcs-értelmes lény tudja minden igazság-tudás csupán egy logika rendszer igazolása.
a bölcs tudja ami nem a létesülését-létesülést jövőjét-jövőt biztosító gondolat-eszköz, az ösztön lény igazsága */*nem az értelmessé válás útján járó. táplálék- mulandó, /
aminek a változását érzékeled az valójában a tradicionalizmus-dogmatizmus hanyatlása.
Tény, hogy még nem alakult ki az értelmesebb...bbb./
ebbe még az is beletartozik hogy a beleszületettséged okán, - kinek-minek- vélheted-ismerheted magad-másikat-másokat - világot-anyagot ! /
Tudtad?! értelem- egészség Az értelmes lénynek, nincsennek ellenségei, csupán -meg nem értő-je-i. / mit szeretnél? magyarnak, ..., ..stb., lenni vag y, .. értelmes lénnyé válni? mit szeretnél?testé, vagy léleké, esetleg stb, tudathasadtság okánivá. Esetleg -ÉN-né/ válni -Törekvés, lehetőségének felismerése>;Tudatosság állapotának elérése>; Éberség;Egyedfejlődés>evolúció.
ÉN ! amióta kévét nem iszom, hanem a testemre kenem, sokkkalta nagyobb az önbizalmam. a zaccot küszebre szórva csalogatom a szerencsémet . -/ TE mit teszel a jövőnkért ! /- / éntelenség nem kenem a kávét az arcomra. nem csalogatom a szerencsét. -/tanulok, a karmával jobban bánni/- -evolúció-buddha*tours- -tudatos teremtővé*/*buddhává/ válást!-
Mit feltételeznek az értelmes elfoglaltságról-gondolásról? Ki szolgáltatva az értelem nélküli társadalom, szórakoztató mizériájának.. ahol értelem nélkül csak turkál a lény a látnivalókban- élményekben. ..... /... nem beszélve a történelemről. 😃 / papok. politikusok/ // ha az >ember faj-populáció<, értelmes volna, nem fogyasztói társadalom . Fenntartható civilizáció lenne. Nem a termékek hozta haszon, a termékek használhatósága volna. Nem gondolnád a szaporodással fenntartott közösség értelmes... . A halál az értelem hiánya !// evolúció-buddha*tours- jobbulást tudatosteremtővé válást!
rend egy tudathasadtságra épült rendszerben -miért gondolod az - ÉN, testre és lélekre- szakítása nem okoz tudathasadást. S ennek gyümölcse a -KÉMIA, szerves és szervetlenre- szakítása. / gátat vetve ezzel , akarva -akaratlan a tudatosodásnak , az egyedfejlődésnek. Biztosítva a halandói logika rendszer háborítatlanságát, a faj szaporodással való fenntarthatóságának vélelmezésének alapját adva. A tér létének biztosítottságának vélelmezését, a nyersanyagok örökké való biztosítottságának valótlanságának felismerése ellenére /
rend őrség -karma, kontra, rendszer őrség - nyáj szellem
- ..."nem a szavakkal van a gond, A gondolkodásmóddal, a gondolkodás mód "engedte" logika rendszerrel. Hogyan érthetnéd , ha tudásod szerint nem lehet annyi tudásod mint "istenednek", ha nem érted istenség is csak kíváncsiság általi tudásból lehet.. lett */*evolúció/- Amit hit ként tudsz -terjesztesz , "csupán" szellemi terrorizmus az evolúció-tudatosodás-tudatos teremtővé-értelmessé válás ell..llen" -evolúció-buddha*tours- tudatosteremtővé válás-
// nem gondolom a nihilizmus, a lelkibéke tudatlan kényelmén kívül bármire is jó. // asymov jól játszott a halandói ideológia társadalom struktúra problémáival. // az emberfaj krónikája avagy a tudatlanság evolúciója, hogyan vált a tudatlanság, elfogadottan értelemmé, tanítandóvá. Biztosítva a tudatlanság meghalad-hatatlanságát, az egyed a faj számára. Az oktatásnak hála már jó ideje nem kell hívőnek lenned, hogy tudd léted véges. Ahol a halál, nem a tudatlanság bizonyítéka ., Ahol a vallások diktáltan a tudhatóság mesealakok birtokéba került. Tudatlanságra-halálra itélve az egyedet , az emberfajt s környezetét. Ahol a "tudás " valójában nem haladja meg a fajon belülüli élősködés hierarhiáját. A halandói ideológia követőinél, logikus következmény hogy az élet elé a karrier - státusz, kerül megvalósítandó életcéllá- -evolúció- buddha*tours-tudatos teremtővé válás- 😃 //
szerinted? A fejlett eszközhasználattal bíró, halandói ideológiát kévető faj létének fennmaradásának , akkor-addig van "értelme" ha egy föld szerűbolygó ökológiája sérti . Egy faj világegyetem harmóniájáról alkotott képét. -evolúció-buddha*tours*
de mivel -evolúció- a halandó képes tudatlanságát felismerni. s tudatosodni. Az oksági rendszer olyan mint -űt-. Azért középűt, mert a szélsőségek ismeretében a középúton maradva .. építheted a haláltalanok társadalmát */*itt és most/. Aminek folyamamatának része, a halandók todatosságra ösztönzése... :D hiszen a társadalom nem léte az összetettség nem léte... bár tény a szellemiség nem mindegy, sem nem nem vagyunk mind egy. // a halandói ideológia alapból tudatlanság. Dee jelen helyzetben már joggal feltételezhető. Értelemnélküli fanatikus terrorizmus az emberiség kárára. Fenntartása a vallási ideolőgiák diletantizmusán nyugszik, szeretet mizéria a vezetők sérthetetlenségét biztosítja. - már a holomizériáról sem vagyok meg győződve, hogy nem a túlélők kivételezetségét alapozta meg- -Amikor keresztényekre támadnak .. bár a vatikánt békénhagyják. szerintem elgondolkodtató. - -Amikor izrael tereülete a ll. világháború ota, arányszámokban igen nehezen kifejezhető mődon nőt. S mégis őket támadják -terroristák-.// kimerem jelenteni a halandói ideolőgia fentartása valójában szellemi terrorizmus, ami jóhiszemű tudatlanságra alpozottan müködik. Bár semmi értelme, ahogyan a terrorizmus is csupán fanatizmus. -evilúció-buddha*tours-
javít tudtad nyomor, vallás, politika, bürokráciua, háború, bűnözés . Tudatlanság -fejletlen civilizáció nélkül , nem lehetne. S mert számodra is elfogadható a foglalkoztatás kínálta értelem nélküliség ezen csavarjai, csupán téged minősít. Amibe jogod van belepusztulni, neked is. Az értelem nem ismerése, nem mentesít az okozott károkért való felelőség alól. jobbulást-tudatosodást-evolválódást ! gondolkodj el azon mi lehetne a megelőzés -evolúció-
A "nyomor "szó helytelen-értelemnélküli közösségi lét*/*civilizáció/ nélküln nem létezhetne. Sem 5letek, a tudatlan életképtelenség kimagyarázására. -evolúció-
ember ? igazság? tények? ima? remény?oktatás? 🙂 miért gondolod értelmes, éber, tudatos,helyes cselekdetű vagy? Ha úgy gondlod meg kell halnod. -evolúció-buddha*tours-
A természetben az élőlények küzdenek életben maradásukért és a területért. Az emberek is élőlények. A más égitesteken élő fejlettebb kevésbé emberek, nem emberek képesek békében élni.
ha valakinek van ötlete az-értelmesség logika rendszeréból- hogyan lehet vér nélkül kivezetni, a papnak, politikusnak, bürokratának, jogmizériésnak, bankárnak, .. pénzből élőnek ... lennit. kérem írja le. Évek óta kutatom ezen értelem nélküli tevékenységek miértjét, véleményem szerint a -falka-nyáj- mizéria hozadékai. - Értelmws tudatos lény számára ezen tevékenysége sem mint gyakorlása, sem másokrészéről való úzése értelem nélküliségre-fejlettlenségre utal. Így - ezáltal az emberinek mondható szellemiség max. a fejlett eszközhasználattal bíró lényekre jellemző . Ami valójában magyarázza a környezet - bolygó felélésének kényszerét az értelem- tudatosság hiján. Nem tudva értelzni a szellemi fejlődés is az evolúció útja. ISTENNÉ- BUDDHÁVÁ VÁLÁS IS CSUPÁN ÉBERSÉG KIVÁNCSISÁG ÚTJÁN LEHETSÉGES. -EVOLÚCIÓ-BUDDHA*TOURS- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=7094488467238251&set=pb.100000315033599.-2207520000&type=3
Aktív dolgózóként. Eltartod a papokat, politikusokat, bürokratákat, jogmizériásokat, katonákat, rendszerfentartókat, így válsz magad is rendszerfentartóvá.
Egyetlen hibád okán , mert szüleid gyereket akartak.
S mikor nyugdíjassá válsz bizony TE is mihaszna élősködövé válsz, ha valamit ki nem találsz magadnak a civilizáció javára. // mért értelem mi mulandóságát elfogadja? // -evolúció-
azt gondolom, nem én találtam ki sem nem miattam találták ki az istent hitet, sem a jogrendet, sem a kémiát, sem a fizikát. sem azt hogy apalegyek. // ha valaki látná, legyen annyira jó. Mutasson be neki //
ha .. Ha nem lenne istent hitek. Nem tudnád elfogadni tudatlanságodat. S megismernéd magad s világod. S elitélnéd TE is "2 dimenziós" halandói ideológia, papok, politikusok, bürokraták diktálta társadalom logika rendszerét. Miben az egyed feláldozható a tradició létéért.
// szabadság Miért volna tudás amibe bele kell halni ! oktatás? szoktatás ! HA oktatás volna, mára nem kellene tanár, hiszen a szülők tudók-felnőttek-értelmesek volnának s maguk tanítanák-nevelnék gyermekeiket !!! /a demokrácia nem kormányzati módszer. A demokrácia értelmes lények közössége ! // MA-teremtők kik tudatlanságukban , múlandóságot teremtenek // jobbulást-evolválódást-tudatosodást-értelmessé válást ! a jót kívánni, számomra boldogság .. ne vedd el. Maradj tudatlan ! ! 🙂 -/// //ha az oktatás "oktatás, s dzsihad lehet, s keresztes hadjárat is, na + Abuddhizmus, pártok. ....stb. szerintem ilyen is lehet. A valhalle szeretetttel vár//
gondolom nem tudtad !
Csakis !! képzettlenséged, tudatlanságod, S Így-ezért -okán értelmességed hiánya okán! Van fönököd - mestered, van valaki aki ha rád gondol elpusztíthat. S TE ennek elenére -értelmesnek vallod magad- !?!
// HA oktatás volna, mára nem kellene tanár, hiszen a szülők tudók-felnőttek-értelmesek volnának s maguk tanítanák-nevelnék gyermekeiket !!!
/a demokrácia nem kormányzati módszer. A demokrácia értelmes lények közössége !
// -TE-teremtő, ki tudatlanságában , múlandóságot teremt // -evolúció-buddha*tours -evolúció-
//ha az oktatás "oktatás, s dzsihad lehet, s keresztes hadjárat is szerintem ilyen is lehet. A valhalle szeretetttel vár//
gondolom nem tudtad !
Csakis !! képzettlenséged, tudatlanságod, S Így-ezért -okán értelmességed hiánya okán! Van fönököd - mestered, van valaki aki ha rád gondol elpusztíthat. S TE ennek elenére -értelmesnek vallod magad- !?!
// HA oktatás volna, mára nem kellene tanár, hiszen a szülők tudók-felnőttek-értelmesek volnának s maguk tanítanák-nevelnék gyermekeiket !!!
/a demokrácia nem kormányzati módszer. A demokrácia értelmes lények közössége !
// -TE-teremtők ki tudatlanságában , múlandóságot teremt // -evolúció-buddha*tours
Ki a falka hierarchiában gondolva papok, politikusok, bürokraták szellemi rabszolgája! Nem tudod - tudhatodhatod, mert nem erre tanítottak. Az oktatás, civilizizáltság nem erről szól Nem az -ember- értelmes, hiszen születésünkkor tudatlan nyáladzóként nyüszítünk, de kiváncsiságunk értelmessé tehet. Ha.. ha megérted tudásba ertelembe .. nem lehet bele pusztulni. -evolúció-
Köszi hogy beírod ezeket.Te ilyen irányú helyen dolgozol, tanulsz?
okos vagy! Én nem sűrűn nézem ezt a topikot, de múlt héten írtam is, és megtetszett. De írni továbbra se fogok, de élmény olvasni a te hozzászólásaidat , meg többekét is.
Bár nem pont ide tartozik a téma , de az se amit én meg valaki írt a műszaki nélküli buszról.
// halandóvá válás az oktatás érdeme // a -születet- attól halandó mert tudatlan A -SZÜLETET- azért marad halandó mert a képzések a halandói ideológia meghaladhatatlanságát -sugalják-
Nyilván gond, ha nincs műszaki egy járművön, bűncselekmény.
Szerintem a sofőrt nem is kellett volna elővenni, amúgy is ha hosszabb ideig járt anélkül, gondolom csomóan dolgoztak vele.cég viszont egyetlen hibás.
Gondolom több ilyen volt.
Már többször írtál erről, több topicba.Ez szerintem nem ide tartozik,topictárs mondta is.
De érdekes amúgy, végülis szegről-végről köze van a rendőrséghez, hiszen ők se vették észre, hogy mondjuk hamis rendszámú busz, és nem is biztonságos.Meg valóban bűncselekmény, nem pusztán NKH hatáskör ez a dolog, de megerősít, megcáfol aki gondolja.Szerintem minden bűncselekmény rendőrséghez tartozik elsősorban.
Buszokat ritkán ellenűriznek tapasztalataim szerint.
Egy baleset nekem is rémlik, mintha tényleg CKC 818 lett volna busz. Akkor lekapcsolták nem?nem hiszem hogy nem bukott le akkor a busz. te hívtad fel a hatósági tagok figyelmét a dologra?nem hiszem el..
Én is sokszor utaztam iolyan buszon ami ugyan rendelkezett műszakival, de nem volt annyira biztonságos.
amit írsz,szerintem az se ment műszaki nélkül,, max pár napig, ghétig. Hamis rendszáma is miatt hamar lebukott volna. Szal hihetetlen kissé, de kitudja.
Sziasztok .Mért baj hogy egy jarmű érvényes műszaki nélkül közlekedik? Az alapon csak egy papír.
Én számtalan esettel találkoztam, nemcsak kocsiknal,de buszoknál is, egyszer írtam itt is.
Egy CKC 818 rendszamú ikarus 280 több társával együtt ,érvényes műszaki,és hamis rendszámmal járt,évekig.
Külföldről hozhattak be őket, szerintem szovjetunióban voltak,akkor nem volt semmi baj velük.
De itthon ennek rendszáma nem került kiadásra,tehát ha valaki lekérdezi ,nem ismert járművet kap.Én rég keresem az ilyeneket,és mint ez esetben is, meg is találtam. Mivel közforgalmú busz is volt, úgy gondolom közöm is volt hozzá,ahogy másnak . Ez bűncselemény ,ha így ilyen jarművet járatnak,és mi azzal utazunk .(most nem tudok ilyet)
2015.december 11 én a cég vezérigazgatójaval és pár hatósági taggal találkoztam,akiknek felhívtam a figyelmét erre.Még a vezérigazgató se tudta elsőre,öt egykori volánt vezetett, akkoriban vonták össze a volanokat régiókra .nem nálunk volt helyileg.Meglepett ,de a minket képviselő nem volt ott a talalkozón.
Nem ért retorzió, pedig senki nem akarta onnan,hogy kiderüljön .Ugye a sofőrt is elővehetik,mért hozta ki ha tudta hogy ilyen,,bár nem így lett, csak a céget büntették,sofőrt nem
Az akkor 30 éves buszokról levették a rendszámot,a céget gondolom megbüntették nem kevésre .
Az amúgy nagyon rossz allapotú, szétrohadt busz nyilván éves vizsgára se állt le ,bár azt a cégek maguknak csinálják,nyilván rég kiderült volna, ha rendszeresen ellenőrzik a szemléken a buszokat hatósagok is.(NKH,NAV )
NKH 2017 től nem létezik ,azt tudom.
Tudom ti nem vagytok buszfanok, csak egyébként ki gondolná ilyet,hogy történt.
Ui. A busznak egyszer nagyobb balesete volt, akkor se bukott l, mikor helyszinelték.Amúgy meg simán nem tűnt fel senkinek
.fontos a műszaki , mert a szemléken átnézik a buszokat, kocsikat , olyan állapotba hozzák,hogy nem veszélyes a többi közlekedőre,buszon utasra is.A 818 ön ez elmaradt sok évig.De egyébként sok kocsinal nem csinálnak semmit, csak ráírják az újabb 1 évet.
A felvételeket megmutattuk Attilának, egy teljes neve elhallgatását kérő helikopterpilótának és szerelőnek, aki a látottak alapján azt feltételezi, hogy a farokrotor működésével kapcsolatos hiba okozhatta a balesetet. Mint mondja, erre utal, hogy miközben a hajtómű hallhatóan működött, a gép váratlanul irányíthatatlanná vált.
Mégis géphiba lehetett!
A képet elnézve eléggé egyben van ez a gép.
A felső és a hátsó propeller gyengélkedik,de a 30 éves gép jól bírta a becsapódást!
szeretnék olyan világot - rendet, ahol az értelem oksági rendszere. Értelmetlennek tartja a vallást, politikát, bürokráciát - jogrendet-gazgasági érdeket. Ahol az értelem nem a fajon belüli hierarbhiát élteti. Az értelem a fajl-egyed létét biztosítja. - haláltalanság kapuja kitárva = tudatos teremtővé váltság- / evolúció- buddha*tours /
// //én elhiszem hogy értékrended motivációs tényezője a - szép, finom- , de ebből még nem lesz fenntartható világ sem. Sem egyedfejlődés, tudatosodás, értelmes lény.
itéld meg TE magad mennyire vagy értelmes , ha elhiszed a tudásba-értelembe , bele lehet kell halni.
ha .. a tudatunk teremte világban, nem az "igazság, hazugság, szeretett, gyűlölet, gyáva, hősies, ...." szavaknak van -értelme- . Hiszen ezek érzelmi konstrukciók. A- világot- működésben tartó gondolatoknak van -értelme- */*helyes cselekedet. ez alatt semmi esetre sem a halandói ideológia logika rendszere kívánta gondolkodást, civilizációt, foglalkoztatás mizériát értem. hiszen miért volna -értel,es- az ami mulandóságának szükségét elfogadva .. azt ezáltal meg is teremti/. -ha nem ez a tudásnak nevezhető értelem, akkor micsoda Amíg vallásnak, politikának, bürokráciának, jognak, ... értelmét találod. Csupán igazad van bár értelmes mégsem
A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség szeptember 1-jén őrizetbe vette egy vidéki rendőrkapitányság vezetőjét tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség.
A Központi Nyomozó Főügyészség, a nyomozás érdekeire hivatkozva több információ nem adott az ügyről.
Ez 1 tartalmas tájékoztatás volt!
Nem tudtunk meg semmit!
Mégis igaz az a mondás,hogy "fejétől bűzlik a hal" ?
itéld meg TE magad mennyire vagy értelmes , ha elhiszed a tudásba-értelembe , bele lehet kell halni.
ha .. a tudatunk teremte világban, nem az "igazság, hazugság, szeretett, gyűlölet, gyáva, hősies, ...." szavaknak van -értelme- . Hiszen ezek érzelmi konstrukciók. A- világot- működésben tartó gondolatoknak van -értelme- */*helyes cselekedet. ez alatt semmi esetre sem a halandói ideológia logika rendszere kívánta gondolkodást, civilizációt, foglalkoztatás mizériát értem. hiszen miért volna -értel,es- az ami mulandóságának szükségét elfogadva .. azt ezáltal meg is teremti/. -ha nem ez a tudásnak nevezhető értelem, akkor micsoda Amíg vallásnak, politikának, bürokráciának, jognak, ... értelmét találod. Csupán igazad van bár értelmes mégsem evolúció-buddha*tours
A Blikk friss infói szerint Szetlik Gergőről, Habony unokaöccséről van szó, aki a Club Tihany Resort vezetője.
Na álljunk már meg. Attól még a rendőrnek ugyanúgy köteles bárhol, bármikor haptákba vágni magát, együttműködni, oszt max. utána panaszt tenni, ha nem tetszik a rendszer. Mondjuk ha hullarészeg volt, akkor azért nem kell NERmilliárdosnak se lenni, hogy az ember akadékoskodjon a közeggel, megteszi Lákátos Ernesztó meg Kovács Béla tetőfedő is, bármikor :-D :-D :-) Nem mentegetem a palit, csak hát aki tényleg, de tényleg :-) hullarészeg.....
Na igen, neki azt mondták az utóbbi években, hogy a NER vezérkari kaszthoz tartozik, ezért a törvények fölött áll. Lesz itt még futkosás, amikor megrendül a Gólem...
Eltörték a rendőrök egy balhézó milliárdos karját a Sziget Fesztiválon.
A Blikk értesülései szerint befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó az a férfi, akinek a Sziget Fesztivál bejáratánál, a K-híd közelében vasárnap hajnalban egy rendőri intézkedés közben eltörték a karját.
Kíváncsi leszek,hogy ennek mi lesz a vége?
Azt nem tudom,hogy mit gondolt a csótány?
Odamegy a rendőrökhöz feljelentést tenni és azok rögtön szereznek 1 számítógépet+ nyomtatót és felveszik a jegyzőkönyvet?
Ennek ellenere van boven. Megis biztosabb, ha megmondjak nekik, hogy x osszegert itt atjohetsz, mint boklaszni a zoldhataron, hogy hol tud atslisszolni
Ha nem kapnának "belső" segítséget az embercsempészek,akkor hogyan élnének meg?
A határon dolgozók között -vámos,határőr- már az átkosban is voltak korruptak bőven csak nem reklámozták és nem is foglalkoztak velük!
Bezzeg fater ellen szabálysértési eljárás indult és meg is büntették 500 Ft.-ra,mert mentünk "Jugóba" és volt nála 1 db 500 Ft.-os - amiről megfeledkezett- és még azt is elkobozták!!
Akkoriban csak max 100 Ft.-os címletet vihettél át a határon!!
Beszólt a rendőröknek, aztán meg nem tudjuk. Ez a tipikusan egyoldalú lófasz sztori, lehet már a töke tele volt mindennel oszt még pofozkodott is a rendőrökkel, a borda meg ilyenkor járulékos veszteség.
Néha már csak egy polgárőr a rendőr párja...utóbbit egyszer elküldtem egy igazoltatás során, mert ő nem hivatalos személy, civilként semmi köze az adataimhoz, meg amúgy az egész eljáráshoz.
Néha elég segítségnek ha tanú van az ügyben, bár felénk tanyán a halőrök sem éppen az eszükről voltak híresek, meg hát biztos kell ez a hátukra, mint egy púp.
nem gondolom az oktatás minőségét kompenzálni lehetne a járörök számával.
// ráadásul ahogyan a pap, politikus, bürokrata ... is megélhetési bűnöző, sajnos a járőrök fizetését ŐK biztosítják. Ami persze biztosítja háborítatlanságukat// -értelem-rend-evolúció- ?
Szinte csak elvétve fordul elő, hogy két rendőrt osztanak be egymás mellé járőrözni. Általában egy rendőr és egy más státuszban szolgáló alkalmazottat küldenek ki az utcára.
Ő lehet rendőrségi fegyveres biztonsági őr, polgárőr, de akár halőr is.
Idén már csak 470 fiatal jelentkezett a tiszthelyettesek utánpótlását biztosító kétéves technikumi iskolákba.
Itt a válasz a korábbi kérdésemre,hogy miért nem állítgatnak meg a rendőrök!
A halőr azért komoly segítség lehet 1 rendőrnek, persze ha 1 haltolvajt fognak,akkor igen! :)
// konzervativizmusodat mi sem jellemzi jobban,- mint valóság helyeslátását, ahhoz a -valláshoz- kötöd. Amit aszellemiség -tudatosodás- azon hajnalán vallottak igaznak. Amikor a villámok istene adta a tüzet, a vizek istene meg elvette*/*bár már ez is kései dualizmus/. // TE vallásodd más. TE élvezed mások hülyítését, mindennek felett állóság helytelen értelmezése okán / */*jogod van nem írni */*
Éreztük a "törődést" a forgalomban. Nem örültünk neki, de tudtuk, figyelnek. Hányszor igazoltattak engem is... (különösebb ok nélkül, és a cucilizmusról beszélünk) De hát biztos jó ez így most, hogy kvázi nincs közlekedési rendőrség, csak a helyszínelők.
Asszem, kijelenthető: a közlekedés real-time kontrollja megszűnt régen. Maradt a trafi, az ad-hoc európai akciók, meg a helyszínelés. Utóbbi elengedhetetlen, mert a vér feltakarítása és a romok elhordása előtt muszáj rögzíteni a tényállást. Leglább ezt még csinálja a Yard böcsülettel. Ne becsüljük le, ez is valami.
20-30-40 éve rendszeresen álltak az út szélén és találomra kiintettek 1-1 autóst.
Én is mindig ezt mondom. Mintha megszűnt volna a közlekedési alosztály, csak a helyszínelők lennének már meg. Anno (nagyon anno) igenis kellett attól tartani, hogy elkapnak a forgalomban a fehérszíjasok, ha hülyeséget csinálsz. Vagy, gyalázat!(?), ok nélkül is kiintenek, megnéznek. Ma? Elmehetsz Soprontól Békéscsabáig, oda-vissza hatszor - egy rendőrautót se fogsz látni az utakon. Egyetlen egyet se... :-(
rendőr is csak addig kell amíg nincsen értelem. // Da amíg vallás politika bürokrácia ... lesz, addig az oktatás biztosítja.. senki se unatkozzon... mégis belehaljon. Hitelessé téve a halandói ideológia, megkerülhetettlenségének vélelmezhetőségét.// -evolúció-
Súlyos rendőrhiány van, csak ezt az illetékes helyen nem akarják beismerni...
Inkább a statisztikával trükköznek, hogy minden a legnagyobb rendben van.
Amúgy tényleg ritka a megállítás Budapesten is. Néha vannak kötelező EU-s akciók, amikor az összes rendőrt kivezénylik traffipaxozni, meg igazoltatni az autósokat, de amúgy semmi.
van az a fajta ok-ság is, ami túl mutatatt a nyelvtanon, nem a vant turkálja, de már csiszolja Mint ahogy a helyes cselekedetnek illik. - "beiratkoztam villanyszerelői iskolába. Hátha közben kitalálom hogyan legyen elég energia hogy örökkön örökké . Itt írogathassunk egymásnak"-. -evolúció-buddha*tours-
abból a szempontból ahol TE szégyen pír nélkül tudod az -értelmes lény-,jelzőt- nevet használni. Tudva levő hogy mindenki születetten értelmes. Így ezzel vitatkozni értelemes lény nem fog. // legfeljebb megvárja hogy TE és a hozzád hasonlók kihalnak // -evolúció-buddha*tours-
lassan ott tartunk az emberiség szellemi értékeit meghatározók döntéseit egy születetten, vak, söket kutya zongorajátékénak élményei alapján születnek /tudtad ! az ember azért nem lehet értelmesebb az istenétől, mert az felborítaná a demokráciáról terjesztett igazságot / tudatosodj. ne várdd, a karmategye a dolgát=helyes cselekedet / -evolúció-buddha*tours- https://www.facebook.com/photo/?fbid=6297259433683881&set=a.366732803403270
//-tanításaim szerint a vizsga sikeres lesz. újat mondani sem, szótfosni sem tudokmár így valami stb. elfoglaltság után nézek. remélem lesz találkozónk, meghívásotok okán. // mennyire tudatos az aminek az oksági rendszere a szeretem , nem szeretem megközelítés szerinti! -mivel az oktatás engedte irányultság nem az értelmessé válás felé, csupán a halandói ideológia kinálta logikarendszerre épült gondolkodásmódba, foglalkoztatásirendszerbe illeszt bele. Így -demokrácia=értelem=tudatosság-, addig valójában nem lesz amíg az erőszak minimális jelére is zsükség van Ami egyben jelzi az oktatás ideológia rendszerének alapjaiban változtatása nélkül, nincsen egyedfejlődés, csupán -tesóság hierarchia szintje a zsákmányhoz jutás szabályaiként- //amíg ragadozók pusztulnak a bogarak vígan élnek. Amíg vallásnak, politikának , bürokráciának,.. értelmét találod. Értelmes nem vagy, valami más vagy.// evolúció-buddhatours
mivel az oktatás engedte irányultság nem az értelmessé válás felé, csupán a halandói ideológia kinálta logikarendszerre épült gondolkodásmódba, foglalkoztatásirendszerbe illeszt bele. Így demokrácia=értelem addig valójában nem lesz amíg az erőszak minimális jelére is zsükség van Ami egyben jelzi az oktatás ideológia rendszerének alapjaiban változtatása nélkül, nincsen egyedfejlődés, csupán -tesóság hierarchia szintje a zsákmányhoz jutás szabályaiként-
//amíg ragadozók pusztulnak a bogarak vígan élnek evolúció-buddhatours
jó ideje izlelgetem evolúció, civilizáció, faj, értelem, tudatosság, vallás, anyag, determináció.
/a vallás ellent mond az evolúciónak az evolúcióba belefér a vallás. Ahogyan kisdednek is van pelenkás korszaka. a civilizáció , egy bolygó fejlettségére utal a faj , fajok a lények közötti különbözőség az értelem a valóságról szerzet információ felhasználása az egyed a fej érdekében az anyag az értelem-tudatosság kombó nyelvezete a kémia-fizika nyelvén. determináció az ismert kémia-fizika alapján alkotható jövőkép /
a jelen szellemi struktúra alapja a föld bolygón a vallás így értelem ugyan nincsen, de érzelmi alapú misztifikálása az értelmességnek annál inkább . Az egész tudhatóság kihelyezve isteneknek nevezett mesealakokba. Ami így az emberi faj s bolygója pusztulását vetíti. Hiszen nem alkalmazza kémiát a világg fentartására, csupán az abból való haszonszerzésre.
Vagyis az emberiség szellemisége csupán a -morbiditás tükrében értelmesnek mondható-. -hiszen a fej nemzetekre osztódása is csupán azt az értelmetlen versengést eredményezte a tudomány terén is. Nyilván való politikiai -vallási nyomásra a közös kémiai alapok ellenére, nem összefogottan hasznos termékek kerülnek gyártásra. Csupán használhatóbbtól használhatóbb termékek kimerítve így a bolygó nyersanyagainak értelmetlen felhasználását. Nem is említve, a vallások-politikusuk uszításait ezen értelmetlen világban. Ahol igazukat , államapparátus -bürokrácia, jogrend, rendőrség, katonaság védi. S ezt az egészet az oktatásrendszer diktálta értelmesség okán lehetséges. -evolúció-buddhatours-
Azok már rég .Akkor sokkal jobb volt a közbiztonság.
Más;Engem az zavar különösen ha a sorozatokban hülyênek állitjak be a rendőröket.Bár lehet nem is kell beállitani..Nem hülyének tartom őket, csak sok helyre alapból nem szállnak ki nálunk.(nem tudom máshol hogy van) néha talán nem is mernek intézkedni.
Nálunk is csak a belvárosban köröznek egész nap,a szegregátumokban -nálunk sok van- ritkán fordulnak elő. koronaviruskor is csak a maszkokat figyelték, más dolguk akkor nem volt. Kiváncsi vagyok, amúgy mennyit dolgoznak tênylegesen. Többet nem írok, tudjátok miről beszélek..
Ez hülyeség, volt CKC 818 on műszaki . Volt dolga a kocsinak a rendőrsêggel, ebben igaz, de életveszélyes állapota miatt szedtêk ki a forgalomból.A papírok rendben voltak.
Bármit is tudsz az meghaladja a beltenyészet, tenyésztmények szellemi lehetőségeit?
HA.. ha azt gondolod a faj fenntartás szellemiségéhez elégséges a szaporodás megléte. Nem számolva a környezeti tényezők biztosítottságával ahova a szaporodás történik.
-Miért gondolod hogy az oktatáskörül zajló mizéria, nem az a fordított pszichológia , ahol TE magad küzdés a halandói logika rendszer meghaladhatatlanságáért. A beltenyészet hatalmi hierarchiájának fenn maradásáért.. halandósághoz elégséges tudásod meghaladhatatlanságáért- -evolúció-
Our work anniversary cards are more than just a simple greeting - they're a meaningful expression of gratitude and recognition for your coworkers' commitment and perseverance. Whether you're celebrating a milestone or simply acknowledging a job well done, our cards are the perfect way to show your appreciation. With thoughtful designs and heartfelt messages, they inspire reflection on the past year's achievements and set the tone for even greater success in the future. Let your colleagues know how valued they are with our work anniversary cards.
Birthdays signify a new chapter, a chance to start anew and embark on new journeys with fresh aspirations. Approach the future with self-assurance and bravery. You are a unique individual with so much to offer. May this day and all your days ahead be filled with wonder and joy. Express your affection for your loved ones with heartfelt free birthday ecards tailored just for them. Shower them with love and amazement on this special occasion.
.-. Kedves MI - k */*teremtmény-ek/ ! mi az értelme a pénzen vett "életnek"? miért élet, amibe bele kell halni miért értelem amibe bele kell halni // mert az igazságot jobban fizetik? // -arra gondolok, megkéne érteni, a világ működését.. hogyan teremtet-ték.. azok a mások.. 🙂- .evolúció-
... reménytelenek vagytok, a halandói ideológiához ragaszkodásotok okán, Ahol alapvető tudathasadás az -ént , testre-lélekre- szakítani. Így aztán az -itt és most sem értelmezhető, -sem megélhető, -sem teremthető ! Csupán a teremtményi logika kínálta, életvitel, -foglalkoztatásPOLITIKA, értékrend, -civilizáció. Ami valójában ön és közveszélyesége okán a mulandóságot előidézi. -" haláltalanság kapuja kitárva"- -evolúció-
- sem senkinek, sem valakinek , az ellensége nem vagyok, .... // .. de a halandói ideológiát adaptáló értelem mel , valójában nem rendelkező. Így csupán hasznos, vagy haszontalan // -evolúció-
Ez a barom rendőr 3 napja egyenesen nekiment a villamosnak Miskolcon. És ezeknek elvileg PÁV 1 jogsijuk van bazmeg de ész nélkül mennek
Remélem, hogy egy ideig nem fog vezetni és kifizettetik vele a kárt... mivel tudomásom szerint az állami autókon továbbra sincsen kötelező-felelősségbiztosítás, márpedig a villamos javítása nem lesz olcsó dolog
De azok is annyira okosak, hogy vaze ezekről tudják, hogy ááááá úgysem működik. A forgalomfigyelőtől meg rettegnek, ami aztán tényleg nem sok vizet zavar. Teljesen hülyék.
Pedig a fiatalabb rendőröknek tudni kell,hogy mindenfelé térfigyelő kamerák vannak. Majdnem mindenki zsebében ott 1 okostelefon és kameráznak minden "érdekes" dolgot.
Gondolom a 70-es, 80-as évek rendőrei már mind nyugdíjba vannak.
az evolúció akkor kezdődött , amikor az egyed a túlélésért folytatatott küzdelemben ki módolta túlélése lehetőségét- módját. Vagyis a szellemit követte a kémia. Tudat teremtette világ. // szaporodás " kényszere " , a nem kellőn értelmességre utal // -evolúció-buddhatours-tudatosteremtővé válás-
A -valóság- , isten-buddha tagadása magányáról. Az üresség meghaladhatóságáról. Ennek kézzel fogható bizonyítéka a halandói ideológiára épült "értelmes civilizáció-gondolkodás" elfogadhatósága.
// az erőszak sosem oldott meg semmit. Amíg az oktatás csupán a foglalkoztatáspolitikába illeszt be, addig nincsen értelem. Nincsen értelem miszerint a a -törvény- azért kellene, hogy a nem értelmes betartsa azt amit az értelem kíván. Ám a jelen törvények csupán a a hatalmon státuszát védik, alárendelve a foglalkoztatáspolitikán keresztül mindenkit.
-hajdanán a természeti törvények ismeretét-vélelmét gondolva, kialakították -másolták az emberiségre a hierarchia szükségét, istenitisszel a csúcson minek elvárásait illetékesek tárták az emberiség elé. Ez a kor információi -tudás alapján rendben is volna. Lévén látva mára sem változott semmi, a tudatlanságnak köszönve teljes a káosz, meg rekedt az emberi evolúció, a falka szellemnél. Felnem
ismerve teremtőiségét , mivel tudatlansága okán , nyomorát teremti ! Mára ott tartunk az értelem szempontjából, 1 termelő erőre 3szélhámos jut */*bürokrata, pap , politikus, jogász, katona, rendőr, gazdasági mizériás, könyvelő, ... / // jól láthatón a hatalmon lévők érdekeit a rendőrség nem kritizálja, mutatva csupán a foglalkoztatáspolitikát követik a -kéz kezet mos, elv alapján. A társadalom-emberiséggel szemben. Így nem csoda, akadnak mások is akik a pénz szerzéstől értelmesebb cselekedetet nem találnak- bármi áron- kategória mottójaként. Így a pénz sem az értelem értékét erősíti, csupán a megvásárolhatóságot tükrözi */*fogyasztói társadalom/.
Itt Jánoshalman tudnak irányítani. Be tudjak indít a rákot bárhol. Itt rendet agydag van akiket megőltek. Bem u16 dudás Csaba kőlt Attila u sarok. Mell mészáros Béla bácsi unokáit megőltek. Fiat agydag lányát bales. Sarok cigány imahaz. Itt szembe gyar cigányok. Hátul volt polg mester jekli agydag. Fürdő ú fenyvesi babi agydag. Melykut felé bízom bolt u asztalos halász jozska fia agydag haza tűz nála románok. Ádám Gyula borász agydag megölt. Kapocs u 22 volt anyós rák. Batya kovács ide jött szembe malomba dolgni rák. Fia béke tér em jön kis Laci gumis mell bolt udvar fejre ránt engem. Béke tér em növer Piri rák. Férje Balázs agydag. Lánya hajnika rák. Magyar l u Edit anya agydag. Gyógyszer feles rák. Naszasszonya rák. BP bajor Imre. Czeizer Endre prof ezek itt bárhol. Róbert maisz rák. Endi vajna rák Amerika rák. Itt KB 30 agydag van akiket megőltek. Tiszt bem j u 8 Jánoshalma
ha csak a fizetésért -fizetségből élsz, a levegőt sem érdemled meg amit elhasználsz. Hát ne csodálkozz ha bele pusztulsz !
véleményem szerint a - papok, politikusok, bürokraták, jogászok, .... gulágokban való képzése, nagyon sokat lendíteni a bűnözési ráta csökkentésében. Hiszen ha ezen élősködő gondolkodás-életvitel kiesne az értelmesség példamutatásából, igen sokat változhatna az oktatás értelmességhez való kalibráltsága is !
Biztosítva ezzel az emberiség, s a világegyetem jövőjét.
Itt Jánoshalman tudnak irányítani. Be tudjak indít a rákot bárhol. Itt rendet agydag van akiket megőltek. Bem u16 dudás Csaba kőlt Attila u sarok. Mell mészáros Béla bácsi unokáit megőltek. Fiat agydag lányát bales. Sarok cigány imahaz. Itt szembe gyar cigányok. Hátul volt polg mester jekli agydag. Fürdő ú fenyvesi babi agydag. Melykut felé bízom bolt u asztalos halász jozska fia agydag haza tűz nála románok. Ádám Gyula borász agydag megölt. Kapocs u 22 volt anyós rák. Batya kovács ide jött szembe malomba dolgni rák. Fia béke tér em jön kis Laci gumis mell bolt udvar fejre ránt engem. Béke tér em növer Piri rák. Férje Balázs agydag. Lánya hajnika rák. Magyar l u Edit anya agydag. Gyógyszer feles rák. Naszasszonya rák. BP bajor Imre. Czeizer Endre prof ezek itt bárhol. Róbert maisz rák. Endi vajna rák Amerika rák. Itt KB 30 agydag van akiket megőltek. Tiszt bem j u 8 Jánoshalma
ami nekem , másnak érthető, az alapok*/*tudás irányultsága/ nélkül számodra még értelmetlen-érthetetlen. -/miért gondolod? Az a hozzá állás amit a történelem mutat, értelmes lények cselekedetét tükrözi. Ahol egy mesealak illetékességét diktálja az "illetékesek" hada, a létért. Elfojtva így az egyed-emberiség fejlődésének lehetőségét. Teremtőiséget is mint képességet, nem mint tudást deklarálja. A létidő a mindenkori tudás lehetősége, A halandói ideológia logika rendszerének értelmében a társadalom léptékben, a fajt nemzetekben vallásokban osszák meg. A javakért folytatott küzdelem kedvéért. Nem tudva értelmezni a -tudatosteremtővé válás- elengedhetetlen szükségét az értelmessé váláshoz.. // amíg vallásnak politikának nemzetiségnek jognak bürokráciának .... stb, értelmét találod értelmes nem lehetsz csak dogmatikus. Hiszen nem a világért-létért vállalsz felelőséget csak az említett rendszer fennmaradásáért, amibe logikus módon belehalsz, hiszen nem a létet tartod, csak hatalom diktálta tudatlanságot. // nem teremtőiségedet ismered fel, csupán a vélt teremtő illetékesek által sugalt elvárásainak felelsz +, teremtményiséged tudatlanságát, nem tudhatőságát elfogadva. A vélt isten-istenek szerinted nem egy folyamaton ment keresztül, mire eljutott odáig hogy felismerte teremtőiségének lehetőségét.// Miért volna értelem amibe bele kell halni , általa viszályokat kell meg élni? --az értelembe akkor halsz bele ha szeretnéd.- Amíg vallásnak politikának nemzetiségnek bürokráciának jognak .... értelmét gondolod, értelmes nem lehetsz csak dogmatikus vagy robot -evolúció- https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/332485400_1571152110025624_8197138006132662695_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=m5bcKKavCZEAX9tvhLK&_nc_ht=scontent.fbud5-1.fna&oh=00_AfDdVSIRFatdVpwvgR7t3KG8fDKs0lm6LvXqmcniW2zwtg&oe=641D000B
Volt ez a lúzer rendőr anno, aki a bankrablás tökéletesen megcsinálta, azonban belépett kutakodni a rendőrségi rendszerbe a saját ügyében, egyből le is bukott, pedig addig azt sem tudták, hogy ki volt a bankrabló...
A férfi belépett a rendőrségi Robotzsaru nyilvántartási rendszerbe, és rákeresett a rablás miatt indult eljárás ügyiratára, amelyből iratokat töltött le
Legfeljebb nem tudta értelmezni, hogy mit jelent az, hogy "rögzítésre kerül" meg társai. Inkább az a baj, hogy első körben ennyire hülye, de a közvetlen munkakörnyezetével sincs tisztában. Többiről nem is beszélve, bár egy átlag cégnél a felhasználók alig pár százaléka alkalmas arra, hogy számítógéphez nyúlhasson.
// rendőrség az ügyészség koreográfiáját táncolja. -csak-rendőrségi jogosultságban ez már valóban értelmetlen próbálkozás volt.- // az ugyan igaz hogy, minden szó felhasználható.. csak az a kérdsés, mijen értékrend szerint használod .. a gondolataidat
ha nem volna a vezetés monopolizálásával */*istenkép/, a halandói ideológia ügyészsége sem kerülné meg, a -hatalommal való visszaélés fogalmát, s az érte kiszabható büntetést.
A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség üzletszerűen és bűnszövetségben elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt indított nyomozást a tegnap esti ártándi nagyszabású bűnügyi akció után. A Központi Nyomozó Főügyészség 17 határrendészt és egy civilt vett őrizetbe.
Ezen mit kell csodálkozni. Mindig is az utazók lenyúlása ment a határátkelőkön!
40+ éve voltam határőr sorkatona a déli (Jugó) határon.
Nem határátkelőn voltam, de egyszer 1 hétre odavezényeltek,mert betegség miatt lecsökkent a létszámuk.
Hát ott volt minden - Cézár konyak,rum-puncs, márkás nyugati cigik, sex újság, laprágó, Eurocreme (Jugó mogyorókrém, kilószám zabáltam! :) - ami így hirtelen eszembe jutott.
Mindez a sorkatonáknál! Vajon mi lehetett a hivatásosoknál?
a buddhaság, az istenizmus-kapitalizmus ellenfele.
-hiszen a -mester tanítványi viszony , helyes értése biztosítja az egyed, egyedfejlődését folyamatos szellemi fejlődésének folytonosságának lehetőségét. A középúton- járok- számára.
/ez nem kiválasztottsági mizéria, ez csupán elővigyázatosság, a- jövő lehetőségének biztosíthatóságáért-.
ezexerint aki a halandói ideológia szükségszerűségének meg haladhatóságát ismerni vélők. Azok csupán hazugok a, halandói ideológia-logikarendszer meghaladhatatlanságát vélelmezőivel szemben.
// vajon mi lehet az evolúció....tudatosodás
/?/ - // mi motiválna, ha cserebogarak társadalmában kellene élned, emberi tudással. Ott ahol hozzád képest is minden rövid életű, a technológia nem mutat túl a raktározáson //-
-// nekem az is belefér a halandói ideológia kényszerítése valami unalom űzési tevékenység. Lévén hogy értelme, sem oka az nincsen //- az értelembe tutira nem lehet belehalni - így ezért bizonyítéka a tudatlanságnak az elmúlás, s az oktatásrendszer mi az elmúlás logika rendszerén alapszik. A tudatlanságban az állatok vannak, ezért részei a táplálkozási láncnak. A helyzet kb. ? emberszabásúak kontra emberek. -evolúció-
miért off ha rámutatok arra hogy a bolygó rendvédelmi szervei, az emberiség tudatlanságában tartásában aszisztálnak. / értelmét nem találom, de a megalománia kedvére ... , itt bárki lehet értelmes ha megtudja fizetni/
nem gondolom az értelem tudatmodósító szerek nélkül, nem fejlődik. De amikor a csapbél is az folyik mihez alkalmazkodj, fel merül a kérdés mi lehet a szabadság=értelem? Mert a logika is azt diktálja - az értelembe, nem lehetséges belehalni. /nem csodálom sokan keresnek utat a jövő felé, dopping szerekkel/ / a amikor ott tartasz hogy mit nem veszel észre s keresed az értelmét miért nem , ill. mi miért történik. S nincs a fejedben egykapcsoló ami a jelenhez köt . Valóbán veszélyes válalkozás. Engem a gyerekeim kötnek ide. /. nem gondolom értelmes dolog a karrier építés.. ha csak nem vagy csali
miért haragszol az oroszokra? Ugye nem azért mert náluk kevesebb az egy-főre jutó bürokrata.
háát ahogyan ismerem, nálunk a legrosszabb az ár érték arány a vásrlók szempontjából .. ha csak nem mi finanszírozzuk a nató kiadások jelentősebb részét. S ennyi pénzért még szidhatjuk is oket //a gondolkodás mód, az nem valami . Hanem információk halmaza, amit kíváncsisággal-kíváncsiság által, fejleszthetsz. A lét, a léted megoldhatósága kedvéért. -evolúció- ha szerinted túl komplikálom, az csak azért van mert a biztonságra törexem. // így talán az is érti aknek még el kell magyarázni a gondolkodás mód, az nem valami . Hanem információk halmaza, amit kíváncsisággal-kíváncsiság által, fejleszthetsz. A lét, a léted megoldhatósága kedvéért.
- // az evolúció jelen állása szerint nem veszíthetnek azok a csapatok,-közösségek , melyek a tudatosodás útját járják. S képesek -már-: az -is- helyes használatára. // -szerinted- a szoftveren kívül, mi más különbség van azon 2 "egyed" közt, ha az egyik mindenre -igen-el, a másik mindenre -nem- el válaszol. -szerinted- kik? s hogyan folytatnak -determinalizációt-? -szerinted- a "szeres vagy pusztíts el. De közömbös ne légy" érzelem diktálta függőség hova vezet? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6216777455009361&set=pb.100000315033599.-2207520000.&type=3
a gondolkodás mód, az nem valami . Hanem információk halmaza, amit kíváncsisággal-kíváncsiság által, fejleszthetsz. A lét, a léted megoldhatósága kedvéért.
:) Most hogy ennyi szabad időd lett , s írhatsz. Segíthetnél megérteni, mi féle jósága van, a halandói logika rendszer rendjének fenntartásában. Magam részéről, értelmét, egy szoftver versenyen tudnám elképzelni, ahol MI -k , gyerekeknek tanítják az "értelmességet-életet".
Mittomén, itt csavarog ez a fószer az űrből akinek ez a 2. neve és csomó hasonlóan hasznos hozzászólása törlődött én megpróbálok leépülni a szintjére, hátha így nem lesz túl egyoldalú a dolog.
Szembe kotro húga jön dobó sőrőző szembe annyahoz. Petöfi u kotro húga mell jön posta szembe annyahoz ugrunk. Halasi u 24 jön rendőrség szembe házhoz Bem 12 is.
// az evolúció jelen állása szerint nem veszíthetnek azok a csapatok,-közösségek , melyek a tudatosodás útját járják. S képesek -már- az -is- helyes használatára.
//
-szerinted-
a szoftveren kívül, mi más különbség van azon 2 "egyed" közt, ha az egyik mindenre -igen-el, a másik mindenre -nem- el válaszol
Itt Jánoshalman tudnak irányítani. Bem u 6 jön kasziba Ferkó kapálni kertbe 6 :100 %_as. Utanna éjjeli menhely ugranak ki kese cigány is. Bajai ú kasziba Ferkó 107 KB. Bem u 8 előző tulaj juhász volt férje hátul kasziba ugrunk hopp. Bajai ú vízmű mell tyukos fiai örültek mind. Fia jön dőme cigány koma őrült román hátul elől is. Tyukos nála BP jusztina tesója BP férgek gyerekei. Tiszt bem j u 8 Jánoshalma
Itt Jánoshalman tudnak irányítani. Régi kőnyvtar sarok ház 2 ugrik oda malom elöl kocsi. Szembe 3 ugrik oda öreg koma bem j u 10 sarok 20 malom udvar is. Ott kis Gabi jön szembe gyárba ugrunk. Kis Gabi 10 sörföző mell 12 megy kélesi u cigány Lajos fiaival parkba dolgni. 10 szembe nagy oszi feles megölt bales. Ott lakik annya. Mell dr mitinszki Miklós költ BP. Itt 8 _ig oszt fönök költ Kecskemét. Fehér Ilona. Tvbe mecs mutatták látod mit tudunk! Megölt fehér Miklós focista györ. Név össze rakás fehér meg Miklós. Megüzentek se BP. Se Kecskemétre nem lesz atadva a büntetö perem. Itt 2 Pécsre költ fontos. Itt 2 megölt Kisfaludy u Hunyadi János. Másik Hunyadi Ibolyát bales. Jé úgy hívják mint az iskolát Hunyadi mint engem detari Lajos edző igazg. Úgy int el. Kellet a neve állása edző igazg halt meg Győr Pécs láb. Itt sarok juhász Feri 1 mülába van. Posta 18 faragó lánya is 1 mülába van. Itt rég moziba laktak eraek anya jegyet árult agyverzes. Éra melykut lánya nagybátyám fia feles zrínyi u Dóra Pista fiának a lábát leszakitottak mert nyomozott. Itt rég mozi tűz. Aki felgyujtotta Kisfaludy u Vencel fia. Szembe 3 szomszédba belenyultak öltek. Hunyadi mell jobb mell bal sakk lolépés. Dózsa gy mago Jani csesznegi apósa. Mell 2 ház bogdan csőpi volt férjem rokona. Itt rendőrség szembe üres házat ők berlik szólnak át 3-romnak ugrunk. Mago Bogdán közé ide kőlt tópart u herceg. Tópart 3 szomszédba belenyultak öltek. Hiz Lacinak volt bales megközöltek. Mell bevagtak itt szoc otthon. 3_dik ide kőlt fürdő ú Szöllősi éra férje barna tesója deák f u 13 +volt feles joli volt bales. Halasi u 20 faddi feles joli batya Sanyi ugrunk! Hopp. Kis Gabi 10 sörföző jön szembe gyárba. Kis Laci gumis tesója borota kis Gabi ugrunk! Hopp. Tiszt bem j u 8 Jánoshalma
a halandói civilizációba társadalomba, nem értelem kell, .. felhasználó kell! a foglalkoztatási -fogyasztási rendszerbe.. mert a munka lehetőség címszó alatt az értelem nem az életre-értelemre csupán jövedelemre foxuszálódik. A halál az értelem-tudás hiányának bizonyítéka.
megélhetési : bűnöző, orvos, tanárság, tudósság , .. vallás, politika,háború-katona, .... / az egyén nem értelmes , csupán a munkáján keresztül kapcsolódik a társadalomhoz. Ezért gáz a -nyugdij- elveszik a hasznosság élményének lehetősége./
Bocsmá. De ezeket néha nem hagyhatom ki. Én sem olvastam el amit "írtam" de másik csoportban simán válaszoltak rá.... Itt küldetéstudat van, csak írni kell :-D
Itt Jánoshalman tudnak irányítani. Kinn voltam németbe. Lányom Anita itt hivatba dolgozott. Kivittem. Kinn elvett. Berendeztek a gyárat kinn. Kihoztak az összes szomszédot. Kapocs u 22 gyerekeim slegre misa megy harangozni templomba. Mell keferek rég itt dolgtam szembe gyárba. Volt feles német velem cigány Ica. Kinn lányom barátnője vasszedö mezei merci. Itt Bajai ú taskovics mell. Kinn német bretten gyár leegett félig azt is ezek itt. Sumaher bales be tudom bizonyít úgy int el ezek itt. Itt dobó sőrőző sarok ház tűz tulaj meghalt gáz ki piz /! Lebontas. Rendőrség mell 2 ház lebontas nagy Pista sógora faragó ide kőlt posta u 18. Kiserdö kocsma tulajt megölt bales nagy Pista. Petöfi u bölcsi lebontas máshol is fontos van sok. Bem u 8 nálam ki volt kapcsolva víz gáz villany 20 évig. Télen szetfagyasztottak engem 20 éven át. Bem u 8 eladtak Vincze Attila őrültnek. Tiszt bem j u 8 Jánoshalma
Itt janoshalman tudnak iranyitani.sarok ballai mell apja megy malom utan javor slegre ciganyok jőnnek bem u 14.bem u 6 fia őrző vedő.jőn hozza kapalni kertbe pista 3:100%- os.utanna ejjeli menhely ugranak ki iranyitanak.bem u 6 volt sogirnője bem u dagi laci mell .ott30 anya malom utan javor slegre em haz jani zoli anya jőnnek hatra kis laci szembe kishaz ugrunk.! Sarok ballai apja megy baja fele kőves mell tanya ugrunk. .. Tiszt bem j u 8 czifrane..
bocsi -az előző - gondolom így helyesebb/elhamarkodott voltam/
soraid tartalma számomra, annyi hogy a halandóiság élményét, s a haláltalanság élményét, nem tudod szoftver fejlesztőként megélni. mindössze a "nem tudhatóság szempontja szerint, az istennek sem hinnéd el hogy - buta vagy ... nem pedig bünöző-
// soraid tartalma számomra, annyi hogy a halandóiság élményét, s a haláltalanság élményét, nem tudod szoftver fejlesztőként megélni. mindössze a "nem tudhatóság szempontja szerint, az istennek sem hinnéd el hogy buta vagy ... nem pedig gonosz halndó
amíg vallásnak, politikának, gazdasági mizériának, bürokráciának értelmét találod. Értelmes nem lehetsz csak jól idomított haszon leső, élősködő ösztön lény
ha 5x6 x karma bajnokok lesztek, lesz fogalmatok a buddhává válásról, istenné, -tudatos teremtővé váltságról, értelmességről, evolúcióról. //Amíg a vallásnak, politikának, jognak..bürokráciának, pénznek értelmét gondolod. Rossz irányban vagy az értelmessé válás útján // -evolúció-buddhatours-tudtosteremtővé vált
csak hogy értsd, én vagyok a palack , amibe bevagy zárva, hogy több kárt ne okozhassál. De tanulhass a hibáidból.
a -vallások ideológiája vagy az -evolúció ideológiája- engedi a tudatos teremtővé válás lehetőségét -
szerinted-?!
ill. szerinted kilehetsz, kivé válhatsz ezen ideológiák tükrében? //ismersz e más ideológiát? az összetettség-külvilág élményének megélésére - megtapasztalására ?
nem gondolom a "bűn", valójában nem a tudatlanság.
Így nem gondolom a "bűn", nem az oktatástendszer terméke ! Nem gondolom az élet lét védelm szüksége fajon belül, nem az értelem hiányára utal. Nem gondolom aki vallásnak , poliotikának,- bürokráciának értelmét találja értelmes.
szerinted az " itt és most ", " örökké valóság " fogalmak mit jelentenek? !
ennek ellenére, a mulandóságának szükségét vélelmező, ezen oknál tudatlanságát el nem ismerő. Mennyire ismerheti a valóságot? .. hogyan tehetne érte? Sem tudása így értelme sem, csak egy beltenyészet túlélői. Papoktól, politikusoktól.-- illetékesekhatalmának kényszere alatt. -ez így nem élet csak tudatlan elmék valóság képe diktálta " civilizáció"- -evolúció-
Legtöbb helyen időre megy, valamelyik ajtónál bekapcsol (sőt, megnyomod a kapcsolót és nem is mozgásérzékelős), utána lépcsőházban tök mindegy mit csinálsz, X percet világít és kész, ha kint matatsz a folyosón akkor is lekapcsol. Bejárati ajtók előtt egyenként meg biztos nincs érzékelő.
5 rendőr ment ki, hogy valami örjöngő ember berúgta a szomszédja ajtaját. Nos, ezek után azért nem lehet azt várni, hogy az ember majd pezsgővel várja a rendőröket...
A biztosítás biztos, hogy nem volt szakszerű, ha mindhárom rendőrt megkéselte. Mindig van (kellene) lennie biztosításnak, hogy ha az ember támad, akkor a társ fel tudjon rá készülni.
Nem lehet mindenki Csáknorrisz, ezt könnyű ám beszopni kiképzés ide vagy oda, a legtöbb hasonlónál vagy drogosnál megy rajt a kommentháború. Múltkor meg az volt a baj, hogy 5en mentek neki az arcnak.
Mellény sem olyan egyszerű, sok helyen szakik leírták miképpen műxik vagy nem műxik, utcán ilyen esetben sem általános sehol.
Tudni kellene minden részletet, de lehet a biztosításnál hibáztak. Múltkor ment az az UCC majomkodós igazoltatás is, ott is volt pld. egy pillanat mikor a rendőr elfordul, rossz helyen áll és hátat fordít az arcnak. Nyilván nincs minden nap Csikágó, lazul a fegyelem is, meg el vannak a közúti ellenőrzés/szondáztatással és kész eddig nem szokott ebből baj lenni. Na, most előfordult és szokott. Ezekből nehéz jól kijönni, ha csuklóból hason lövi az a baj, itt meg más a baj.
A " szeretet, boldogság, értelem, demokrácia " szavak. Az emberiség történelmét vizsgálva, olyan -élményekre- kerültek. Amik valójában a szellemi elnyomás megnyilvánulásai. Effélét értelmes lény nem tesz. Értelmetlen meg nem képes. Vagyis az emberkedésben van egy olyan ellentmondás, ami számomra elfogadhatatlan s megmagyarázhatatlan . / Az állat tartás szempontjából sem tudom magyarázni a papok, politikusok, bürokraták tartását. Az ipar szempontjából sem látom hasznukat. S a lét védelem szempontjából is csupán a rágcsálok élősködök osztályába sorolom hasznosságukat. Ennek ellenére mégis szavazatokat kapnak az értelmességbeni példa mutatásukért hasznosságukra.... !? // evolúció-buddhatours-tudatosteremtővé válás
gondolom azért gondolod a halandói gondolkodás - létforma- logika. értelmes mert mióta az istenkultuszt bevezették ez a rendszer van mint " értelmes civilizáció" nak tanítva.
-Valójában az evolúció gondolkodás - létforma- logika, értelmezésében a lény mulandósága a tudatosság hiányára utal. Relatíve az egyed mulandói ideológia fedhetetlenségébe születik bele utódként, az ebbe a rendszerbe oktatásába vetett hit biztosítja, halandóvá válását.
A nagy számok értelmében, miszerint 7 miliárdan nem tévedhetnek. Figyelmen kívül hagyva azt a tényt hogy évezredek óta ezt a szellemiséget elégíti ki az oktatás, ily módon a lények melyek a civilizációt alkotják. -/ az értelem szerint az egyed nem értelmes ha olyan ideológiát-logika rendszert "szolgál" melybe bele pusztul. Az értelem az evolúció az egyed élet képességéről szól, így amiben ez a hozzáállás nem felismerhető a falkán belüli hierarchia láncszemének tekintendő. // az értelmes világ szabájait a növény termesztés, és az állat tartás, bolygó művelés szabálya adják, a kémia alapján.// -evolúció-buddhatours-tudatosteremtővé válás-
az -érzőlénység- az egyed azon állapota mikor ráébred, világ-valóság-itt és most, Léte a saját érdeke, hiszen énségét, nem élheti-tapasztalhatja "külvilága nélkül".
- a világot úgy védem-teremtem ahogyan magamat.
-magamat űgy védem-teremtem ahogyan a világot.
a tudatos teremtővé váltságod nélkül, csak élősködő vagy*/*pap, politikus, bürokrata,..., gazdasági mizériás,.., értelmiségi, ../ agy-ezért nem az életet- nem az életét védi, csupán a halandói ideológia logikarendszerének " értékeiért" kűzd.
Nem tudva mulandóságának nincsen más oka mint az életvitele-gondolkodásmódja...
- így a szeretett mizéria keretében megszánna valaki, s megértettné velem ... a halandói ideológia értelmességének fenntartása - terjesztése hogyan lehetséges érzőlények között.? Ha ráadásul kb. 2500 éve kitalálták azt a szellemiséget ami szerint a*haláltalanság állapota- tudatosteremtővé válás* megvalósul, az egyedszámára . // miért értelem- egészség ami mulandóságot okoz - jelenleg azt látom :teremtők kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek. S egymás vállának veregetése közben maszturbálnak, nem a világ-világegyetem oksági rendszerének megismerésére, csupán az emberekközti érdemekért hajtanak.... lúzerek közt legnek lenni is is valamibb mint kavicsnak lenni a tó fenekén ahova még a nap sem süt ... // Ennyire erősen hathat *teremtmény* szó mágiája - determizusa ! evolúció-buddhatours
a lelki békédtől..megfizetettségedtől a világ még nem lesz jobb, Csupán a fejedet mélyebbre túrod a homokba..
// kedves halandói ideológiát-logikai rendszer értelmességét valló terjesztő !
Mára bebizonyosodott a tudatosteremtővé válás, számotokra nem bír információs tartalommal, bizonyíték erre hogy képpesek vagytok felélni a bolygót mi fejlődéseteknek otthont adott. Szaporodtok mint bármely más ösztön lény, így-ezért létetek-jelenlétetek , nem társaság, sem kihívás . Sokkal inkább nyűg lett mára.
A teremtéshez nem pénz kell, TE kelessz.
- lét védelme azt jelenti? amíg valami valamijen, addig valahogyan változhat. Ha már csak valami, úgy az már az enyészeté.-
Gondolom nem tudtad ! önteltségedhez méred az igazságot-értelmet 😃 -a biztonsági övet még mindég nem értem, ha önveszélyes vagyok miért büntetnek? ! A papokat hívőket politikusokat bürokratákat ... nacionalistákat ,... is elviselem pedig tutira többet ártok vele magamnak, mint azzal ha nem használnám a biztonsági övet. Vagy az adózás a büntetés ... 😉 ?
// Gondolom ezt sem tudtad ! nem létezik isten , sem a bosszúállók. Valószínűleg a mikulás sem. .. DE A PAPOK POLITIKUSOK BÜROKRATÁK JOGÁSZOK KERESKEDŐK, MÉGIS , -HOGYAN ! Ha léteznének e természet feletti lények, emezek biztosan, útban lennének számukra. a tanár mizériával -!!! valójában a halandói ideológia átörökíthetőségéért küzdőtök !!! ugyanaz történik mint az" egyetemek elfoglalásakor" !!! ez evolúció elfojtásáért !! "demokráciáért, értelemért", jóvőért, Amit-ahogyan a hatalom diktálja - tereli !! / ezzel nem éppen hatalmon lévőket, sem az értelmiségi réteget nem védem-pártolom/
harmónia* is csak egy szó. A minek kell harmóniában lenne. Mitől nem lehetséges a harmónia. Lévén a valóság oksági rendszerek halmaza = működés. A jelen társadalom szellemiségében is a hagyományoknak-szokásoknak-tradícióknak hála, halandói logika rendszer uralkodik. Ahol sem a világ működése sem a társadalom működésé nem cél, csupán a lét - javak -élmények birtoklása-. Vagyis amíg a társadalmat haszonlesők irányítják, addig nem lesz értelem, ami arra inspirál hogy ne hasznot s tartalékot képezz. Hanem tudd hogy a társadalom működésében való résztvéteddel biztosítod magadnak s másoknak a fejlett civilizáció élményét. Ezért szlogenem - amíg vallásnak, politikának, bürokráciának, gazdasági mizériának- nemzetiségnek, .. , értelmét találod, csupán a haszon szerzás-valakibbbségibbbb komlexus - ösztön hajt. S elhiteted magaddal másokkal szükség van tevékenységedre. Nem észre véve hasznosságod vélelmezése csupán egy hibás - maradi szellemiség terméke, amikor még szükség volt falkavezérekre. Ám mára jól látszik teremtő vagy aki tudatlanságában, mulandóságot teremt, a birtoklási - pénz mizériájával. Holott valójában a harmónia esetén, a javak mindenkinek egyformán elérhetőek, hiszen mindenki tevékenysége nélkülözhetetlen. Nem jobban sem kevésbé, a tudatosteremtők civilizációjában
kurvára elegem van a magukat értelmiségi réteghez tartozókból a-e bolygón.
/AZ OKTATÁS ÉVEZREDES HAGYOMÁNYAI VEZETTÉK AZ EMBERISÉGET A MAI NAPHOZ IS... MÉGIS EZT AKARJÁTOK FOLYTATNI. küzdőtök érte.. 🙂 ezzel nem a fideszt védem, hiszen amíg vallásnak, politikának, jognak, bürokráciának értelmét találod, értelmes nem lehetsz csak jól idomított! /??!!" Oroszország elleni olajembargó életbe lépése miatt (ami alól Magyarország mentességet kapott, "!!?? a karma úgy működik ha tudod-észre veszed hogy szemét vagy. Ezen információ vagy felemészt , vagy változtatsz. ám ha csak a szokás visz az értelmetlenségbe, akkor az életképtelenséged - tudatosság hiánya végez veled.*/*halandói ideológiában az értelem nélküliség be van építve az "értelmességbe" így abból a szempontból ez nem észlelhető. Így a tudatosodás-egyedfejlődés nem működik. Nem lehetséges a tudatosteremtővé válás, értelmes faj. Csupán a nyájszellem-falka struktúra, élősködő létforma. Teremtők kik tudatlanságukban, mulandóságot teremtenek/ evolúció-buddhatours
Ha maga a logika rendszered-világképed nem alkalmas másra .. mint az élősködés-re.
/ Ami persze a mulandóságodat okozza !/ de ezt belátnod, fájdalmas lenne, te pedig a boldogságot hajkurászod.
a mai rendszert-társasadALMAt-emberiséget is az oktatás eredményezte !!
ahol a szülő nem foglalkozhat a gyerekével ...
hát küzdjünk, álljunk melléjük mert nekünk ez kell ..
/ nem a fideszt védem, hiszen ők is ennek az oktatásnak a termékei !!
- beleszületettség-
miért értelmes az az izé, ami az egyént léte feláldozása árán is, egy ideológia fenntartására ösztökéli, neveli, tanítja ?
- tudomásom szerint Gautama buddhává válást, haláltalanná válást, lét védelmet tanított. Ezt a halandói ideológia együttérzés mizériája nem íbereli. Hát akkor minek !
miért gondolod értelmes vagy ha belehalsz tudásodba. Mert azt tanítják, elvárják ? miért gondolod a halandói ideológiát valló aki elpusztítja önmagát, -másikat, feléli a bolygót, értelmes? miért gondolod ha fizetést kapsz, jövedelmet szerzel, értelmes vagy? Miért gondolod ha tagadod az evolválódás lehetőségét s belehalsz, mert nem tudsz tudatos teremtővé válni, csak a halandói ideológia megfizetett bábja vagy, értelmes vagy?
amíg vallásnak, politikának, bürokráciának, jognak, nemzetiségnek, gazdasági mizériának , halandóiságnak, természetfelettinek..., értelmét találod értelmes nem lehetsz. Csupán jól idomított.
S TE ezt a rendet véded - őrződ - szolgálod, az életed árán.
tényleg el kell magyarázni ? / bár amíg a papok, politikusok ellen sincsen eljárás. addig ez sem téma . Orvosvilág szerint is mindenki értelmes - értelmesek / tesóság nagy vívmány
Amúgy remélem csak tiolvassatok amiket 2 óraja leírtam,a CKC 818 ról.
Hivatalos ember nem.
Ocsmányiroda nem tudott semmit róla amíg megvolt,a 2016 os selejtezése után leadták a rendszámot, akkor megmutattak a rendszámot.mikor megkérdeztem.bocs többet nem mondom.
miért gondolod értelmes vagy ha belehalsz tudásodba, mert azt tanítják?miért gondolod a halandói ideológiát valló aki elpusztítja önmagát, -másikat, feléli a bolygót értelmes?miért gondolod ha fizetést kapsz, jövedelmet szerzel, értelmes vagy?Miért gondolod ha tagadod az evolválódás lehetőségét s belehalsz, mert nem tudsz tudatos teremtővé válni, csak a halandói ideológia megfizetett bábja vagy, értelmes vagy?
Egy régi,a biztosítas,és műszaki vizsga index fórumokban.mar írz dologgal kapcsolatban írnêk.régóta figyelem nógrad megye buszait.2016 ban,, leesett pár dolog egy 1986 os Ikarus 280 assal,CKC 818 al kapcsolatban.
A kocsi ugyan 30 êves volt de - felénk sem egyedi módon-még üzemelt,forgalomban volt.a kocsi előêlete nem nagyon ismert nekem,de akit kérdeztem,annak se.Volt egy ,,buszos ismerősöm aki maszekban buszozott,Lestyán Ferenc ő tagadta hogy használta volna,pedig több más busszal.együtt köze volt hozzá szerintem.a busz a KMKk salgótarjani üzeménél.volt ekkor.Amúgy tartalékként,de nagyon rossz állapotban.Volt hogy út közeprn esett szét majdnem,pedig erre a típusra ez nem jellemző,hisz egy 50 éves busz típus az IK.280,Budapesten most selejtezők az utolsókat.a világ legsikeresebb csuklósbusza,biztos ti is hallottatok róla.
Én a 818 at se vêletlenül ,,kaptam fel,,mer sàntitott a dolog az elejétől.a rendszámot itthon ki se adtak,de nekem is hamisnak tűnt ami rajta volt.Amikor Ferencnek mondtam(aki tavaly meghalt)ő hallott róla,de nem üzemeltette a buszt.az okmányiroda (ahol voltam a dologgal )se tudott mit mondani .Mivel műszaki se volt a buszon ezért éves kötelezőre se állt le.
A rendőrsêgnek Pl mi ebben az ügyben a része? Bocs ha nem ide való dolog,még hosszú,de kíváncsi vagyok.Kétlrm hogy nekik még NKH nak is jóval később tűnt fel csak.2016 ban selejt lett a busz,gondolom az se hivatalos úton.szisdztok.
A rendőrök megállították a BMW-t, amelynek vezetőjéről kiderült, hogy jogosítvánnyal sem rendelkezik. A sofőrt engedély nélküli vezetés miatt őrizetbe vették, a gyorshajtás miatt pedig 90 ezer forint közigazgatási bírsággal, valamint hat közúti közlekedési előéleti ponttal sújtották.
Nálam okosabbtól kérdezem: Ha nincs jogosítvány,akkor hová írják fel neki a pontokat?
Ha eléri a 15 pontot,akkor kukoricára térdepeltetik? Ugyanis a nem létező jogsit nem vehetik el tőle!
Beharangozták,hogy Januártól jogosítvány és forgalmi engedély nélkül is lehet vezetni a hazai utakon.
Erre itt a rendőrség válasza erre:
Az igazoltatott köteles a személyazonosító adatait hitelt érdemlően igazolni. A személyazonosságot - a személyazonosító igazolványon túl - minden olyan hatósági igazolvány igazolja, amely tartalmazza a személyazonosításhoz szükséges adatokat.
Ha már így is úgy is kell 1 igazolvány,akkor mindegy,hogy a jogsit vagy a személyit viszem magammal!
Ha a forgalmim nincs nálam,akkor meg nem tudok olcsóbban tankolni - ha még marad az ársapka!
/// - ha valóban érző lények volnátok, ennyi győzködés után bekéne látnotok. A halandóiság hoz ragaszkodni semmivel sem könnyebb-nehezebb mint a haláltalanság logika-okság rendszeréhez. Csak az egyik mégis életszerűbb - értelmesebb mint a másik. - /// -evolúció-buddhatours-
A jelen oktatás igazsága a halandói ideológia értelmességének vélelmezésen alapul. Így abban aki ezt értelmesnek véli, felsem merül hogy a halandóiság természetfeletti isten hivatkozások más egyedek hatalmon levését biztosítják a gondolat irányítása terén, elfojtva ezzel a faj , -az egyed fejlődést, -emberi evolúciót. / ami jelenleg országunkban folyik az oktatás - iktatás mizéria kapcsán sem az értelemről, csupán az irányíthatóságról szól. Hiszen az a diák s szülő ki kiáll az oktatás jelen hasznossága mellett az az idők során, a vezetés számára jelent biztos támaszt annak értelmességének elfogadására. A diákban ki sem alakulhat már az a gondolat hogy nem a pénz az alapja az életnek-valóságnak, a pénz a biorobotság alapja, amikor annak megszerzéséért embertársad-polgártársad ellen is hajlandó vagy fordulni, akár fegyverrel, akár bürokráciával, akár oktatással ... ha nem is az értelem de az igazság nevében.
miért értelmes-tudatos az a lény, mely halandóságot - mulandóságot tapasztalva, halandónak- mulandónak tartja magát ennek elkerülhetettlenségét vélve értelmesnek gondolja magát. S beáll ezen ideológia fenntartására kialakított foglalkoztatáspolitikába, hogy halálra vártan karriert építsen a jövő kárára. // teremtő ki tudatlanságában , mulandóságot teremt // evolúció -buddhatours
szerinted a társadalmi rendszerben kik a felelősek az emberiség szellemiségéért - értelmességéért, - értelmességéért? 1; papság 2;politikusok 3; oktatás 4;orvosok 5;dolgozók
Megvalósul e jelen szellemiség lehetőségeiben az evolúció engedte egyedfejlődés? Sikerült e a boszorkány üldözéssel-keresztes hadjárattal biztosítani a monopolizált irányitást, sikeresen elfojtották e az emberi evolúciót? biztosítva van e a szűkséges tudatlanság a halandóiság elfogadásához, meg gátolva a tudatosteremtővé válását az Egyedeknek? -evolúció-buddhatours-
bekéne látni sem -világ, sem -társadalom, sem faj nem képes működni-fennmaradnii érzelmi-erkölcsi alapon! Ily módon be lehetne látni .vallásnak , -politikának helye nincsen, értelmes civilizációban. evolúció-buddhatours
papok papokért, politikusok politikusokért, ...tanárok tanárokért. ebből értelem sosem lesz csak dinasztiák élősködése // magány nem attól van mert nincsen körülötte semmi. magány attól van, nincsen körülötte értelmes lény. csak karrieristák szeretnek az élen lenni/ kár hogy rossz irányba haladnak// éntelen hez, kell egy -tudatos- én, ki az összetettség hasznát "szolgálja, -magánya elkerülése okán. A -tudatlan- csak sodródik a - muszájjal . Valójában ez is az éntelenség aspektusa, ahol még az ösztön úr, a tudatosság sem az élni vágyásról szól. Csupán a lehetséges-feltárt célok közti kapirgálásróll . Valójában ez is az én-telenség aspektusa, ahol még az ösztön az úr, a tudatosság sem az élni vágyásról szól. Csupán a lehetséges-feltárt célok közti kapirgálásról -emberkedés-foglalkoztatásirendszer
amíg valaki saját-maga örökkévalóságát meg nem fejti-megnem oldja. addig praktikus ötlete sem lehet a -tér struktúrájáról-civilizáltságról-értelemről. /amíg vallásnak , politikának,, nyelvtannak, bürokráciának, .. katonásdinak értelmét találod értelmes nem lehetsz. /nyelvelni meg hiába való róla/
-minden a fejben dől el ! // " mi az ami meg zavar? talán a történelmi tényekre hivatkozásodból ki lehet indulni. A történelmi tények történelem előtti Egyedek tudatlanságán alapuló tapasztalások lételméletei. Mondhatni az az egyed amelyik képes tapasztalása alapján, létét valóságát léte érdekében manipulálni, az már tudatosodó, ennek része a falkába verődés is. A földművelés, az állattartás, eszközhasználat fejlődése, eszközök készítése .. iparosodás. Ezen történelmi tények figyelésekor felismerhetjük a valóság folyamatos felül írását. Vagyis az elme-gondolat teremtőségét. Így nyogodtan állíthatom a halandói ideológia logika rendszerének követése sem több mint a bolygón kialakult vallás hatalmi erőszaktevése, a józan észen.. az élni vágyó egyeden. Lévén nem az emberi létfeltételekhez igazítani a valóság megismerését, uralását, fenntartását a célja, csupán az emberi haszonleső hierarchia létének a tudatlanság okain való fenntartása */*teremtők kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek/. // miért értelmes az a lény mely mulandóságát nem tudatlansága számlájára írja. miért nem öntelt hólyag az KI, hibáit - mulandóságát nem tudatlansága számlájára írja. miért értelmes -tudatos az a lény mely darabszám szerinti eluralásban gondolja a valóság fenntarthatóságát ! ? miért értelmes az az egyed mely azt gondolja, gondolkodhat-nak, teremthet-nek helyette !// evolúció - buddhatours /elhiszem dogmatizmusod okán ez csak mellébeszélés - rizsa - katyvasz - .../ " https://inspirator.blog/az-enkep-szerepe-az-eletunkben/?fbclid=IwAR2PgcASkBJkKl49prXUvmWJ6ZtlbZfeoulwAKHyXxn9HxGcT5rdw19MqPg
Ez a sztori nem kerek így! Egy 20 éves kezdő rendőr nem járőrözhet egyedül, bármekkora létszámhiány is van.
Hát ja! Egy falusi KMB járhat egyedül (az nem kezdő 20 éves rögtön a mélyvízben), de egy nagyvárosi 20 éves leány aligha egyedül járőrözgetett. Fura, tényleg.
Nekem nem teljesen áll össze a folyamat sem, hogy megállít valakit, drogot talál, elsikálja, aztán segíti az ember. De minek állítja meg, vagy mi van? De lehet én voltam felületes, elég érdekes az egész. Ok, belső infókat ki lehet szivárogtatni, de ott meg nem látom annyira, hogy mekkora értéke lehet, mennyire hasznos, mit tudnak vele kavarni. Lehet fordítva volt, dílerek többet tudtak a belsős dolgokról, mint a csajszi és összekavarodtak a dolgok :-D
jelen "rend" nem rend csupán eszme-ideológia követés, ami persze rend .. de nem értelem szempontjából , a lét védelme szempontjából. tudatosodás-evolúció-buddhává-tudatosteremtővé .. válás "haláltalanság kapuja kitárva"
a halandói eszme rendszer ideológiája-logikája. Alkalmatlan a létesülés - összetettség fenntartására-megoldására. Oka -az egyedből kihelyezett tudatosodás lehetőségé, egy mesealak feleőssé tevése a létesülésre - valóságért. Valójában évezredek tudatlanságának eszme rendszerének átörökítésé zajlik, a szaporodás értelmességét, az értelem elé helyezve. Ami igy valójában nem haladja meg a falkák-nemzetek közti osztozkodást, a porból lettünk porrá leszünk szlogen diktálta értékrend szerinti elmélet logikája alapján. Felélve az évmilliárdok alatt kialakult valóság képet. -Ezért lehet mondani valójában, az emberiség oktatás által fenntartott - terjesztett értelmessége nem haladja meg - a teremtők, kik tudatlanságukban, mulandóságot teremtenek- igazságát. A faj belső hierarchiája is az egymáson élősködés lehetőségére elég, amit a foglalkoztatási rendszer biztosit a paptól a bábán át a sirt ásóig ... vagyis az egymással foglalkozás a világmegismerését nem pótolja.. csupán az ösztön jelenlétét biztosítja. A halandói ideológiát követő nem képes a létéért "megdolgozni" ez a mulandóság - mulandóságának oka. Amit persze a foglalkoztatási rendszer képviselői- alanyai "megélhetésük" -jövedelmük biztosítása érdekében ideologizálnak- megmagyaráznak. a mulandóság szemszögéből. A mulandóságuk elkerülhetettlenségét vélők - elfogadók számára -amig vallásnak, politikának, bürokráciának, gazdasági mizériának, jognak, katonaságnak, ..... értelmit találod értelmes nem lehetsz, csupán idomított - szoktatott "haláltalanság kapuja kitárva" -evolúció-buddhatours- https://balrad.ru/2022/05/09/washington-a-neonacikkal-szovetkezo-zelenszkijben-latja-a-szabadsageszme-letetemenyeset/?fbclid=IwAR3sueagTB9Z1kXK-ltYIY-CsUifvyaAMyKRZIFqV1l6DmjwryELngRdjZM
// a logika - az bizony csupán instant-, nem gondolkodás.. a gondolkodás-intuíció- // nem bírod meghaladni a vallás diktálta, évezredekbe nyúló hagyományt,- porból lettünk porrá leszünk, -ádám /éva- *materializmusát-teremtményi állapotot*. -pedig por sem lehet, a valóság "csupán" elmejáték. Ám ha szereted ezt az élményt ész nélkül nem játszhatod.. hiszen halálos. -másnak hiába mondanám .. haláltalanság kapuja kitárva, ...teremtők kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek - -evolúció-buddhatours-
ha nem hiszed a létnek van értelme, azonkívül hogy a magányélményének .. vagy ami még rosszabb az üresség meghaladása. jó helyen kapizsgálsz, de ez nem párkapcsolat nem szaporodás.. nem halandóság logikai-értékrendje szerinti értelmezhetőség.
-a valóság elfogadása mint tőled független tényező valóban kényelmes de halálos... nem értelmes ! terjesztése közveszélyes,
vajon mitől haldoklik a bolygó ?
biztosan nem az értelemnélküli életviteltől.. technológiáktól.. gondolkodástól, amit az "értelmes faj" képvisel.
Az hogy az emberfaj gondolkodása értelmes, legfeljebb is szarkazmus.
rendörség ? terror ? oktatás? értelem? szoktatás? idomítás?
egy értelmes érzőlénynek sincsen miért a halandóiságot elfogadja, szükségét-elkerülhetetlenségét terjessze ! // az hogy ellenségkép lennél, számomra nem elképzelhetetlen. // /Gautamát sem a gomba ölte meg, hanem az unalom/ -evolúció-buddhatours-
szerintem jövő öszig foglaljuk el ukrajnát. ha az oroszok kiüzik őket mind idejőn. De ha elhozzák azt amitől ők ukránok, attól nem lesz jobb a világ.. a zsidóság bizonyította! halandót minek neveznéd, inkább bogárnak? vagy maradjunk annyiban hogy nem eléggé evolválódot-t -buddhatours-
ne feledd AMIKOR UNALMADBAN TEHETETLENSÉGEDET BELÁTVA ötleteid elfogytán ha sorsodra bÍzod életed, nem vagy eléggé evolválódott-tudatos-értelmes-sem jól idomított, s nem gondolsz a helyes cselekedet lehetőségére sem. -buddhatours-
" halátlanság kapuja kitárva" buddhizmus stb addig lesz addig marad pozitív élmény- igazság- szükség, amíg a tudatosodás el nem jut a halandóság szükségének logikai -értékrendjének meghaladásához-
-amíg vallásnak, politikának, nemzetiségnek, jognak, ..., pénzmizériának értelmét találod. Nem vagy eléggé fejlett-értelmes.
-A mai oktatás sem értelmessé tesz, csupán beilleszt a logikai rendszer használatához. /teremtők kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek/ -evolúció-buddhatours-
rend-értelem / :D ezen a bolygón csak azok lehetnek boldogok akik kellően buták hozzá. / halamdói ideológiában lelt boldogság, csupán, információ hiányából fakadó, kishitűségi komplexus - kisebbrendűségi komplexus - teremtményi komplexus ról . tett tanúbizonyság / -evolúció-buddhatours-
"-Vallás-politika kimeríti a szervezet bűnözés fogalmát, az emberi evolúció-tudatosodás elfojtására !/-elhiggyük okosabbak-értelmesebbek.. pénzt nyomtatni bárki tud..-virtuális !/- amíg az "értelem"-szokás a szaporodásban látja a fajfenntartást */*ádám-éva/, addig értelem nincsen .Csupán ösztön uralta káosz=halandói ideológia-káosz-mulandóság. Teremtők kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek.// így az "értelem-tudomány" sem haladja meg az 5letelés fogalmat//tudatosodj -válj tudatos teremtővé-
értelmes az a faj , ahol szellemi erőszaktevők-tolvajok irányítják a rendőrséget katonaságot. Amíg szükség van rendőrségre , katonaságra, bürokrácára, papságra Amíg a vallásnak, politikának, bürokráciának, gazdasági mizériának, biztosítási mizériának, bankrendszernek értelmét leled, csupán jól idomított vagy. -evolúció- buddhatours-
a félre érthetőségek - kifogások gyártásán kivül .. valami érdemleges ?
//-kicsit más.. de persze mégsem. belegondoltál abba hogyan lehetséges? A vallási alapú terrorizmusnak, sem a pápa sem a vatikán nem volt célpontja. Valószínűbb az egész nem több mint az emberiség félelmen keresztüli tudatlanságban tartása -/ - Vallás-politika kimeríti a szervezet bűnözés fogalmát, az evolúció-tudatosodás elfojtására ! amíg vallásnak , politikának, bürokráciának ... értelmét találod nem értelmes, jól idomított vagy
- amíg az "értelem"-szokás a szaporodásban látja a fajfenntartást */*ádám-éva/, addig értelem nincsen . Csupán ösztön uralta káosz=halandói ideológia-káosz-mulandóság. Teremtők kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek. // így az "értelem-tudomány" sem haladja meg az 5letelés fogalmat// tudatosodj -válj tudatos teremtővé- -evolúció-buddhatours-
- szeretnék egy olyan fejlet szellemiségű világban élni ...
szeretnék egy olyan fejlet szellemiségű világban élni, ahol szégyene lenne az egyednek papnak, politikusnak s egyébbszemfényvesztőnek s támogatójának.. bürokratának, jog - gazdasági mizériásnak, rendőrnek , katonának lenni.
// azért értelmesnek vagy erősnek lenni azért több ... mint egy erőszakos lény döntése .. hogy mit ér a tudása.// /- halandói ideológiában nem létezhetsz ártás nélkül- nem a világot éled csupán a csupán az emberi "civilizációt">*ami a világból él*.. Az oktatás rendszer sem értelmessé tesz csak beilleszt a halandói ideológia logikai rendszerének követésére. Tudatosodás-törekvés esetén igencsak át kell rostálni a hivatkozások tartalmát.. ha figyeled megtalálod az ellent mondásait.. az már jó kiindulás.. addig meg csupán sznob vagy, akit a tradicionalistás magával ragadott . -a tudatos teremtő-értelmes lény olyan mint a földműves, a világot tudatosan műveli. Míg a tudatlan beéri a terméssel, manapság követeli alanyi jussaként .. pont mint a levél tetvek is - -amíg vallásnak, politikának, bürokráciának, gazdasági mizériának, jognak értelmét találod, csupán jól idomított vagy- -evolúció-buddhatours https://inspirator.blog/az-enkep-szerepe-az-eletunkben/?fbclid=IwAR32tAvmlTskqJOzvDeNkmgSpWV1m4WWtTG6m0Wkr9fOu0VSsN15zuehq4U
-// ezért szégyenletes -csupán ilyen világot álmodni-teremteni. ami egyben bizonyítja az értelem -tudatosság hiányát.... akár az érzőlények hiányát //
-tény-
valóságban, nincsen gömbölyű . Lévén , illeszkedéskor nem képes maradéktalanul kitölteni a teret. mégis van, ahogyan tudatlanság is....felelősség áthárítás is, ami ugyan "lelkibékén" kívül mást nem add .. " már ennyi bürokrata van . nem csoda ha nincs ..értelem csak nyelvtan.. matek.. hit.. remény.. politika.. vallás..törvény..
/merre-hova menjek ?!
dilettáns óvodások szakrális közössége, irányítja .. a még dilettánsabb emberiséget /
- mit tartunk fejetlenségnek, káosznak
// információ áramlás- értékrend változás-információ áramlás-értékrend változás-..* .*/*szellemi evolúció-fejlődés, tudatosodás. jelenleg = teremtők kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek. Ezért nem mindegy ki mijen szinten látja a fejetlenséget, lévén a fejetlenséget teremtők is azt gondolják .. nem ŐK tudják tévesen ... .
A nagy számok törvényét mint együtt gondolás a történelmünk mutatja, a *bevett szokásrendszert* íberelni már nem lehet. A világért való felelősséget, már nem gondolom belehetne vezetni. Hiszen ha az ember elfogadja teremtményiségét, nem veszi magára az "isteni terhet a valóság teremtéséért, bár valójában teszi ! !
/ ezen nincsen mit vitatkozni .. ha mégsem tudnál ellen állni, csupán konzervatív dogmatizmusodat bizonyítod- amibe még mindenki belehalt .
Hiszen nem a valóság javára létezel, csupán a dilettáns "értelmiségi" réteg kedvére - rendőrködöl, .....-emberkedel-
Mostanában visszaesett a forgalmam, de az meg tipikusan diszpécser meg ki tudja mi szokott lenni. Sok hülye ezt sem érti, hogy mennyivel van előbbre ha kiír egy xx-12345678 számot, vagy semmit? És nyilván a telefonközpontokról néha nem véletlenül nem küldjük ki, csak lusta vagyok mindenáron elmagyarázni. 3 hónap múlva lehet nem ez lesz a szám. Nem lehet visszahívni, nem lehet rá SMS-t küldeni. Mert ez olyan, más a koncepció. Akkor miért küldjek ki n+1 számot? Utána meg azt hiszi, hogy Sanyika privát száma és évekig keresnek valakit a cégen.
// tudatosodásról-evolúcióról-értékrenről onnantól beszélhetünk amikor az "evolúció" nem ok-okozat, hanem*okoK-okozatoK*. Ezért-így, egyedfejlődés-saját magatok lámpása legyetek, összetettsége, a helyesen értelmezett *itt és most*, ami érző tudatos lényt, tájékoztatja az evolúció-valóság állapotáról. //.
Ebben azok a jók akik tiltakoznak, spamnak jelölik meg ész nélkül mindent tiltanak és nem értik, hogy vannak közös vagy bérelt számmezők, szóval egyik nap lehet valami MLM ügynök keresi rajta, 2 hét múlva meg a bankja, hogy lopják a kártya adatait, vagy a biztosító, hogy ezazamaz félrement. Esetleg mostani rohamnál az ELMŰ.... És akkor mindenki is hülye, mert nem szóltak. Hátja. Nem.
igyexem a hívatalokkal való kommunikációt fenntartani ... / be látom semmi értelme a hivataloknak, de amíg ők mondják mennyit érek nekik. Addig nem gondolom nem a -szükségszerű alkalmazkodás- a helyes döntés./
híyd fel, az első két mondata után valószinúleg tudni fogod / persze azóta lehet meg szünt.. vagy másik a történet ... a -támogatás történet- meglovagolásával .. valami adat halász.. lehúzós.. program hangüzenet /
A "tesóság", nem más , mint valamijen ideológia rendszer -zárt közössége-*/*ami egyben bizonyítja -szellemisége értelem nélküliségét.-összetettség-faj- emberiség-/
tutira nem tudsz különbséget tenni a vicces és a nevetséges között. // nagyon jól vagy idomítva //
miért haragudnék a zebrára ha megeszi az oroszlánt... ennyit tud. a probléma, az életvédelem azt írja .. amíg élsz változhatsz...pedig az egóm rövidre zárna, na meg hogy az én szégyenem hogy nem tudom a hablatyodat felül írni-- /szépnapot/
hol volt hol nem volt, van vagy nincsen, de tutira így történt.. történik. Az emberiség evolúciósorán, a bolygó csúcsragadozójává vált. Ez azt jelenti nem volt konkurenciája. Fejlődése során kihívást nem találva saját faján belül kezdett hierarchiát építeni. Szellemi fejletlensége okán, motivációja csupán a falka élén lenni, evés, ivás, ürítés, szaporodás, vagyis mondhatni az ösztön motiválta. Szinte mondhatni az értelem szikrája az istenek feltalálásával, kezdődőt. Ám sajnos visszafelé sült el. A tudatlanságokán a természet feletti elfogadása, természetesnek mondható. Ám így kialakult egy réteg ami az isteni elvárások hogyanságát tolmácsolta. Vagyis ezzel valójában megszűnt az egyedfejlődés lehetősége is. Viszont kialakult az a hierarchia ami születésünk után beleszoktat ebbe a szellemi rabszolgaságba.. szabadágnak feltüntetve azt. Így váladójában az illetékesek álom világát teremtve.
Akik a teremtőiséget tudva vagy tudatlan de kihelyezték. Kisajátították maguknak, a teremtőiséget kihelyezve az emberből mesealakjaikba, hatalmuk fenntartása érdekében. Ami így nem építi a valóságot, csupán jó pozíciót biztosít a valóság felélésére. Így az evolúció kívánta létesülés felelőségének felismerése, a teremtőséig tudatos teremtővé válás, értelmesség .. a vallás, foglalkoztatáspolitika oltárára került áldozatként.. a hatalmi rendszer fentarthatóságát veszélyeztetője ként. Vagyis életed - értelmességed nem több jelenleg, minta dogmák-bürokrácia diktálta klisé. - Amíg vallásnak, politikának, jognak, bürokráciának, gazdasági mizériának, értelmét találod nem vagy csupán jól idomított -
Halandóságát élő, tudatosan ön és közveszélyes? Avagy nincsen valós értékrendje, az értelemről.. tudatosságról.. :/
nem igazán értem a hívő szerint isten akar, halált , aszályt, káoszt, betegséget, vallást, politikát...bürokráciát.... Avagy a tudatlanságukban mulandóságot teremtők a ludasok a dologban -evolúció-buddhatours-
az *akarnokság* a csúcs-ragadozóságban az az állapot. Amikor a lény, még nem értelmes .. de már jól idomítható.
// szerinted mennyire vagy intelligens, ha ..
-ha a... hozzá állásodat, * a mások is..* ,*.. mások sem..* befolyásolja ?
-ha a .. rend-értelem /?!/ egy olyan "civilizációban-gondolkodás módban", ahol egy mesealak létezésére alapozva alakul ki az értékrend. Hogyan szolgálja bármi is a *valós értékeket-gondolás-fejlődés* lehetőségét. Szerinted a halált miért nem az *élni nem tudás-értelem hiánya* okozza ! A ma oktatása sem értelmessé tesz csak beilleszt a halandói ideológiába. Amíg vallásnak, politikának, jognak, bürokráciának, gazdasági mizériának értelmét találod, értelmes, nem lehetsz ... ! Csak idomított jól ápolt ! --evolúció- -buddhatours--
gondolj bele .. rend /?!/ egy olyan "civilizációban-gondolkodás módban", ahol egy mesealak létezésére alapozva alakul ki az értékrend. Hogyan szolgálja bármi is a *valós értékeket-gondolás-fejlődés* lehetőségét. Szerinted a halált miért nem az *élni nem tudás-értelem hiánya* okozza ! A ma oktatása sem értelmessé tesz csak beilleszt a halandói ideológiába. Amíg vallásnak, politikának, jognak, bürokráciának, gazdasági mizériának éertelmét találod, értelmes, egészséges nem lehetsz ... ! Csak idomított ! --evolúció-buddhatours-
tudja valaki a *lángost vagy a kenyeret* találták fel először /melyiket .. mikor/ -a távozásod-halálod az élni meg nem tanultságod bizonyítéka, tudatosság.. értelem hiánya.. Vagyis rajtad múlik, mész vagy maradsz */*itt és most!/-amíg vallásnak, politikának, jognak, közgazdaságnak, nemzetiségnek, bürokráciának - értelmét találod- , értelmes nem .. csak jól idomított vagy ... / A ma oktatása sem értelmessé tesz, csupán beilleszt a halandói ideológiába-logikai rendszerébe ! / -evolúció-buddhatours-
1. Föl, föl, ti rabjai a földnek, Föl, föl, te éhes proletár! A gyôzelem napjai jönnek, Rabs godnak vége már. A múltat végképp eltörölni Rabszolga-had indulj velünk! A föld fog sarkából kidôlni, Semmik vagyunk, s minden leszünk!2. ||: Ez a harc lesz a végsô, Csak összefogni hát, És nemzetközivé lesz Holnapra a világ. :||
szerintem aki nem az oroszokat támogatja az hazaáruló- evolúció-tudatosodás lehetőségének elárulója
// a probléma csak az .. a bolygó nyersanyag .. s egyéb teher viselő képességét, a jelen technológia - szellemiség okán .. valóban túl terheljük.amíg vallásnak, politikának, nemzetiségnek értelmét találod, értelmes nem lehetsz csak .. szoktatott-idomított//
/igazából az irány fontosabb/ -//-nézd a történelmet.. mindég így volt.. minden mögött a vallásoság áll !!
//// ** én mint gyerek*/* de mint evolúciót-tudatosulót is érthetnéd/ tudtalanságomban sok ön és közveszélyest csináltam, pl. kb. 8-9 éves koromban, vélt külvilágomban, megéltem azt hogy "szeretteim" végig nézik ahogy éppen világgá indulok a második emeletit lépcsőházi korlát jánál állva. Ahogyan a föld szintre érek. -ezek után persze visszamentem , mert ha szeretteimnek csak ennyire hiányoznék. Az idegenektől mennyire számíthatok a segítségre .... ha valamit rosszul gondolok. // kb. ez óta gyakorolom a középúton járást. S amiről tudom hogy nincsen miért letérnem, ha azt szeretném * az emberiség értelmes fajjá váljon, s ne koloncként viselkedjen. // ami bár a buddhizmus tanainak soraiban bújik*/*bár köze nincsen hozzá, de azt csak az látja akiben van élet. A többi meg csak illúzió ami a kitartást éberséget tartja fenn .... amíg találkozom az igazi istennel aki tényleg engem keres.. /// TE meg szerintem keres másik állást, mert amit csinálsz abban semmi haláltalanná válás nincsen*/*helyes cselekedet nincsen/ ** amíg vallásnak, politikának, nemzetiségnek s az ezt fenntartó rendszer alkatrészének lenni kényszerét-éled- ... tanulj-változz. - ha úgy veszem az emberiség az életem megkárosítója. de a gyerekeim jól elvannak veletek. Míg az Anyjuk előkerül. -evolúció-buddhatours-
a vallási ideológia áldozatai, vertikális látási - gondolkodásra képesek így elveszítve a horizontális fejlődés lehetőségét. A tudatosteremtővé válás- lehetőségének igényének, szükség szerű felismerését.
/ amíg vallásnak, politikának, nemzetiségnek, jognak, bürokráciának -értelmét találod nem vagy *jobb-több* egy robotnál. -evolúció-buddhatours-
" szolgálunk és védünk " . A szakszervezetek fegyveres testülete. fel állítva azt a szentháromságot miszerint elhiteti, Nélküle nem lehet kommunikálni a feljebbbb valókkal. -/ ha.. ha nem volna vallás, politika, szakszervezet,- nemzetiségnek sem volna kényszere, az "értelmiségi* rétegnek nevezettek eltartására. Ám így van.. -boldogság, hős, valaki ségib..b komplexus - halandói értékrend szerinti foglalkoztatás politika -*/*paptól -évánésádámon keresztül a sirt ásóig/ gondolás. /***- tudatlan teremtők, kik tudatlanságukban, mulandóságot*/* ön és közveszélyes/ állapotot tartanak fen, évezredek óta a Föld nevű bolygón, *értelmes emberi civilizációnak* nevezve magukat.*** /nem értve, barátok közt , nincsen asztalfőn ülő. ezért nincsen oka hinni az *embernek lenni fölötti-ben-nek ..meghalni érte !!*/ -*-Volna emberiség! -evolúció-buddhatours-
amíg nem volt néhány párod, sem a világot sem magadat nem ismerheted. De amíg vallás, politika van .. addig ennek tudása sérti az én-képzetedet */*személyiségedet-identitásodat-fiziológiádat-értelmességedet-értékrendedet-fejlődés irányát. a jelen pár kapcsolatok nem az *értelmessé válást* csak a szaporodást szolgálják, nem a tudatosteremtővé válást. A párodon kívül kivel vagy őszinte, ha tényleg a párod. :) - a mai napok léte szerintem egy nagyon csúnya maszturbáció eredménye*/*ezért az istenthit alapú hierarchia "értelmessége". paptól-Ádámon és Éván keresztül a sírt ásóig foglalkoztatás politikában való részvétel, hasznosságának-értelmességének .. boldogító vélelmezése. A ma oktatás - képzés rendszere , nem *értelmessé* tesz, csupán beilleszt ebbe rendszerbe.
rend .. rendszer. értelem.. ösztön. civilizáció ... ösztön. tudatosteremtó...teremtmény a *teremtményi gondolkodásnak* köszönve, hamarosan a Földön sem lesz több élet mint a Holdon, Pluton ... Marson..
szidjátok a kormányt / nem mintha nem volna miért/ de nagyobb területet adnátok kezükbe.. az életetek árán is..ebben mi az értelmes?!/ a bolygó nyersanyag kincsei kimerülőben... de nektek trianon kell .. ..ez nem viccses .. ez nevetséges
teremtményi gondolkodásba veszettől.. maga a csoda hogy még lélegzik. Így aztán szerintem az eszközhasználat útján .... talán azon is elgondolkodhatnak "mire is valók az eszközök". /pl. -az elesettség látszatának, palástolására. l -legyen mivel kereskedni.
a bűnözőt úgy ismered fel, nem ember, -gép-. -a tapasztalt lényben, az éntelenségét úgy veszed észre, ha számára elfogadható hogy a bolygó levegó,,, s egyébb nyersanyag készletével nem foglalkozik.-
-vallás károsult //* nem a politikai tartalma miatt, csupán a várható jövő ről való helyes látás kedvéért zelenszkij-ukrajna -európa csupán egy báb, usa-nato kezében. Lévén arra felé az erőszak az Úr, nem pedig az értelem. Amíg értelmét találod a vallásnak, politikának, bürokráciának, gazdasági mizériának, ... jognak .."cssak marakodtok a koncon", kifejezés a legtalálóbb gondolkodásmódotok-tevékenységeteket látva addig elléggé értelmes tutira nem vagy, hogy a tudatos teremtővé válás, célod legyen. S egy az egyedfejlődést felvállaló *éntudatos lénynek*, érezhesd magadat is. S ne gondold másként, erőszakkal nem lehet jövőt építeni. Lévén -ami nincs azon erőszakot tenni sem lehet. Vagyis az erőszak megjelenése, nem más, mint a tudatlanság-tájékozatlanság -be nem ismerésének .. mismásolása evolúció-buddhatours- https://balrad.ru/2022/05/09/washington-a-neonacikkal-szovetkezo-zelenszkijben-latja-a-szabadsageszme-letetemenyeset/?fbclid=IwAR2VqNXH8B_rG4heOHerD0_DrRb7TiV0971YvokK652atZzOjLQbJhTG7dc
.. a tanultak stb. értelmű pozítív alkalmazása, a halandói logika rendszer értelmében. végül is csak isetennek tartozol elszámolással, gondolataiddal-tetteiddel. //meglátásom szerint komoly vallási háttered , Csak fanatikusnak éri meg. ...de hát amíg az értelmességet az értelmiségirétegbe tartozás motiválja, nem pedig az értelmessé válás, ami egyed/szellemi/fejlődése nélkül nem müködik.... // aki másként gondolja, attól elnézést kérek, mert tévedésemet meg próbáltam rátukmálni
/segítés szükségének felismerése, nem tesz boldoggá senkit.
segít a felelősségteljesebb lénnyé- szülővé válás útját járni.
A tudatos teremtőség felismerésének pillanatát megélni-t. / amikor belátod, amíg a vallásnak, politikának, gazdasági mizériának, bürokráciának értelmét láttad sem értelmes sem egészséges nem voltál -evolúció-buddhatours-
.. a tanultak stb. értelmű pozítív alkalmazása, a halandói logika rendszer értelmében. végül is csak isetennek tartozol elszámolással, gondolataiddal-tetteiddel. //meglátásom szerint komoly vallási háttered , Csak fanatikusnak éri meg. ...de hát amíg az értelmességet az értelmiségirétegbe tartozás motiválja, nem pedig az értelmessé válás, ami egyed/szellemi/fejlődése nélkül nem müködik.... // aki másként gondolja, attól elnézést kérek, mert tévedésemet meg próbáltam rátukmálni
/segítés szükségének felismerése, nem tesz boldoggá senkit.
segít a felelősségteljesebb lénnyé- szülővé válás útját járni.
A tudatos teremtőség felismerésének pillanatát megélni-t. / amikor belátod, amíg a vallásnak, politikának, gazdasági mizériának, bürokráciának értelmét láttad sem értelmes sem egészséges nem voltál-evolúció-buddhatours-
Egyelore csak gyanusitas van...vadolni majd a birosagon fogjak.
Azt nem ertem, hogy ha valami gazdasagi osztalyon dolgozott, akkor miert volt fegyvere. Hacsak nem valami gazdasagi nyomozo volt. Akkor viszont miert ne vihette volna haza magaval a szolgalati fegyveret?
Mondjuk a hívószámnak manapság egyre ritkábban van köze a helyhez
Igaz. De azér csak van a hívónak egy lakcíme, oda kimehetnek. Amúgy a példám egy vezetékes hívásról szólt, tehát azonosítható hellyel, oké, ezt nem írtam le.
Tehát a szervek a (gondolt) hívószámnélküli hívót is látják (csak ezt nem verik nagydobra, nyilván ez nagyon praktikus, a mi érdekünkben is).
És ez nem csak bombafenyegetés esetén nyomozásilag jó, hanem ha alapból valakinek tiltva van a hívószámküldés, de bajba kerül. Konkrét példát tudok, tiltott volt a hívószámküldése, de a szervnél mégis kijelezte, így ki tudtak menni házhoz megmenteni.
Annyi esze sem volt,hogy ha belép 1 bűnügyi rendszerbe,akkor annak nyoma marad?
Igen, kissé Darwin-díjas a pali, de hát nem ismerheti mindenki az informatikai rendszerek működését...
Hozhatnám ide példának a hasonlókat, akik azt hiszik, ha letiltott hívószámküldéssel telefonálnak be akárhova, akkor nem tudják meg a számukat. Hát - de. :-)) Nem csak a híváslistából, hanem mert a hívószámkijelzés nem a hívó, hanem a HÍVOTT jogosultságától függ. Tehát a szervek a (gondolt) hívószámnélküli hívót is látják (csak ezt nem verik nagydobra, nyilván ez nagyon praktikus, a mi érdekünkben is).
/amíg vallásnak, politikának, bürokráciának, gazdasági mizériának értelmét találod megértem ha nem érted, s vélt egészségeddel is elégedett vagy.. amikbe belehalsz ugyan, ha fejlődsz /
"hiába buddhistázol attól még nem leszek az. Bár tény hogy a buddhizmus tanításaiban maradt szikrényi fény ami kivezet a vallási mizériából, a buddhává válással ami mellék s nem főnév. Hiszen szellemi állapotot jelent, amit tudatosodással, tanulással meg lehet valósítani. .. de ha már bálvány imádat fétis imádat, miért van az hogy szó szerint úton útfélen jézus, meg mária szobrokkal találkozni. Szentté tett papok csontocskái vannak foglalatban, vagy a nélkül, relikviaként imádat tárgyává téve. Hitük terjesztése okán letarolták a fél bolygót a "szeretett" nevében. Talán néz szét a saját házadtáján, s megláthatod szikrányi értelem sem van ott, csak dogmák-akarom-törvények. Európától messzebb nem jártam, de hála az interneknek a társadalmi szokások tudhatók, és láthatók bolygó szerte. S aki tudja, a ma emberiség szokás rendszere valamely vallás ideológijának logikai rendszere képezi. egyik vallásban sem jelenik meg az ember tudatosodása a valóság felelőségének felismerésére. Az "istenek" általában testük alkatrészeiből képezik a világot, persze van amelyik porba szellent így "életet" adva abba. Bevallom allahistákat miféle mesével etetik papjaik, mert bele untam hogy a reménybe hogy a vallásokban lehet valami értelmes. De azt halottam a kanokat szüzek terülj terülj asztalka várja haláluk után .. ha jól viselkednek. A lányok sorsáról nem tudok .. de ha kecskére cserélik őket tulajdon képpen értem. A mormonok meg mint a radikális keresztények, némi iszlamizmussal https://iszlam.com/koran/koran-forditas/item/62-hany-felesege-lehet-egy-muszlim-ferfinak
/a linkek csak kényelmes vallási összehasonlíthatóság okán kerültek be /
. Vagyis az emberiség vallási és nemzetiségi megosztása sikeresen zajlik a zavarosban halászás érdekében. Elfogadom hogy valaha az emberi fejlettlenség kényszere szülte.. de hogy mára sem állunk jobban .. hát erre nem találok megfelelő szavakat, s nem értem hogy lehet elhinni, van annak értelme amibe mindenki belehal, mert a vallásokban ez közös szempont a földi meg nem földi lét, okozta tudathasadás előidézése. */*Az orvostudomány jóvá hagyásával/ Érthetetlenné téve az evolúció, itt és most, fogalmakat. Téveszmés nyelvtani fordulatokkal mismásolva azt. -Az egyedfejlődés, evolúció, értelmessé válás kárára- /Amíg vallás, politika, gazdasági mizéria, bürokrácia lesz értelem nem lehetséges, csak a vallási eszme rendszerek nyelvtani fordulatai szerint/ jobbulást, evolválódást -evolúció-buddhatours-
"Nem érthető, miért becsapás ha valaki felvállalja az érzéseit?"
-Aki felvállalja az valójában csak eljátssza, aki elvállalja az , az az alakítására figyel nem a világra! nem lesz belőle sem búza de kenyér sem... /ezért van a foglalkoztatási mézéria, ahol a bürokrácia, vallás, politika haszontalansága ellenére is hasznot húz/ de a hit világ engedte érzelmi mámorban ez miért tűnne fel... /a bolygó nyersanyag készletei végesek, így nem csak az ipar nyersanyagai, de a mezőgazdaság műtrágyája is megszűnik.. , s ez az emberiség drasztikus tizedelésével likvidálásával is csupán lassítható. Jelen szellemiségben-szellemiség alapján az istent hiteknek köszönve ahol az egyednek nincsen miért egyedfejlődésre -tudatosteremtővé válásra. Felismerni a tapasztalás- tapasztalható rezgések valójában. Így maga az atom s annak a struktúrája sem más, amit a Tesla nyomán építhető energia kinyerés biztosította eszközzel, táplált eszköz *atomokat állíthat elő* . nem károsítva így a bolygó öko struktúráját a továbbiakban. biztosítva a terünk a létezésre. mert hiba a haláltalanság tudása ha nincsen hol megvalósítani.
/ha nem vagy tudatos , nem ismerheted az ösztön működését sem, így kordában sem tarthatod.. a túlélésed érdekénen. Az ösztönödet a táplálkozás, szaporodás motiválja/ -evolúció-buddhatours-
kedves hívők ..bármiben is ! nyilván nem gondolkodtatok el azon ..hiszen akkor jobban állnánk. Értelmes dolog e , áhítatott, tisztelete, imádatot elvárni. Halál utáni élettel kecsegtetve. */*esetleg egy erőszakszervezetre utalás csupán, kiket az ösztön motivál. segítségükkel nem lehetsz több, mint egy Commodore 64 el hajtott Duracell nyuszi/ Mint sem tanítani hogy utol érhessenek !? -evolúció-buddhatours-
az orvostudomány felelősége, ami azt sugallja csupán pszichológiai kísérlet zajlik a bolygón. sem a papokat, sem a politikusokat nem zárják diliházba ! a politika az istenthiten működtetett izé. Seem farkassal sem oroszlánnal nem találkozhatsz, mégis őket szolgálod.. az életeddel. amíg vallás, politika, bürokrácia lesz értelem nem lehetséges. Csak illetékessé lettek szemfényvesztése..beteg álma a valóságról.. / közép út- dualitás-összetettség nyugalom , éberség nélkül=nihilizmus, tudatlanság éberség, nyugalom nélkül=erőszak, félelem, tudatlanság -evolúció-buddhatours-
ami számomra teljesen felfoghatatlan, a halandói ideológia védelme><ellent mond mindenféle értelem csírájának is. erre csak gép képes, vagy egy rémálom /
...tudatosodni, tanulni kéne. Nem pedig sorban állni az "igazságért" ! A mai oktatás sem értelmessé tesz , csupán beilleszt a halandói ideológia logikai rendszerébe. .amíg vallás , politika, bürokrácia, gazdasági méziria lesz, sem értelem sem egészség sem demokrácia nem lehetséges. Csupán illetékesek szemfényvesztése az "érzelmekre" alapozva !! a tudattalant-emberszabású ösztöne, nemisége-szexualitás, a táplálkozás.. helye a falkában, szaporodás inspirálja. Így nem értelmesebb "hasznosabb" a krumplibogártól, mióta a gépi technológia rendelkezésre áll. -evolúció_
/ vasút építésre van némi rálátásom. nekem akkor gurult el a pirula amikor sem a MÁV, sem , közmű, sem más illetékes, nem adott hangot lölö vasúti projektjének árkalkulásiójára.... a kínai vasút .. kölcsön .. - amíg nekünk 1éjszaka volt a feladat elvégzésére, a forgalom zavarmentes bolnyolítására, ezek 2-3 hetet szüttyögnek.. nyilván "A" jó pénzért.... - gondolom ez az ára az egyetemük felépítésének. szellemiségük terjesztésének.. valójában mivel kölcsön, így a mi pénzünk elherdálásának.... -/rend?
hazudni ott ahol értelem sincsen! legfeljebb is csupán vita készség, jogrend.🙂halandóságának meghaladhatatlanságát vélelmező. Miért-hogyan értelmes?!amíg vallás, politika, bürokrácia, gazdasági mizéria lesz, sem értelem , sem egészség, sem demokrácia nem lehetséges. Csuppán illetékesek szemfényvesztésének jóvoltából..-a ma oktatása sem értelmessé tesz, csupán beilleszt a halandói ideológia logikai rendszerébe.-/teremtők kik tudatlanságukban élősküdnek..-mulandóságot teremtenek/--evolúció-/ ! / https://inspirator.blog/az-enkep-szerepe-az-eletunkben/?fbclid=IwAR2Oj8jP1X6KFLJXxcuNBWdsXbdzFdilbrzX79AXOK8N97GxJgfer8ShICo