Keresés

Részletes keresés

jóváhagyott tücsök Creative Commons License 30 perce 0 0 696863
martinaxe7 Creative Commons License 11 órája -2 1 696862

Schmidt Mária:

 

Államilag +szervezett fuvarokkal vigyük oda a zosztrákokhoz !!!

h_g Creative Commons License 12 órája 0 0 696861

Hát ez 100% majomtempó.

 

 

Előzmény: Modxi (696851)
JAWA SK/CZ Creative Commons License 12 órája 0 0 696860

Amúgy a zömében még mindig erősen keresztény, még a tuskó törzsszavazóinak jó része is, Lengyelországban nem fogják tuskónak lenyelni a tíz- vagy akár százezrével betelepíteni akart muszlim söpredéket....

 

hat igen,ez igy van van arra ket ismerosom meg a Varsoi-szerzodeses-idokbol,meg tartjuk a kapcsolatot,ha arra jarok a keresztenyseg-mindehol jelen van a nem csak a templomokba,de foleg mi fontos a emberekbe,meg a komunista idok alatt is fura volt,kinn a utcan,leterdelnek a jaro-kelok kozott,a templom vagy valami szentely fele fordulva es keresztet vetnek,es keresztek,papa-kepei mindehol,es a sok szentely,egy biztos ilyen kozegbol,vagy a Tusk-nak vagy a muszlim sopredeknek-

mennie kell..:)))

Előzmény: emzéperdabljú (696854)
Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 13 órája 0 2 696859

Remélem is, hogy ÍGY  lesz, és a lengyelek  IDŐBEN föleszmélnek.

Előzmény: emzéperdabljú (696854)
Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 13 órája 0 2 696858

".FIGYELMEN KÍVÜL HAGYTA A LOJÁLIS EGYÜTTMŰKÖDÉS ELVÉT,..."

 

Mijapicha az a LOJÁLIS Együttműködési elv???

 

Az valami KONKRÉTUM??

 

Vagy csak  IDEOLÓGIAI hőbölgés, olyan tipikusan  libsibolsi  SZÁJTÉPÉS, amiből bárki bármit kimagyarázhat, meg éppen annak az ellenkezőjét, és  ezek alapján mindig az erősebb kutya  baxik....

 

 

 

A  MENEKÜLTÜGYI JOGSZABÁLY  ellentmond úgy az UNIÓS  alapszerződésnek, mint a Schengeni  Egyezménynek.

 

Ilyetén pedig  NEM betartható.

 

Mert az UNIÓS  ALapszerződés magasabb elvű,  illetve a SCHENGENI szerződés is magasabb elvű egyezmény.

Előzmény: Megnemértettpancser (696856)
Burbon Lalyos Creative Commons License 13 órája -5 0 696857

Naggyából ott tartunk hogy gondolkodás helyett megelégszel egy pakiarabniggerezéssel.

Előzmény: Megnemértettpancser (696856)
Megnemértettpancser Creative Commons License 13 órája 0 4 696856

 

“Mivel Magyarország figyelmen kívül hagyta a 2020. decemberi ítéletet, az Európai Bizottság újabb jogi lépéseket tett, amelyek a csütörtöki ítélethez vezettek.

A BÍRÁK MEGÁLLAPÍTOTTÁK, HOGY MAGYARORSZÁG FIGYELMEN KÍVÜL HAGYTA A LOJÁLIS EGYÜTTMŰKÖDÉS ELVÉT, ÉS SZÁNDÉKOSAN MEGKERÜLI A BLOKK MENEKÜLTÜGYI JOGSZABÁLYAINAK ALKALMAZÁSÁT.

„Ez a magatartás súlyosan veszélyezteti az uniós jog egységét, ami rendkívül súlyos hatással van mind a magánérdekekre, különösen a menedékkérők érdekeire, mind a közérdekre” – mondták ki a bírák.”

 

 

 

 


Hogy a Jóistent ne keverjük ilyen ügyekbe, ezért a sorstól remélem, hogy a határozatot meghozó tisztelt bíróság minden tagjának  összes nőrokonát qrják végig a muszlim pakinigger bevándorlók és ha végeztek akkor a derék bírókat is intézzék el hasonló módon!

Mert a jó munkáért jó fizetség jár!

 

Hogy pedig nem szép beszédek ezek? Igaz. Szégyellem is magamat érte!

 

 

emzéperdabljú Creative Commons License 14 órája 0 0 696855

A görög-török határon pár éve a görög gazdálkodók favédelmi permetezővel nyomtak rájuk sertéstelepi hígtrágyát. Az valamivel hatásosabb volt, de nem kellőképpen hatásos.

Előzmény: Dr. Hubó Bugó (696850)
emzéperdabljú Creative Commons License 14 órája 0 2 696854

A 24 nagytudású szakértői már a lengyel önkormi választások előtt megjósolták, hogy a PiS összeomlik és marginalizálódik. Ez nem történt meg, úgyhogy most az EP szavazás előtt megint bejósolták, hogy a PiS összeomlik és marginalizálódik. Most se történt meg.

Viszont a számok elég világosan mutatják, hogy a tuskó mögött felálló, 3 vödörbe megkevert ~15 féle moslékból álló koitusz kezd gyurcsótányosodni, vagyis a tuskó-féle koituszban feloldódni majd marginalizálódni, végül eltűnni.

 

Amúgy a zömében még mindig erősen keresztény, még a tuskó törzsszavazóinak jó része is, Lengyelországban nem fogják tuskónak lenyelni a tíz- vagy akár százezrével betelepíteni akart muszlim söpredéket.

Előzmény: Dr. Hubó Bugó (696852)
Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 15 órája 0 0 696853

Nagy gondok lesznek Lengyelországban...

Még LÁZADÁSOKTÓL is tartani lehet....

Előzmény: Modxi (696851)
Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 15 órája 0 1 696852

Sajnos ez van, amikor HIÁBA  nyer a jobboldali párt ( PIS) ,  ha  egymaga  50 % alatti eredményt el, a  sok libsibolsi  SZARSÁG  összefogva  alakíthat kormányt:  lásd TUSK.

 

a (PiS) pártnak 35,38 százalékos, a fő ellenzéki erőnek, a Polgári Koalíciónak (KO) pedig 30,70 százalékos a támogatottsága. Bejutott a Lengyel Parasztpártból (PSL) és a Lengyelország 2050 nevű pártból álló ellenzéki tömb, a Harmadik Út is a szavazatok 14,40 százalékával, az Új Baloldal (8,61 százalékkal), valamint a nemzeti radikális és újliberális pártok szövetsége, a Konföderáció (7,16 százalékkal).

A PiS 194 mandátumot, a KO 157 mandátumot, a Harmadik Út 65 mandátumot, az Új Baloldal 26 mandátumot, a Konföderáció 18 mandátumot szerzett meg a parlamenti alsóházban.

A KO, az Új Baloldal és a Harmadik Út koalíciója 248 mandátummal rendelkezne a 460 fős szejmben. 

A százfős felsőházban (szenátus) a KO, az Új Baloldal és a Harmadik Út közös listáján induló jelöltek 66 mandátumot szereztek, a PiS pártnak 34 mandátuma lett.

A részvételi arány 1989 óta rekordmagas, 74,38 százalékos volt.

 

 

A  SOROS-univerzum célja  mindenhol  szétforgácsolni a politikai erőket olyan szinten, hogy JOBBOLDALIak és KONZERVATÍVOK ne kaphassanak esélyt 50 %+1 hatalomra, és még koalícióra sem  legyen lehetőségük.

Ezt a célt  szolgálja a TISZA párt,  amit  sajnos a 30 év alattiak elég szép számban támogatnak. ÉS ez bizony aggályos lesz.

Mert mint mondtam, hiába nyerne Orbán mondjuk 47 %-al,  ha a TISZA PÁRT 30%  meg a DK-MSZP-PB  15%  meg a JOBBIK 5%  meg a Momentum 5% vagy LMP 5% =  összehozza a kormánykoalíciót és lesz 55 % parlamenti bázisuk.

 

EP  választások:

Itt egy becslés a lengyel eredményekről.

Kijött egy becslés a lengyelországi EP-választás eredményéről. Ez alapján a miniszterelnök, Donald Tusk Polgári Koalíciója nyert ugyan, de összességében nagyon sok szavazatot kaptak a jobboldali pártok:

  • Polgári Koalíció: 38,2 százalék
  • Jog és Igazságosság (a tavalyi választásokon leváltott kormánypárt) 33,9 százalék
  • A szélsőjobboldali Konföderáció: 11,9 százalék
  • Harmadik Út: 8,2 százalék
  • A Bal: 6,6 százalék

A Jog és Igazságosságnak és a szélsőjobboldalnak tehát összesen majd' 46 százaléka van, egy parlamenti választáson ez elég veszélyes eredmény lenne a mostani kormány számára, bár az is igaz, hogy a Hamadik Út is a jelenlegi kormánykoalíció tagja.

Előzmény: emzéperdabljú (696849)
Modxi Creative Commons License 15 órája 0 1 696851

https://mandiner.hu/belfold/2024/06/igy-randalirozik-egy-migrans-varsoban-megdobbento-video-terjed-a-kozossegi-oldalakon

 

Így randalírozik egy migráns Varsóban – megdöbbentő videó terjed a közösségi oldalakon

A kormányváltás óta elözönlik a migránsok Lengyelországot.

 

 

A lengyelek nem pénzbüntetést kapnak,  hanem migránsbüntetést vállalták be. 

 

 

Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 15 órája 0 3 696850
emzéperdabljú Creative Commons License 16 órája 0 3 696849

Megindulhatnak a migránsok Németországból Lengyelországba

Máris több ezren érkeznek, Tuskék magyarázzák a bizonyítványt. 

 

 

a Sieci egyenesen arról ír, hogy „elindult a lavina”, miután a lengyel bevándorlási statisztikák azt mutatják, hogy Németország már több ezer illegális migránst küldött át Lengyelországba az év veleje óta. Eközben pedig a lap szerint szaporodnak a lengyel városokban a migránsbűnözés Nyugat-Európában tapasztalt formái, Varsóból, Poznańból és Biała Podlaskából is érkeztek hírek randalírozó migránsokról.

Ebben a kontextusban adott okot jelentős aggodalomra a Podlaskai vajdaság hivatalának körlevele, melyet a Szuverén Lengyelország (SP) Szejm-képviselője, Jacek Ozdoba szivárogtatott ki, s melyben a hivatal olyan helyek és létesítmények felsorolását kéri a helyi önkormányzatoktól, amelyek alkalmasak lehetnek külföldiek tömeges elhelyezésére Lengyelországban”

 

Egyébként a nemlétező kötelező kvóta alapján mürkülisztán 35E swedistan meg 40E muszlim söpredéket akar Mo.-ra toloncolni. Nem a polyákokhoz, hozzánk.

Magasles 2 Creative Commons License 16 órája -5 1 696848

Megindulhatnak a migránsok Németországból Lengyelországba

Máris több ezren érkeznek, Tuskék magyarázzák a bizonyítványt.

emzéperdabljú Creative Commons License 16 órája 0 4 696847

A lengyelek ezt akarták maguknak, mármint dónaldtuskót meg a kötelező kvótát és a muszlim söpredék tízezres nagyságrendű betelepítését.

Az ilgiornale írt erről cikket, abban azt írják, hogy a német rendőrség állítása szerint a határon átdobott pastu söpredéknek lengyel menedékjoga illetve részben lengyel személyi igazolványa volt.

 

Mondom, a polyákok ezt akarták, erre szavaztak, szagolgassák.

 

https://www.ilgiornale.it/cronaca-internazionale/richiedenti-asilo-respinti-scontro-polonia-e-germania-sui-2335806.html?

Előzmény: JAWA SK/CZ (696846)
JAWA SK/CZ Creative Commons License 25 órája 0 3 696846

https://www.chojna24.pl/2024/06/premier-reaguje-na-incydent-z.html

 

W piątek w artykule Niemiecka policja wywiozła imigrantów do Polski? Incydent w Osinowie Dolnym. opisaliśmy zdarzenie do którego doszło przy granicy. Niemiecki radiowóz wjechał do Polski, wysadził rodzinę imigrantów z Afganistanu i odjechał. Zdarzenie wywołało burzliwą dyskusję, temat po naszej publikacji podchwyciły ogólnopolskie media.

 

Donald Tusk-lengyel kormanyfo mar reagal a migrans incidensre:)),miszerint a nemet rendorseg mar atthordja a lengyel parkoloba a Afgan menekulteket es visszamennek nemetorszagba..Erdekes:))

ezt nevezik szolidaris elosztasnak:)))

Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 1 napja -1 2 696845

Úgy bizony !

És minden megy tovább, mintha mi sem történt volna...

Miközben az ANTISZEMITIZMUS is már olyan szinteket döntöget Nyugaton,  aminek a tizedrészéért  pocskondiázva antiszemitázták  Magyarországot....

Előzmény: Megnemértettpancser (696843)
Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 1 napja -1 0 696844

Megnemértettpancser Creative Commons License 1 napja 0 0 696843

… és majd a végén elbüszkélkednek a sikeres vb-vel, a színvonalas rendezéssel és hogy minden komolyabb terrorcselekményt időben lelepleztek, valamint a pártucat ártatlan áldozat hozzátartozóit máris kártalanították!

Előzmény: Dr. Hubó Bugó (696842)
Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 1 napja -1 3 696842

Megtörtént a kezdőrúgás, Kroos passzolt épp Mittelstädtnek, és ekkor a német családi ház kertjében „egy férfi” megkéselt három jelenlévőt – „Willkommen!”

Jobban jár-e az az Abdul, akit ámokfutása után német rendőr lő le, mint az, akit a magyar állam nem enged be?

 

ÉS akkor MINKET  magyarokat  büntetnek ???

 

 

VAJON elszámoltak már az eddigi  terrorizmus nyugati áldozataival ???

JA  baxottul nem.

SENKI nem vállalta a politikusok közül a felelősséget, pedig az Ő  lelkükön szárad az összes  terrorcselekmény.

 

 

https://mandiner.hu/kulfold/2024/06/megtortent-a-kezdorugas-kroos-passzolt-epp-mittelstadtnek-es-ekkor-a-nemet-csaladi-haz-kertjeben-egy-ferfi-megkeselt-harom-jelenlevot-willkommen

Előzmény: Zöldpólósi Ladomér (696838)
Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 1 napja -1 1 696841

Éppen ma mondta a rádió,  hogy egyre több fiatal csatlakozik Nyugaton a radikális iszlámhoz.

És bizony NEM mind muszlimok, hanem sima nyugatiak.

Mert a böszme ideológusaik kihúzták alóluk a még megmaradt utolsó  biztos  kötelékeket is: közösséghez tartozás, család stb....

Előzmény: emzéperdabljú (696840)
emzéperdabljú Creative Commons License 2 napja 0 2 696840

Nagyot száguldott a békevallás már az első napokon is. Később alighanem lesz még némi gyorsítás, lehet előkerülnek a robbanómellények is.

 

De nem kell semmin se csodálkozni:

(Ez csak egy rövid intermezzo azon az úton ahogy az egykori Németország helyén álló buzisztán éppen átmegy kalifátusba.)

 

Előzmény: John Doe(520i) (696839)
John Doe(520i) Creative Commons License 2 napja -1 2 696839

Kissé késő.

Előzmény: Zöldpólósi Ladomér (696838)
Zöldpólósi Ladomér Creative Commons License 2 napja 0 1 696838

Hamburgban egy fejszével és kézigránáttal fenyegetőzőt lőttek le a helyi rendőrök. -  Megoldották. 

Előzmény: John Doe(520i) (696837)
John Doe(520i) Creative Commons License 2 napja -1 1 696837

Hamburgban egy fejszével és kézigránáttal fenyegetőzőt lőttek le a helyi rendőrök.

Vír sháfen das.

Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 2 napja -1 0 696836

How Sweden is Destroyed by the Immigration Crisis

 

https://www.youtube.com/watch?v=rUw4cs2MHwc&ab_channel=Hindsight

Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 2 napja -1 2 696835

Magyarország  követelheti a teljes uniós  költségvetési elszámolást TÉTELESEN a Bizottságtól.

Előzmény: jóváhagyott tücsök (696831)
emzéperdabljú Creative Commons License 2 napja 0 1 696834

Érdekes módon muhamadallahusnackbár legfrissebb békét vallása nem hír  se a 24-en se a telefaxon. A f.o.s többi pöcegödrét nem néztem meg.

Előzmény: imoT (696832)
csiri bá Creative Commons License 2 napja 0 2 696833

Azt már rég megtették... azt, amit eddig visszatartottak, már rég elpacsálták a zongorásra...

Előzmény: jóváhagyott tücsök (696831)
imoT Creative Commons License 2 napja 0 0 696832

Nem adta ki az eredmény, gyenge lehetett a wifi is, esetleg azért volt szomorú, mert az afgánok nem jutottak ki az Eb-re...

 

https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/06/16/euro-2024-eb-2024-europa-bajnoksag-szurkalas-szurkolo-keseles-gyilkossag-nemetorszag/

jóváhagyott tücsök Creative Commons License 3 napja 0 2 696831

Nem lennék meglepve, ha a büntetésünket betolnák Ukrajnába.

Előzmény: emzéperdabljú (696830)
emzéperdabljú Creative Commons License 3 napja 0 2 696830

Hadat üzent a párhuzamos társadalmaknak a dán kormány

 

Egyrészt ez a hajó már elment, másrészt meg attól, hogy a szart szétkenegetik egy helyről sok helyre, na attól csak még büdösebb lesz.

emzéperdabljú Creative Commons License 3 napja 0 3 696829

„Így Allah nem fog szégyenkezni miattunk” – várandós nők és gyerekek megölésére buzdított egy imám Olaszországban (VIDEÓ)

 

De azért dinnyésdzsordzsi nagyon elégedett magával, az illegálisan italisztánba becsörtető kontinensfoglaló muszlim söpredék a a tavalyai 60%-ára "csökkent".

Nem mellesleg a görögisztánba becsörtető szintén muszlim söpredék meg megtöbbszöröződött, ahogy a spanyolisztánba tartó söpredék (főleg a Kanári-szigetek, de más irányok) is.

h_g Creative Commons License 4 napja 0 0 696828

Ráadásul Szerbia, ahova visszaküldjük őket, *nem* úniós tagállam.

 

Előzmény: csiri bá (696819)
Dr. Hubó Bugó Creative Commons License 4 napja -1 1 696827

Hát ennyit az amerikai jóbarátról, meg a NÉMET  csicskaságról, meg a NÉMET  kormányzat  HOZZÁÉRTÉSÉRŐL  ( lásd : egy zöldagyú  filológus (nyelvész!!)   a gazdasági miniszter !!!!!( No mondjuk amerikai segget  szuperül nyal...)     URAMatyám !!!!) :

 

Theodor Weimer arról is beszélt: nemrég találkozott Robert Habeck német gazdasági miniszterrel, amit úgy kommentált, 

„Elmondhatom, teljes katasztrófa volt”.

A német bürokráciát és a kormányzat beavatkozó gazdaságpolitikát kritizálva azt is kijelentette: „A fenébe is, nem akarom, hogy ez a kormány védelmezzen!”

A tőzsdeelnök nem csak a német kormány gazdasági politikáját, hanem a bevándorlással és az innovációval kapcsolatos nézeteit is kritizálta, ahogy a német honvédelem helyzetét is sötéten írta le. 

Véleménye szerint Németország fejlettből fejlődő országgá süllyed vissza, hangsúlyozva azt, hogy a G7 nagyhatalmak közül egyedül Németország zsugorodott az elmúlt évben.

Felidézte, hogy 

Szingapúrban a fejüket csóválva mondták neki befektetők: „Hova tűntek a német értékek?”

Weimer hozzátette: „Hírnevünk a világban soha nem volt olyan rossz, mint most”.

Előzmény: mmormota (696824)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 5 napja -1 0 696826

Szvsz nem lesz gond a kivándorlás sem, ja, az €-ból:)))))

mmormota Creative Commons License 5 napja -1 0 696825

Mindenesetre különleges alkalom, nem emlékszem, előfordult-e valaha is, hogy engem libbantnak néztek. :-) 

Előzmény: Zöldpólósi Ladomér (696823)
mmormota Creative Commons License 5 napja -1 2 696824

 ÍJU kezdett el szovjetesedni

 

Nem ezt írtam? :-)))

Előzmény: Zöldpólósi Ladomér (696823)
Zöldpólósi Ladomér Creative Commons License 5 napja 0 0 696823

Ez a szovjetúnió építése. - ÍJU kezdett el szovjetesedni a tagállami szubóverenitások nyirbálásával. De ezzel semmi bajod, mert te ezt értéknek tartod. Az ilyen politikai rajongásból emelkedtek ki diktatúrák (kommunizmus, fasizmus).

Előzmény: mmormota (696822)
mmormota Creative Commons License 5 napja -1 3 696822

Fegyverként használják a bíróságot a politikai vitákban. Ez szerintem nagyon súlyos dolog, mindennel szembe megy, amit én értéknek tartok. Ez a szovjetúnió építése.

Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (696820)
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 5 napja -7 4 696821
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 5 napja -8 0 696820

Felháborító az Európai Bíróság ítélete, ránk akarják erőltetni a bevándorlókat!

Olyan döntéseket kell hoznunk közösen, amelyek megvédenek bennünket.

csiri bá Creative Commons License 5 napja -1 4 696819

megsértik a nemzeti területen maradáshoz való jogukat

 

Ott, ahova jogtalanul avászkodtak be... joguk az otthon maradáshoz van...

 

Ez a magatartás súlyosan veszélyezteti az uniós jog egységét, ami rendkívül súlyos hatással van mind a magánérdekekre, különösen a menedékkérők érdekeire, mind a közérdekre

 

a menedékkérők érdeke, mind a közérdek.... nem közérdek, magánérdek, senki sem hívta ide őket, magánérdekből másztak el a világ másik végéről...

 

Mivel Magyarország jogsértése további nyomást gyakorol a szomszédos tagállamokra, amelyeknek gondoskodniuk kell az ország által kiutasítottakról, a jogszabálysértés „súlyosan aláássa a szolidaritás és a felelősség igazságos megosztásának elvét.

 

amelyeknek gondoskodniuk kell az ország által kiutasítottakról... azokról, akiket ők maguk engedtek tovább... csak visszakapják az árut, amit nem kért senki tőlük...

Előzmény: csiri bá (696818)
csiri bá Creative Commons License 5 napja -1 0 696818
Abendsen Creative Commons License 6 napja 0 1 696817

Ennek az üzletágnak csak durva és még durvább részletei vannak. Pár dolog meg kifejezetten hihetetlennek tűnik, pedig igaz.

 

Előzmény: emzéperdabljú (696816)
emzéperdabljú Creative Commons License 6 napja 0 1 696816

Az most is megy. Egyre meggyőzőbb adatok vannak rá, hogy 150-200E dollárért előre ellenőrzött orvosi adatokkal rendelkező fiatal szerveket lehet venni, első körön egy darabban, majd a fronton vagy a közelében félig való lelövés után már darabonként is.

Nem, sajnos ez nem vicc.

Előzmény: Abendsen (696815)
Abendsen Creative Commons License 6 napja 0 1 696815

Húskereskedelem mindig top biznisz volt nyugaton, 89-es rendszerváltás után is nagy erőkkel ugrottak rá a keleti blokk országaira. 2014 után pedig Ukrajna lett a centrum.

Előzmény: sszinténzenész (696788)
OMGod Creative Commons License 6 napja -1 1 696814

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!