Keresés

Részletes keresés

pucros Creative Commons License 2020.07.25 0 0 563

felhozom

Alfred Creative Commons License 2004.03.17 0 0 562
.
.
.
.
.
.
.
Gyere velünk II.!

Kezdődjön újra, mert ami most van, az már tarthatatlan!

"? válasz erre | adatok | e-mail 1999-06-01 22:05:16 (0)

Üdv a fedélzeten!

Az internetről nem lehet senkit kirúgni.

Köszönöm a rengeteg támogatást, emilt, telefont. Eddig nem jelentkeztem, plz, értsétek meg, nem nyaralni voltam :)

Szorítsatok nekünk, hogy technikailag und tartalmilag összeálljon a dolog. Hétfőn a sajtótájékoztatónkon minden kérdést megválaszolunk. Ezt a topicot követni fogom, de kérlek értsétek meg, azt szeretnénk, hogy a sajtótájékoztató nagyot szóljon, ezért túl sok érdemit nem fogok tudni mondani. Az eseményt RealVideoban közvetíteni fogják a nagyobb társkiadványok.

Az első dolgunk az volt, hogy a törzsasztal normálisan müködjön, ez itt egy ideiglenes hely, hétfőn költözünk a végleges név alá. Az összes hozzászólást átvettük, a regisztrált nickek élnek. A moderálás szabályai változatlanok.

Péntek estére találkozót szervezünk a törzsasztalosoknak, és minden szimpatizánsnak. A helyszint még keressük, any otletz vilkommen. Gyertek el, "gyere velünk"."

Wágner úr Creative Commons License 1999.07.03 0 0 561
Bubu, én úgy tudom, hogy Keki nem volt az IDG alkalmazottja, azaz, a saját progijával azt csinál, amit akar, oda viszi, annak adja, akinek akarja. Mivel a Netton is ugyanez fut, ezek szerint, megállapodtak valamiről. Ez a verzió, amit most használunk, meg főleg, amit hozzáfejleszt (mindenféle keresési meg egyéb funkciók), már nem ugyanaz, mint ami volt.
Más kérdés az "adatok", azaz a "hozzászólások", amikről rengeteget lehetne vitatkozni, mármint, hogy azok kinek a "tulajdona"? Mellesleg a Netton is ott van az összes régi hozzászólás, a magam részéről azt is mondhatnám, hogy a Söreim ott is ihatók, vagyis teljesen mindegy, hogy hová támolygok be, mindenképp be tudok rúgni Lyól... :)))

A "Törzsasztal" szerintem mindenképp a Törzsasztalosoké, azaz egyik szerkesztőségé sem, hiszen ezeket a fórumokat mi írjuk itt is, ott is, meg akárhol...

Előzmény: bubu (560)
bubu Creative Commons License 1999.07.03 0 0 560
most lehet mar tudni valamit, mi van?
vegulis jogosan hoztak el a szoftvert vagy se?
perelt az internetto vagy se?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 559
Kinek a két lába között veszett meg egy gyerek?
Nem értem....
Van két láb?
Vagy csak egy osztódik szerteszét?
Mivan?
zso
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 558
Hírlevél: hétfőn ment ki az első Index heti hírlevél.

A régi Internetto Hírlevél előfizetésekhez semmi közünk - hiába kérik sokan, nem tudunk senkit se átírni a régiről az újra. Az új, ám tartalmában már megszokott hírlevélre a címlapon lehet feliratkozni, vagy emilben, a hirlevel-fel@index.hu címre küldött levéllel.

Sokan írnak, hogy hiányolják a hírlevelet, sajnos a több tízezer embert nem tudjuk értesíteni, ezért kérünk mindenkit, hogy szóljon ismerőseinek a változásról.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 557
Talán két bába közt nem veszik el a gyermek!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 556
Te meg mitet aggócc, há' megmondták, hogy van ottan kettő darab ember, na, és nem tudják eldönteni, hogy ki a főnök. Az egyik biztos azt mondja, hogy "a linkeket kell porolni", a másik meg azt, hogy fordítva, a port kell linkelni vagy ilyesmi... de azt is írta valaki, hogy le kell menni Sörözni - ez legalább értelmes elfoglaltság! A hírek meg nem is érdekesek, az esemény a lényeg, az meg hír nélkül is előfordul, állítólag... :)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 555
Miért? Hova mennénk? Az Internettón ma, május 24-én este május 21-i hírek vannak. Azért az Origot is alulmúlni, az nem piskóta. Ráadásul - csakúgy mellesleg - nem tudom, hogy végiggondolta-e az IDG, hogy közvetve esetleg károkat okozhat neki ez más üzleti területeken is? Mármint hogy híreket is képtelen fabrikálni? Mert nem május 21-én ment el a Nyírő. Mi van ha egy-két napilap rámar a témára. Manapság divatos a sajtóban a NET. Egy újságíró számára ez azért véres rongy. Nincs senki aki hallgassa a CNN-t? Meg rádiót hallgasson és NET-ezzen? Az IDG-nél. Nincs kalviatúra vagy egyetlen ember? Ha le akarják rohasztani a lapot, akkor azt be kellene jelenteni. Nehogy a PC World stb. eladási statisztikája is zuhanni kezdjen. Vagy az is mindegy?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 554
csak miheztartás végett:
dokument van róla (a halódó ellen-törzsasztalon írták hótt komolyan) hogy EZ a törzsasztal itten egy ”light” verzió, és ha elmúlik, akkor visszaözönlenek oda az emberek.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 553
HALISZTOK! Milyen volt a pénteki buli? Indítottam neki egy külön topicot. Nem válaszolgatnátok oda pár mondatot? Csak azér, hogy ne innen kelljen már összemazsoláznom. Köszike!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 552
Mi van a hírlevelekkel ? Az internettorol nem iratkoztam le, az indexre felirtakoztam, de semmi.

Pedig hétfő van :)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 551
Proba!
Bocsi!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 550
195.56.65.171
Ja, én is itten lennék. ;-))

Üdv -=Munch(A)usen=-

Alkottam is valamit, remélem tetszeni fog. ;-))

Ne csüggedjetek!
Vesztettem s oly könnyen hulltam el, mint mámor éjszakán a tarka virágú gyalázat.
Rím idegeimet tépázza a többszólamúság mulandó tökéje
és elmondatja velem a röpke szeszély, míly idomíthatatlan a szenvedély
mi művészetté teszi cselekedeteim fűzetlen láncsorát.

Na és most tegyem ki, hogy (c)Munchausen? ;-))

A Törzsasztal meg szerintem mi vagyunk, ezen kár rágódni, ha éppne tasztal.inventra.hu akkor az...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 549
Most kellett döntenem!

Már nem jó a jelszavam odaát!
Tehát ...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 548
Bocsánatot nyert! Nyereménye -az adó levonása után- átvehető a kiadónál!:))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 547
bejelentes :

ezennel szeretnem bejelenteni, hogy egy gerinctelen nyalizastol elovado jellemtelen allat vagyok, mivel az index.hu eme metelyes leprafeszek taborat erositem!!! mivel serult szemelyisegemhez tovabbra is az index.hu all legkozelebb, tovabbra is ezen a kornyeken leszek fellel7o...

.kav]4t

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 546
Ja,! az, hogy az új logó qrva ronda és amatőr azt, majd elfelejtettem
megemlíteni,. Nem kéne András a tehetségtelen grafikust meneszteni?
Persze egyéb előnyeiről nincs információm.:-)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 545
MARKETING az életed sója! Bravó András! Nem adom a galériát amit eddig
csináltam! Majd ti csináltok sokkal faszántosabbat új felfedezetteddel Zsoltuval, mert olyan tehetségessek és okosak vagytok! Az anyag az enyém, ha a keki programja a tiétek akkor a galéria az enyém, mert én gürcöltem össze ! Arról szól a történet, hogy most udvaroltok a nagyérdeműnek mert kell a közönség a bannerekhez. Gyűjtsétek az ingyen, szerelemből dolgozó rabszolgákat akik
tágítják a hálótokat! Ez egy jó és jövedelmező üzlet! Udvaroljatok a lojális,
sörözésre mindíg kész, hálás, forradalmár társaságnak, akik a ti üzleteteket
csinosítják és életben tartják.

"Az Index azt csinálja, amit
a csapat tud, és ez egy másik koncepció"

Ez egy nagy program!:))) Mindíg mondtam, hogy a csapattal van baj!.

"ok kritikát kaptunk azért, hogy kevéssé figyeltünk a törzsasztalra, ezen már hónapok óta próbáltunk változtatni, nem
túl sok látszattal. De úgy látszik, ha van látszata, az sem kelt túl nagy örömet, most úgy fogalmaztatok, hogy nyalok
a törzsasztalnak. Persze így is le lehet írni, én inkább azt mondanám, hogy szorult helyzetünkben számítunk az
olvasók szolidaritására. Mondjuk így: amikor a rendőrök kérték az egyik hozzászóló adatait, akkor mi nem adtuk ki,
most minket rúgtak ki, és ti tudtok rajtunk segíteni azzal, hogy velünk jöttök."

Valóban nem figyeltetek, sőt! A Mókus örs látom összeállt!
Most miért hivatkozol a rendőrökre? Azért, hogy szeressünk?,
Hogy, egy kicsit nyalsz az bocsánatos bűn, ! Szerettük volna ha a kirúgásod előtt is nyaltál volna a nagyérdeműnknek, hogy most ne legyen olyan feltűnő a változás!:)

Ez gyönyörű:-DDD:"Gyere velünk, van bannerünk! "
Ezért tolong itt mindenki, imádjuk szép bannereket!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 544
Kedves András!
Én veled jöttem, de vannak etikai problémáim az esettel kapcsolatban. Meghallgattalak pénteken a konferencián, ahol etika és információs társadalom (globalizáció) című előadásodban sikerült az etika szót a szádra se venned.
Azt viszont látom, hogy a háborúk és népirtások témában igen járatos vagy.
Gondolod, hogy a hülye kispénzű pedagógus beveszi, hogy az internet a közösségi élet újkori színtere, ami csupa jót adhat a gyerekeknek?
Sajnos nem ereszkedtél le hozzánk a hozzászólások című programpontban, mert rohannod kellett. (Ebből is láthattam, milyen nagyon fontos ember vagy.)
Pedig érted, miattad (is) toltam oda 220 km-t a biciklit.
Gaálné Gaál Györgyi, aki mellőzött, sértett és buta maradt
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 543
Huh, itt vagyok!

Mea maxima culpa, de nem bírtam elmenni a Fonóba. (A váratlan bejelentést követően az edig szendergő társaság azonnal lincshangulatba került. CoVboy jobbnak látja tartani a száját. Egy baj van, ez megint nem fog sikerülni.)

Vannak leveleim bőven. Nagy részüket a gamer.pganet.com/forum/hcforum.php3?merengo -be írtam egy kis(?) átalakítással (nem merek hötömölöt, popupot használni, pedig jobb lenne. Igaz ezért nem fizetnék semmit) haszná. Szerintem az ott megkezdettet kéne folytatni egy kicsit nagyobb nyilvánossággal. Csak kis idő kell ahhoz, hogy átolvassátok. Meg bele kell jönni, mert sokan vannak, akik nemigen tudják értékelni a cuccost.

Más. Akkor meg is nyitom azt a Topicot.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 542
Mi a facér kell egymást szapúlni?
Majd minden szépen sorjában kialakul, aki itt akar lenni az itt van, aki bújt, bújt, én maradok a Nyírő Úr indexén. Én céges gépről olvasok és írok, aki pedig saját pénzét költi az, keresse meg a neki legmegfelelőbb formát arra tekintettel, hogy mit bír el a pénztárcája.

Ha nem érthető anit modtam, akkor tudjátok be annak, hogy hosszú volt a hét. Legközelebb csak hétfőn fogom elolvasni a reagálásokat.

Jó hétvégét mindenkinek Typo

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 541
Tessék má' mondani nekem, kérem szépen, miér' van az, hogy állandójan veszekedni csak freemailről lehet? Ez igy kötelező vagy csak az én duplatriplaságom miatt lácc igy?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 540
Kedves Pecer

Rendkivul megtisztelo, hogy az en kedvemert kulon nicket nyitottal, ertekelem.
De a velemenyeddel nem ertek egyet.
Ugy gondolom, hogy az IDG soha nem vette komolyan sem az internettot, sem az internetet mint mediumot, es magasrol szart az internetezokre.
Ugy gondolom, hogy Nyiroek mindvegig rendkivul komolyan vettek az internettot, az internet nepszerusiteset es elterjeszteset pedig sajat ugyuknek tekintettek.
Mikor azt modod, hogy Nyiro "szarbahagyta" a szellemi termeket, akkor megfeledkezel arrol az aprosagrol, hogy ot kirugtak. A szellemi termeket pedig eppen azzal nem "hagyta szarba", hogy ujrainditotta egy masik helyen, ahol hagytak, hogy csinalja.
Engem speciel nem zavar, hogy ami nekem jo, az valaki masnak is jo lehet. Az ejszakai kedvezmenyen nemcsak a netto, hanem minden internetes ceg profitalt, de en szemely szerint is, sot, meg Te is.

Nyiroek dumajanak meg nem bedolok, hanem elhiszem. Te meg nem. Ez van.

u.i.: azert ez a primitiv, utszeli vadaskodos stilus... hat nem tudom kinel jon be, nalam mindenesetre nem.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 539
CoVboy,

gyere el este a fonóba! :)
A CoV topic nyitásának meg semmi akadálya, SZVSZ. Különösen, ha van néhány király olvasói leveled... Lehetőleg meg nem jelent... :)))

Moderációtól meg szerintem ne tarts. Nézd végig csak ezt a topicot... :)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 538
Apa,
mondd, már el lécci apa, hogy hogyan lettél kényszerítve apa, hogy ide írjál, apa? Vertek is apa? Ugyan már apa!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 537
Te Rapid!
Csak ugy fekudtel a nyoszolyadon, oszt kozbe ez a sok okossag mind atfutott az agyadon?
Naidefigyejjel:
Eggy: Ha a csatornatisztito vallallat felvesz teged nyilvanos illemhelypucolonak, azt fizeti meg benned, hogy jol pucolsz vecet, es meg a szagot is turod. A nyiro viszont es ezzel szemben azer kapta a nemkeves fizeteset az IDG-tol, hogy az otleteit meg a szervezokepesseget beletegye az IDG tulajdonaban allo internettoba. Vagy szerinted azer kapta a havi penzt, mer a Biro bele volt zugva, es maga mellett akarta tudni minden nap? Na, ha ezt hiszed, akkor nezzed meg oket alaposan, aztan majd belatod hogy az elso verzio az igaz. Ennyit a nyiro szellemi tulajdonarol meg arrol hogy mit finanszirozott az IDG. Az IDG, apa, mukodtette az internetto nevu tulajdonat azzal, hogy megvette hozza a nyirot meg a szerkesztoseget.
Ketto: Honnan tudod, hogy nyiro mellett nem allt ki az IDG? Ott voltal tan a biro meg a nyiro targyalasain? Vagy azt a baromsagot akarod mondani, hogy az itt sokak altal zsigerileg es primitiven utalt amerikai toke nem rugta volna azonnal picsan a nyirot, ha barmi olyat tesz, ami egy kicsit is szembe megy az erdekeikkel? Edes egy apam, ha egy lepessel tovabb gondolkoznal, eljuthatnal arra a nagy felismeresre, hogy ha te olcsobban netezel, akkor tobbet kattintasz az internettora, aminek azeltal megno az olvasottsaga, ezaltal a szponzor es reklampenze is, magyarul mondva az olcso telefon az IDG es a nyiro zsebenek is jot tesz. Eszkoz vagy szamukra, apa, ok nem szolgalnak, hanem hasznalnak teged es szarnak le magasrol az erdekeidet, ha nem esne nagyon is egybe az ovekkel.
Harom: A te felistenkent tisztelt nyiro baratod tisztessegerol csak annyit, hogy egyik naprol a masikra otthagyta a szarba nemcsak azt a szellemi termeket, ami allitolag sot ALLITOLAG az ove volt, hanem a gazdajat is, a birot, aki evekig fenntartotta az internetto nevu veszteseges vallalkozast azert, mert az IDG szamara is fontos a netezes. Mit gondolsz, apa, mi a nyavalyabol tartotta el az IDG nyirot es csapatat meg az internettot? A papirujsagjai nyeresegebol, edesapa. Gondolkozz mar! De nemcsak az „edes gyereket” meg a gazdit hagyta szarba a nyiro, hanem az egesz naiv olvasobagazst. Az internetto egyik orarol a masikra lerohadt, ez a rendes ember ugy hagyta a sorsara, mint a fene, a sok barom kattintgatott meg napokig, oszt ki nem szarta le oket? Erdekelte ez a nyirot? O a sajat uzletet akarta megcsinalni., Ezer minket, a legnagyobb tomeget (legnagyobb reklamertek) athozott, azaz kenyszeritett minket, KENYSZERITETT, hogy ide jojjunk. Hat jottunk is, amilyen barmok vagyunk. Most persze rendesen nyal a T. tarsasagnak, mikozben mindenki nagyon jol tudja hogy szartak a pofankra evekig, míg amott voltunk.
Negy: Hogy a biro lelkiallapota jol mutatta, hogy nem szamitott erre, abba igazad lehet. Biztos ritkan szoktak igy hatbadofni, ahogy a dedelgetett nyiroje csinalta, hogy a gatyajat is lelopta rola.
Ot: Aszondod: „Ha pedig Nyirot csak a penz erdekelne, akkor elmenne az Origohoz. Mint ahogy sokan el is mentek.”
No persze :-))) Akik kellettek az origonak, azok odamentek. Mint a Barczi imi, aki az internetto kurvajo hirszerkesztoje volt (ha regen olvasod a nettot, mint en, te is tudod) akit a nyiro rugott ki onnan. Hat azt hallottad-e, hogy ment el a Bodoky Tamas? En hallottam. Hogy addig addig iratta vele a nyiro a matavellenes cikkeket, mig egyszer csak a bodoky azt vette eszre, hogy a nyiro mar nem kozli a cikkeit, helyette a straubot zsarolja velük. Hogy vagy reklamoz a nettoba, vagy meg ezt meg ezt is megjelenteti rola. Na ezer ment el a bodoky. Jo ujsagiro nem szereti, ha zsarolasra hasznaljak a munkajat. Na soroljam meg a neveket, akiket a nyiro eluldozott onnan? Van egy par meg. Emlekszel meg a 7kerdesre, amit a mihancsik csinalt? En emlekszek. Es azt tudjuk miert ment el a mihancsik? Nem, mert ezek a lelkuk melyen szolidarisak egymassal es nem beszelik ki a masik szemetsegeit, de ha nem csal a memoriam, azt mondta nekunk akkor, hogy nem akar a tovabbiakban egyutt dolgozni a nyirovel. A nyiro meg akkor is ugyanugy sumakolt mint most, hogy o nem szeret sarat dobalni. Igaz is, minek dobalna szegeny birora sarat, ennel jobban mar ugyse b@szhat ki vele. Abba meg azer remenykedhet, hogy ha o nem vadaskodik, a biro se zuttyantja ki az igazsagot. Nem is csinalja :-((((((((((((( A fejunk felett jatszanak, apa. Te meg bedolsz a nyiro betyaros-magyarpusztas szabadsagdumajanak. Csak a zseberol van szo semmi masrol. Azt viszont mi rakjuk tele.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 536
Hi!

eMM!
Én írtam arra a címre, puszta kíváncsiságból, pár nappal ezelőtt egy emilet. Nü, nem is kaptam rá választ!!! :-)))) (Kicsit lemaradtam a dolgokról, mert mostanáig éppen szét volt bányászva a gépem, egyébként meg nagyon nem értem rá összerakni...)

Sajna, ahogy én látom mostanság a dolgokat, azok nem fehérek vagy feketék, legfeljebb_a_szürkeárnyalat_fokán_lehet_vitatkozni. Pénteken /holnap/ sajnos nem tudok elmenni, pedig roppant kíváncsi lennék egy-két részletre...
De majd a titkos kiküldött kémeim jelentik a dolgokat... ;-))))

Kedves András!

...írtad: "Mondjuk így: amikor a rendőrök kérték az egyik hozzászóló adatait..." Mi a fenyő?! Azért ez érdekelne. Privátilag, emilben, esetleg...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 535
a címlap linkjeiről minden elérhető. a bookmarkoknál minden hülyeség íródik ki pl. you do not have access to reach...
mintha ki lennél tiltva. valaki szórakozik? :(
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 534
Nyírő András!
Azért az elég nevetséges,hogy még mindig internettós emiled van megadva itt a T. asztalon.
Írjak :-) ???
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 533
Mi lett az Internettós törzsasztallal?
Aszongya: The page cannot be displayed

Elfarigcsálták a lábát?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 532
Kedves GG!
Sajnos nem tudom pontosan megmondani, mert a másik asztalnál olvastam, de nem emlészkem, ki volt. Ma este ismét meg akartam keresni, de nem érem el az asztalt.
Magas ez nekem ... :)

Karcsú

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 531
Kedves Asztaltársak,

A legteljesebb mértékben egyet értek Hilda nénivel, aki azt írta, hogy "a lap maga nem volt túlságosan jelentős tényező, inkább a köré szerveződött közösség maga."
És hogy nem a "lap mellett/ellen tüntetni", hanem arra kellene törekedni, hogy ez a közösség ne haljon már el... Én legalábbis nagyon sajnálnám ezt, és ez a tét.
Ezért szerény véleményem szerint most már nem a megosztottságot növelő rágógumikat kellene rágnunk, meg Nyírőznünk meg IDG-znünk, hanem tovább kéne lépnünk. Ellenkező esetben meg lehet alakítani az '56-os bizottság mintájára az "Index kontra Internetto" bizottságot, és még további 40 évig rágni a gittet... :-)
Úgy látom, hogy itt többnyire értelmes, felnőtt emberek vannak, akik képesek mérlegelni és felnőtt döntéseket hozni. Mostanra már mindenki megfontoltan eldönthette, hogy mi a véleménye a dologról, és hogy melyik kocsmát választja beszélgetésre.

Szerintem a dolog most már kezd fárasztó és feleslegesen/kártékonyan megosztó sárdagasztássá válni.
És mi elkezdünk észrevétlen magunk ellen dolgozni, és az lesz az igazi veszteség, nem amit az IDG meg a Nyírő elszenvedett...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 530
Lehet hogy velem van baj, de nekem mindenesetre nem tűnik korrektnek pl. az, hogy a Tasztal csak úgy egy-az-egyben átrakódott az index-re, juzernevekkel/jelszavakkal együtt (nem éppen az Internetto az egyik fő szócsöve az internet-privacy-nak? Mi jogon hozzák-viszik a jelszavamat a beleegyezésem nélkül?).
A Nyírő-képes "Gyere velünk" banner pedig továbbra is inkább irritál mint vonz.
Az egész távozasi mizéria hátteréről és egyebekről nem tudok, de az biztos, hogy a Tasztalnak mint olyannak úgy alapvetően semmi köze a laphoz, Keki írt egy szoftvert, az Internetto adott hozzá erőforrást, aszt jóvan, a többi magától alakult úgy ahogy alakult, nem értem miért kell ezt túlmisztifikálni.

Annyiból jó ez a botrány, hogy kiderül(het) végre, mit is ér a hazai internetes társadalom. A Tasztal tekintetében a lap maga nem volt túlságosan jelentős tényező, inkább a köré szerveződött közösség maga. Föl kéne ébredni végre és nem a tisztán üzleti okok miatt átköltözött lap mellett/ellen tüntetni, mert szvsz ez egy kurvára mellékes kérdés jelen esetben. Legyen régi/új Internetto, legyen index.hu, inkább örüljünk annak hogy van választási lehetőség.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 529
updated: http://www.extra.hu/realitycheck
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 528
Na ez 1 nagy baromság, nézd meg az "Index buli pénteken a Fonóban" c. topickot!
Ottan van helyrematyarázva!
Bocsi.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 527
Valóban. És én vagyok az értelmi szerzője a Spektrumos nagymamának, a Forgókínpadnak, a Giga leveleknek, Sótész Gögy replynak, én nem tudtam válaszolni arra, "mit csinálsz, ha a gázplombérban nem szinyál a gogyó?", egyszóval én vagyok a CoV szeretett CoVboya.

Persze ez így nem igaz. Ettől függetlenül azért jó hallani/látni, hogy vannak még olyanok, akik emlékeznek "rájuk".

Elgondolkodtam, vajon azok az emberek, akik bántják Nyírő bácsit (tegezhetsz nyugodtan.-nemmeremodaírninehogymegsértődjön), honnan jöttek? Csak nem a Rally.hu -ról? Nem piszkálni akarom ezzel a társaságot, de nekem a véleményem a következő (ezt leírtam a HC_Gamerben is)

"Már csak azért is Bandi (Nem vagyok Bandi.-eztmostcenzúrázom)(Nocsak! Egy új arc!) mellett fogok kiállni, mert ha már bűnözünk, fogjunk össze. (Ezért engem kivágnak, mint macskát űríténí.). Ha meg nem bűnözünk, akkor is. Tehát teljesen mindegy bűnözünk-e vagy sem, fő a szolidaritás."

Ez nyilván nem egy ilyen színvonalas lap hasábjaira készült szöveg, de szerintem a lényeg benne van. (Ha nem, tessék engem kimoderálni innen.)

Azzal, hogy az IDGnek hiszünk, csak azt mutatjuk, hogy teljesen alávetjük magunkat a Microsoft és tsai Co. und Ltd. féle kiskirályoknak. Hogy készpénznek vesszük, amit mondanak. Akár igaz, akár nem, nem szabad elfogadni ezeket a válaszokat. Na, szóval nem mindig az igazság az igazság. Sőt.

Írta már valaki, hogy járt hasonló cipőben. Egyik ismerősömet úgy tették ki az OTP-ből, hogy bement dolgozni, és a főnök közölte vele, hogy már nem dolgozik itt. Amíg ilyen és ehhez hasonló dolgok megtörténnek, addig én "velük megyek".

Úgyhogy ennyi.

Ja! Nem kéne egy CoV rovatot nyitni itt a Tasztalon? Biztos vagyunk egy-páran, akiket érdekelhet a téma.

Végezetül (kiírom magam, mielőtt szétmoderálnak) pedig csak annyit, hogy lehet, hogy mameluknak fognak nevezni (mint a Szabadelvű Párt tagjait Tisza Kálmán vezénylete alatt)(hogy én miket nem tudok...), de ezt el kellett mondanom. (He-he. DEL*555.-Modrerátor)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 526
Bíró úr !

Itt egy zsebkendő

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 525
Mikor jöttök rá, hogy könnyebb egy új nicket csinálni, mint megtörölni az orromat. Ergo, mindenféle kitiltás, cenzurázás, moderálás, esztelen és hasztalan.
Megtalálni amódját - 8 gladitor ellenében - hogy szabadon véleményt mondhassak.

Gyertek Vissza!!!

Ragika-Mehet

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 524
proba
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 523
Vagyok én is most már itten. De nagy megkönnyebbülés volt, amikor tegnap végre idetaláltam! A poén: az IDG-nél láttam a címet :-DDD Bye
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 522
Itt vagyok én is! A Konzervklub régi helyén hagytam egy linket az újra, remélem a többiek is átjönnek..
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 521
Nem aludtam eddig, csak olvastam.
És most itt vagyok..... !:)
Furrier
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 520

Rendszeresen felmerul, hogy NyA lopott, hogy a Tasztal attelepitese milyen etikatlan huzas volt, hogy Nyiroeket csak a penz erdekli, hogy kihasznaljak a TA kozonseget a sajat celjaikra, es hogy mar regota el akartak menni, ezt NyA szervezte igy, hogy martirkent johessen el.

Hat ez mind igen nagy baromsag.

Az Internettot Nyiro talalta ki, az IDG pedig hajlando volt finanszirozni a mukodeset. Nem is neveznem oket tulajdonosnak, mert az torodik a sajat dolgaival, az IDG viszont mindvegig magasrol le se szarta a nettos tarsasagot, csak a penzt loktek oda a "hulye kis internetes hoboknak", az ilyet pedig szponzornak nevezik.
Az IDG tehat szponzoralta a netto mukodeset, de soha nem allt ki mellettuk. Egyszer sem lattam Biro Pistit, vagy barmelyik masik idg-st a telefontarifak csokkenteseert kampanyolni, vagy barmilyen mas formaban kuzdeni az internetezok erdekeiert. Ezt NyA egyedul vallalta fel, vagyis az o szemelyes ugye volt az internet. Ok hoztak letre a Tasztalt is, mint a szabad velemenynyilvanitas forumat, es ok vallaltak fel a vele kapcsolatos konfrontaciokat es balhekat is ! (Pl BiroPisti kiadta volna a tasztalosok nevet) Teljesen igazuk volt, amikor az egesz cuccot elhoztak, mert ok csinaltak, es csak az o kezukben fog ugyanugy tovabb mukodni, mint eddig.

Az IDG-t akkor kezdte el eloszor erdekelni a netto, mikor valaki jelentkezett, hogy megvenne. Ez tavaly nyaron volt, akkor hajlandoak voltak tobb penzt adni. Tudtommal ekkor merult fel eloszor komolyan, hogy a Netto otthagyna az IDG-t. Masodszor iden, amikor az IDG kozolte, hogy nem akarja tovabb csinalni. Nyiroek erre tettek ajanlatot. Ezt lehet elfogadni vagy elutasitani, de ezert embert kirugni iszonyu surmosag. Utolag persze mondhatja NyA is, hogy tulkepp nem banja a dolgot, de valojaban mindenkit sokkent ert a dolog, es senki sem szamitott erre. Egyebkent Biro sem, ezt jol mutatja a netto jelenlegi allapota.

Ha pedig Nyirot csak a penz erdekelne, akkor elmenne az Origohoz. Mint ahogy sokan el is mentek.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 519
'Egyáltalán ki az a rejtélyes magát megnevezni nem kívánó külföldi befektető aki megvette az Extrát?'
- Az extra kezdooldalan egyszer az allashirdeteseknel tevedesbol (?) rovid ideig az illetekes e-mail cime @westel900.net volt. Azota kinosan vigyaznak, hogy csak @extra.hu-s cimek jelenjenek meg. Ezzel persze en nem mondtam semmit, lehet hogy csak a szervezo a mobiltelefonjara szerette volna kapni az allasjelentkezeseket :)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 518
Kedves Karcsu,

Kérlek, add meg annak a forrásnak vagy újságnak a nevét, ahol ezt olvastad. (Mellesleg: az IDG-ben nincs 60 millió forintnyi lopnivaló összesen...)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 517
Jövök.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 516
Hm, miért tűnnek el a hozzászólásaim mind az internettóról, mind innen? Nem mind, csak néhány. Ez felettébb érdekes számomra. Ti nem tapasztaltatok ilyesmit?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 515
Kedves András!

Gyötrelmet,fájdalmat,verejtékes kínt okozott,- tehát klasszikus elvonási tüneteket - amikor tegnapelőtt ráálltam a Fórumra a megszokott címén,de egy gyászos szöveg fogadott holmi illegális meg hasonló behatolásról.
Örömmel jöttem át,maradok is,valahogy ismerős a szitu,ami Veled lejátszódhatott EZEK! részéről.
Ám valamit nem értek.Ez a "szavazógép" itt is ugyanúgy fog majd működni,
ahogy eddig? Azaz 1 szavazatom hol +384-et,hol pedig -70-et ér majd?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 514
Bocsánat, ha nem közvetlenül kötődik a témához, de nem szerettem volna ennek külön topicot nyitni, viszont első kézből szeretnék megtudni néhány dolgot, hogy ne kelljen szóbeszédre hagyatkozni.

Azt olvastam valahol, hogy Nyírő András lopott a munkaadójától (talán 60 millió Ft értékben). Hogy is van ez?
Nem mintha közöm lenne hozzá, és nem mintha ez változtatna azon, hogy szeretem olvasgatni a Törzsasztalt, de esendő ember vagyok.
Köszönöm

Karcsú

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!