Ebben a videóban állítólagos véletlenek vannak egymás után. Húsz mérföldre az első felbukkanás helyétől van egy labor ahol koronavírusokkal is kísérleteznek. Bill Gates pénzel ilyen alapítványt. Van ellenszerre vonatkozó szabadalmi beadvány is. stb. Még van pár dolog. Ezt a videót egy orvos tette fel. Ennyi véletlen lenne?
https://www.youtube.com/watch?v=rAa2Sxhv7jM
Aki politizálni fog a topikban, az mostantól kezdve véglegest kap. Az összes nickjén.
Jelezném minden elméletgyártóknak, hogy amennyiben bizonyítást nyer, hogy az itteni hozzászólók tevékenységének a hatására következett be valakinél egészségkárosodás, (mert például abbahagyta egy gyógyszer szedését), úgy a hatóságok felszólítására a fórum üzemeltetője ki fogja adni az itteni hozzászólókról a rendelkezésére álló adatokat, hogy eljárás indulhasson ellenük. Ennek fényében javaslom a továbbiakban mindenkinek megfontolni a házi receptúrák és kúrajavaslatok közzétételét, továbbosztását és kitárgyalását a fórumon.
Sorry ha megbantotalak köszi a tippeket! Közelről érzi szagokat csak mesziről nem pl benzint erzi messziről csak kén szaga van érdekes nagyon javulni javult neki 3 honap alatt mert egyátalan semmi iz szagot nem érzett 2 honapig
Csak érdekességként, mert a kérdést már megválaszolták. Nagyanyám, meg a spanyolnátha: neki, 40 évre rá, ötvenes korában aztán megint teljesen elmúlt az íz és szagérzékelése, örökre. Csak az édeset érezte. Nyilván ez nem nyert bizonyítást, hogy a spanyolnátha miatt lett volna, de gyanítható, mivel senkinek a családban rajta kívül ilyen problémája nem volt.
Nekem szeptemberben a covid miatt elment, majd úgy novemberben visszajött. Néha érzek furcsa nincs jobb kifejezés rá: betegesen édeskés szagokat amit korábban nem, egyébként rendben. Bár korábban se voltam egy jó szaglású, szóval nem tudom ez mennyire mérvadó.
Ugyan. Csak azt mesélem ahogy én hallottam az interneten youtubon. Ott azt mondjàk nem valoszinu hogy a szaglàs késobb visszajon. Aztàn én magam is ugy làtom, ha megkàrosodtak a receptorok ugyan miért is jonne vissza?
Üdv! Egyik ismerősömnek elment a szaglása izérzéke 3honapja és 2 honapjára tompan érezte fő izeket meg nagyon közelről a szagokat most meg minden ételnek kén ízt érez és nem akar neki javulni eza tompa érzes mikor áll helyre neki vki hasonló tapasztalata volt?
AstraZeneca continued to analyze data from their trials
and released another report on Feb. 2, which has yet to appear in a medical journal. They found that two doses separated by 12 weeks had an efficacy rate of 82.4%. They found that the vaccine not only protected people from getting sick but also reduced transmission of the virus — a promising sign that vaccines may be able to curb the pandemic.
Az izraeliek egy része borzasztó bizalmatlan az oltással szemben. Ilyenek az ortodox zsidók és az ottélő arabok egyrésze.
Nem egészen azt mondja, hogy az oltással szemben. Az arabok az ország zsidó vezetésében nem bíznak, ezt mondja.
Ez egyébként nem izraeli probléma, csak IS, máshol is jelentkezik. Angol-szász országokban a feketék pl. az amerikai kísérleti nyúl múltjuk miatt nem akarnak oltakozni, stb.
Különös probléma, ha egy országban sok a BAME eü.-i személyzet.
"Some important ultra-Orthodox religious leaders have called on their followers to refuse vaccination. Also, some in Israel’s Arab minority do not have complete trust in the country’s Jewish leadership."
Az izraeliek egy része borzasztó bizalmatlan az oltással szemben. Ilyenek az ortodox zsidók és az ottélő arabok egyrésze. Ezért a kormány próbál felvilágosító kampányt folytatni ill. héber, orosz, angol és arab nyelven blokkolni a közösségi médiában fals híreket terjesztőket.