Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem én akarok rendelni. Igen jó néhány éve rendeltem egy s400 at meg egy prosportot 16 . Tudom ,hogy mennek a dolgok. Aki újat vesz 90% ba kintről rendeli. És vagy 16ba vagy 7.5 be versenyeznek velük.
A magyar bolt meg ,hogy jön ide. Külföldi rendelésről szólt a fáma!
A seggem meg nem kell védeni. Nem imitt amott össze gerebjézett fél igazságokat írtam.
Van egy Bau300-asom, meg egy Lgr-em….. szóval ezek a régi versenyfegyók nem motiválnak, pcp kell! És igen olyan 6-700 euro amit rászánok. De kaptam válaszokat a kérdéseimre, így köszi mindenkinek aki érdemben segített. Szép estét.
Akkor keres itthon pl egy D75 öst 130 körűl mennek. Az 7.5j. Remek puska. És csak megy fel lassan az ára. Azzal nem lőssz mellé. Nem követem a bolti árakat
De szerintem manapság 600-700 euró alatt nem kapsz használható puskát. Ami olcsóbb az meg semmit nem ér.
Igen majd a Krale, mundliar,balistas. Elkezdi neked szögelni a vasat, Hogy jó legyen a magyarnak. Még ha egy kívülröl állítható teljesítményű puskáról van szó. Azt mondom talán lecsavarja .Air arms. Hw 100 fac.stb.
Nehogy azt gondold már elkezdenek ott majd neked rugót vagdosni dugattyút hosszabbítani. Reg nyomást állítani stb. Álmodozol.
Hát szerintem csehből jönne, mert .cz a webshop….. igen, igazad van, lehet egyszerűbb lenne itthon venni, de kint jóval olcsóbb, pláne ha kifogsz egy akciót/kupont….
Kifizeted,feladják,megkapod. A kérdés hogy melyik országból rendeled mert lengyelbe 16-17j A cseheknél talán már nincs is korlát rá. Ha gyári energián akarod használni akkor semmi dolgod. Ha viszont 7.5 ön nem árt érdeklődni előtte lehet e csökkenteni az energiát egyszerű keretek közt. A fegyvermester elviekbe felejtős mivel lőfegyvernek minősülő fegyvert vinnél oda. Meg nem is értenek hozzá. Főleg ha pcp ről beszélünk.
Meg ebbem az esetbe már lehet érdemesebb itthon megvenni.
Érteni értem…. Csak nemtom hogy ezt hogy kellene egy webshopban kérni…. Talán a rendelés végén, ha van megjegyzés fül….. asszem elengedem ezt a kérdést
Sziasztok. Lenne egy-két kérdésem: pcp fegyót szeretnék venni a Balistas-ról.
- Az szállít Magyarországra?
- A webshopban megadott erő több mint 7.5 Joule, ebből lehet gondom itthon vásárlóként? Nekem kell elvinnem fegyvermesterhez gyengítésre és vizsgáztatni? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Egyáltalán ellenőrzi valaki ezeket a vásárlásokat/szállításokat?
Bocs ha láma kérdések, de még nem vettem fegyvert külföldről….