Keresés

Részletes keresés

zuu1232 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 11154

Jujj, Párizs, ez már nagyon ciki. Inkább lennék egy utolsó csöves, vagy egy utolsó MLM-es, vagy bármi más, mint hogy ilyen butaságokat írjak nyilvánosan, mint te. 

Ezt most komolyan mondom. 

Képes vagy újra és újra leírni ugyanazokat a mondatokat. Te tényleg nem emlékszel, hogy ezeket már leírtad? Arra sem emlékszel, hogy én mit írtam rá? Semmi? Tényleg semmi?

Hogyan várod el így, bárki is válaszoljon neked?! Hogyan várod el, bárki komolyan vegyen téged?! 

Előzmény: Párizs73 (11153)
Párizs73 Creative Commons License 3 órája 0 0 11153

Érdekes, hogy pont a videó lényegét nem vagy képes a csekély értelmeddel felfogni. Segítek! Ez egy olyan videó amelyben személyes tapasztalat alapján az MLM-ben ( amway hálózat) lévő disznóságokról  számol be. Ezeket a mondatokat vajon miért nem akarod meghallani? " Egyszer azt is mondta a lelkész, hogy neki szólt Isten, hogy csinálja az Amwayt és aki vele együtt fog munkálkodni az is meg lesz áldva, akkor is ha nem is fog nagy dolgokat tenni az üzleten belül".- többek között ezt is mondta a kolozsvári magyar és azt is, hogy a teljes gyülekezet belépett. A lelkész és a gyülekezet vezetői lelki nyomást gyakoroltak a keresztény felekezet tagjaira, hogy minden hónapban amway termékeket vásároljanak. Ez is elhangzik a videóban. 

Előzmény: zuu1232 (11152)
zuu1232 Creative Commons License 3 órája 0 0 11152

Ja, főleg téged. És még reklámozod is. Mint ahogy "Üdv újra a csatornámon, ahol minden szülővárosom." fickó is reklámozza, hogy milyen buta.

De neked fel sem tűnt. Egy lilaöltönyös kell rámutasson, de te ennek ellenére is kiállsz mellette :D

Előzmény: Párizs73 (11150)
Párizs73 Creative Commons License 3 órája 0 0 11151

Képzett halandzsázók. MLM szélhámos kar, halandzsa szak.

Előzmény: max val bircaman szeredőc (11146)
Párizs73 Creative Commons License 3 órája 0 0 11150

Te nevezel másokat butának? Ha a butaság fájna, te egész nap ordítanál kicsi lila öltönyös.

Előzmény: zuu1232 (11147)
zuu1232 Creative Commons License 4 órája 0 0 11149

Ja, profi lilaöltönyösök. 

Képzeld, Max! Ezeknek a profi lilaöltönyösöknek nem kell 20 másodperc értelmezni a világszinten ismert szabadalmi leírást. Hogy mik vannak?! :D

Előzmény: max val bircaman szeredőc (11146)
mixturapektorálisz Creative Commons License 4 órája 0 0 11148

Kék az ég. 

Előzmény: max val bircaman szeredőc (11143)
zuu1232 Creative Commons License 4 órája 0 0 11147

Már miért ne halandzsázhatnék?! Te úgysem tudod megkülönböztetni az érveléstől. Számodra minden összetett mondat halandzsa. :D

Nagyon buta vagy, Párizs. :( 

Előzmény: Párizs73 (11145)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 4 órája 0 0 11146

A kollégák profi lilaöltönyösök.

Előzmény: Párizs73 (11144)
Párizs73 Creative Commons License 4 órája 0 0 11145

Ne halandzsázz, lilaöltönyös!

Előzmény: zuu1232 (11139)
Párizs73 Creative Commons License 4 órája 0 0 11144

Az MLM-ben van kifejezetten halandzsa trénig és ezek szorgalmasan elvégezték. Rajtuk le lehet mérni, hogy milyen primitívek az MLM-sek, mit tesz az agymosás.

Előzmény: max val bircaman szeredőc (11143)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 4 órája 0 0 11143

Ne halandzsázz, lilaöltönyös!

Előzmény: mixturapektorálisz (11142)
mixturapektorálisz Creative Commons License 4 órája 0 0 11142

Már leírtuk többször, max. Nézd vissza, olvasd el. Hátha leesik a tantusz. :) 

Előzmény: max val bircaman szeredőc (11140)
mixturapektorálisz Creative Commons License 5 órája 0 0 11141

Pont ilyen sötéten viselkedett párizs és max a "Tonk Emil ciklusban" is. Iszonyat, mit művelnek magukkal.. :D

Előzmény: zuu1232 (11139)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 5 órája 0 0 11140

Miért lenne az?

Előzmény: mixturapektorálisz (11121)
zuu1232 Creative Commons License 5 órája 0 0 11139

Ja, az MLM a társadalom szemétdombja és közröhej tárgya. És mégis egy ilyen lilaöltönyös tud értelmezni egy videót, és még reagálni is tud rá érdemben. 

Te pedig, aki nem vagy a társadalom szégyene ezt képtelen vagy értelmezni és/vagy megjegyezni. (Egyszerűen keress rá ahol reagáltam ezekre a videókra régebben)

Én sokkal szívesebben vagyok "lilaöltönyös", mint olyan valaki, aki nem ért meg egyszerű dolgokat, de mégis beleszól :D 

Én beismerem, te nem. Ennyi :D 

Előzmény: Párizs73 (11138)
Párizs73 Creative Commons License 5 órája 0 0 11138

Hagyd már ezt a vergődés. Bárkinek az MLM-et bíráló videóját linkeltük ide, bárkinek, Te azonnal " vasvillával" rontottál neki bármelyik személynek. A videók, több videó MLM-et bíráló tartalmaira nem is reagáltál, csak az  illető " félkegyelmű" és " rosszindulatú infulenzer" stb. A sok MLM-es agymosás teljesen elvette a józan eszedet.  Te nevezel másokat butának? Ha a butaság fájna, de egész nap ordítanál kicsi lila öltönyös. Maradj csak a társadalom szemétdombján ami az MLM és kapirgáljál tovább. A társadalom nagy többsége undorodik tőletek és közröhej tárgyai vagytok. Nem a videóban szereplő kolozsvári magyar a félkegyelmű, ahogy Te állítod, hanem Te vagy a félkegyelmű kicsi lila öltönyös.

Előzmény: zuu1232 (11136)
zuu1232 Creative Commons License 6 órája 0 0 11137

Ja, nekem nem ciki beismerni. Akkor te miért nem ismered be, hogy ennyire buta vagy, hogy sokadjára se érted meg, amit leírnak neked? :D

Előzmény: Párizs73 (11135)
zuu1232 Creative Commons License 6 órája 0 0 11136

Látod, látod?! Ezt sem vagy képes megérteni. Leírtam többször, hogy nem azért félkegyelműek, mert az MLM-et bírálják. De te ezt úgysem értheted. 

Bezzeg egy agymosott képes megérteni :D

Az "Üdv újra a csatornámon, ahol minden szülővárosom." videó nem bírálja az MLM-et, attól még síkhülye a készítője. Vagy szerinted nem? :D

Előzmény: Párizs73 (11134)
Párizs73 Creative Commons License 6 órája 0 0 11135

"Nekem nem ciki az MLM, bártan felvállalom, hogy "agymosott, szektás" vagyok egy "moslék" rendszerben."  Látod Zuu, normális embereknek ez ciki, de neked a mentális beteg agymosottnak nem. Hát ide süllyedtél.

Előzmény: zuu1232 (11133)
Párizs73 Creative Commons License 6 órája 0 0 11134

Te vagy a buta, de több annál, szánalmas agymosott vagy. Ez a lényeg, bármennyire is vergődsz. Bizony ezt csinálod. Aki bírálni meri az MLM-et az vagy " félkegyelmű" vagy " csúnya rossz infulenszer". A videók tartalmai, ami az MLM kritikáit illeti, vagy a tapasztalatokat nem érdekel, ellenben elkezded ócsárolni a videókon beszélőket. Tipikus agymosott viselkedés amit csinálsz , persze már teljesen belesüllyedtél a társadalom szemétdombjába, ami az MLM, és már képtelen  vagy másra.

Előzmény: zuu1232 (11133)
zuu1232 Creative Commons License 7 órája 0 0 11133

Ja, az MLM a társadalom szemétdombja, meg tipikus agymosottként viselkedek. És?

Ettől még a félkegyelműek ugyanolyan buták maradnak, amit még egy ilyen agymosott is képes észre venni, mint én. :D

Mondd csak Párizs, nem kínos neked, hogy ország-vilg előtt kiteregeted, hogy olyan buta vagy, hogy egy szót sem értesz abból, amit neked írnak? 

Nekem nem ciki az MLM, bártan felvállalom, hogy "agymosott, szektás" vagyok egy "moslék" rendszerben. Akkor te miért nem vállalod fel, hogy olyan buta vagy, hogy képtelen vagy egy egyszerű szöveget értelmezni?

Előzmény: Párizs73 (11132)
Párizs73 Creative Commons License 7 órája 0 0 11132

Bizony ezt csinálod. Aki bírálni meri az MLM-et az vagy " félkegyelmű" vagy " csúnya rossz infulenszer". A videók tartalmai, ami az MLM kritikáit illeti, vagy a tapasztalatokat nem érdekel, ellenben elkezded ócsárolni a videókon beszélőket. Tipikus agymosott viselkedés amit csinálsz , persze már teljesen belesüllyedtél a társadalom szemétdombjába, ami az MLM, és már képtelen  vagy másra.

Előzmény: zuu1232 (11131)
zuu1232 Creative Commons License 8 órája 0 0 11131

"Itt a következő." 

És az előzővel mi lett, Párizs?! :D Kiderült, hogy egy szót sem értettél az előző elemzéséből és gyorsan hoztál egy másik "szakértőt"?! :D

"Rá mit mondasz?"

Mármint neked kellene mondjak valamit? Minek? Úgysem lennél képes felfogni, ahogy az eddigieket sem volttál képes felfogni. :D 

Előzmény: Párizs73 (11128)
zuu1232 Creative Commons License 8 órája 0 0 11130

"Értem. Szóval bárki aki ..." 

Nem, nem érted. Kérj meg valakit, hogy segítsen értelmezni, amit írtam. 

mixturapektorálisz Creative Commons License 14 órája 0 0 11129

Szuper, sikerült megtalálnod modisgabriellamakeup - Facebook (SMINKES OLDAL) influenszert.

Gratulálok párizs. Fogadjunk, hogy még mindig nem érted mi az az indirekt marketing.

Pedig hónapok teltek már el, mióta elmondtuk, miről szól ez a szemét, amit idehordtok.

Saláták, cicák, pólók, babák, mlm, karácsony, ételek, önbizalom, relaxiáció, tanárok, nyaralás, szőrtelenítés..

És még mindig nem érted...

Párizs73 Creative Commons License 15 órája 0 0 11128

Értem. Szóval bárki aki kritizálni meri videóban az MLM-et belőled azonnal ellenszenvet vált ki. Mindegy kinek a videója, ha az MLM-et kritizálja akkor " félkegyelmű" vagy " csúnya rossz ínfulenszer". Itt a következő. Rá mit mondasz? https://www.youtube.com/watch?v=emV0RiO-TLk

Előzmény: zuu1232 (11127)
zuu1232 Creative Commons License 17 órája 0 0 11127

Jujj Párizs. Ez már tényleg nagyon gáz.

Je Suis Agnes videóját már régebben is kommentáltuk a fórumon. Akkor sem értettél egy szót sem belőle? Akkor most mit akarsz még? 

Je Suis Agnes

Előzmény: Párizs73 (11122)
mixturapektorálisz Creative Commons License 17 órája 0 0 11126

A ruha-táskaárus kislány. Volt már, párizs. Teljesen világosan indirekt öninfluenszer.

Előzmény: Párizs73 (11124)
Párizs73 Creative Commons License 18 órája 0 0 11125
Előzmény: mixturapektorálisz (11123)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!