A Balogh Zsolt rendezte, 1968 című dokumentum film esetleg megvan valakinek? A nava-n fent van https://nava.hu/id/656086/ de a DRM nem hozza le, vagy legalábbis én nem tudom, hogy hogyan kéne azzal letölteni.
Ezeket a töfiket pl nem tudtam leszedni, aztan ezzel a modszerrel (probalkozz, egyszer csak sikerul) ment
x M3-99898AA99895 2024.11.06. Töf-Töf elefánt I. sorozat — 10. rész A bűvös virág (10. / 13) x M3-99898AA99885 2024.11.08. Töf-Töf elefánt I. sorozat — 11. rész Töf-Töf és a vadállatok (11. / 13) x M3-99898AA99855 Töf-Töf elefánt I. sorozat — 12. rész A csodafurulya (12. / 13) x M3-99898AA99845 Töf-Töf elefánt I. sorozat — 13. rész Töf-Töf a léggömbfújó (13. / 13)
Eddig az awilime-t használtam, de kegyetlenül elcseszték, teljesen értelmét vesztette, használhatatlan lett. Itt igaz, hogy csak 100db-ot lehetett beállítani, de ki lehetett lőni azokat a tv adókat amire nem vagyok kíváncsi (Magyar mozi - mert nincs felirat, hülyenagy logója van, gyenge a minősége)
A porttal az a bajom, hogy nem lehet kilőni azokat az adókat amikre nem vagyok kíváncsi és így minden szirszarról küldi az értesítéseket.
Az Awwilime eddig sima emailt küldött, egymás alatt az aktuális és a figyelt listámnak megfelelő filmekkel - kapcsolódó személyekkel, pár hete viszont csak egy tök kopasz emailt küld, hogy van 10 db film, 8 személy kattintsak a linkre ugorjak oda. Ott pedig egy vízszintesen huzigálható lista van ami teljesen áttekinthetetlen, met korábban ez is máshogy nézett ki, teljesen jó volt, szerettem. De el kellett cseszni teljesen ugye, nehogy jól érezze magát aki azt használja.
Akkor ezt is felirhatjuk a "ki tudja miert tortent" listara - mert en letoltottem onnan, ahonnan neked nem ment es visszatoltottem a filemail-re --- igaz ez egy masik szerverre tette ott.