Azon csodálkozok, hogy eddig nem vettem észre. Amikor le szoktam csukni a hátulját akkor a kalaptartó mellett a résen szoktam látni, hogy elalszik. Eddig nem tűnt fel a késleltetés annál a lámpánál.
Lementem az előbb a garázsba és kivettem a kulcsot a gyújtáskapcsolóból és az ajtó becsukása után késleltetve elaludt a lámpa.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hátha van valakinek ötlete! A topikot végig olvastam, nem találtam hasonló problémát. 2014 augusztusi a kocsi, 53000 km van benne és minden eredeti rajta. Eddig minden oké volt.
Ma kiálltam a garázs elé és lecseréltem a nyári kerekeket télire. A téli kerekekben nincs TPMS szelep, csak a nyáriban. Visszaálltam a garázsba, ezen a kb 5 méteren nem kezdett el világítani a TPMS sárga lámpája. Kiszálltam a kocsiból, becsuktam az ajtót (nem kulccsal) és akkor vettem észre, hogy "ég" a csomagtér világítás! Leellenőriztem az összes ajtót, mindegyik rendesen be volt csukva. Vagy ez is úgy működik mint az utastér világítás? Eddig nem vettem észre.
Visszaültem a kocsiba, becsuktam az ajtót és beraktam a kulcsot a gyújtás kapcsolóba. Ekkor elaludt a csomagtér világítás pedig a kulcsot el sem fordítottam!
Itt tartok most, benne hagytam a kulcsot, hogy ne kelljen kivenni az izzót.
2008-1.3 Kuplung csere mibe kerül mostanában? Irány jelző hang jelzése nekem csendes. Van -e lehetőség állítani rajta? Vagy bekötni valamit? (zömít) Ha van bekötési rajz meg köszönném. Szép napot.
Szeretnék kérni a segítséget : 2006-os swift hátsó fékpofa minimális vastagság értéke és a tengelycsonk anya meg húzási nyomatéka témájában. Előre is köszönöm a segítséget . üdv dem48
Nem érdekel valakit a 2010-2017 közötti Suzuki Swiftre kompatibilis, eredeti nyári gumival szerelt könnyűfém felni garnitúra TPMS szelepekkel szerelve?
Üdv mindenkinek! DRL-t szeretnék utólagosan beszerelni. Aki már csinált ilyet, attól kérdezném, hogy honnan vette le a gyújtás+, illetve a helyzetjelző+ feszültségeket? Köszönöm.
A segítségetekre lenne szükségem.Van egy 20118as keltezésű Swfitem, alapszériás, amiben ugye az óraegység is alapszériás...szeretném kicserélni egy bontóból származó darabra amiben van fordulatszámmérő stb.Lehetséges?
"Köszönjük megkeresését, melyre az alábbiak szerint küldjük meg válaszunkat:
Tájékoztatjuk, hogy az ügyfélszolgálatnak sajnos nincs hozzáférése a központi adatbázishoz, amely nyilvántartja a gépjárművekhez tartozó visszahívási kampányokat. Ezért kérjük, keresse fel bátran bármelyik márkaszervizünket, ahol illetékes kollégáinknak van lehetősége alvázszám alapján leellenőrizni, hogy az említett alvázszámú (TSMN.........) gépjárműre vonatkozik-e visszahívási kampány ill. volt-e már a kampány keretein belül korábban javítva."
Ünnepek között nagyon ráértem, és megkerestem a szervizfüzetet. Az a vicces, hogy az én autómon már cserélték a fékcsövet. Lehet ezzel kellett volna kezdeni, hogy megnézem:) . A garanciális javítások között szerepel a fékcső csere, amit 2014 szeptember elején csináltak. A forgalomba helyezés 2014 januárban volt.
Én 2017 áprilisában vásároltam meg az autót, és már elfelejtettem mi volt beírva a szervizkönyvbe.
Az viszont érdekes amit a Suzuki Varró válaszolt, hogy csak glx modellekre volt a visszahívás. Az én autóm gs felszereltségű, mégis visszahívták -2014 szept -, amiről a Suzuki Varró nem tud (?) . Pedig megadtam az autó adatait. Vajon milyen nyilvántartást néznek?
Az a helyzet én futólag tanulmányoztam a csöveket, csak amit a felnyitott motorháztető irányából látni. Én nem láttam semmi érdekeset:) Lehet akitől idéztem, nem jól írta le a pontos problémát.
Viszont kérdeztem egy márkakereskedőt, és a Suzuki központot is.
A márkakereskedő ezt válaszolta: "Az Ön által említett probléma – tudomásunk szerint- kizárólag a GLX modelleket érintette, és központi nyilvántartás szerint akit érintett, az kapott értesítést!"
-Nekem GS modellem van. Viszont én második tulaj vagyok. Vajon honnan tudnák az értesítési címem?-
"Sziasztok! Lehet nem ide kellene írnom, meg már hallottatok róla, de azért leírom.A 2013-2015 közötti Swiftek kaptak egy visszahívást esetleges fékhibára. Motortartó bakk hozzáérhet és kidörzsölheti a fékvezetéket. Mehetek sajna én is. Köszi, hogy elolvastátok és remélem nem sokan estek bele."
Hallott erről valaki? Én második tulajdonosa vagyok egy 2013-as Swiftnek, gondolom nekem nem küldenek értesítést. Vagy inkább érdeklődjek egy a márkaszervizben?
Igen de figyeld meg hogy ez a betét amiben a led csík van sokkas vaskosabb vastagabb szemből is lehet látni!! Nem vagyok benne biztos hogy nem 2 külön verzió van a sima keskeny betétes amiben csak ködlampa van 2010-13 vagy 14 ig meg az utánna gyártott verziókban a vaskosabb ledcsikkal rendelkezik. A gyártási evekben nem vagyok biztos de hogy ket külön verzió van abban szinte 100%-ig igen.
Igen azt néztem a ködlámpa helyére sajnis marad az a megoldás jobban tetszett a gyári függőleges csík de ugye ahhoz lököst kellene cserélni és az sem biztos hogy passzolna,meg annyit azért nem érne!!