Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2020.04.25 -2 0 44

Már nem, de "vén kecske is megnyalja a sót"! :D

Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2020.04.25 0 0 43

Nem gondoltam volna, hogy ilyen téma is érdekel?

Előzmény: Ilhilla (36)
Törölt nick Creative Commons License 2017.12.18 0 0 42

Petrarol keszultek vmi 18+ kepek. Esetleg tud vki segiteni?

KE80 Creative Commons License 2017.10.10 0 0 41

CSajok, Pasik, Balaton cimü müsorban van Petra a pornos (SZuper TV2)

Törölt nick Creative Commons License 2016.12.27 0 0 40

Trixi (Kurucz Beatrix) elvileg aktmodell. Nem ismeri esetleg vki a munkassagat? Hogy lehet megtalalni. Koszi.

Smackdown Creative Commons License 2016.08.15 0 0 39

Jolenne nekem a millio:)

Előzmény: KE80 (38)
KE80 Creative Commons License 2016.06.14 0 0 38

SZerintem millios rendü lehet az összeg.

Én azt hittem hogy félre megy Krisztián.

Remélem lesz folytatás jövöre elég jo show volt.:)

Előzmény: ga_zsi (37)
ga_zsi Creative Commons License 2016.06.14 0 0 37

Hát jó "gyomra" van! nem is értem, hogy lehet ilyen vékony, mindent megemészt. Félre a tréfával! mennyit kaphatott, hogy erre is hajlandó?

Előzmény: Ilhilla (36)
Ilhilla Creative Commons License 2016.06.14 -4 0 36

Azt hiszem, "ráhibáztam", mert tényleg nem "sima pornót" nyomott a kis "Tini Monique" a 61 éves (!) Old Nickkel! :D

Ilhilla Creative Commons License 2016.06.14 -3 0 35

http://www.borsonline.hu/celeb/meztelen-tarskereso-krisztian-ujra-pucerkodott-luciaval-es-petuval-pikans-fotok/113974

 

Itthon azért összejött az "édes hármas"! (Ha csak a fotó erejéig, akkor is.)

Előzmény: ga_zsi (33)
gyári szúnyog Creative Commons License 2016.06.14 0 0 34

Előttem rejtély, hogy a férfiak nem viszolyognak a nagyméretű szilikon cicitől.

Némelyik  lányról messziről lerí, hogy igencsak be van építve néhány köbcenti abból a trutymóból. Bocsánat, de hozzá mernek érni egyáltalán, egy súlyosabb hapsitól még ki is durranhat ?

Hogy az utoljára beevező lány is kinéz, hát...

ga_zsi Creative Commons License 2016.06.14 0 1 33

ha Vad Katit, vagy a régebben ismert "színésznőket" magam elé idézem, mindegyik kerekdedebb volt, mint az elől deszka hátul léc Petu. tényleg olyan alakja van, mint egy 12-13 évesnek. persze van, akinek ez bejön. 

Jobban örültem ennek a választásnak, mintha a Lúciát vitte volna, az a kislány nagyon nem volt szimpatikus. Petu inkább kis vadócnak tűnt, A Lúcsi meg egy beképzelt kis k....nak. 

Biztos én vagyok a naiv, de olyan természetes örömnek tűnt a számomra, amikor (mindkét alkalommal) Petu Krisztián nyakába ugrott, amikor őt választotta. Azt, hogy abbahagyja-e a "szakmáját" azt nem is sejtem, szerintem attól függ, hogy mennyire lesz/lett szerelmes ebbe a "vademberbe" 

Az viszont már forgatókönyvszerűnek tűnt, ahogy Krisz reagált a nagy hírre. nem is lepődött meg igazán, mintha már tudta volna (szerintem már tudta is).

Lehet, hogy Petu nagyon jó színésznő, és le tudta velem hitetni az örömét, de hogy Krisztián csapnivaló színész, az biztos.

örültem Ivi döntésének, hogy nem választotta párnak Bencét. Nem azért, mert nem volt kedves, aranyos, de nem illenek össze, és nem csak a koruk miatt. Neki Bongi volt/lett volna a hozzáillő pár. 

Előzmény: Ilhilla (32)
Ilhilla Creative Commons License 2016.06.14 -3 0 32

Annyira biztos voltam, hogy a forgatókönyv szerint alakul minden: Krisztián a pornóst választotta! ...és ráadásul még a végén is, mert "képes lesz miatta felhagyni azzal a melóval, amivel 8 hónap alatt megteremtette nem csak a saját, hanem a környezete jólétét is"!

Szerintem a "pedofil pornórajongók" dühösen követelik vissza a pénzüket, mert megetették velük, hogy egy "gyerekpornót" látnak ezzel a lánnyal! (Legalábbis a testi adottságai alapján...) :D

 

 

Ilhilla Creative Commons License 2016.06.09 -3 0 31

Egyezik a véleményünk!

Nem is tudtam, hogy ez lesz az utolsó rész. Gondolom az "ingyen nyaralás" a jutalom, teljes ellátással és talán övék lehet az a ruha, amibe a végén felöltöznek.

Nem tudom, ha fiatal lennék (idősen pláne nem), ezért a jutalomért kockára tenném-e, hogy utána mutogassanak rám! Bááár, ahhoz a "munkaruhájukban" kellene járniuk... :D

Előzmény: ga_zsi (30)
ga_zsi Creative Commons License 2016.06.09 0 0 30

az előzetes szerint azt a lányt választja ki, akivel a szigetre megy.

ez lesz az utolsó rész, úgyhogy a másik kettő hoppon maradt.

egyébként itt csak az a "nyeremény", hogy találtak egy párt maguknak? hát ez nem sok.

az első pár, ha hinni lehet a reklámnak, együtt maradt, megesküdtek.

aztán volt egy pár, akik össze se jöttek.

volt egy focista-fotómodell/táncos pár, talán még ők együtt maradnak.

A Jani-Reni ha együtt is maradnak, nem a műsorban jöttek össze igazán, itt nem is volt rá lehetőségük, hogy megismerjék egymást.

Ivi és a párja nem tudom..... nekem nagyon furi, mintha anyuka és a fia lennének. Pedig Ivi nagyon szimpatikus volt. az összes csajszi között ő legjobban.Neki a Bongi kellett volna inkább, de Krisztiánnak hárem kellett.

Petu-Krisztián megérdemelnék, hogy ők legyenek a köv. szerelmespár.

Trixi nekem kicsit fura, de neki nem jön be Krisztián stílusa. legalábbis úgy látom. 

a legújabb leányzónak még a nevét sem tudom, csak az unott, vontatott beszéde, meg a labdacicijei jutnak eszembe.Annyira természetellenes, fensőséges az a lány, hogy szörnyű. 

 

Előzmény: Ilhilla (29)
Ilhilla Creative Commons License 2016.06.09 -2 0 29

Nem emlékszem a végére: azt tudom, hogy Krisztiánnak választania kell a három lány közül, de

- mi van, ha nem is párt (akivel elmenne a szerelem szigetére),

- hanem azt kell kiválasztania, aki kiesik a játékból?

 

Utóbbi érdekesebb lenne, pláne, ha Trixi elárulja neki előzőleg, hogy Petu mivel is foglalkozik valójában és a kis szőke emiatt hazamenne! Én már unom azt a leányzót!

Előzmény: KE80 (28)
KE80 Creative Commons License 2016.06.08 0 0 28

Megnéztem Petu nagyon félténykedet eddig kiváncsi leszek milesz a döntése (uj csajszi, Petu vagy "Triszi"). Hát Triszi meg engedte hogy meg fogják a cickoit és forditva (én nagyon szurkolok neki hogy meg lesz a párja egész dekorativ csajszi:) Uj csajszi anyira nem forgata a párokat eddig ugy voltak hogy jöttek ujjak és régiek mentek el eddig.

 

Ha én ott lettem volna akkor biztosan Trixit választanám.

Jani és Reni felemás érzésem volt én aszthittem nem lesz pár.

ga_zsi Creative Commons License 2016.06.07 0 1 27

az a mondat szerintem nem a saját, hanem valamelyik másik esküvőnek szólt. kívánom, hogyí legyen nagyon boldog, ha tényleg "igaz" szerelem. az idei szezon elég érdekesen sikeredett. volt benne Karda Bea, mint ifjú menyasszony, VVBéciék és Klárika meg az ő Gyurija újra kimondta az igent, és a múlt héten Larion Zoé vagy hogy hívják ment férjhez a párjához, akinek most nem jut eszembe a neve, de ő is TV-s Szóval minden 4 menyasszony között volt egy ismert ember.

az is feltűnt, hogy minden részben van valaki, aki fi...za az éppen aktuális lagzit, közben pedig a TV-ből úgy jön le, hogy pont az övé lett a legsikertelenebb. Viszont van egy-két csajszi, aki igenis jól akarja érezni magát, nem hagyja, hogy lehúzzák. Pl.a múltkor mondta a későbbi győztes, miután a másik kettő nyafogott, hogy ilyen a kaja, olyan a hangulat, hogy ő jól érezte magát, az ő kedvét  nem az ifjú pár, nem a násznép húzta le, hanem pont a két menyasszonytársa.

 

Előzmény: Ilhilla (26)
Ilhilla Creative Commons License 2016.06.07 -3 0 26

Ez még hagyján, hogy ketten beszélgetünk, képzeld miylen cici lenne, ha csak magunkban/nak írogatnánk. A "Négy esküvőt" ebben az évadban még nem láttam, de a reklámban feltünt az a hosszú, sötét hajú lány, aki elsőként lobbant szerelemre a szigeten azzal a helyes sráccal. Őt is Petrának hívták, mint a szőke Petut? Remélem, tényleg lesz esküvője, nem csak kamuszerelem, mert a félmondata eléggé negatív volt.

Előzmény: ga_zsi (25)
ga_zsi Creative Commons License 2016.06.07 0 0 25

jól elbeszélgetünk itt ketten. úgy látom nem nagyon van más érdeklődő a fórum után. talán mert a műsor sem egy pörgős valami.

szoktad nézni a 4 esküvőt? jól láttam a reklámban, hogy a heti menyasszonyok között ott van az első heti szerelmespárunk is innét? A Petrácska meg az ő GYÖNYÖRŰ fiúja? ilyen gyorsan ment, vagy ezt az adást nem most vették fel?

 

Hát a Jani-Reni párosban én sem nagyon bíztam, de szerintem csak a Jani volt gáláns lovag, és nem akarta a csajszit pofára ejteni. ha nem jön össze, még mindig lerázhatja itthon is. ez egy jó pont a részéről.

Azon járt a fejem pont velük kapcsolatban, hogy nem lesz furcsa visszaállni dolgozni, tudván, hogy majd mindenki azon csámcsog, hogy miként néz ki ruha nélkül? hogy veszik ezek után komolyan majd az ügyfelek. és itt nem a "recepciós"-okra gondolok, hanem akinek egy kicsit komolyabb munkahelye van. Pl.nem tudom mit dolgozik Reni, de mintha neki ilyen állása lett volna.

Előzmény: Ilhilla (24)
Ilhilla Creative Commons License 2016.06.07 -2 0 24

Kíváncsi leszek, mikor derül ki Krisztián számára, hogy kivel is feküdt le szinte az első éjjel! Petu azt hiszi, mert ilyen simán odaadta magát, már "párok" lettek. Nagyon téved!

Krisztiánnak a teste szép formás, de a szeme olyan  dülledt és ha megszólal... Az új lány melle annyira természetellenesre sikerült, hogy inkább nevetséges, mint kívánatos. Pláne, amikor ledőlt a hintaágyra:  mintha két labdát kötöttek volna a nyakára.

Remélem Ivinek elég lesz a kalandból és megjön az esze, amikor az "útelágazáshoz" érnek. Én az előző párról sem hittem, hogy egymásra találnak (a repülőn gondolom már külön fognak ülni. :D).

Előzmény: ga_zsi (23)
ga_zsi Creative Commons License 2016.06.06 0 0 23

Azt azért nem gondoltam,  hogy Krisztiánka ilyen kapós lesz. Igaz,  ami igaz,  nagyon jó külsőleg,  na de a belső?  Az a modor!  Ja meg persze nekem minduntalan eszembe van az édenbeli szereplése hát ott sem nyerte el a tetszésemet igazán. 

Petu tényleg olyan,  mint egy tini. Aztán van az anyuka. Ő szimpi,  fogalmam sincs,  mit keres ott. Azért egy kicsit vicces a 21 éves sráccal. Én biztos szívinfarktust kapnék elsőre,  ha ha húszéves fiam összejönne egy dupla korú csajszival. Legyen bármilyen szimpi is. 

A két szilikonvölgyes meg,  hát......  A Trixi rönhejes,  ahogy felelősségre vonta a srácot,  amiért nem tetszik neki. 

Előzmény: Ilhilla (22)
Ilhilla Creative Commons License 2016.05.31 -2 0 22

Nem tudom, milyen felnőtt filmekben szerepelt ez a lány, de a teste elég semmilyen, gyerekes, vézna, nincs rajta semmi "kézhzel fogható"! Az új lányt elnézve, lesz mi miatt féltékenykednie! :-)

Előzmény: Smackdown (21)
Smackdown Creative Commons License 2016.05.31 0 0 21

Meg téztem a tegnapi részet ujbol 1napot voltak (Reni és Jani):

http://www.viasat3.hu/viasat-play/sorozatok/adam-keresi-evat/adam-keresi-evat-teljes-6-epizod

 

Petra a pornos csajszi én biztosan nem jönnék vele ősze hányok tőle:) Amit művel ottan kész vicc az egész és nagy szégyen a cslád számára sajnos.

Trixi jo csajszi mint külsőleg minden meg van (Fekete haju csajszi tetkos nyuszi a hasán) :)

Krisztián nagyon röhögöt amikor elkülte Bongit és remélem visszafog ütni. Krisztián meg Petra meg találta a zsák a foltját (Petra amikor kimondja a felnőt filmes karierjét szétfognak válni remélem).

 

Jövöhéten bejön egy uj csajszi pornos Petra féltékenységi drámát jelenetett rendez magának. Mert aszt hiszi övé a srác (Krisztián) és mehetnek a szerelem szigetére.

 

A többiek ugy el vannak.

Előzmény: ga_zsi (19)
Ilhilla Creative Commons License 2016.05.31 -2 0 20

A szőke cica nem bírt már a "vérével", azt hitte, mehetnek a szigetre. Félt, hogy egy új szereplő esetleg megtetszik Krisztiánnak, ezért bevetette magát (a bulvár szerint elég közelről megismerkedtek egymással). A "szigetes" lány végre természetes idomokkal rendelkezett, nem is tudom, mit akart ezzel a jelentkezéssel, mert nagyon nem való ide.

Előzmény: ga_zsi (19)
ga_zsi Creative Commons License 2016.05.31 0 0 19

egyszer már egy srác feladta miatta, biztos nem akart "ebbe a hibába" esni megint. előbb megmutatta, mit tud, aztán majdcsak lesz valahogy.

A tetovált srác majdnem elbőgte magát, amikor kiesett. ha olyan nagy volt a szimpátia, összejöhetnek itthon is, nem?

Az új pár, az valami röhej. mennyit voltak a szigeten, 2 napot talán, de lehet sokat mondok. úgy látszik, nem hozták az elvártakat, gyorsan el kellett őket távolítani. 

Előzmény: KE80 (18)
KE80 Creative Commons License 2016.05.30 0 0 18

Na felnőtfilmes ribi csajszi kezte az akciot és nem monta hogy mivel foglalkozik:(pornos)

Előzmény: Smackdown (13)
Ilhilla Creative Commons License 2016.05.26 -2 0 17

Mi is nézzük a "Meztelen túlélők"-et, nagyon izgalmas időnként. A LifeNetwork-on szokott lenni ennek a műsornak a "Meztelen szerelem" c. változata, ott is takarnak és jobb a műsor szherkezete.

A meztelenség miatt jobban mutatnak a vékony lányok. Érdekes, felöltözve mennyivel más a kép!

Mindenben egyetérünk, én is írtózom a meztelen csigától! :D

Előzmény: ga_zsi (16)
ga_zsi Creative Commons License 2016.05.26 0 0 16

Hát ha hétfő, akkor a meztelenség. A discaveryn szoktuk nézni a meztelen túlélőket. (ott takarnak) aztán, mivel pont kezdődik, átkapcsolok ide, de az, hogy nézem, túlzás. az elsőt hűségesen végigültem, a másodiknál azt mondtam, soha többet, de itt írta valaki, hogy kitartás, még csak a második rész volt. szót fogadtam, de közben azért néha olvasok. de inkább nézem ezeket a műsorokat, mint az unalomig ismételt piff-puff csitt-csatt filmeket.

Ivi, vagy Idi  a negyvenéves csajszi még idáig az összes között a legnormálisabb idáig. a fiúk között még nem igazán volt "kedvencem"

A férjem szerint ezeken a vékonka pici lányokon nincs semmi néznivaló, olyanok igazából mint egy kis baba. jó, ő az ént túlságosan telt idomaimhoz szokott.belőlem 3 ilyen kis szöszi is kijönne.

a srácokon se sok legelni való van a szemnek. az alakjuk, a kockahasuk mondjuk nem semmi, de lent az én "saját használatúm" is van olyan. egymáshoz szoktunk már így harmincegynéhány éve.

 

Előzmény: Ilhilla (15)
Ilhilla Creative Commons License 2016.05.25 -2 0 15

Hűűűű, nem gondoltam, hogy Te is "kukkolod" ezt a műsort! Fura, hogy nincsenek kitakarva, a lányok még okééé, de a fiúk... :-)

Hétfőn odakapcsoltam én is. Párom azt mondta: "nem nekünk való", de kíváncsi voltam. A 40 éves "lány" üde színfolt, a kedvességével, szeretetreméltó lényével még a 34 éves "törpét" is levette a lábáról! ...persze az is lehet, hogy az illető csak taktikázik, mert mindenképpen el akar menni a szerelem szigetére, de a végén az útelágazásnál másfelé indul majd.

Előzmény: ga_zsi (14)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!