A boltok helyett a politikusok legyenek.zarva vasarnap, az utcasarokra kiallhatnak de a radioban es teveben ne legyenek. Vasarolni en leginkabb szombaton szoktam, minden negyedi otodik esetben meg vasarnap.
Már ahun! Az élet azonban megy tovább, enni-inni, sz.rni akkor is kell, és ha nem megy, jöjjön gyorsan a mentő, a kigyulladt lakáshoz pedig a tűzoltó... és még sorolhatnán a számtalan MUNKAHELYET, ahol a DOLGOZÓKNAK DOLGOZNIOK kell a 7, hó, év ,inden napján, sőt éjjel-nappal!
Tudom, 40 éven át volt részem a folyamatos 3 műszakban, és nem akárHUN! Nem a parlamentben meresztegettem heti-havi 2-3 órában seggem a bársonyszékben, és osztottam az eszement hazugságot!
Az egész vasárnapi boltzár egy régen elfusert alias prolitikai blöff. Ahelyett, hogy tisztességgel megfizetnék a többlet munkát korlátozták a bért, meghozták az ünnepi zárvatartást, majd a rabszolgatörvényt; ezt akarná tövább erőltetni az álkeresztény-tyén hithazudó banda.
december 28-29. szombat-vasárnap – pihenőnap (6 napos “hétvége”)
december 30-31.-hétfő, kedd – munkanap
2020 január 1. szerda - munkaszüneti nap.
Ekkő kéremszépen, legyenek zárva a boltok! Hogy örülnek a teljesítménybérből élő kereskedők, milyen boldogok lesznek a piacozók... ...no és a háziasszonyok! Nem köll sütni-főzni, mert nincs mibű!
Ez az újabb baromság kifejezetten K.G. szopatására van kitalálva - szerencsére volt annyi esze, hogy egy mondattal letakarította a provokátorokat a témáról!
Nagyon király ötlet, támogatom és javaslom előzetesen tesztelni a török zsebszultán látogatása mintjára (Sétáló Budapest), ott Gergely már bizonyította szervezési képességeit.
Javaslom rá a 2019. évi decembert, két egymás követő hat napos munkahéttel és utána megnézem - popcorn bekészítve -, ahogy a Gergelyt meg a boltosokat vasárnap kettő óra egykor laposra tapossák :)
Ha a Szakszervezetek a klímavészhelyzet miatt aggódnak, akkor az üvegvisszaváltás további el terjesztése érdekében kellene fáradozniuk!
Jelenleg az üvegpalackok töredéke váltható csak vissza, ráadásul a Fidesz kormány a szelektívhulladék-gyűjtő szigetek nagy részét is felszámolta, így a palackok túlnyomórészt a kommunális szemétbe kötnek ki!:-(((