Keresés

Részletes keresés

A ló túloldala Creative Commons License 12 órája -1 3 215542

Ahhoz képest, hogy a neonáci Azovot Kolomojszkij pénzéből fegyverezték fel, mielőtt hivatalos belügyi csapat lettek elég szép ívű karrier..

Előzmény: SULEICA5 (215541)
SULEICA5 Creative Commons License 13 órája -1 4 215541

                   Koporsószegek

 

Ma a  RADA első olvasatban „ A nép szolgája” párt többségi szavazatával megszavazta a termőföldek szabad értékesítését engedélyező törvényt.

 

Az ülésteremben felforrósodott a hangulat.

Rolleros Aljosa sugárzott a boldogságtól:Mindkét kezével mutatta ,hogy győzött. ( Mehet a pénztárba felvenni a jutalmát.)

Julia Timosenko bejelentette, hogy a pártjával ellenzékbe vonul, a földtörvény miatt: „Ez a gyalázatos törvény tönkreteszi Ukrajnát a hazánkat és kisemmizi ,földönfutóvá teszi az ország állampolgárait”-mondta.

Holnap érkezik az IMF tárgyaló delegációja Kijevbe és holnap teszik közzé a 2020. évi költségvetés leírt változatát is.

 

Kolomojszkij is érzi, hogy lépni kell, de azonnal.

Nyilatkozik a The New York Times -nak, amelyben meglebegteti, hogy ha Ukrajna elállna az IMF -hitelek vonzatának követelményeitől, akkor Oroszországhoz közeledve, Ukrajna kaphatna Oroszországtól egy 100 milliárd dolláros kölcsönt,igen kedvező feltételek mellett.

Kezdenek megpuhulni és behódolni az oligarchák , mert tudják, hogy ha jön a nyugati úthenger, akkor mindenkit maga alá fog temetni szőröstül- bőröstül és fuccs lesz a vagyonnak.

Kolomojszkij ellen vádat akarnak emelni az USA-ban,770 millió dollár adócsalás miatt .Izraelből azért lépett le Ukrajnába, mert félő volt, hogy Izrael kiadja az USA-nak.

2020. márciusában megkezdődnek Hollandiában az MH-17 járat katasztrófát szenvedett utasok hozzátartozói által indított polgári perek:Kolomojszkij érintett az ügyben.

 

https://www.nytimes.com/2019/11/13/world/europe/ukraine-ihor-kolomoisky-russia.html

 

 

 

 

A ló túloldala Creative Commons License 19 órája -2 4 215540

az országból kifelé.

Előzmény: GOLAZ111 (215538)
Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 26 órája -2 3 215539

Németh Zsolt: Itt az ideje a felső szintű ukrán-magyar párbeszédnek 

 

Magyarország készen áll arra, hogy Ukrajnával új lapot nyisson a kétoldalú kapcsolatokban – fogalmazott a külügyi bizottság fideszes elnöke.

GOLAZ111 Creative Commons License 27 órája -2 4 215538

Főleg glavi és legi valamint fedőnikkjeik válasza érdekel, de másoké is persze.

 

Ukrajnában a körforgalomban mikor kell indexelni? Csak kifelé, csak bent, vagy állandóan?

Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 1 napja -1 5 215537

Zsigeri magyargyűlölet: a magyar kisebbséget segítő hagyományőrzőket utasítottak ki Ukrajnából, kémnek titulálva őket.

 

Az ukrán állam ismét tanúbizonyságát tette annak, hogy semmi köze nincs Európához és nem is akar odatartozni. Folyamatos magyarellenes akciói csupán a zsigeri és kicsinyes gyűlöletet közvetítik, amikor magyar nemzetiségű embereket csupán azért támadnak, hurcolnak meg szülőföldjükön, mert magyarok, és nem bánnak finomabban az anyaországból érkező honfitársaikkal sem. A gyomorforgató sztálinista gondolkodás sorába remekül illeszkedik a legutóbbi példa, melyet Dupka György, a Kárpátaljai Magyar Művelődési Intézet igazgatója osztott meg pár napja Facebook oldalán. Az anyaországból érkező, Petőfi program keretében Kárpátalján tartózkodó, hagyományőrzéssel, néptánccal, kultúrával foglalkozó magyar fiatalokat bélyegzett meg az ukrán állam, nem hosszabbították meg a vízumukat, gyakorlatilag kiutasítva őket Ukrajna területéről. A vegzálásuk már korábban kezdődött, most pedig el kell hagyniuk azokat a magyar gyermekeket és családokat, akik megszerették őket, és akikkel együtt őrizték és építették a magyar kultúrát és hagyományokat. Az értelmetlen, fölösleges és primitív magyargyűlölet hatósági szintekről érkezik tehát, tovább hergelve és borzasztó példát mutatva az ukrán átlagembereknek.

 

https://pestisracok.hu/zsigeri-magyargyulolet-a-magyar-kisebbseget-segito-hagyomanyorzoket-utasitottak-ki-ukrajnabol-kemnek-titulalva-oket/

SULEICA5 Creative Commons License 2 napja -2 4 215536

                      Ukrajna számadatai

 

A 2020. évi költségvetésben a tervezett gazdasági növekedés nagysága 3,3 %.

A tervezett infláció mértéke pedig 5.5%

(Rolleros Aljosa az elkövetkezendő öt év végére, korábban 40%-os gazdasági növekedést hangoztatott.)

 

A külföldön dolgozó ukrán állampolgárok hazautalása ebben az évben , már átlépte a 12 milliárd dollár nagyságot.

A vámbevételek harmadik negyedévi elmaradása a költségvetésben tervezetthez képest, már meghaladja az 50 milliárd hrivnya értéket.

Az államnak a rezsitámogatásra fordított tervezett összege a 2020. évre 47 milliárd hrivnya.

Jelen évben az állam által felhalmozott tartozása az állampolgárok rezsitámogatására már meghaladja a 27 milliárd hrivnya értéket.

Ukrajna gáztranzit bevétele évente 2,8-3 milliárd dollár értéket tett ki.

(Ukrajna eddig Oroszországtól a gáztranzitért 1000 köbméterenként,100 kilométer távolságon ,2 dollárt kasszírozott. A jelenlegi tárgyalások során Ukrajna egyoldalúan ezt a gáztranzit-díjat meg akarja emelni a kétszeresére,4 dollárra, garantált évi 140 milliárd köbméter gáz tranzitálására ,tíz éven keresztül.

Anno amikor az ukrán gáztranzit -vezetéket tervezték , akkor a maximálisan szállítható évi gázmennyiségre, 170 milliárd köbméterre tervezték

( Az Északi Áramlat 1 jelenlegi átlagos gáztranzit díja 1000 köbméter/ 100 kilométer= 1,7 dollár. Az Északi Áramlat 2 tervezett gáztranzit díja ennél még kevesebb lesz=1,35-1,45 dollár.) Ukrajna hogy versenyben tudjon maradni, ezekkel a gáztranzit -díjakkal versenyképes árat kellene ajánlania.)

 

A termőföldek nagysága, amit Zelenszkij dobra akar verni, 40 millió hektár.

Hogy a társadalmat megpuhítsák, most kezdetben 10 millió hektárt akarnak értékesíteni. Az értékesíteni kívánt ukrán termőföldek várható vételára 910 és 1100 dollár körül lesz hektáronként. ( A kormány beetető maszlaga, hogy az ukrán termőföldért, hektáronként  4000-5000 dollárt adnak, teljesen hamis, mert a valódi felvásárlási ár a nagy kínálat miatt majd közelíteni fog a 910 dolláros alsó határhoz.

Ha átlagosan 1000 dollár / hektár árral számolunk, akkor 10 millió hektár X 1000 dollár = 10 milliárd dollár . ..Ez az ukrán költségvetésben a fent leírtak miatt, csepp lesz a tengerben. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez csak egyszeri és megismételhetetlen bevétel. ..Amit ma megettél vacsorára, ugyanazt nem tudod holnap is megenni.

 

reimre Creative Commons License 3 napja -2 5 215535

A 2020-as költségvetésben már számítanak a termőföldek eladásából származó bevételre is .

 

Figyelembe véve, hogy a világ összes mészlepedékes csernozjom talajának vagy a kétharmada puccsrajnában található ez komoly fejlemény.

De meglehet csak legalizálják azt a mintegy 10 mio ha (2 Mo.-nyi) földet amit ilyen-olyan módokon már jelenleg is birtokol pl. a cargill meg pár kínai befektető.....

Előzmény: SULEICA5 (215534)
SULEICA5 Creative Commons License 3 napja -2 4 215534

             Ökör lesz belőled…Én .garantálom!

 

 

Tegnap volt a „Nép szolgája "-párt vezetőjének ismételt megválasztása.

A párt vezetője tegnap estétől már a felvételen előadást tartó, a jövő ökreit kinevelni akaró Alekszandr Kornyienko.

Az új geberációt ,új módszerekkel kell nevelni és Kornyienko megígéri, hogy ezt meg is valósítja...mindenáron.

Az új generációra a korbács már nem hat elég hatékonyan. Felesleges öt évig tanulni, amikor ehhez elegendő kettő hónap is.

Nem kellenek iskolák -minek...online is lehet tanítani-Hirdeti az új hítszónok

 

Az ökörvezető  előadja magát :

                                                   https://youtu.be/hI3sjObw-zk

 

 

 

A margóra:

A 2020-as költségvetés ismertetése során , Rolleros Aljosa Ukrajna jelenlegi Miniszterelnöke, karöltve a magát hülyének tartó Milovanov gazdasági miniszterrel ( Aki az új kormányban az iparért,kereskedelemért és a mezőgazdaságért is felel egy személyben) bejelentették, hogy a közszférában dolgozók létszámát 18500 fővel csökkentik. Az elbocsátottak munkahelyeit,az épületeket privatizálják.

Aljosa szerint, így máris varázsütésre 10%-kal csökkennek a közszféra kiadásai.

Milovanov fel is vázolta a szerencsétlen 18500 ember sorsát : Teszteket kell kitölteniük, amelyek kiértékelése során a legjobb eredményt elérőknek az állam állást ajánl fel, a rosszabbul tesztelők viszont mehetnek világgá. Milovanov nem volt hajlandó válaszolni arra a kérdésre, hogy milyen állásokat fog az állam a legjobb tesztelőknek felajánlani és hány fő részére.

 

A 2020-as költségvetésben már számítanak a termőföldek eladásából származó bevételre is .

A költségvetés ismertetésekor Ukrajna jelenlegi iparáról ,csak  mint a privatizálás tárgyáról tett említést Aljosa: Privatizálni akarnak azonnal 1200 vállalatot, majd az év második felében a maradékát a 3200 privatizálandó vállalatnak.

A 2020-as költségvetés legfontosabb célkitűzése, az IMF hitelek maradéktalan törlesztése.

Aljosa már most bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan Ukrajna Miniszterelnökének a feladatára : Gyorsan le kellene cserélni, amíg nem késő!

 

Kód 001 Creative Commons License 4 napja -2 7 215533

https://index.hu/kulfold/2019/11/09/2600_oldal_vallomasbol_all_ossze_trump_ukran_jatszmaja_de_hianyoznak_a_kulcstanuk/

 

Kis takonymédia

 

"A demokraták által kezdeményezett eljárás hat hete tart, azt akarják bizonyítani, hogy Trump azért függesztette fel a segélypénzeket, hogy ezzel zsarolja ki: az ukrán hatóságok vizsgálják az egyik fő demokrata elnökjelölt-esélyesnek számító Joe Biden és fia ukrajnai ügyeit. "

Erről az ügyről azonban nem fogsz semmit tudni, kedves olvasó. Sem Bidenék undorító befurakodását az ukrán gázcégekbe, se a Biden fiú aranyéletét az ukránok pénzén, sem azt, hogy milyen pimasz ámde agresszív módon kézi-vezérelték ők az egész ikrán ukrán politikát.

EZ NEM SZÁMÍT - ugye? 

"Az oroszokkal szemben az amerikai külpolitika alapvetése az ukránok támogatása, Trump azonban megrögzötten hisz a főleg az amerikai keménymag körében népszerű, mások által konteónak gondolt véleményben, miszerint nem is az oroszok, hanem ukránok által az elnökválasztási kampányban a demokrata email-rendszer feltörése mögött, és különben is, Trump szerint az ukránok „mind korrupt, szörnyű emberek”."

Értjük, ugye? Aki nem hajlandó elhinni az orosz hekkerekröl szóló bizarr mesét, az "konteo". Az oroszok vádolása pedig bizonyára maga a TÉNY.

Az ukránok hogy is lehetnének korrupt , szörnyű emberek? Hiszen nácik randaliroznak arra, naponta derül ki valami korrupciós disznóság - ám negatív jelzőt a takonymédia kizárólag az oroszoknak tartogat, más nem is lehet.

"Az impeachment-eljárásban tett vallomások leiratai a demokraták szerint megerősítik a Trumppal szembeni gyanút, összeáll a kép a hivatalos diplomáciai csatornákat megkerülő, az aggályokkal nem törődő, belpolitikai célú, zsaroló külpolitikáról. A lényegi ponttal kapcsolatban azonban továbbra sincs bizonyítékuk."

Tioszta sor. Bizonyiták nélküli frücsi, csak , mert Trump beleoiszkált a Biden félék zsiros üzletébe.

Azért persze nem akarnak senkit felelősségre vonni - nyilván, nem veszélyezteti az usa biztonságát, ha egy alelnök kétes , korrupt alakokkal politikai alapon seftel.

Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 4 napja -1 6 215532

Megbékélési és Együttműködési Díjjal tüntették ki Matl Péter kárpátaljai szobrászt 

 

Kásler Miklós az ünnepségen hangsúlyozta: mindent meg kell őrizni múltunkból, ami értékes, amit az itt élő nemzetek felhalmoztak, és mindenen változtatni kell, amit a 20. század elrontott.

A ló túloldala Creative Commons License 5 napja -2 8 215531

Szemrevételezi az ősi ukrán földet?

Előzmény: Poplacsek a sőrgyári (215529)
kinetikus Creative Commons License 6 napja -1 7 215530

Elébbe kell tenni a halotti beszédet etc

Előzmény: Poplacsek a sőrgyári (215529)
Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 6 napja -2 8 215529
SULEICA5 Creative Commons License 2019.11.06 -2 12 215528

      Már majdnem Európa kapujában

 

         Ma történt

(Nézd végig és figyeld a fokozódást , a szereplők viselkedését!)

 

Ljasko aki nem jutott be a parlamentbe  a pártjával együtt és Gerusz, a RADA  Energetikai Bizottságának a vezetője ,találkoztak a Boriszpol repülőtér kormányvárójában.

Gerusz a" Rotterdam+" ellenzője volt, ami így keresztezte Ahmetov érdekeit.(Korábban már leírtam részletesen a” Rotterdam +” energetikai csalási rendszer működését.

Ljasko-t és pártját az Ahmetov futtatta és pénzelte , de a választáson alulmaradt a küzdelemben a Radikális párt és a párt vezetője is.

 

Ljasko megpillantva a Geruszt azonnal kérdőre vonta, hogy :«Ó, Andrej! Mit csináslz itt,….Te ,hová és kinek a pénzén utazol?A Nép pártja pénzén utazol? Az oroszok fizetik az utadat? Ide akarod hívni az energetikai iparba az oroszokat? Te beengedted az oroszokat az energetikai iparba…….Sok -sok ismételgetés majd elkezdődött a……… A végén Ljasko ismételgeti, hogy Gerusz most azonnal fizessen be a pénztárba 4 ezer hrivnyát a repülőjegy árát……..

 

https://youtu.be/OGDKWXRR4wE

szaruespata Creative Commons License 2019.11.06 -1 1 215527

Jelentem: én a saját babáimmal vagyok elfoglalva, most indulunk bábszínházba. 

Előzmény: fedőnevén Fasírt (215526)
fedőnevén Fasírt Creative Commons License 2019.11.06 0 1 215526

Semmi különös.

A mobilon láttam, hogy sok a moderálnivaló, ezért berekesztettem a vitát, amíg a gép elé nem kerülök.

 

Viszont ha továbbra is a babával lesztek elfoglalva a labda helyett, akkor morci leszek.

Előzmény: szaruespata (215524)
szaruespata Creative Commons License 2019.11.06 -1 1 215525

most meg visszajött.

Előzmény: szaruespata (215524)
szaruespata Creative Commons License 2019.11.06 -1 1 215524

Költői kérdés: az Oroszország topicban mi történt éjszaka, hogy az egész topic törlésre került? 

Kód 001 Creative Commons License 2019.11.06 -3 9 215523

Glavika.

 

Ne produkáld magad.

Előzmény: Törölt nick (215521)
A ló túloldala Creative Commons License 2019.11.05 -2 11 215522

Orbán mely emberei? Te kis pofátlan hazug proppos.

Előzmény: Törölt nick (215521)
Bromhold Creative Commons License 2019.11.05 -2 3 215520

 

Váltott seggel lovagolva

 

 

Hm :-)

 

Pedig mar az Alte Fritz megmondta hogy die Husaren nicht durch die Scheide, sondern durch den Säbel ihr Glück machen müssen :-)

Előzmény: SULEICA5 (215502)
szaruespata Creative Commons License 2019.11.05 -1 8 215519

Dájli Májli á la veréb:

 

A muszkák még mérgezni sem tudnak! :-)))))))))))

Előzmény: Kód 001 (215517)
Zsebihal18 Creative Commons License 2019.11.05 -4 3 215518

Nem tudom, miert nem a rendelt csatornakat hasznalta, de gondolom, azert nem, mert nyiltan szabotaljak. Megcsinalta maskepp. Ki kellene allnia Giuliani es a dontese mellett. Az o szabalytalansaguk eltorpul az oriasi sikkasztas es korrupcio mellett, vihar egy poharban.

Előzmény: Bromhold (215514)
Kód 001 Creative Commons License 2019.11.05 -3 16 215517

Megölték, mégis feltámadt. 

 

Furfangosan túljárt a gonosz Putyin eszén a kis kópé.

 

Kiváló teljesítménye nyomán az egész világ 3 napig átkozta Putyint, az ördögi  gazembert, hogy már megint lemészároltatott egy ilyen derék és jó embert.

 

Aztán a maki: hopp feltámadt, és közölte, hogy mindez az

 

csupán elterelő hadművelet volt!

 

Így aztán az ukrán és atlnatista mainstream tovább átkozta Putyint, egyúttal azonban gratulált a kis kópénak, milyen ügyes volt.

 

Így kell ezt csinálni, igaz?

 

Most meg, íme, Izraelben - hol máshol? - tűnik fel a lelkem. Bizonyára megy egy kis zsebpénzért Kolomojszkij bácsihoz.

Előzmény: Dr.Ugol (215516)
Dr.Ugol Creative Commons License 2019.11.05 -2 14 215516

Ugye ez az a Babcsenko, akit Putyin megmérgezett, megölt, eltett láb alól, elásott, nem, az SZBU a Szkripal 2 színdarabban használt fel?

Előzmény: SULEICA5 (215512)
Kód 001 Creative Commons License 2019.11.05 -3 12 215515

Ez egyébként még atlantista pr. szemmel is egészen elképesztő pofátlanság.

 

Lássuk csak: megpuccsolják Ukrajnát, polgárháborút robbantanak ki.

 

Az ország teljesen megtérdel, az IMF tartja életben.

 

Mint a dög-keselyük, jelennek meg Ukrajnában a kétes alakok ( köztük Szakaasvili ), nyomukban homályos, zavaros ügyekkel.

 

Ebben a dágványban tűnik fel az usa alelnöke, akinek kétes üzleti érdekeltségei támadnak, majd, mint kiderül, a teljesen elnyomorított országban playboyoskodik a csemetéje, az ukrán nép pénzéből.

 

Mint egy ócska szappanoperában valamelyik kábszikartell sztoriját látnánk.

 

- ugye emléxünk még, hogy Janu ellen annak urizálása volt az egyik hecckampány témája, arany wc kefével? Nos, a kis Biden kölök az egész otthonát teleszórhatná arany wc kefével egy havi zsebpénzéböl - melyet természetesen az ukrán nép fizet.

 

De a legjobb, hogy a newyorktimes, washingtonpost, illetve az eu mainstream mélyen hallgat.

 

Kiabál a csend.

 

Képzeljük csak el, hogy az orosz medvegyevnek valamilyen pereputtya wellneszezne így, mondjuk: venezuelában....

 

Értjük, ugye?

 

A hab a tortán: a derék usa, a demokrácia szilárd bázisa , nos: 

 

Trumpot akarja leváltani.

 

Nem Bident.

 

Előzmény: A ló túloldala (215511)
Bromhold Creative Commons License 2019.11.05 -3 1 215514

Masfelol az adminisztracioban annyi partoskodas es korrupcio van, hogy megertem, ha a megbizhato embereivel intezi,

 

Hogy Te ezt ^ megerted ahhoz jogod  van, de ha Te ugyan akkor mögeje tolod mint a megertesed indokat a korrupciot-partoskodast, akkor az egesz  a lavorban van, hiszen Giuliani habar a Feher Hazban van/volt, nem az allamelnök neveben vagy a Feher Haz megbizasabol jart el amikor Bidenezett, hanem  Trump megbizasabol, aki maga  összemosott  jogositasokat ami nem legalis.

 

Trump ha legalisan akart volna eljarni, akkor a Feher  Haz jogi reszlegenek egy masik csoportjabol -es nem a "Trump' privat team"bol kellett volna valakivel  a hivatalos utat betartva aktakat Ukrajnatol megszerezni, es nem igy ahogy Trump ezt csinalta.

 

 

 

Vagyis ha szerinted az egyik korrupt akkor a masik is korrupt lehet emiatt mert ugye mas is az.. No ezt az allaspontot-latoszöget en nem osztom.

Előzmény: Zsebihal18 (215509)
Bromhold Creative Commons License 2019.11.05 -3 1 215513

Trump legal teamjebe tartozik (majd te leforditod magadnak). 

 

Előzmény: Bromhold (215506)

 

 

Vagyis magyaran mondva Te nekem adtal itt evvel  igazat (mert most mar nem elnököt  mint elöször hanem Trumpot irtal), mert nem tudtad az allitasodat lefedni, mert nem is lehet. (Igy aztan az hogy ez az

 

ukran volt allamügyesz allitolag Giulianinak hivatalos ukran ügyeszsegi aktakat kiadott -erröl volt szo itt- teljesen szabalytalan volt.)

 

PS.: en kenytelen voltam a wikihez most nyulni, mert en nem vagyok annyira benne ebben a kerdesben hogy ki hova tartozik, a linkadat amit elötte meg betettem meg ugy latszik hogy most le van fedve ezzel >

 

Előzmény: Zsebihal18 (215507)
SULEICA5 Creative Commons License 2019.11.04 -2 14 215512

                                     Arkadij Babcsenko lelécelt

 

 

 

 

                                                                                     Barátaim!

                                                       Feltámadtam érettetek és mos itt vagyok...a FALNÁL .

                                                       Itt is maradok.

                                                       Hogy mindörökre ?

                                                       Várjátok a második feltámadásomat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!