kösz,az lenne a fontos hogy mindenféle tükrözés nélkül pár kattintással menjen a tv-n,anyámnak kellene lecserélni a régit. 43-50 zollközött,amúgy az ehfnek irtam mélt és válaszoltak (kb 3 hónap múlva...) de előrébb nem jutottam velük. nekem a 65ös lg-n megy minden simán,lehet rápróbálok egy 2024es modellre.
- DYN: Van hozzá a tévén app, csak telepíteni kell, pár kattintás. Ha olyan tévéd van, amihez nincs app, akkor lehet pl. a telefonra DYN-Appet telepíteni, és arról Chromecastre streamelni, az is működik. Vagy persze direktben a PC-n, tableten, telefonon nézni.
- EHF TV: A legutóbbi technikai átállás óta nincs Chromecast-támogatás, se app a telefonra, se app a tévére. Ezt a laptopomon nézem, nem érzek rá igazán késztetést, hogy HDMI-vel direktben rákössem a tévére, bár az nyilván menne (és technikai akadálya se volna).
- DAZN: Hasonló, mint a Dyn, okostévékre van app, vagy telefonra app, vagy PC-ről is lehet Chromecastre streamelni.
You can cast from desktop and personal computers using your casting device to stream the tab you are viewing to your TV or connect via HDMI. "
a DAZN-hoz nincs lövésem se.
Amúgy én a macbook air-emet egy 27"-os DELL monitorra kötöttem hdmi-vel, a hangot meg rákötöttem az Anlagémra, 3 m-röl tökéletesen tudom követni akár a tv-s meccseket (eyetv T2 Hybrid stick), akár streamelt közvetítéseket nézek, mivel a Full HD-nél jobb a fölbontása mind a macbook-nak, mint a monitornak.
Mondjuk a 4k etc. tv-k is ilyenek már.
A samsungoknál arra kell ügyelni, hogy ha tönkremegy benne egy pár eurós kondenzátor, akkor az egész alaplapot cserélni kell, mivel direkt úgy csinálták meg, hogy ne lehessen kicserélni. viszont az alaplap+munkadíj kombónál már majdnem ott vagy, mint ha veszel egy új tv-t. (geplanter obsolesenz) régebben pár perc alatt ki lehetett cserélni, de ez a samsungnak valamiért nem volt jó üzlet (geplante Obsolesenz)
igazän nincs mit. a nagy gyözelmeiket általában megörzöm, csak hármat bánok a letöröltek közül, hogy nincsenek már meg, a 20:17 a laposiak ellen, mert az volt az elsö azzok közül, amit már normális technikai háttérrel nézhettem, a Fleury elleni dabasi meccs, ahol 24 lövésböl 21 gólt (vagy vmi hasonlót) löttünk az elsö fidöben, meg az esbjergi 21:24, ahol a Schatzl volt a beállós meg a balátlövö tú in van.
Tudnád MOST aktiválni az itteni e-mail-címedet? Kb 10-ig vagyok gépközelben, utána viszont csak valamikor este 8-9 óra után, mert a meccset meló miatt felvételröl nézem, és addig nem nézek be a fórumra.
Amint átküldtem a mailt, jelzem itt, aztán újra deaktiválhatod.
A Móvár-Szombathely meccset a zinterneten lehet majd nézni (m4sport you tube, esetleg a Szigetköz Tv csatornáján), a Fradi idegenbeli meccsét nem, viszont holnap 20:25-töl (sípszótól sípszóig 1 órásra megvágva) itt: https://www.fehervartv.hu/elo_adas leadják.