Keresés

Részletes keresés

Belisarius82 Creative Commons License 5 órája 0 0 21953

Nyújts. Vannak itt elég jó videók belinkelve. Proxelan kúp 30 napig. 1x1. Higyj a gyógyulásban és tereld el gondolataidat. Ez egy állapot amit egyenlőre el kell fogadnod és élni vele. Ígyál sok vízet,egyél sok zöldséget. Kerüld a cukrot,fehér lisztet,szénsavasat,alkoholt és megfogsz gyógyulni. MOZOGJ!! Séta,futás,úszás. + vezetésnél párna és óránként állj fel és mozgasd át magad!A biciklit kerüld. (Ha nagyok a fájdalmaid ritkán contramal cseppet az tuti elmulasztja,de óvatosan,mert rászoksz,vagy talán próbáld meg a Diclopramot,abban van egy kis gyomorvédő.5 napig 2x1-et) Velem is ugyanezt csinálták és nekem is ugyanígy kezdődött,mint neked. Az Ab-kal teljesen szétkúrják az embert.

Előzmény: GyógyulniSzeretnék (21950)
GyógyulniSzeretnék Creative Commons License 6 órája 0 0 21952

Kedves Promicsek,

 

köszönöm a segítséget! Ma  be is szerzem, mellette szedem meg a Progastro probiotikumot, mert ez a rengeteg antibiotikum tönkre tette a szervezetem. 

 

Valamilyen gyulladáscsökkentőt tudtok javasolni? Jelenleg olyan fájdalmaim vannak, hogy nem tudok aludni tőle.. Aflaminnal meg Flector porral probálokoztam, de nem sokat érnek.

Törölt nick Creative Commons License 12 órája 0 0 21951

Mivolis Mannóz por étrend-kiegészítő, 20 tasak, 40 g Vásároljon tartósan kedvező áron online is | dm.h

 

Évek óta ezt szedem-iszom naponta. Szerencsére, azóta nem volt Enterococcus Faecalis a vizeletemben. nem szedek semmi AB-t. 30 évig küzdöttem prostatitissel, volt TURP is. Meg kell tanulni: túl közel van a prosztata a végbélhez, könnyen megtörténik az átszivárgás, fertőződés. De ezt a javaslatot, ha beírod ez oldal keresőjébe: D-Mannoz, sokszor találsz utalást rá! Mielőbbi gyógyulást!

Előzmény: GyógyulniSzeretnék (21950)
GyógyulniSzeretnék Creative Commons License 18 órája 0 0 21950

Sziasztok!

Lassan 3 éve küzdők krónikus prosztatagyulladással, hogy hány urológusnál voltam és hogy mennyi pénzt költöttem rá már inkább nem is számolom. Az egész egy nemi betegséggel (chlamydia) indult 3 évvel ezelőtt, amit kikezeltek, de a ráment a prosztatámra és onnantól kezdve hol jobb hol rosszabb volt, de soha nem jött helyre. Az utóbbi időben (1-1,5 évben) körülbelül 20 doboz antibiotikumot szedettek velem végig.

Elkeseredésemben jártam egy természetgyógyász/írisz gyógyásznál aki azt mondta gombás fertőzés, elkezdtem szedni Diflucamot és Canephront elkezdem tőle javulni, de közbe már volt egy ismerős által ajánlott urológushoz időpontom. Ő totálisan lecseszett, hogy minek szedek gombaölőt ha nincs kimutatva.. majd a húgycsőből vett kenetből kimutatta a Staphylococcus aureust és 2x2 hetes antibiotikum kúra következett. A kórokozó eltűnt, a tünetek nem..

Jelenleg egy újabb urulógusnál vagyok, aki javaslatára megcsináltattam a penicillin érzékenységi tesztet, mivel az ondómban Enterococcus faecalist találtak. 2 hetes Augmentin kúrát írt fel amit 9 napig bírtam szedni, ugyanis a 9. nap végére 39 fokos lázzal és 20 percenkénti hasmenéssel küzdöttem és 6 kilót fogytam. A tünetek csak rosszabbak lettek….

A legdurvábban a húgycsövem fáj, azon belül is a vége a makk része belülről. Ezenfelül lágyék tájéki fájdalmam is nagyon erős, illetve sokszor belenyilal a végbelembe is (mintha egy kést szúrnának fel). Emellett sűrű vizelési ingeri és fájó ejakuláció is gyötör szóval a szokásos tünetek..

Őszintén már nagyon elvagyok keseredve és fogalmam nincs, hogy hogyan tudnék helyrejönni. Totálisan tönkreteszi az életem, hogy ezzel a fájdalommal kelek és fekszem..

Bocsi a hosszú történetért.. Bármi javaslatotok, hogy kihez menjek, mit csináljak? Előre is köszönöm!!! (antibiotikumot soha többet nem vagyok hajlandó szedni)

Cabsa Creative Commons License 2 napja 0 0 21949

 Ja, nem gondoltam azt én sem, hogy rögtön minden megoldódik, sőt ebben igazából már nem is nagyon reménykedem,  inkább csak az érdekelt volna, hogy egy ilyen masszázs után jellemző e másoknál is a több napig tartó fájdalom. Mert hogy most ott is fáj, ahol előtte nem fájt. :/

Előzmény: PBateman (21948)
PBateman Creative Commons License 2 napja 0 0 21948

Szerintem egy kezeléstől nem fog megoldódni semmilyen probléma sem. Gondolom legalább 4-5 alkalom kell ahhoz, hogy legyen valami hatása. 

Előzmény: Cabsa (21947)
Cabsa Creative Commons License 2 napja 0 0 21947

Sziasztok, 

Prosztata és főként a körülötte lévő levator izom masszázs kapcsán mik a tapasztalatok? Dr Almási Máriánál voltam három napja, de továbbra is eléggé fáj a terület, amit megnyomkodott, nem igazán enyhült, és az alaptüneteim is kicsit felerősödtek. Ahogy most beleolvasgattam korábbi hozzászólásokba, nem túl pozitív kép jött le a doktornő kezelése kapcsán, bár lehet csak épp a negatív hozzászólásokat sikerült megtalálnom. 

Kicsit aggódom, hogy hiba volt elfogadni ezt a kezelést (korábban voltam Merth doktorúrnál, de ő elküldött annyival, hogy végezzek nyújtásokat). Vannak azért pozitív tapasztalatok is? Annyit mondott, hogy előfordulhat átmeneti romlás, de sajnos nem kérdeztem rá, mi fér bele és mennyi ideig. 

Tyson big Creative Commons License 3 napja 0 0 21946

Szia köszönöm a választ! Nekem nem vizelesi problémám van mert java részt jó néha van nehéz vizeles .

Ami inkább nekem jellemző, here fajdalom, penisz fajdalom [hugycso fajdalom] gat fajdalom derék fajdalom!

Előzmény: B- oldal (21945)
B- oldal Creative Commons License 3 napja 0 0 21945

Szia!

Két alkalommal voltam ilyen kezelésen,az első határozottan javított a helyzeten.Honapokig nem kellett utána az Omnic Tocast szednem és tudtam pisilni. A második az nem sokat ért, ez a Pécsiek álltal üzemeltett Kft havonta körbe járják az országot mindenütt egy napig van kezelő masina.Találsz email címet a hozzászólások között.

 

 

 

 

 

Előzmény: Tyson big (21943)
PBateman Creative Commons License 3 napja 0 0 21944

Én arról csak a neten olvastam, de kevésbé jókat. Viszont a rezüm terápia állítólag nagyon hatásos, és valakinek itt volt is a fórumon pár éve.

Előzmény: Tyson big (21943)
Tyson big Creative Commons License 3 napja 0 0 21943

Sziasztok valakinek volt már thermoterápia? Hatott esetleg ? Vagy csak rosszabb lett!!!

Tyson big Creative Commons License 4 napja 0 0 21942

Szia nem volt még eddig ! Ma voltam STDn aztán jövő héten eredmény vissza a dokihoz meglatjuk 

Előzmény: Márton Antal Péter (21940)
Cabsa Creative Commons License 4 napja 0 0 21941

Sziasztok!

2 éve küzdök prosztata gyulladás/kismedence fájdalom szindrómával (mai napig nem egyértelmű, mi is a helyzet, több orvosnál is jártam, más véleményeket kaptam) vegyes tünetek kísérletében. Most nem is erre szeretnék kitérni, hanem arra, hogy tegnap eljutottam a már itt a fórumon többször emlegetett doktornőhöz. Ő úgy gondolja, hogy a prosztatám körüli izomfeszülés generálja a panaszaimat, így csinált is egy kb 2 perces masszázst. Hát, kb csillagokat láttam közben a fájdalomtól. 2 hetente kell most mennem hozzá, szerinte segíteni fog ez a kezelés kiegészítve no spa szedésével. 
A kérdésem az lenne, hogy ha még így másnap is tompán, de folyamatosan fáj a masszázs helye, az okés e? Logikusan gondolkozva igen, hisz ha tényleg be van ott feszülve valami, amit jól megnyomkod, az fájhat, de közben meg nem tudom. 
Mások is tapasztaltak ilyet? Nehány napig is eltarthat? 
Köszi!

Márton Antal Péter Creative Commons License 4 napja 0 0 21940

Szia!

 

Volt neked prosztata masszázs utáni húgycsőkaparék mintavételből anaerob és aerob tenyésztés (antibiotikum érzékenységi vizsgálattal)...?

Előzmény: Tyson big (21906)
Gábor8600 Creative Commons License 5 napja 0 0 21939

Sziasztok, szerintetek Béres tőzegáfonyát szedem 2*1 el, 700mg, lecsökkentettem egy szemre de éjszaka olyan kicsit büdösebb volt a vizelet. Most elfogyott vettem most Dr herz féle tőzegáfonyát , 500mg, de van benne más összetevő is, azt írja napi 1. Elég a napi egy vagy inkább kettő? Jó lenne nem visszaesni.

Tyson big Creative Commons License 2024.06.21 0 0 21938

Sziasztok úgy döntöttem meg csináltatom az std tesztet és be fejezem az orvoshoz jarast  a rengeteg ABn kívül semmi más nem történik, volt aki azt mondta szihes alapon van,persze szihes alapon fáj a pocsom! 

Hadjuk már el kezdtem flektor port inni most attól jobb ! 

 

A hugycsonel biztos hogy gond van mert a szoptatás óta fáj! Előtte semmi nem volt ,bakterialis fertozes nem hiszem hogy lenne mivel gumi volt rajtam,folyas nincs és nem is viszket!  

Maradnak az itteni kapott tanácsok és azzal úgy gondolom előrébb fogok jutni! 

Order of Hermes Creative Commons License 2024.06.20 0 0 21937

Egy pécsi magánklinikán

Előzmény: Belisarius82 (21929)
Tyson big Creative Commons License 2024.06.20 0 0 21936

Annyi hogy nekem nem viszket! 

Előzmény: Belisarius82 (21935)
Belisarius82 Creative Commons License 2024.06.20 0 1 21935

Ja és szedjél 3 naponta 10 mg tadalafilt. Olyan mint az alfu csak jobb. Fogsz tudni normálisan pisilni 

Előzmény: Tyson big (21931)
Tyson big Creative Commons License 2024.06.20 0 1 21934

Köszönöm ugyan ezek a tüneteim! Megfogadom a tanácsodat!

Előzmény: Belisarius82 (21932)
Belisarius82 Creative Commons License 2024.06.20 0 1 21933

Írtam alább,h mit csinálj. Tartsd szárazon. Kenegesd ungeuntum boraxatummal és csak azzal mert a betadine kiszárítja és jobban fáj. Használja intim mosakodót azt is leírtam milyet. Ne kenegesd mással!! Már túl vagyok rajta,hidd el neked is használni fog!

Előzmény: Tyson big (21931)
Belisarius82 Creative Commons License 2024.06.20 0 1 21932

Húgycsőgyulladással kezdődött 2022 december 23.án :( fájt a himvesszőm,égett és viszketett,fájt a pisilés mint az állat. Elkezdtem augmentint szedni,mert az volt otthon. Elmentem 27.-én urológushoz,aki tripperre gyanakodott és írt supraxot. Egyébként utólag kiderült,h mindenkinek azt ír mindenre. Nemigyógyász látott felírt további antibiot,Doxicyclint,Azysandozt. Std szűrés semmit nem mutatott ki :(  január 20.-ka körül már a herém is fájt. További Ab és márciusra elmúlt minden egész októberig. Onnantól kezdve újra minden. Fityma és herefájdalom együtt,akkor vizelet és ondótenyésztes. 4 féle ab szedtem,szétcseszte a gyomrom és most kezdek helyre rázódni 6 urológus után

Előzmény: Tyson big (21931)
Tyson big Creative Commons License 2024.06.20 0 0 21931

Had kérdezzem mát meg, neked is fájt a peniszed vagy az nem ?

És esetleg már túl vagy rajta ? 2 hónapja már fáj a pocsom vége és erzekeny is már meg örülök 

Előzmény: Belisarius82 (21930)
Belisarius82 Creative Commons License 2024.06.20 0 0 21930

Ja,mikor elkezdodott a tortúra

Előzmény: Tyson big (21928)
Belisarius82 Creative Commons License 2024.06.20 0 0 21929

Hol voltál tenyésztésen?

Előzmény: Order of Hermes (21927)
Tyson big Creative Commons License 2024.06.20 0 0 21928

Ti voltatok már úgy hogy vizeles kozben hatalmas szúró fájdalom a peniszben ?

Order of Hermes Creative Commons License 2024.06.20 0 0 21927

Na, többéves sz*pás után kiderült, hogy úgy tűnik Enterococcus faecalis fertőzésem van. Az a vicces, hogy alapvetően semmi problémám nem volt, csak néha pár hetente ilyen spontán vizelési rohamok törtek rám, amikor 20 percenként kellett a klotyóra rohangálnom. Viszont most talán elkapták a frakkját, és ki  lesz irtva.

Tyson big Creative Commons License 2024.06.20 0 0 21926

Ma megyek ! Inkább legyen valami nemi betegseg,amit ki lehet kezelni mint ez a krónikus kismedencei fajdalóm!

Előzmény: Belisarius82 (21925)
Belisarius82 Creative Commons License 2024.06.19 0 0 21925

Std teszt volt már? Vizelet és ondó tenyésztés?

Előzmény: Tyson big (21921)
Belisarius82 Creative Commons License 2024.06.19 0 0 21924

Diclopram 2x1  5 napig + 30 nap proxelan kúp,ha ezek nem használnak voltaren kúp. Legjobb ezek után cbd olaj 30%-os és proxelan kúp 

Előzmény: Szemét Márkesz (21922)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!