Brit teniszezőnő. 1994. január 21-én született Ausztráliában. Hét éves kora óta Nagy-Britanniában él. 2007-ben debütált juniorként, majd 2008-ban 14 évesen junior wimbledoni bajnok lett, kétszer pedig döntőbe jutott az Australian Openen, 2009-ben és 2010-ben. A felnőttek között eddigi legjobb világranglistás helyezése 88. volt, melyet 2012 augusztusában ért el, a top 100-as lista legfiatalabb játékosaként. Jelenleg 53. 2012-ben a WTA Tour év felfedezettje lett.
Persze, már betették a koporsóba Stosurt, de még ott is fekvenyomott :D Remélhetőleg Laurácska fitt és a csuklója is 100%, mert az a leggenyább sérülés, lásd Del Potro.
Na ja, látom én is igen a sok-sok happy fotót, de sokkal jobb lenne már a pályán látni. Most sajnálhatjuk csak igazán, hogy nem lesz a rómain nyáron wta torna. Pont egy jó felhozó verseny lehetett volna neki.
"I'm happy to report that I continue to progress with my wrist but I'm still not ready to compete at the highest levels yet so I won’t be playing in Indian Wells. I'll keep you all updated with how things are going!"
Genie jóval vékonyabb, persze, hogy gyorsabb a lába :) Laura meg iszonyat meccshiánnyal küzd, mindig van valami nyűgje. Jó volna igen, ha szépen lassan újra neki állna nagy skalpokat szerezni.
Amúgy Heather Watsonnal sikerült találkoznom és pár alap mondatot váltottunk is, valami hihetetlen kedves és pozitív az a csaj! Neki sincs még topicja :) Amúgy ő benne is kmolyabb potenciál lakozik, mégis belenéz ő is ITF versenyekbe is, bár legutóbb ha jól láttam egy 100.000-est nyert meg.