Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Wildzone topiktárs jól írta. Ha 35 cm.-er a cső teljes hossza (csőtőkével együtt) és 4,5 mm.-er a kaliberű akkor szinte biztos, hogy LG-429-es típusú a légpuska.
Ha se sorszám, se jelzés sem semmi felirat nincs rajta akkor valószínűleg a MEO. sem ellenőrizte. Ez annyit jelent, hogy ezt alkatrészekként csempészte ki valaki és otthon rakta össze.
Rövidebb a csöve, mint a 422-é és junior a tus, viszont sehol semmilyen típusjelzés nincs se a csőtőkén, se máshol. Mennyire biztos, hogy ez egy 429-es?
Azért kérdeztem, mert van 1db 422-es (kisvadász tussal) és 1db 427-es légpuskám (nagyvadász tussal). A 422-nek a vasa a szebb, a 427-nek pedig a tusa. Gondoltam egyiket eladom. A terv az volt, hogy megcsérelem a tusákat. Viszont nekem optikailag nem stimmelt a csere... 🙂 Most vagy felújítom a kisvadász tust, vagy nem vacakolok vele és eladom így...
Nekem egy típus megnevezés és sorszám nélküli Lg 422 van, nagy sportfában. Ritka párosítás. Nagy valószínűséggel nem egyben távozott a gyárból. Használtan vettem itt, a fórumon. Szépen (és jól) rendbe hoztam és néha rá kerül a sor.
Először az LG. vasakat csak pofadékos és pofadék nélküli faágyazattal szerelték. (Készült még a korabbi típusú LP-425 verseny tussal is szerelve de azok elejét levágták és új furatokat kapott)
Majd jött a Verseny tus. (Ez nevezi mindenki "Nagy Sport" tusnak ).
Majd már Makón elkezdték a "Nagy Vadász" tusokat készíteni. Ekkor kezdték el a korábbi"pofadékos" faágyakat " kis vadász" ként emlegetni.
Összegezve az összes LG. típusú vas volt szerelve azon faágyazatokkal amit felsoroltam.