Keresés

Részletes keresés

-remény- Creative Commons License 10 perce 0 0 103827

A kórházi étkeztetéseket bizony KÜLSŐS vendéglátó ipari cégek intézik.A kórházigazgatók IS csak a karácsonyi csomagokban érdekeltek.A szerződéseket minisztériumok,önkormik kötik.Én pledájul 5-6 kórházi konyha gázos berendezéseit javítgattam általában egyszerre(Pestbuda,Zóna,Sodexho vendéglátóknál)

Előzmény: Pajero '05 (103823)
-remény- Creative Commons License 15 perce 0 0 103826

Muszáj ezt?

Előzmény: Pajero '05 (103824)
Viborg2021 Creative Commons License 30 perce 0 0 103825

Jó duma ezt már hallottuk valakitől. 

Nekem nem kell én ott keresem a pénzem. Külföldön tankolok,vásárolok. Tőlem felkophat orra az államnak.

Ha esetleg külföldön kerülök kórházba. A magyar állam fogja fizetni a sokkal jobb ellátásomat mint az otthoni. Amit pl a te adódból áfa stb fizetnek. Hát így állunk koléga. És ez teljesen jogszerű. Na most lehet lázadni.

Előzmény: Pajero '05 (103824)
Pajero '05 Creative Commons License 1 órája -3 1 103824

Oda kell költözni!

Előzmény: Viborg2021 (103820)
Pajero '05 Creative Commons License 1 órája -3 0 103823

Meg kell beszélni a korházigazgatóval...

Már ha igaz a sztori.

Előzmény: nyugi40 (103819)
exDínó Creative Commons License 2 órája 0 1 103822

Ezt Te fotóztad?
A "csirkemell szelet"  esetében a 47%-os összetevő tuti nem csirkebőr, hanem csirkemell vagy csirkehús. Már csak azért is, mert a csirkebőr még egyszer szerepel a felsorolásban, ami teljesen értelmetlen lenne.
Nem feltételezem, hogy manipuláltad a képet, vszínűleg a fejadag feliratozója hibázott.

Ezzel együtt persze nem lesz gusztusosabb a cucc :)

bando53 Creative Commons License 3 órája 0 2 103821

Tavaly áprilisban  két hétig feküdtem Miskolcon kórházban, de zsömlét nem kaptunk, csak két fél szelet teljes kiőrlésű friss kenyeret.  A húsféléket mindig odaadtam valamelyik szobatársamnak, mivel a feleségem házi szalonnával meg szarvaskolbásszal  látott el, a kincstári kajára finnyás gyomrom miatt!:-)

Az ebéd mindig vegyes egyen zöldségleves, vagy húsleves volt, ami ehető volt, a második fogásokkal együtt. Úgy látszik, hogy kórháza válogatja az étkeztetési szokásokat. Egy biztos, hogy igen csak kiszámolják a fekvő beteg kötelező kalória szükségletét, ami belefér a fejkóta szerinti étkezési költségbe.

Viborg2021 Creative Commons License 4 órája -2 2 103820

A rothadó nyugaton meg ezt lökik a paraszt elé.

nyugi40 Creative Commons License 8 órája -2 0 103819

Ez jól néz ki! Jó étvágyat hozzá!

Ha már kaja ekkor íme amit a párom a kórházban kapott:

Ez a vacsi, másfél !!! zsömle sajttal

A reggeli szintén másfél zsömle, csak 4 szelet "csirkemell szelet"-tel. Érdemes elolvasni miből van!!!

Előzmény: szimizso1 (103800)
exhighand Creative Commons License 9 órája -1 2 103818
exhighand Creative Commons License 10 órája -2 1 103817

A leányzó rúgása, de főleg a térdese árulkodik arról, hogy kick-box sportoló, esetleg MMA-s. Viszont azok a hatalmas parasztlengők nem illenek bele ebbe a képbe - kűzdősportoló nem üt így, mert leverik a meccsen mint a poharat. A parasztlengőt még Bass Rutten is csak nyitott tenyérrel vállalta el. Az eltalált fiatalembereknek sincsen meg az egyensúly vesztéskor óhatatlan reflexes mozgása. 

Gondolom valami orosz filmből van.

Előzmény: jkoenig (103798)
exDínó Creative Commons License 13 órája 0 1 103816

"Erre otthagyja a DNS-ét, ujjlenyomatát, és bent lebzsel 40 percet."
Mert akkora zseninek képzelte magát, meg sem fordult a fejében, hogy ezzel elbukhat. Még ha rá is jönnek, hogy a vitamin a ludas honnan tudnák, hogy hol és mikor lett manipulálva. Pechére (?) előkerült a videofelvétel.... 
(Hasonlóképp 2012-höz, amikor még az előző elnökről rakott ki lejárató plakátokat a térfigyelő kamerák előtt)

Attól, hogy sok egyívású ember van ott ez még egy szálloda volt, kártyás ajtózárakkal. Ezeket nem tudod nyitva hagyni, ha behúzod magad mögött akkor már csak kártyával jutsz be vagy bentről beengednek.
Nem akarlak megsérteni, de szerintem Te még egy boldogabb, nyugodt világban voltál hasonló helyzetben, azóta azért némileg változott a világ. Persze, vannak bulik, de meghívás nélkül nem lehet bekóricálni a másik szobájába.

Ráadásul manapság már baromira figyelnek a dolgaikra a sportolók. SP már a londoni olimpián is azt mesélte, hogy ellopták a szemüvegét vagy diopterét (már nem emlékszem), ezért nem sikerült neki a verseny.
Ezek után 10 évvel azt állítja, hogy természetes felügyelet nélkül mászkálni egymás szobájába... na persze.

Előzmény: Fricu1 (103815)
Fricu1 Creative Commons License 15 órája -2 0 103815

Lehet nem világosan fogalmaztam.

Az a tény, hogy előre gondoskodott doppingról, hogy akkor ment be, amikor nem volt várható a visszaérkezés - mind előre megfontolást mutat.

Erre otthagyja a DNS-ét, ujjlenyomatát, és bent lebzsel 40 percet.

Nekem nem jön össze.

Vagy egy rafinált rohadék, aki mindent előre eltervez - vagy egy buta ijjedt zámbó, aki él a lehetőséggel.

DE egyszerre mindkettő?

Az én korai emlékeim meg úgy jönnek ide, hogy egy szálloda, ahol a fél világ sportolói egyszerre jelen vannak - az inkább egy koleszhoz hasonló, mintsem a legelőkelőbb 5 csillagos szállodához.

Tudom, próbáltam.

De semmi baj, talán kiderül mi történt.

Előzmény: exDínó (103806)
szimizso1 Creative Commons License 15 órája -5 1 103814

Robi!

A Zsuzsi gyűjtése.

Hogy szurkolnak a süketnémák egy focimeccsen?

Beletúrnak a hajukba a középső, és mutató ujjukkal, amit összezárnak. Közben arra gondolnak, hogy: Hajcsatok! Hajcsatok!

Gyümölcsfás Creative Commons License 20 órája 0 6 103813

Az egész felvetésed hibás.

Azért mert a haragosom szobájába NEM MEGYEK BE.

Egyedül főleg nem. Ha hív, akkor sem.

És mivel ez nem történhet meg, az egész okfejtésed felesleges.

Valószínű azért nem érted, mert nem voltál még ilyen helyzetben, hogy csőbe akarnak húzni, vagy felveszik, amit mondasz, hogy felhasználják ellened.

Sidi nem kisgyerek már, hogy naív legyen.

Neki semmi keresni valója nem volt az " ellensége" szobájában, főleg nem 40-50 percig.

Előzmény: Fricu1 (103804)
Gyümölcsfás Creative Commons License 20 órája 0 1 103812

Én nem néztem utána, de erről beszéltem.

Az ilyen állítás ellenőrizhető és kategarikusan kijelenthető, hogy Igen vagy Nem IGAZ.

Az soha nem lesz bizonyítható, hogy Sidi idegesíteni ült be a lelátóra Péni mögé, de az igen, hogy Indiában pl: ki nevezte a csapatot versenyre?

Mert ugye több állítás van és valaki hazudik.

Előzmény: exDínó (103809)
szimizso1 Creative Commons License 21 órája -3 2 103811

Erre mondják, hogy:

-a jó ügyvéd ismeri a jogot.

-a sztár ügyvéd, meg ismeri a bírót is! :-)

Előzmény: jkoenig (103807)
-remény- Creative Commons License 21 órája 0 0 103810

Oó!!!!

Előzmény: exDínó (103809)
exDínó Creative Commons License 21 órája 0 0 103809

Megnéztem a 2015-ös European Games eredményeit:

10m Air Rifle Men

10m Air Rifle Women

Ez alapján a szövetség a két jobb eredményt produkáló versenyzőt indította  párosban, akik végül a 6. helyen végeztek.... ennyit SP történetéről.

Előzmény: Gyümölcsfás (103797)
jkoenig Creative Commons License 21 órája 0 1 103808

Persze ez a sztárvédő apparátus csak akkor indul be, ha jól fizet az ügyfél.

Előzmény: jkoenig (103807)
jkoenig Creative Commons License 21 órája 0 2 103807

kamaszként sokat néztem a Petrocelli-sorozatot.

Ott a főhősnek megvolt az az erkölcsi előnye hogy az ő ügyfelei 99%ban ártatlanok voltak.

A valóságban ez kb. megfordul, így a védő csak annyit tehet ( és ez munkaköri kötelessége is)

hogy mindennel előáll a bíróságon ami a ( bűnös) védence javára írható. Ezzel még nem volna baj, hiszen

megvan az ellensúlya is ,az ügyész aki még egy tilosban parkolást is próbál plusszban egy sorozatgyilkosra

rávarrni.

Az a baj ,amikor a nagymenő sztárvédőt olyan apparátus támogatja, esetleg olyan bírói kapcsolatai is vannak, hogy egy

nyilvánvalóan bűnöst ( amit term. bizonyítékok sora támaszt alá) mondjuk eljárási hibák alapján mégicsak

felmentet, lásd O J Simpson.

Előzmény: exDínó (103795)
exDínó Creative Commons License 21 órája -1 1 103806

Az ügyvédes részt erre a mondatodra írtam: "Az ügyvéd állításai mindenesetre elég elgondolkodtatók" 
Hát számomra nem, szerintem a lőtéri kutyát se érdekli mit állít az egyik vagy a másik fél ügyvédje, mivel - és ebben ahogy látom egyetértünk- nem az igazság kibogozása a céljuk.

Mint ahogyan SP és PI esetével kapcsolatban sincs semmi relevanciája annak, hogy mi történt Veled a Stocek koleszban ;) . Nem szabad összemosni a normális csapattársak viselkedését két haragban levő, egymást molesztáló/feljelentgető emberével.
De ha már: a DNS nyomok a vitaminon (nem tudom, hogy a kapszulákon is találtak vagy csak a dobozon) inkább elgondolkodtatók... kellett pár hét/hónap, mire erre kitaláltak valami magyarázatot. Ahogy ez a kamerafelvétel bemutatása után is történt.

Persze nem voltunk ott így csak szubjektív véleményeket ütköztethetünk. Nekem az eddigi (NEM csak a szóban forgó botrány kapcsán történt) megnyilvánulásai alapján SP eléggé narcisztikus alaknak tűnik. A mellékelt riportban Igaly Diana miatti "könnyezés" sem hiteles hanem felettébb taszító, egy olyan sportlegendát húz be a saját érdekében ebbe a történetbe akinek már nincs módjában erre reagálni :(

Az a megjegyzésed pedig, hogy mennyivel profibban is lehetett volna csinálni megint nem túl sok mindenen változtat, ezen az alapon minden lebukott bűnözőt felmenthetnének. :)
Ettől függetlenül simán hibázhatott a szövetség is, sőt lehet, hogy emiatt (eljárási hibák,..stb.) pert nyer az MSSZ-el szemben. 
Meglátjuk.

Előzmény: Fricu1 (103803)
jkoenig Creative Commons License 22 órája 0 0 103805

Alkoholszondáztatás van a lövészversenyeken?

Előzmény: Fricu1 (103804)
Fricu1 Creative Commons License 22 órája -2 0 103804

Ezt a vízhajtó ügyet már kitárgyaltuk.

Kitolásnak jó lehet, de hogy ezzel doppingoljon egy lövész, annak értelmét nem látom.

HA én megyek be a Péni szobájába aljas szándékkal, akkor előre beszerzem a vitamint, nyugodt körülmények között preparálom, hogy ott ne kelljen sok időt eltöltenem a lebukás veszélye miatt.

És valami olyannal preparálom, amit NEM lehet észrevenni, pl. valami ritmusszabályzót, béta-blokkolót. AZT tuti keresik az ellenőrök egy lövésznél. A vízhajtó súlycsoportos versenyeken játszik inkább.

De ilyet se hord magával átlagember, egy fiatal meg pláne. Tehát erre készült, aki odament, beletette. Még itthon be kellett, hogy szerezze, kivinni, dugdosni, stb. Én egy idősebb emberre gyanakodnék, akinek lehetett kéznél.

Biztosat persze én se tudok.

Előzmény: Gyümölcsfás (103797)
Fricu1 Creative Commons License 22 órája -2 0 103803

Nem is dolga az ügyvédnek, csak szólok...

Ellenkezőleg, neki deklaráltan dolga, hogy védje az ügyfelét.

Az ügyészé meg a bíróé lenne, bár övék is csak annyiban, amennyiben a vonatkozó törvényeket érinti.

Látom, hogy nem voltál se kollégista, versenyző nemzetközi táborban, szálláson.

Ott igenis szokás kóricálni. Persze nem az esküdt ellenséged szobájába, az valóban magyarázatra szorul.

Kérdés, hogy van-e, létezik-e az odahívásra bizonyíték?

Volt, hogy én is útra keltem, mert a szobánk "foglalt" volt átmenetileg, és aludni verseny előtt nem árt...

A Stocek koleszban mindennapos volt, hogy az erkélyen másztak át a másik szobába, mert benne maradt a kulcs a zárban, és bent félkómás lakó nem reagált a kopogásra.

Ahogy a filmekben: megjelent valaki az erkélyen, és bebocsájtást kér...

Azok mindenesetre súlyos állítások, amelyeket a védő tett. Dokumentumok visszatartása, ismeretlen okkal való lezárás-újrakezdés, stb.

Ő ilyeneket nem állíthat alap nélkül, mert bíróság elé állítják, ha kamuzik.

Követni fogom a fejleményeket.

Pintér Lacit is ismerem, és a Petit is, bár nem állítom, hogy haverok lennénk, de felé húz a szívem.

Előzmény: exDínó (103795)
-remény- Creative Commons License 22 órája -1 0 103802
szimizso1 Creative Commons License 23 órája -3 0 103801

sonka=csülök

Előzmény: szimizso1 (103800)
szimizso1 Creative Commons License 23 órája -5 3 103800

Ui.: Most főzök egy kis kocsonyát 2kg+-os füstölt sonkából. Majd hagyunk Neked is, ha jössz! ;-)

Előzmény: szimizso1 (103799)
szimizso1 Creative Commons License 23 órája -2 0 103799

Nem lesz nekem arra időm! Ha beindul a házépítés, akkor még annyi se :-)

Hívj, ha közelben leszel.

Előzmény: robertó69 (103789)
jkoenig Creative Commons License 24 órája 0 2 103798

A dinamika 5*, de a legtöbb ütés fejre ment, ott pedig könnyen bénára verhetné a rózsás kis ökleit.

Papp Lacinak, Erdei Madárnak is voltak kézsérülései( kéz középcsont törés) a kesztű ellenére is.

A box hőskorában a kesztyűtlen korban nem véletlenül voltak 40-50 menet hosszú meccsek is akár:

Nagyon meg kellett gondolni a fejreütést.

Mas. Oyama a kyokushin karate alapítója híres volt a pusztakezes törésbemutatóiról ( deszka, cserép, tégla hegyek, vágásra szánt bikák) ,csak ő pár évtizedet belefeccölt abba hogy ne csak "fakardok"lógjanak a csuklóin, amellett hogy

alkatilag is megfelelő volt az ökle erre a terhellésre. Egy átlagember a csuklóit is ficamíthatja, törheti ilyen dinamikájú 

ütésektől.

Előzmény: Fricu1 (103784)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!