Élte az életét. De ahogy elbánt vele az "elit" méltatlan. Én személy szerint a van mellette pozitívum A vendégszeretetéről. Mindig szívesen fogadott. Isten nyugosztalja. És ha van a másvilágon felróható ítélet, róják fel neki duplán a jóságát.:))
Ma reggel kibicikliztünk a békésszntandrási Horthy dúzzasztóhoz. Aki részt vett a Csongrád-Szarvas túrán, emlékezhet az akkori vízállsra. Most semmilyen hajóval nem merném bevállalni :
" Abadszalokot messzirol kerulje el mindenki. Csunyan lepusztult tree hely lett. Uzletek, vendeglatohelyek nagy resze zarva. strand ingyenes, de budi, fu, csuszda nincs, vendegek faluban elvetve. Maradek uzlet nyitva coop, penny ures polcokkal. Delutan szinte mar kenyeret se lehet venni. Tojas, majd penteken... "
Meg volt a kirándulás. Gyönyörű volt a Tisza tó. Jó volt a Neptun kikötőben a Leila úszóház is. Fantasztikus berendezés, ringó ház. Ide még vissza megyünk. Sajnos nagyon felkapott és időben kell a tulajjal értekezni az időpont miatt.
A kikötő is nagyon jó volt. A személyzet minden kérésünket telesített. Aug. végén vissza megyünk hat napra.
Sajnos a eTrex gps-el nem boldogultam. Ezt még gyakorolni kell, hogy hogyan tudok egy megtett útról vissza menni a kiindulási pontra.
A Neptun kikötőben lesz a hajónk. Ez lenne a kiindulási pont.Innen idulnánk a vizen kirándúlgatni. Ha vége a napnak,vagy tankolnikéne vissza térnék a kikötőbe. De az nem a vizről igy kellene a bejárt útvonal visszafelé.
itt most pontosan mire gondolsz? ha megadsz pontokat azokat menüben ki tudod választani és menj, akkor húz egy vonalat a pontig és azt követed (pl. ködben).
Hétvégén lent voltunk Zamárdiban. Kipróbáltam végre a gps-t. Az előre megrajzolt track jól ment. Jól lehetett követni az utat.
Amit javasoltatok, hogy jelöljem ki a kezdeti pontot és ha tovább megyek vissza tudok menni a kiindulásra. Na ez nem sikerült. Leírnád a lépéseket, szájbarágósan? Kösz. Ez kellene hogy vissza tudjak jutni a kezdő kikötőhöz.