Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2022.05.24 0 0 1551

Sziasztok!

Tudom nem túl aktív ez a topic, de itt a jó idő és hátha...
Van bárkinek kedve online közös tartogatós, esetleg verseny/challenge dolgokhoz?
Nemtől függetlenül, 18-40 év között (én: 26/f), várom az emailt a "bracedot" gmail címre.

Törölt nick Creative Commons License 2021.10.09 0 0 1550

Szia Gitta!

 

Gyerekkorom óta izgalomba hoz, ha egy nő nem enged ki WC-re, amikor nagyon kell. Amiket Te írtál, hogy titkolni, mennyire kell, az megmozgatta a fantáziámat. Elképzeltem, hogy nagyon ki kell mennem, de Te nem engedsz ki, és arra is kötelezel, hogy fegyelmezetten, türelmesen üldögéljek, gubbasszak, kuporogjak a szükségleteimet, akkor is tartogatva, ha már a vesém is nyilall. Önuralomra tanítanál ezzel, a hólyagom izmait pedig edzenéd. Imádnám, ha a húgyhólyagom tornatanára lennél.

Előzmény: Weegitta1 (1510)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.27 0 0 1549

😘💋

Előzmény: Weegitta1 (1494)


Törölt nick Creative Commons License 2021.09.26 0 0 1548

Júlia, azt hiszem, imádnám, ha bennfognál, amikor hugyozni kell. Kreatív vagy.

Előzmény: Julia992 (1532)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.26 0 0 1547

Szia, Neriya. Én 27 éves férfi vagyok, és imádom, ha egy szexi nő arra kényszerít, hogy tartsam a húgyomat. A történeteid is totál kanossá tettek. Csináltál már olyat, hogy valakit nem engedtél ki WC-re, amikor nagyon kellett hugyoznia?

Előzmény: Neriya (1335)
pee she Creative Commons License 2018.09.24 0 0 1545

Rengeteg ilyen lány lehet, de valamiért nem írnak. Pedig jó lenne.. 

Előzmény: attila2107 (1544)
attila2107 Creative Commons License 2018.03.26 -1 0 1544

Van itt olyan felnőtt lány aki élvezi ha a pasijának pisilnie kell,és tartogatja, és nem engedi hogy kimenjen,elvégezze?

namenick_ Creative Commons License 2018.01.03 -1 0 1543

Én még hajdanán, fiatal koromban (kb. 18-19) évesen fedeztem fel, - mikor még naponta akár többször is "tutujgattam a jancsit"  - , hogy ha már tökre kellet pisálnom (fent az emeleten nem volt WC), lusta voltam lemenni, de azért magamhoz nyúlni nem voltam rest :) Nah, akkor sokkal nagyobbat élveztem, mint általában. Néha-néha már direkt tartogattam estére, hogy jobb?/másabb legyen. Igaz, hogy utána pár perc múlva már tényleg menni kellett a WC-re, de az is jó érzés volt, mintha még egy kis "utóélvezés" lett volna, olyan jó esett csurgatni.

bp_omo_91 Creative Commons License 2018.01.02 0 0 1542

Sziasztok! Nem régóta kezdett el foglalkoztatni ez a téma, elég kezdő vagyok még az egészben. Felizgat, ha nőkről látok videókat, ahogy tartogatják, meg ahogy becsurog nekik, én is szoktam néha ilyesmivel játszani. Viszont nagyon sok bennem a gátlás, ami miatt akarom is meg nem is. Mi van ha valaki rájön? Mi van ha esetleg elrontok valamit, és innentől már sose tudom többé visszatartani? Meg ehhez hasonló kérdések vannak a fejemben. Azért regisztráltam, mert valahogy a gátlásaim ellenére felizgat ez a dolog és újra, újra eszembe jut. A tanácsotokat szeretném kérni. Illetve kíváncsi vagyok rá, hogy nektek hogy kezdődöt ez az egész?

 

Üdv,

26 éves srác Budapestről

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.29 0 0 1541

Üdv mindenkinek!

Remélem nem halt még ki ez a topic.
Lenne kedve valakinek Veszprémben/környékén, esetleg online közös pisi tartogatásban/versenyben versenyben részt venni?
Szabályok közös megegyezés alapján ;)

Rólam: 23/f

pee she Creative Commons License 2017.06.22 0 0 1540

Tegnap megtörtént, hogy nagyon kellett. Majd bepisiltem, régóta tartogattam és sokat ittam. Talán még fél óra volt vissza a bepisilésig. Úgy döntöttem, WC-re megyek. Ráültem, farmer rövidnadrág volt rajtam. Nadrágostul ültem a WC- re.

Normál esetben, mint mondtam még kb fél órát bírtam volna. Így viszont a WC- n ülve nem lehetett visszatartani. Egy percig küzdöttem, fogdostam, meg minden, de teljesen bepisiltem.

Nagyon szeretek ilyet játszani...

 

Előzmény: Luca222 (1537)
pee she Creative Commons License 2017.06.07 0 0 1539

Tehát válaszolva a kérdésedre kedves Luca, ha ráülsz a vécére, akkor elindul a vizeletürítési reflex. Ilyenkor a hólyag izomzat összehúzódik, a rekeszizom lefelé mozdul, a záróizmok tónusa pedig csökken, sőt a végén meg is szűnik.

Ez lehet az oka, hogy WC re ülve a pisi inger nagyon felerősödik és ilyenkor nem lehet visszatartani.

Ilyenkor én sem tudom visszatartani és mint mondtam, akkor sem tudom, ha nadrág van rajtam és úgy ülök a wc re.

A reflex folyamat akkor is beindul ha nem vécén ülsz, hanem már eléggé tele van a hólyagod. Ilyenkor az ember időről időre összeszorítja a lábát, vagy oda nyúl a kezével. (most én éppen fogdosom, hogy be ne pisiljek)

Számomra érdekes hogy élvezed az erős pisilhetnéket. Vajon nem csak vécén ülve élvezed, hanem egyébként is élvezed amikor nagyon kell pisilned? Meddig szoktad tartogatni? Előfordul hogy bepisilsz? Nálam igen.

Előzmény: Luca222 (1537)
pee she Creative Commons License 2017.06.07 0 0 1538

Szia Luca!

Fiúként én is ülve szoktam pisilni. Úgy kényelmesebb, jobb érzés és állítólag egészséges is.

Nálam is az van, amikor csak közepesen kell (10/6), a WC- re ülve nem tudom visszatartani. Sokszor játszom azzal, hogy ráülök és nem engedem el, erősen szorítom, de fél percen belül elindul a pisi. Ugyan ez a helyzet amikor nem húzom le a nacimat. Ráülök farosban és akár mennyire próbálom visszatartani, fogom a kezemmel, annyira felerősödik a pisiinger, hogy összepisilem magamat.

Nem tudom, mi az oka ennek. Én már sokszor jártam úgy, hogy hazafelé menet, miközben nagyon kellett pisilnem még bírtam, de hazaérve, az ajtó kizárása közben és a WC felé menet már nem bírtam tovább és becsurgatott. Ez lehet, hogy a pisilési reflex kiváltója. Amikor ráülsz, akkor a tested mindenképpen pisilni akár. Szóval én is kb azt tapasztaltam, amit te.

Egyébként és is nagyon szeretem tartogatni, sokszor bepisilés a dolog vége... nagyon élvezem. Jó lenne valakivel együtt csinálni.

Írj még sztorikat kérlek! Most is nagyon felizgattál vele. Teljesen...

 

Előzmény: Luca222 (1537)
Luca222 Creative Commons License 2017.06.06 0 0 1537

Sziasztok! Engem érdekel a téma és szeretem is tartogatni a pisit, akár egész nap is kibírom. 

Van is egy storim, ami velem történt pár hónapja. Reggel elmentem pisilni, mielőtt munkába indultam volna megittam egy nagy bögre teát. 10 órakor már kellet pisilnem, de nem volt időm elmenni és nem is kellett annyira (10 skálán olyan 3 volt az erőssége). Ebéd előtt gondoltam elmegyek wc-re el is mentem, de valamiért nem jött(10 skálán 5 erősségű volt) csak pár csepp máskor meg ráülök és már csorog is most nem sikerült pedig ott ültem 5 percig, gondoltam mindegy akkor tartogatom. Elmentem ebédelni meettem egy jó nagy tányér levest is és egy nagy pohár vizet. Délután végeztem a dolgom közbe nagyon kellett pisilnem. Haza felé már igazán kellett próbáltam nem túl látványosan tartogatni. Mikor haza értem elmentem wc-re és csak csurgot és csurgot a pisi kb. 2 percig. Jó esett ki engedni a pisit. 

Egy kérdés miért van az hogy ha a wc-n ülök akjor általában nem bírom vissza tartani?  akárhogy próbálom.

 

BZlakio Creative Commons License 2016.11.01 0 0 1536

Kedves NŐI fórumfigyelők! Ha esteleg valaki videóra veszi,ahogy bepisil,akkor ezeket a felvételeket nagyon szívesen várom a pancserbox@gmail.com címre!

pee she Creative Commons License 2016.08.06 0 0 1535

Nagyon tetszik mind a két történet, az első jobban, ott szex is van. Én nagyon vágyom arra, hogy valaki akkor fogdossa a farkamat, mikor már majd bepisilek.

Szerintem nam akkora gond, hogy ide írtad Julia. Bár tényleg van egy ,,bepisilés” topik is, de itt is jó.

 

Mesélj magadról, te is szoktad tartogatni? És bepisilni is szeretsz? Mesélj...

Előzmény: Julia992 (1534)
Julia992 Creative Commons License 2016.08.04 0 0 1534

Ficánkolva ült a számítógép előtt. Már órák óta nem volt wc-n. Alig bírja visszatartani. Be kell adnia egy házi dolgozatot, éjfél a határidő, fél órája van addig. Jaj,  csak bírja ki addig! Nem pisilhet be itt,  a barátnője előtt. Idegesen markolássza a farkát, összeszorítja a lábait. Időnként pár csepp a nadrágjában landol. Minden ilyen alkalommal azt hiszi,  hogy most megindul a zuhatag. Izeg-mozog, összekulcsolja a lábait. Egész testében remeg. És... Kész! Egy perccel a határidő előtt megnyomja a küldés gombot. Nem bír felállni, annyira kell pisilnie. Az egész teste egy hatalmas,  teli hólyaggá változott. Végül valahogy feltápászkodik, görnyedve elindul a wc felé. Valami nedveset érez. Nem is érzi, hogy pisil, annyira feszül a hólyagja. Lassan önti csak el a szégyennel vegyes megkönnyebbülés.

Kanis Creative Commons License 2016.08.04 0 0 1533

Ezt a történetet idse: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9014360 írd meg, leginkább oda való.

Előzmény: Julia992 (1532)
Julia992 Creative Commons License 2016.08.04 -1 2 1532

Sziasztok,  írtam egy történetet,  remélem, tetszik. 

 

"El kellett volna mennem wc-re mielőtt elindultam"  gondolta Dávid. Aznap este egy barátja szülinapját ünnepelték egy sörözőben, mikor elindult,  még alig kellett pisilnie, ez persze mostanra megváltozott. Összeszorított lábakkal ült a taxiban, próbált nem látványosan szenvedni. Végre megéreztek. Gyorsan a sofőr kezébe nyomta az előkészített pénzt és gyors léptekkel megindult a házuk felé- csak hogy pár lépés után meg kelljen állnia. Hirtelen olyan erően érezte, hogy pisilnie kell,  hogy azt gondolta, nem bírja tovább. Nem tud addig várni, hogy bejusson a lakásba, most kell elmennie pisilni. De hol?  Itt minden be van kamerázva, fizetheti a büntetést, ha az utcán végzi el a dolgát. Ahogy kicsit lecsillapult az inger,  megint elindult a ház felé. Ahogy a kaputelefonba beírta a kódot, már egyáltalán nem tudta leplezni, hogy baj van. Látványosan tekergette a csípőjét, keze szorosan a lábai között. Szaladt a lifthez, de a liftajtón egy kiírás várta: nem működik. Most hogy jusson fel az ötödikre? A hólyagja nem biztos,  hogy kibír ennyi lépcsőzést. De mi mást tehetett volna? Elindult felfelé. Próbált sietni,  de gyakran meg kellett állnia, hogy visszaszerezze uralmát a záróizmai felett. Már a harmadikon volt,  amikor elkezdett csöpögni belőle a pisi. Lassan,  mindig csak 1-2 csepp. Csak az alsónadrágját áztatta, még nem látszott a vastag farmeron, de az ötödikre érve már elég kellemetlen volt a nedvesség. Szaladt az ajtóhoz, az persze zárva volt. Barátnője, Dóra nem szerette a bulikat, ezért ő inkább itthon maradt. Az ajtót meg szereti bezárni éjszakára. Dávid kétségbeesetten elkedzte keresni a kulcsát, miközben lassan csordogált belőle a pisi. Már a farmerján is látszott egy kisebb folt. A kulcs meg sehol! Otthon hagyta! Becsöngetett. Dóra pedig ajtót nyitott - anyaszült meztelenül, csurom vizesen. Éppen zuhanyzott, amikor meghallotta a csengőt.

A lány Dávid nyakába ugrott, a fiú farka meg mint a rugó pattant fel. Nagyon megkívánta Dórit. 

-Gyere az ágyba!-Hívta őt a lány. 

-Nem lehet,  nagyon kell pisilnem. 

-Úgysem tudsz pisilni álló farokkal.

-Rád fogok pisilni,  vagy beléd.

-Nem baj, gyere.

-Előtte megpróbálok elmenni wc-re. 

Persze nem jött ki egy csepp se,  amin az se segített, hogy Dóra mellette törölközött.

-Mondom, hogy nem fogsz tudni pisilni!- jelentette ki Dóra,  majd kézen fogta és a hálószoba felé vezette a fiút.

-Húha, neked ennyire kell pisilni?-kérdezte,  mikor a pisifoltos farmer után lehúzta Dávid csuromvizes alsóját és meglátta, ahogy az izmos hasa alatt hogy domborodik a hólyagja. 

Már mindketten nagyon benne voltak a dologban, amikor Dóri érezte, hogy valami meleg folyadék kezdi lassan  kitölteni a vagináját. Dávid hólyagja már annyira fájt, hogy észre sem vette, hogy pisil,  ráadásul az álló farkán keresztül préselődik ki. Annyira sok pisi volt már benne,  hogy egyszerűen nem bírta tovább. Aztán végül annyi pisi volt már mindenhol, hogy Dávidnak is feltűnt.

-Dóri, ki kell mennem a wc-re, nem tudom folytatni! 

-Most nem állhatsz meg,  olyan jó! 

-Muszáj, már minden csupa pisi! 

-Akkor meg már mindegy,  folytasd!

Minden erejét összeszedve megállította a zuhatagot. Együtt jutottak el az orgazmusig, Dávid azonnal felpattant,  hogy végre kijusson a wc-re,  de már nem bírta tovább. Összepisilte az ágyat és a wc felé vezető utat. Rettenetesen szégyellte magát, gyerekkora óta ez volt az első alkalom,  hogy bepisilt, ráadásul a barátnője előtt.

Dóra utána ment és megölelte. Kézen fogva bevezette a zuhanyzóba.

-Ne érezd rosszul magad emiatt, ma én is bepisiltem! Amíg nem voltál itthon,  elmentem a barátnőimmel teázni, utána meg sétáltunk, persze sehol nem találtunk nyilvános wc-t. Mikor hazaértem, már nagyon kellett pisilnem, a lift meg leállt két emelet között. Egy órán keresztül próbáltak kiszabadítani. Végig guggoltam és fogdostam a puncimat, hogy valahogy kibírjam, aztán amikor végre kijutottam,  már nem bírtam felmenni még egy emeletet, hogy hazajussak,  a lépcsőn felfelé kezdtem szivárogni, ahogy bejutottam a lakásba, elkezdtem pisilni. Ezért voltam a zuhanyzóban, mikor megjöttél. 

Szexi fiú Creative Commons License 2016.07.23 0 0 1531

VAlaki tud valami izgalmas sztorit?

pee she Creative Commons License 2016.07.05 0 0 1530

Nagyon jó olvasgatni az itt zajlott tartogatásokat. Én is játszanék hasonlót valakivel, lánnyal. Most nagyon kell, rengeteg vizet ittam és fognom kell a kezemmel egyfolytában, hogy be ne pisiljek... de úgy is az lesz a vége, hogy bepisilek, zárva van a WC. :))

Viszont a közös játék sokkal izgalmasabb lenne személyes találkozás keretein belül. Van valaki lány Tolna m környékén akit vonz a dolog, akit felizgat, ha egy pasinak nagyon kell pisilnie és az is, ha más előtt tartogathatja?
megmondom őszintén, engem nagyon felizgat, amikor egyre jobban kell pisilni egy lány, nő társaságában és már annyira kell, hogy látszik is rajtam, aztán mondom is, hogy ,,júúj de kell,, de még se megyek WCre és a hölgy furcsán néz rám. Van aki közömbös marad, van aki mondja, hogy menjek el, de vannak olyanok, akiket szemmel láthatóan felizgat a dolog. Csajok társaságában időnként el szoktam szórakozni ezzel. Megtörtént, hogy kicsit túlmentem a határon és, bár nem volt szabad és nem volt tervben, de majdnem igaziból összepisiltam magam, vagy bement egy pici...
Tudom h ez itt nem társkereső, de még is adódik a kérdés, van valaki, aki személyesen játszadozna?

Itt egy kép, amikor nem bírtam tovább:

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.05.15 0 0 1529

sziasztok!

nagyon keresnék olyan hölgyet, aki szeretne közösen pisit tartogatni, esetleg beszélgetni, tartogatás közben, a hét bármely napján. este 18.00 után nem szoktam mosdóba menni. :) email címem publikus.

üdv,

dorno

rögő Creative Commons License 2016.05.09 0 0 1528

Sziasztok nem tudtok olyan videó megosztó oldalt ,ahol ilyen videók vannak fent?

Alfrédi ez is Creative Commons License 2016.05.08 0 0 1527

Nekem óriási élmény volt a mai nap!  Remélem lesz folytatás is. :)

Szeretnék mihamarabb visszavágni. Kínos nekem ez a vereség.  :)))))

 

Előzmény: Alfrédi ez is (1526)
Alfrédi ez is Creative Commons License 2016.05.08 0 0 1526

Arra lennék kiváncsi, hogy ha egyikünknél sem lett volna ez a fajta incselkedő inger, csak olyan visszafogott, akkor ki bírta volna tovább???????????????  Na ezt is ki kellene deríteni.  :)))))

Előzmény: Alfrédi ez is (1525)
Alfrédi ez is Creative Commons License 2016.05.08 0 0 1525

Mennyi teát ittál közben?

Előzmény: Weegitta1 (1522)
Alfrédi ez is Creative Commons License 2016.05.08 0 0 1524

Figyusz Gitta, minden pisi kijött hólyagodból, nem maradt bennt kicsi sem?  Mert biztosan te is érzed néha, hogy ha nagyon visszatartod, akkor a végén csak gyenge sugárral jön a pisi és a végén bennt marad kicsi és akkor kevesebbet is tudsz lemérni, mintha minden kijött volna. 

Ezen úgy lehet segíteni, hogy a gerinced alsó részénél megcsikized kicsit a pisilés vége fele és akkor megindul jobban a pisi és kijön az összes.  :)

Előzmény: Weegitta1 (1522)
Alfrédi ez is Creative Commons License 2016.05.08 0 0 1523

1473ml!!!!!!!!!!!   :))))))))))))))))  -  Ez gyönyörű sok pisi.  Ez mind bent volt a hólyagodban.   Ebben is Te nyertél. De gratulálok és köszönöm, hogy lemérted a hólyagodat terhelő pisit!!  :)

Viszont itt is azt mondom, hogy ebben is én leszek végül a nyertes és több pisit fogok majd bennt tartani a hólyagomban, mint kegyed.  :)

Előzmény: Weegitta1 (1520)
Weegitta1 Creative Commons License 2016.05.08 -1 0 1522

Tényleg furcsa volt ez így most 

 

nem tudom hogy miért volt ez így most 

Alfrédi ez is Creative Commons License 2016.05.08 0 0 1521

Egyébként nem fogok ám mindig veszíteni.  :))

A hólyagomba még bőven fért volna most is. Csak nem értem ezt az ingert, miért kell neki ennyire erősnek lennie?  

Bár ahogy hallom, te is főleg az ingerrel kzdöttél és biztos te is tovább bírtad volna még, ha nincs ez az erős ingered.   

Előzmény: Alfrédi ez is (1519)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!