Keresés

Részletes keresés

vicceskedvű Creative Commons License 1 napja -1 7 14579

Az új paróka sem emeli a jellegtelen, unalmas kifacsart testhelyzetű maszk és szemüveg összeállítást.

Előzmény: AnnAKiss (14573)
AnnAKiss Creative Commons License 2 napja -9 1 14578

EstherCD Creative Commons License 2 napja 0 1 14577

Ahogy megnéztem a képeidet, neked aztán bőven van a helyhez illő outfited.
Ha autóval mész: a környéken nem egyszerű parkolni, lehet, hogy sokat kell gyalogolj a mellékutcákon.

Előzmény: Egy A halmazból (14570)

EstherCD Creative Commons License 2 napja 0 2 14576

Ez az, ami a neve, egyszerű buli CD-knek, barátaiknak, ahol Önnmagad lehetsz pár órára a többi hasonló között. El lehet magad engedni. Beszélgethetsz a többiekkel, táncolhatsz, vagy csak üldögélhetsz a sarokban. Senki nem fog az engedélyed nélkül hozzád érni, és te se teheted ezt másokkal. Nem fog kéretlenül kép készülni rólad. De persze ezek le vannak írva az eseménynél is. Ha konkrétabb kérdésed van, konkrétabban tudok válaszolni. Leszünk ott jópáran.

Előzmény: Egy A halmazból (14570)
AnnAKiss Creative Commons License 2 napja -8 1 14575

Egyébként köszönöm Gabrielle Cd! Igen néha nem könnyű megválogatni a szavakat! Meg azzal is tisztában vagyok, hogy tudod vannak itt profilok amik nullák! Csak akkor reagálnak ha én felteszek valamit! De sebaj! :) Szia! :)

AnnAKiss Creative Commons License 2 napja -8 1 14574

AnnAKiss Creative Commons License 2 napja -9 2 14573

AnnAKiss Creative Commons License 2 napja -7 2 14572

AnnAKiss Creative Commons License 2 napja -8 1 14571

Egy A halmazból Creative Commons License 2 napja -1 0 14570

Sziasztok!Jövő hét végén CD buli lesz a Ministry Of Freedom- ban.Nem voltam még ilyen helyen,de gondolkozom,hogy elmegyek.Van valakinek tapasztalata?

Köszönöm!

purgatorial Creative Commons License 4 napja 0 1 14569

Inkognitóban van.-DD

Előzmény: Logomax (14561)
T. Lea Creative Commons License 4 napja 0 2 14568

Szia Ősember!! Miért nem beszélsz az adminnal, vegye le ezt a förtelmett? 

Előzmény: Nyaligátor78 (14506)
ChristinaCD Creative Commons License 4 napja 0 3 14566

Szia.

Az “ünnepi” öltözet szerintem nagyon jó választás. Én is inkább az elegáns vonal felé húzódok mostanában, mert valahogy az jön be. Persze nem azt mondom, hogy más nem tetszik, vagy nem tudok/tudnék magamon elképzelni, de az elegánsabb ruhákban valahogy jobban érzem magam.

Előzmény: Gabrielle Cd. (14562)
Anal_lover Creative Commons License 4 napja 0 4 14565

Csak simán fogyatékos!

Előzmény: Logomax (14561)
EstherCD Creative Commons License 4 napja 0 3 14564

A női én bennünk van. Ez nem egy hobbi, nem egy rossz szokás, ez a részünk. Erről nem lehet lemondani. El lehet temetni, lefolytani, de nem sok jóra vezet. Depresszió, rossz hangulat, aztán időnként majd újra előtör. Fogadd el magad, éld meg azt, amit szeretnél. Felszabadult, boldog leszel tőle. Persze biztos mindenkinek más ez, de azért akiket ismerek, mind jól érzik magukat, mióta elfogadták ezt, és megélik.

Gabrielle Cd. Creative Commons License 4 napja -1 4 14563

Ehhez az íráshoz kapcsolódva AnnaKiss-hez fordulnék:

Amint látom, a szájmaksz szinte már védjegyeddé vált.

A (platformos) magassarkú lábbelik is.

Az öltözékedhez nem fogok hozzászólni, kritizálni, vannak itt tőlem rutinosobbak. Meg neked ez a stílusod. Nekem egy részük nem tetszik, legalábbis én másképp kombinálnám.

A fotózáshoz viszont annál inkább.

Én régebben vettem olyan szelfibotot, amelyet állványként is tudok használni. Kirándulások alkalmával sokszor bevált. Neked is ezt javaslom.

Ha jól beállítod, ilyen pózokra gondolva szerintem többieknek is tetszene:

- Ülsz/állsz nőiesen, (szoknya + (comb)harisnya + lábbeli)

- Ha ágyon, kanapén ülsz, felteszed a lábaidat (majdnem) kinyújtva és  keresztbe téve, deréktől lefele fotózod (hasonlóakat készítettél már)

- Ha felsődet is mutatod, lefotózod magad és kivágod a fejrészét, meg ily módszerrel a háttérkép egy részét is eltűntheted.

- Faceapp alkalmazás is jó ötlet.

Képeket nem töltök fel, mert szerintem vannak itt jó példák, csak újra elő kell venni.

A reagálásokhoz meg annyit fűznék hozzá, hogy trágárkodni, nagyon csúnyát mondani nincs értelme. Az csak lehúzó pont.

Korábban is voltak kritikusok, de sosem ment át majdcsakhogy személyesbe. Tudom, hogy nem könnyű, de próbáld meg te és a többiek is emberibb módon beszélni.

Kívánom, mindenki valósítja meg azt az álmát, elképzelődését, amit gondol. Aztán ki tudja, mit hoz a jövő.

Remélem, ezzel tudtam egy kicsit segíteni.

Gabrielle Cd. Creative Commons License 4 napja -1 4 14562

Sziasztok!

Egy ideje nem voltam belépve, de olykor olvastam a fórumot.

Idén újévi fogadalomként az volt a tervem, hogy a crossdresserkedésről leszokom, mint más a cigiről, alkoholról vagy ételekról (fogyókúra).

Tudom, nem ugyanazok, nem összehasonlíthatóak, de csak van egy kicsi hasonlóság, leszokni/lemondani valamiről, amit szeretünk.

Emlékeim alapján még tavasszal nőként utazgattam is, de részben munka miatt, részben a céltalanság miatt egyszerűen nem kívántam annyira az átváltozást.

Május végével indítva, június végével bezárva szinte megszabadultam az összes nőiségemtől (ruhák, sminkkészlet, paróka, cipők).

A nyári hőségek alatt egyszer-egyszer vettem olcsó női darabot, de igazából csak vágyakoztam rá. Hiába vettem fel, kb egy óra múlva le is hajítottam. Leghosszabb időszak ezalatt három hét volt, ami női ruha nélkül töltöttem el.

Most, hogy beköszöntött a szeptember, újra vágyódom a ruhák iránt, de sokkal tudatosabban.

Elegáns, ünnepi ruházat (szoknya, ing, fekete magassarkú cipő, fehérneműk, meg egy felső.)

A jó ruhaválasztásban sokat segített a szünet is. Egyben el is határoztam ennél megállok, nincs több vásárlás.

Most, jelen szöveg írásakor rajtam van az előbbi szett.

A következő cél, hogy miután újra férfi ruhában leszek, október végéig nem öltözök női ruhába. A szettet nem dobom ki.

Majd kiderül, hogy fogom bírni, de pozitívan látom a lehetséges eredményt.

Logomax Creative Commons License 5 napja -2 4 14561

Covidos  vagy?

Előzmény: AnnAKiss (14550)
sima75 Creative Commons License 5 napja -2 2 14560

Te, ha így nézne ki még fel is szedném. :D

Előzmény: déliszomszéd (14558)
purgatorial Creative Commons License 6 napja 0 6 14559

csekély 4 nap kellett ennek a "frappáns" válasznak a megirásához?

Ha visszaolvasnál, bölcsebb lennél.

Előzmény: AnnAKiss (14557)
déliszomszéd Creative Commons License 6 napja 0 7 14558

Nyugodtan használhatnál FaceAppot. Senki nem fog felismerni.

Előzmény: AnnAKiss (14557)
AnnAKiss Creative Commons License 2024.09.01 -9 0 14557

Mutasd már magad kérlek, mert nem tudom , akkor , hogyan kell csinálni! Köszönöm! :)

Előzmény: purgatorial (14531)
Tapibácsi Creative Commons License 2024.08.31 -9 0 14556

Szívesen teherbe raknálak.

írj privit;

gyurifix@yahoo.com

Előzmény: AnnAKiss (14551)
Ibolya270 Creative Commons License 2024.08.30 -2 1 14555

Sziasztok akit esetleg érdekel van sok ruhám eladó

Itt egy pár

Kicsit gyűröttek elronott tárolás miatt

kibolya270@gmail.com

ChristinaCD Creative Commons License 2024.08.30 0 6 14554

Tudom, hogy felesleges volt amit leírtam, és úgymond falra hányt borsó, de már kikívánkozott belőlem, és azt is tudom, hogy rengetegen próbáltak neki segíteni, de mindhiába. Két lehetőség van. Az egyik az amit te is írtál, hogy nem érti azt, amit olvas, a másik pedig az, hogy érti, de tojik rá, mert meg van győződve arról, hogy mindenki hülye csak ő a helikopter és ez már inkább szánalmas, mint siralmas.

Előzmény: purgatorial (14553)
purgatorial Creative Commons License 2024.08.29 0 9 14553

Jól összeszedted, de teljesen felesleges volt.

Már pár ember próbálkozott ezzel. A tanácsot elengedi, a kritikát nem tűri. 

Nem érti azt, amit olvas.

Siralmas

Előzmény: ChristinaCD (14552)
ChristinaCD Creative Commons License 2024.08.29 0 11 14552

Én eddig csendesen nézegettem a fórumot, de.... nagyon sokan próbáltak már neked segíteni, tanácsokat adni, hogy min változtass, de azt kell, hogy mondjam és így, te magasról szarsz mindenkire és mindenki véleményére és ahelyett, hogy megpróbálnál változtatni, vagy hallgatni másokra, és kipróbálnád azokat amikkel segíteni akarnak, te nekiesel mindenkinek aki elmondja, vagy el meri mondani a véleményét, és ráadásul elég trágár módon teszed. Ne is csodálkozz ha sok mindenkinél kihúztad, kihúzod azt a bizonyos gyufát. A képeiden amiket felraksz, hogy őszintén mondjam, egy valami ér valamit, mégpedig a cipőid, mert azok legalább aránylag jól néznek ki. Nem fog meghatni, ha elkezdesz majd velem is trágárul beszélni csak mert leírtam azokat amiket gondolok, mert ha így lesz, letiltalak én is, mint már sokan mások megtették, hogy ne lássák az értelmetlen képeidet, amiken nem vagy hajlandó változtatni. Egyébként meg hiába is rakna ide bárki bármilyen igényes képet, te úgyis lehúzod. Az is igaz, hogy vannak nálad is igénytelenebbek, de ha már csinálod amit csinálsz, legalább próbálnál meg igényesebb lenni.

Előzmény: AnnAKiss (14551)
AnnAKiss Creative Commons License 2024.08.29 -14 1 14551

Na mindegy ok! Akkor kérek képeket légyszives hogy mi a jó!  Köszönöm! 

AnnAKiss Creative Commons License 2024.08.29 -13 1 14550

Még ez is száz szor jobb pedig ez tényleg szar kép!

AnnAKiss Creative Commons License 2024.08.29 -11 0 14549

Most komolyan ez a szint?

Ez?

Tök jó hogy bátor meg bevállalja de ez komoly? Ezért vagyok én szar? :) Ok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!