Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2 órája 0 0 9847

„…… , hívtalak téged gyermek! Mindig veled vagyok. Dicsőíts Engem minden egyes nap, mert Én állok előtted. Életre keltettelek téged, a Bennem való életre. Nagyon sokan olvassák a Bibliát, de még mindig nem élik. Sokan prédikálnak a gyülekezeteimben, de még mindig olyan dolgokról prédikálnak, amit ők nem tesznek. Egyházam szolgálója lettél, Egyházam hű szolgája, aki elviszi az üzeneteimet a békéről, a kiengesztelődésről és az egységről, és átadja a híveimnek. A célom az volt, hogy felfedd a világ előtt az Irgalmasságomat, és hogy mennyire aggódom az üdvösségükért. Mennyire nyugtalanít a megosztottságuk. Ah, leányom, bárcsak tudnád, amit én tudok, bárcsak látnád és hallanád, amit én látok és hallok a pásztoraimtól, és amit ők egymás között mondanak, megértenéd ennek a kehelynek a keserűségét. Igaz?

 

Az alázat sokakból hiányzik. A testem épsége megsérült. Ha a test elválik a fejtől, a test meghal. A pusztítás terjed, hogy pusztasággá, sivataggá tegyék Házamat.

 

Folytasd az összejöveteleket és találkozókat, ahogyan most teszed, ne fáradj bele, Galambom, mindig melletted állok. Nem vetted észre?

 

Megmutatom Magamat az arcodon jelként,  hogy felbátorodj. Ne félj az árnyaktól! Én vagyok a te erős védelmed. Bízz Bennem!

 

Ami azokat a pásztorokat illeti, akik elhanyagolják a nyájamról való gondoskodást, és a legeltetést, ők olyanok, mint ahogyan az Írás mondja: „Jaj a pásztoroknak, akik elvesztik és szétszélesztik legelőm juhait - Szétszélesztettétek nyájamat, szétkergettétek, s nem törődtetek vele.” (Jer. 23,1.) – Habár egykor nagyszerűen csinálták, de feladták, és világi elveket követnek, megengedik maguknak a liberalizmust, és megfeledkeznek arról, hogy az első fogadalmuk szerint éljék az életüket.

 

Arra kértem őket, hogy verjenek gyökeret Bennem, és Rám építsenek, és maradjanak meg szilárdan a hitben, ahogy tanulták. Ha megtartották volna a Nekem tett első szerelmes ígéretüket, és nem hagyták volna, hogy földi, mulandó dolgok elcsábítsák őket, akkor ma az Házam dicsőségben tündökölne, és a nyájam nem széledt volna szét.

 

Az Igaz Élet Istenben az Én üzenetem. Ez nem emberi dogmákon vagy emberi szabályokon alapul. A szeretetemen alapszik, az Igazságon alapszik, igaz elven alapszik, erényekben gazdag, hogy a megistenülésre vezessen benneteket, és akaratomat teljes mértékben kinyilvánítsa ennek a generációnak.

Az emberiségnek adott tanításaim bizánci tanítások, fogadjátok Tőlem úgy, mint egy új keresztelési csókot, mely felemeli a halottakat egy új életre, és megmutatja nekik, hogy az igazság a Szentlélekben van.

 

A Lélek előre figyelmeztetett benneteket, hogy az utolsó napokban lesznek, akik elhagyják a hitet, és olyan tanokat választanak, melyek a démonoktól jönnek. Semmivel sem büszkélkedhetnek. Fájdalom és szenvedés jött sok nemzetre, és a Szavam még mindig nem hatotta meg őket. Megmutattam a szeretetemet az egész emberiségnek, hogy lássák könyörületességem. Néhányan azt kérdezik: „hogyan mutathatod meg a szeretetedet, mikor annyi sok nemzetet folyamatosan kardélre hánynak, és küszöbön áll az éhínség?”

 

Mégis megmutattam szeretetemet, hiszen folyamatosan emlékeztettelek benneteket és szüntelenül óvtalak titeket, leszálltam trónomról ilyen módon, hogy helyreállítsam életeteket, melyre démonok leselkedtek. A jóságom soha nem szűnik meg. De ti nem vártatok Rám, soha nem kerestetek Engem. Hívtalak benneteket, de ti inkább nem figyeltetek Rám. Megmutattam nektek irgalmamat, és áldásommal hintettelek meg benneteket, de soha nem értékeltétek. Tehát hogy mondhatja bárki is, hogy az Úr nem mutatta meg az Ő szeretetét?

 

- a ti istentelenségetek miatt, a keresztem visszautasítása miatt, melyen szívesen szenvedtem értetek, és különösen a Szentlélek elleni gyalázatért, amiért kiárasztotta rátok a kegyelmet, hogy megújítson benneteket, azt mondom nektek, nemzedék, nemzet nemzet ellen fog fordulni, vér fog folyni mindenütt. Az olajfa megszűnik majd teremni, és a föld majd megadja magát. Romlás és pusztulás jön sok városra, nagyobb, mint valaha, az idők folyamatosan változnak majd, mert az emberek elpusztítják a földet a saját bűneik és istentelenségük által. És mint ordító oroszlán, lángnyelveim lecsapnak a mennyből, féktelen tűzzel. A föld egyik sarkától a másikig lángra gyújtom a szakadékokat, a hegyeket, a völgyeket, a városokat, és elpusztítom a föld lakosságának nagy részét.

 

Miközben azok, akik megesküdtek Egyházam elpusztítására, keresztemet lefelé fordítják, ezek a pokolban fognak égni! Kétségbeesett özvegyek meztelenül fognak rohangálni, és mindazok, akik esküt tettek, hogy háborút indítanak prófétáim ellen és a szent dolgok ellen, mindnyájan keresztülmennek azokon, mit megérdemelnek. Most még biztonságban ülnek a trónjukon, de már nem sokáig. Eljövök hozzájuk bíróként, és szigorúan megítélem majd őket. Én fogom eltávolítani őket trónjukról. Habár most még álarc mögé rejtőznek, hamarosan megkeresem és leleplezem őket. Vigyázzatok! Megszégyenítem mindazokat, akik szégyenfoltok a házamban. Megengedem nekik, hogy megalázkodjanak, mivel megszegték parancsaimat. Tiszta edényt hozok azután házamba, és a szívetek örvendezni fog, és a kezemet kiterjesztem efelé az edény felé, mely a fényem által fog munkálkodni.

Szükségem van edényekre, tisztákra, akik becsületesek és készek az önátadásra. Minden emberhez kedvesek, alkalmasak arra, hogy a fiatalokat tanítsák szelídségre, engedelmességre, és az Úrban örvendezzenek.

 

- a lándzsa hegye még mindig a szívemben van, gyermekem, ah! De az idő hamarosan itt van, közelebb van, mint valaha, mikor majd bíróként megjelenek azoknak, akik a Testemet tapossák, félrevezetik a hívőket a bűnbánat és az egység útjáról, szétszélesztik a nyájamat, és szándékosan figyelmen kívül hagynak. Megtöröm hatalmukat, mikor eljön az idő, soha nem fogják kétségbe vonni.

Gyertek, csak a szeretetre van szükségem tőletek! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.18 0 0 9846

„Kedvesem, Jahve vagyok, és tőlem valók az Egyház részére adott üzenetek. Én tápláltalak, és én alakítalak téged, leányom. Én vagyok a Mindenható, ne félj! Figyelj leányom, teljesítsd Szavamat. Eljöttem és megszabadítottalak a gonosztól, hogy világosságomban légy, mert követemmé kell lenned. Erőt adok neked, mindig melletted vagyok, sose kételkedj!

 

Ne félj, mert hatalmam veled van, erőm támogat, hogy legyőzd ellenségeimet. Légy résen, mert sokan próbára tesznek, és le akarják törni bátorságodat, mondván, hogy ez a lelki vezetés nem tőlem való. Tudom, milyen kicsi és gyámoltalan vagy. Maradj hát mellettem, és engedd, hogy a Bölcsesség vezessen téged. Minden tekintély tőlem való. Értsd meg, hogy tőlem való a bölcsesség. Akinek szeme van, annak mutasd meg, akinek szíve van, azzal értesd meg, hogy én vagyok az, Jahve Sabaoth, aki beszél. Sohasem hagytalak el benneteket. Bölcsességet adok, hogy adott szavamat újra megerősítsem. Eljövök, hogy emlékeztesselek benneteket irántatok érzett szeretetemre. Megáldalak mindannyiotokat. Nem akarom azt látni, hogy eltévedtetek. Jaj annak, aki oktalan! Tisztuljatok meg, mert közel van az idő. Figyeljetek szavaimra, mert ha megteszitek, amit kérek tőletek, megbocsátok nektek. Vezetlek benneteket, hogy békében és szeretetben éljetek, mert én vagyok a béke és a szeretet Istene. Éljetek szentként, imádkozzatok bocsánatért és megáldalak benneteket. Mindannyian gyermekeim vagytok, akiket szeretetből teremtettem. Jöjjetek, véssétek szavaimat szívetekbe, mert én, Jahve, vagyok az, aki vezet benneteket.

 

Ne félj ….. , mert nem te vagy az első gyámoltalan üzenethordozó, akit felneveltem, és szavammal ajándékoztam meg. Higgy bennem, bízzál bennem, és vezetni foglak.”

rhemaáb Creative Commons License 2024.07.16 -1 0 9845
Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.16 0 0 9844

„A Szeretet közel van hozzád. A Szeretet megpihen rajtad. A Szeretet sorra meg fog mindent valósítani a maga idején. Ne félj! Szabadítód olyan, mint az őr, szüntelenül  vigyáz rád. A Magasságbeli nem hagy el téged. Figyelj rám! Már régen előkészítettem mindezt. Mielőtt megszülettél, már elterveztem, és most megvalósítom. Érted? Elküldtelek gyermekeimhez, hogy elmondd nekik híreidet, és fellelkesítsd őket. Higgy bennem, bízz bennem! Ismerem nehézségeidet és nyomorúságodat, de hamarosan, igen hamar eljövök, ledöntöm a lázadót, és uralkodni fogok szívetekben, nemzedék. Isten országa hamarosan veletek lesz.  Megáldom drága garabandali gyermekeimet. Tudd, hogy Én vagyok mindig melletted van!”

 

 

2Kor 1.10
Ő mentett ki bennünket a súlyos életveszélyből, és ezután is ki fog menteni. Belé vetjük minden reményünket, hogy ezentúl is mindig megment minket.
2Kor 1.11
De ti is segítsetek: imádkozzatok értünk, hogy a nekünk jutott kegyelemért sokak ajkáról szálljon fel hála a nevünkben.

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.14 0 0 9843

„Mert kezed leveszi az álarcot az Egyházamba beszivárgott ellenségekről.

Ne bosszankodj a gonoszok miatt! Eljön az a nap, amikor kiűzik őket az udvarból. De te, te nem fogsz kardot viselni...

Kedvesemre néztem...

A Nevemet...

Légy meghitt barátságban velem, ahogy azon a napon! Bízz bennem, amikor azt mondom, nem számít, akármi történik, mindvégig veled maradok ily módon. Hadd örvendezzen benned mindig a Szívem... ártatlanságodban természetesen. Örülsz ennek a velem töltött napnak?

Nyomorúságosságoddal meghódítottad Királyodat. És téged, téged pedig meghódított mindaz, ami ÉN VAGYOK és ami te nem vagy.

Kedvesem tetszésemet fogja keresni, és én a Szívemre szorítom őt. Nem olvastad?

 

"Biztonságos helyre viszi a bűntelent."

 

Nem, ne mondj most semmit, csupán szeress... Szeretetet a Szeretetért, szívet a Szívért!  A szeretet emelje hozzám lelkedet.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.13 0 0 9842

„Megadom neked, hogy Nevemben beszélj. Úgy fogsz szólni, ahogy megkívánom, hogy beszélj... tégy meg mindent, amit tudsz, a többit én teszem meg. Ha felkínálod nekem idődet, én Ékszereimet kínálom neked Üdvösségedre. Felkínálom neked Keresztemet, Szögeimet és Töviskoronámat. Remélem, hogy vidámnak látlak... Hogy feletted való hatalmam tartós legyen, maradj gyenge és erőtlen! Tetszésemre van, ha üldözőid szembetűnő sebeket ejtenek rajtad üldözésükkel és bántalmazásaikkal.

 

Viseld el, hogy néhány barátod még társaságodat is szégyelli a közlemény miatt, bár ők ezt "óvatosságnak" nevezik... Tetszésemre van ez a becstelenség, mert megszenteli lelkedet. Jöjj! Barátod vagyok, a te féltékeny Barátod... ezért kedvemért fogadd el ezeket a nehézségeket, fogadd el még az ostort is! Maradj gyenge, hogy gyakorolhassam hatalmamat feletted és általad...


  Soha ne emeld fel a fejedet, ne légy elbizakodott, továbbra is hajtsd meg fejedet, hogy az én fejemet lássák! Én magam fogom fáradhatatlanul csiszolni lelkedet, hogy lelkesen tégy tanúságot Nevemben és hirdess Engem, a Feltámadt Krisztust. Nem tévedtem, amikor megaláztalak, mert így Magamhoz emeltelek. Nem kell meglepődnöd Könyörületemen, az Én végtelen Könyörületemen! Én vagyok a te Megváltód, aki szeretetből halt meg érted. Ezért keresem egyre az alkalmakat, hogy az emberek nevetségessé tegyenek téged... de tekints, tekints csak ezekre a méltánytalanságokra, azokra a sebekre, amelyeket rajtad ejtettek és tekints az Én Szívemre! Szívem most még jobban megnyílt számodra, hogy bejuss mélységeibe. Amikor Hozzám hasonlóan szenvedsz, az annyit jelent, hogy közelebb vonlak Magamhoz, közelebb vonásaimhoz, közelebb érdekeimhez. A tetszésemre való szenvedés buzgóságot, hűséget és lelkesedést ad neked, hogy Értem dolgozz. Ahogy mondtad, a te Rabbonid vagyok, a háromszorosan Szent, és neked, tanítványomnak mondom: igyekezz megtudni, hogy mit akarok tőled!


  Én vagyok az Élő Isten, és Én megbocsátottam neked és bensőséges Barátod lettem. Országomba vezettelek, hogy hagyj fel a hamis istenek imádásával. Olyan munkával bíztalak meg, amely meghaladja képességeidet, hogy Szentlelkem Ereje által új életre kelj. És te növekedtél Lelkemben. Őbenne neveltelek, hogy Benne mozogj és erősödj. Látod milyen kegyelmet adtam neked? Ha bátor vagy beszédeidben, ez a bátorság Lelkemtől való.

 

Viszonzásul mindezért a kegyelemért, amelyet neked adtam, ….. , azt akarom, hogy újítsd meg Akaratomnak való alárendeltségedet! Csupán szabadságot nyersz ezzel...

 

Megújítom Neked tett fogadalmamat, Uram,
és szent akaratod
alá rendelem magamat, Istenem

"Alleluja!

Dicsérje a menny Jahvét:
dicsérjétek Őt, mennyei magasságok,
dicsérjétek Őt angyalai mind,
dicsérjétek Őt seregei!

Dicsérje Őt a Nap és a Hold,
dicsérjék Őt a ragyogó csillagok,

dicsérjék Őt a magasságos mennyek!

Mindannyian dicsérjétek
Jahve Nevét,
akinek parancsa megteremtett titeket!

Dicsérje a Föld Jahvét,
s a Földön minden király és nemzet,
fejedelmek és a világ uralkodói,
ifjak és leányok!"
Jöjjenek és dicsérjék
Urunkat
és tegyék meg szent akaratát!

 

Mivel alárendelted magadat Akaratomnak, kiküldelek a világba, hogy terjeszd Üzenetemet...

 

Beszélj és légy az Én Visszhangom, és ne mondj többet annál, amit tanultál! Én és te, mi ketten, mi ketten továbbra is folytassuk őszinte beszélgetésünket!

 

Szeress engem!  IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.12 0 0 9841

„Béke legyen veled! Kérlek, hogy ismételjétek Utánam ezt az imát:

 

Mennyei Atya,
taníts minket, hogy vigyük a békét
és hirdessük a nemzeteknek a megváltást,
a megváltást az égből.

Ne bánj velünk keményen
bűneink miatt,
de add, hogy a Te szemeddel lássuk bűneinket,
hogy alázattal kérhessük megbocsátásodat.

Tedd eggyé szíveinket a Tietekkel.
Szerelmes Atyám,

a Te szerelmed irántam annyira nagy,
mindig hűséges.
Add meg nekem az erőt, hogy szilárdan meggyökerezzek
mindabban, amivel megbíztál engem. Ámen.

 

….. , hadd énekeljek így neked, ezek a találkozások megörvendeztetnek Engem, ezek a végsőkig fognak tartani. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.11 0 0 9840

„Én vagyok. Megmagyarázom neked, hogy miért mondtam néhány napja egyik üzenetemben azt, hogy régi ruháimat kellene viselnetek, amikor "Péterrel" találkoztok. Ezzel tudtotokra adtam, hogy Evangéliumomat nem lehet megváltoztatni, hanem úgy kell hirdetni, ahogy én hirdettem. hozzátettem, hogy ruhám egyszerű. Ezen azt értem, hogy gyermekként, gyermeki hittel  kell közelednetek az Evangéliumhoz, és így is kell értelmeznetek.

…..  sok papom nem hisz többé misztériumaimban. Ezért nem prédikálnak úgy az Evangéliumokról, ahogy kellene. Csupán arra törekednek, hogy korszakotok tetszését megnyerjék és megfeleljenek kultúrátok igényeinek. Ezek a papok "újkeletű ruhát" hordanak, amely más, mint az enyém. Tudniuk kellene, hogy ez nagyon bánt engem. Evangéliumomat tévedések nélkül kell hirdetni, és misztériumaimnak meg kell maradniuk misztériumoknak!”

rhénai Creative Commons License 2024.07.09 0 0 9839

Az Ecclesia új életre kel

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.09 0 0 9838

  „Az én békém van veletek . Az Ecclesia új életre kel. Jöjjetek, szerezzetek örömet Uratoknak, és naponta ajánljátok fel Neki magatokat! Engedjétek, hogy hűséges gyermekekké alakítson benneteket, a világosság  gyermekeivé!


Változtassátok meg életeteket, szakadjatok el a világi dolgoktól, mert kicsinyeim, ti csupán keresztülhaladtok ezen a világon. Állandóan emlékeztetlek benneteket, hogy lelketek örökké él, újból és újból figyelmeztetlek, hogy változtassátok meg életeteket! Mit kér Isten tőletek? És mit kell tennetek, hogy helyesen cselekedjetek? Isten azt akarja, hogy mindennap adjátok át magatokat Neki! Teljes odaadást kér, hogy tökéletes lénnyé
 formálhasson benneteket. Az a legfontosabb feladat, hogy engedelmeskedjetek Isten akaratának, és ajánljátok föl Neki akaratotokat! Keressétek Őt, keressétek mindazt, ami Ő. Kérlek benneteket, ne figyeljetek a gonosz lélek suttogására, emeljétek fel lelketeket szüntelen imában!


Szeretlek benneteket gyermekeim, és tekintetemet egyetlen pillanatra sem veszem le rólatok. Üzeneteinkből tanuljatok meg jót tenni, hadd táplálja üzenetünk szegény lelketeket, és vezessen vissza benneteket a tudáshoz; vezessen a Szent Bibliához, az igazsághoz és az élethez!
 Meg akarlak menteni benneteket az ördög hálójából. Az imádság magasabb szintjére szeretném emelni lelketeket!
Gyermekeim, ma este egészen különleges módon fogok közbenjárni az Atyánál értetek. Tudnotok kell, hogy jósága által sok kegyelmet kaphattok, tudnotok kell, hogy milyen végtelenül gazdag kegyelmekben.


Vágyakozzatok az Úr után, éhezzetek Rá mindig! Gondjaitokat tegyétek le, és ajánljátok fel Neki! Bízzatok Benne!
 Isten és testvéreitek iránti szeretetetekkel terjesszétek ki országát! Viszonozzátok szeretettel a gonoszságot, a szeretet legyen az első életetekben, legyen a szeretet a ti gyökeretek!
Tartsátok féken gondolataitokat, ne ítéljétek meg egymást, mivel a ti utatok NEM az Úr útja. Igyekezzetek az Úr tetszésére lenni azzal, hogy alázatosak vagytok, és nem ítéltek el másokat. Isten még a legkisebbeknek is kinyilvánította szeretetét.


Menjetek békével szeretteim, de bennünket se hagyjatok itt, vigyetek haza magatokkal! Tanuljátok meg megérezni szent jelenlétünket! Tanuljátok meg az "én" helyett a "mi" szót használni! Megáldalak benneteket. Legyetek egyek, ahogy az Úr kívánja! Ne legyetek megosztottak, mert a mennyben mindannyian egyek lesztek!


 Legyetek békében, és éljetek békében!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.08 0 0 9837

„Szeretlek, és szeretetemnél nagyobb adományod nem is lehet!

 

Virágom, mondd meg B-nek... és azoknak, akik az "Igaz élet Istenben" üzenet terjesztésén munkálkodnak, hogy valahányszor üzeneteimen keresztül visszatalál hozzám egy lélek, örömujjongástól visszhangzik az egész ég. Őrizkedj azoktól, akiknek van szájuk, de nem beszélnek, van szemük, de  nem látnak. Újból emlékeztesd őket, hogy én vezettelek el hozzájuk, hogy személyesen add át szeretetemet mindegyiküknek, és emlékeztesd őket arra, hogy én, Jézus keltelek életre titeket. Mindegyiküket megáldom, és szeretetem sóhaját hagyom homlokukon mint pecsétemet.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.07 0 0 9836

„Én vagyok. Ó, ….. ! Gyermekem, szólj a remény hangján. Lehet, hogy meghasad a szívetek, ahogyan az Enyém is. Jöjj, nemzedék, öntsd ki szívedet előttem, mint a vizet, és nem fogsz elveszni! Én vagyok a te reménységed és a jegyesed, melyik jegyes ne gondoskodna jegyeséről? Én vagyok a te szilárd és biztos alapod, amelyen állsz.

 

Nemzedéked, minden határt túllépve, magára haragította Atyámat. Ne kérdezzétek: “Miért sújtottál le ránk anélkül, hogy gyógyulásban reménykedhetnénk?” Emlékeztesselek arra, nemzedék, hogy hányszor vétkeztél? Emlékeztesselek arra, hányszor űztél ki a szívedből? Te magad hoztad fejedre ezt a bajt, amelyre figyelmeztettelek, előre megmondtam neked, hogy ez a “tűz” belülről fog égetni téged. Halld meg: Rajtam kívül nincs más Megmentőd! Én vagyok a te Istened, és újra mondom, sohasem bíztattalak arra, hogy gonoszat cselekedj, ezt te jól tudod. Hiszen Én vagyok az Úr és a Megmentő, akit arról ismernek meg, hogy megbocsátok és elfelejtem a bűnöket, ha töredelmes szívvel Hozzám jönnek, megbánják bűneiket és bocsánatot kérnek.

 

….. , irgalmasságomról vagyok ismert, letörlöm a szomorkodók könnyeit, gondját viselem nyájamnak, és megvigasztallak benneteket. Ismert vagyok arról, hogy uralkodókat taszítok le a trónjukról, országokat és királyságokat döntök meg, így hát ne lennék képes megszűntetni egy elszabadult és végzetes betegséget, amely oly sokakat elpusztított közületek? De hallanom kell bűnbánó kiáltásotokat! Atyám és Én mindenki imáját és áldozatos szeretetét elfogadjuk. Azon a napon, amikor e nemzedék a Nevemet hívja, meg fogom menteni őket a szenvedésüktől. Egyetlen mindenható Szavammal le fogom csendesíteni ezt a “vihart”, mert Engem úgy ismernek, mint aki gyorsan a gyermekei segítségére siet. Ez a nemzedék azonban nehezen hajlik meg, és nehezen tanul. Még most sem hallgatnak Rám, amikor pengeélen táncolnak, és halomban fekszenek körülöttük a holttestek.

 

Oly sok jelet küldtem neked, nemzedék, de te szemet hunytál felettük. Nem akartad észrevenni ezeket. Folyton küldtem neked követeimet, oly gyakran küldtem prófétákat, hogy bűnbánatra hívjanak téged, és elhagyd bűneidet, jó útra térj. De te becsuktad füledet, hogy ne is halljad! Bűneid most visszaszállnak a saját fejedre.

Jöjj! Szegezd a gondolataidat szentségre, láncoljátok a szíveteket Szentséges Szívemhez, hogy feltámaszthassalak benneteket, mert Én vagyok a ti egyetlen Reményetek. Akkor senki sem mondja majd neked, hogy “ne menj ki az útra és ne járj a mezőn”, mert a láthatatlan ellenség mindenütt ott van, bárhová mégy. Én Vagyok, aki veled van, zabolátlan nemzedék, mert Én mindnyájatoknak az Atyja vagyok. Ti mindnyájan nagyon drágák és értékesek vagytok Nekem.

 

Azért teremtettelek, nemzedék, hogy mint a Mennyei Kertjeimben ültetett zöldellő levelű szőlőtövek, melyeket az Élet Folyói öntöznek, kisarjadj. Egykor Királyi Udvaraim büszkesége voltál. Nem arra szántalak, hogy kiszáradj, de te könnyelműen úgy döntöttél, hogy elfordulsz Világosságomtól, az életed Forrásától. Ezután a hajtásod elszáradt, a leveleid összezsugorodtak, leestek és szétszóródtak. A remény, amelyet Tőlem kaptál, szertefoszlott, kegyelmeim a múltba vesztek. Eltapostak téged. A szőlő, amelyet egykor gondoztam és felneveltem, a halál árnyékába került. Ki volt az, akit könnyelműen visszautasítottál? Nem vagy te a bűn ivadéka? Emeld fel szemedet és nézz körül! Pusztulás és romhalmaz vesz körül, temetőkben laksz, mint a halottak. Ezt vontad magadra, nemzedék, amiért oly sok éve megtagadsz Engem.

 

Emeld fel szemedet, és szemléld Szent Arcomat, és ettől a látványtól egyre jobban fogsz sugározni, lüktetni fog a szíved és telve lesz, miközben Mennyei Trónomról elárasztalak Szentlelkemmel. Feltámasztalak és újjáteremtelek téged Mennyei Kertjeimben. Kanyargós ösvényeid a múltba vesznek. Kezed tiszta lesz, mint a hó, feddhetetlenséged, mint a széles óceán. Sokan jönnek majd közületek az Én Világosságomba. Ne mondd hát, nemzedék: “Isten határt szab könyörületének” vagy “túl sok a bűnöm és túl nagyok ahhoz, hogy bocsánatot nyerjenek”. Hallgass Rám: bánd meg bűneidet, hívd Nevemet, ne vétkezz többé. Bűnbánatod legyen őszinte, olyan, amely megnyugtató illatot áraszt, amely elér Atyámhoz a Mennybe. Atyám és Én megbocsátunk, és meggyógyítunk téged. Koronázz meg Engem a szeretet koszorúival. Csupán szeretetre van szükségem.

 

Imádkozz, ….. , hogy kísértésbe ne ess! Hadd örvendezzen benned a te Királyod… minden módon dicsőíts meg Engem, a te Istenedet. Minden eszközzel dicsérd ragyogó Szent Nevem. Én mindig melletted Vagyok, gyermek! Jöjj! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.06 0 0 9835

„Uram, Istenem, Téged úgy ismernek, mint aki nem késlekedsz nagylelkűségeddel a szegény és az ínséges iránt. Téged úgy ismernek, hogy megtöltöd az éhesek száját és azokét, akik feléd nyújtják kezüket. Felemeled a rászorulót, és királyi helyet adsz neki a választottakkal együtt mennyei udvarodban. Házadba fogadod a gyengét. Téged úgy ismernek, hogy megdöntöd a királyokat és a királyságokat, amikor Szavadat akadályozzák. Gyengéd Uram, Te könyörülettel tekintesz a nyomorúságosokra, elküldöd hozzájuk a Bölcsességet, hogy Nevelőjük legyen és tanítsa meg őket jelenlétedben járni és jóságodnak örvendezni. Sokan üldöznek engem és elnyomnak, de Bölcsességed arra tanított, hogy minden a Te nagyobb dicsőségedre van! Igazságtalanul üldöznek az emberek, várnak rám és az alkalmas órára, hogy rám verjenek, a Te gyermekedre, de Te oly öröm vagy számomra, hogy nem számít, mit tesznek velem, kitartok amellett, hogy örömmel hirdetem Nevedet. Te olyan öröm vagy számomra, hogy nincs az az ember, aki elfordíthatná Rólad tekintetemet. Folytonosan örömbe meríted lelkemet! Mert lelkemet a szeretet keresztségébe, az emésztő tűz keresztségébe merítetted, és lángra gyújtottad szívemet. Mérhetetlen kincset pazaroltál rám,

 

Szentséges Szívedet.

Gyermekem, állhatatosságod megszerzi neked az életet. Szereteted és türelmed helyet biztosít számodra a mennyben. Gyermekem, gyermekem, hadd legyek én a te örökséged! Dicsőíts engem, és hirdesd a nemzeteknek szeretetem  nagyságát! Senkitől se félj, előtted vagyok. Emeld fel szemedet, és nézz rám!... Meg fogom menteni népemet. Minden népből, minden fajból, és minden nyelvből kézen fogok embereket, és megkérdezem őket: „Akartok-e követni?” És így fognak válaszolni: „Veled akarunk menni, mert most megismertük az Igazságot”, és sorra visszahozom őket, hogy Szívemben éljenek! Békét akarok hozni minden szívbe. Igen! A szőlőtő, amelyet a múltban ültettem, az én dicsőségemre fogja meghozni gyümölcsét. Nem késlekedem, és nem veszem semmibe a hívők  kiáltásait. Ha az egyik ember Egyházamat építi, míg a másik rombolja, vajon kire fog rázúdulni Atyám haragja az ítélet napján?

Figyelj rám: azért alakítottalak és neveltelek, hogy újból életre keltsd Egyházamat, és egységet vigyél a testvérek közé. Én teremtettelek téged, ….. , és keresztneveden szólítottalak, hogy enyém légy, és bármikor és bárhol szabadon jöhess jelenlétembe. Azt akarom, hogy közel légy hozzám! Ó gyermekem, akit annyira kedvel Atyám! Arra választottalak, hogy kinyilatkoztassam neked az Atyát és megjelöljelek szeretetünkkel. Rád lehelt Szentlelkem, és újból életre keltett. Eltöltötte lelkedet világosságával. Világossággá változtatta a benned lévő sötétséget. ….. , mindez azért történt, hogy a nemzetek rajtad keresztül lássák meg irgalmamat és szeretetemet. Azt kérdezheted magadtól, „miért engem választott?” Mondom neked, hogy a te nagy nyomorúságod és megdöbbentő gyengeséged miatt. Végtelen szeretetében megsajnált téged Szívem. Bárki más is lehetett volna, ne állj ilyen zavarban előttem! Nem ismered meg Szabadítódat? Ki könyörül meg népemen, ha nem én? Hogyan maradjak csendben, amikor a néptömegek folyamatosan elvesztik hitüket, a rémület koronája van minden ember fején, és kicsapongás uralkodik szívükben? Csendben kell-e maradnom, amikor istentelenség terjedt el az egész világon?

Mondd meg nekik: „Boldog az a szív, amely békét köt testvérével, mert a Magasságbeli gyermekének fogják nevezni. Boldog az a szív, amely nem járkál többé az éjszakában, és igazán kibékül testvérével. Nemcsak kegyeimnek fog örvendeni, hanem valóban fel fogom fedni előtte Szentséges Szívem kimeríthetetlen gazdagságát! Sugárzó szépségén csodálkozva azt fogják mondani a körülötte lévő emberek: „Valóban benne él az Isten!” És te, leányom soha ne szakadj el tőlem! Én, az Úr fogok mindvégig  gondoskodni rólad. Jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.05 0 0 9834

„Mondd el!

Igen?

Lángoló tűzoszlopban hirtelenül jövök hozzátok! Olyan tűzben, amely meg fogja változtatni e Föld színét... Jöjj, meríts bátorságot gyermekem! Én, az Úr minden lépésedet megáldom. Azért fordul ellened a világ, mert láttad dicsőségemet, mert velem ettél, én meg teveled. Azért fordul ellened, mert beléptem házadba, hogy újból megdicsőítsem Nevemet. Talán nincs jogom ahhoz, hogy nagylelkű legyek? Szememre veted talán, hogy jóságos vagyok lelkedhez? Nem egyeztünk-e meg abban, hogy azt tehetem lelkeddel, ami nekem tetszik? Jöjj, gyenge vagy, ajánld fel nekem gyengeségedet és nyomorúságosságodat! Ó, és még valamit, ameddig földbe nem kerül a búzaszem és meg nem hal, addig egyetlen mag marad csupán, de ….. , ha meghal, akkor gazdag termést hoz. Fogadott leányom vagy, értsd meg, hogy mire gondolok. 

Gondolatod, vágyad és minden legyen hasonló az enyémhez! Vedd fel keresztedet, és kövess engem! Felfoghatatlanul szeretlek, ezért te is felfoghatatlanul szeresd keresztemet! Felfoghatatlanul szeress engem!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.04 0 0 9833

„….. , hogyan kérhetnék tőled olyat, ami meghaladja képességeidet? Leányom, törvényem teljesítése a szeretet. A szeretet a törvény gyökere, és a többi parancsolat sem állja meg a helyét, ha nincs benne szeretet.


Azért teremtettelek, hogy dicsőíts engem.
  Figyelj, Lelkem el fog árasztani téged
  Add nekem e nemzet családjait! Add meg nekem, virágom, az engem megillető dicsőséget!
  Mondd meg nekik: Megváltótok vagyok, és nem azért jövök, hogy elítéljelek, hanem hogy mentselek benneteket a szabadító igazságossággal. Hívjátok segítségül Nevemet, szeretett gyermekeim! Jézus annyit jelent, mint "az, aki megszabadít".


Itt állok ajtótokban, szeretteim. Megáldalak benneteket.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.03 0 0 9832

„Jöjj hozzám!

Ó, mily boldogtalan tudsz lenni!

Ez a Szív a te pihenőhelyed. Világosságom hordozó edénye, ez a Szív az egyedüli, az első és a végső hely, melyben a ti meggyötört lelketek örökké tartó, szeretetteljes békét és édességet talál.

Írd le a lelkek épülésére, és ha leírod, én is hozzáteszem a részemet. 


Lelkedet elhalmoztam jóakaratommal. Kérlek, maradj ily módon a Szívemben! Maradj velem, kedvesem!

Maradj itt! Maradj bennem! Majd jöjj előre, és fogadj be engem! Szerezz nekem örömet és maradj itt!

A te végtelen nyomorúságosságod annyira megindítja Szívemet és egész Lényemet, hogy valahányszor rád 
 tekintek, szemem megtelik az irgalom könnyeivel.

Nem! Ne szólj! Fogadd magadba az én békémet, és nyugtasd meg szívedet ebben a csendben! Örvendj a kegyelem pillanatainak, és vedd az édességet, amit az Úr kínál neked! Frissítsd fel szívedet, kedvesem, és maradj karjaim között! Engedd, hogy szeresselek! Ne hagyd, hogy a világban kalandozzanak gondolataid, mert semmit sem kapsz a világtól. Jöjj hozzám, és érezd meg édes szeretetemet, melyet irántad érzek, és mindenkor éreztem! Inkább így mondd: Kimondhatatlan gyengédséget érzek irántad
., aki a legkedvesebb drágakő vagy kezemben! Szeretetem kenete oly erős, hogy a szeretet lángoló pillanataiban rajtad pihentetem meg isteni szememet.
  Komolyan gondolkozz ezen, míg eljövök, hogy magammal vigyelek! Nincs másban hasonló örömem, mint azokban a pillanatokban, amikor veled vagyok, és te olyan vagy előttem, mint a nyitott könyv, amelybe beleírhatom szeretetem új himnuszát. Légy mindig készséges és elérhető számomra, így megmented magadat és azokat, akik rád figyelnek. Én neveltelek, hogy tanítványom légy.

Így van! Azt akartam, hogy teljes szívvel fordulj felém, hogy szeretetem és erősségem felé vonjam szívedet. Fel akartam készíteni lelkedet, hogy hordozza isteni üzenetemet. Ó, ….. , amit most mondok neked, azt újból fogod hallani, amikor adott időben nyíltan megjelenek neked. Lelkem most örvendez, amint kertemre tekint, és örül, hogy benned lélegzik.
  Minden lépés, melyet megengedsz, hogy kertemben tegyek, gyengéd és vigasztaló lesz számodra.

Engem arról ismernek, hogy teremtésemből a leggyengébbet hívom meg. Rád tekintettem, és megszerettelek... Már kezdetben megmondtam neked, ha megengednéd, hogy neveljelek, kegyelmemben a szeretet kötelékeivel vezetnélek. Lelkedre nyomtatnám isteni Arcmásomat, és ezzel az isteni pecséttel, ami a Szentháromság bélyege, istenségünk teljességébe vinnénk téged, és így tökéletesítenénk isteni szeretetünkben velünk való bensőséges egységedet. Továbbra is szándékomban áll, drágám, hogy a füledbe súgjam titkos kinyilatkoztatásaimat, és míg bőséggel öntöm rád tetszésem szerint adományaimat és jóindulatomat, folytonosan emlékeztetlek arra, hogy mivel oly elválaszthatatlanul Szívembe vontam szívedet, ebben a nagylelkű tettben tökéletessé vált egységünk, és kegyelmem folytán lelked eggyé lett az enyémmel. Egy imádságot adtam neked, melyben Szentséges Szívemnek ajánlod fel testedet és lelkedet, hogy a te gondolataid az én gondolataimmá, a te cselekedeteid az én cselekedeteimmé váljanak, így adva át önként nekem akaratodat, hogy az én akaratom legyen meg benned.


  Emlékeztetlek arra, hogy mialatt Szívemen pihenteted fejedet, a belső gyönyörűség e pillanataiban én leszek szíved szándéka, beszéded ékesszólása és bája, én leszek szemed világossága, hogy jó tanácsot adjak azoknak, akiknek szükségük van rá. Tőlem való lesz minden cselekedeted és minden jóindulatod. Figyelni fogsz minden sóhajomra, megérted jelentésüket és isteni akaratom szerint fogsz cselekedni.


  A kegyelem által belélegzed édességemet, mint amikor édes ízét élvezve a Szívemen pihentetted fejedet. Emlékezz arra, miként tanított téged Atyám! Azt mondta, ha megengednéd, hogy megerősítse a Vele való egységed kötelékeit, lelked akkor annyira Őhozzá lenne kötve, és annyira beleolvadna az én Lelkembe, hogy amit tennél, az én Lelkem szerint tennéd, minden munkád a mi jóságunkban gyökerezne, beszédeid pedig a mi Lelkünkben. Atyám akkor példát mondott neked arról, hogy miként működnek tested tagjai: "nem kell megmondanod kezednek, hogy mit tegyen, és mégis a te akaratod szerint dolgozik." Ily módon szeretnénk mi is vezetni téged.

A világ mindig megpróbál megtéveszteni téged, és megsebesíteni azt, aki olyan drága nekem. Már az is sebet üt Szívemen, ha a világra hallgatsz, mely elvonja lelkedet a szemlélődéstől. A kegyelem által vontalak Szentséges Szívembe, hogy egyedül csak az enyém légy, és a kegyelem által szeretnélek megtartani ebben a nyugalomban.
  Ha ez a hideg világ kísértésekkel támad téged, és igyekszik saját hasonlatosságára elrútítani lelkedet, siess hozzám, és keress oltalmat a Szívemben! Helyezd belém bizalmadat és bízd rám minden gondodat! Én csak arra várok, hogy kegyes lehessek hozzád, választottam.
  A világ mindig megpróbál visszahúzni téged magához, abba a sötét völgybe, ahol csak elhagyatottság van. Én azonban ezrek közül választottalak ki téged, tehát miért szomorítasz most bizalmatlanságoddal? Veled való egységem istenségem világosságában oly tökéletes, hogy nem kell többé bizalmatlannak lenned. Inkább tedd fejedet a Szívemre, és ne kételkedj többé áldott egységünkben! Jöjj és mondd:

 

"Jézusom, isteni Irgalom,
bizalmatlan voltam Veled szemben,
megszomorítottam Szívedet.
Szegénységemben alázattal kérlek,
bocsáss meg nekem!
Végtelen irgalmadban és jóságodban
gyógyítsd meg lelkemet,
melyet a világ cselekedetei és beszéde
elcsúfítottak és megsebeztek."


Örömmel fogadtam imádat. Bár tökéletlen, én teljessé teszem, hogy megdicsőítse háromszor Szent Nevemet.

 

 Ezentúl ne bánts meg és ne szomoríts, mert szentjeim és angyalaim végtelenül bánkódnak ennek láttán, valamint amiatt, hogy nem tudják enyhíteni fájdalmamat. Ha a világ folytonosan kifogást emel választásom ellen, ám hulljon vissza bűne a saját fejére!    Igazságosan fogok közbelépni.
  Bár ők úgy bánnak választottammal, ahogy nekik tetszik, az én Szentséges Szívem különleges szeretettel tekint rád. Keményen meg fogom dorgálni őket.

 
  De ha te jóvátételt vállalnál értük, akkor én végtelen irgalmamban arra indítanám őket, hogy lássák be bűnüket. Miként kezdetben mondottam, szeretetemben annyira magamhoz kötöttelek, hogy nehezen tudnád meglazítani e kötelékeket. A te "igened" után tettem meg ezt veled tiszta szeretetből. Féltékeny szeretetem nem tudná elviselni, hogy valaha elváljunk egymástól, és megtörjön egységünk.
  Az öröm mámoros pillanatában további kegyelmet adtam neked: a házassági szövetséget, hogy ezáltal egyre mélyebbre vonjalak isteni Szívem édes szemlélésének nyugalmába. A közötted és a Szentháromság között fennálló örömteli egységben te leszel a mi hárfánk, és mi örömmel fogadjuk szolgálatodat, a nagy diadalokat, amelyeket tőled kapunk. Te pedig örvendezni fogsz udvarunkban. Isteni kegyelmünk által te leszel a mi litániánk.
  Szívem lilioma! Végtelen gyöngédséget mutattunk feléd, hogy mások is tanuljanak tőled, és ugyanannyit kapjanak, mint te.
  Szívem lilioma! A mi közelségünk áldást jelent neked. Beléd gyökerezett isteni akaratom a legnagyobb adomány, melyet a tiédért cserébe neked felkínálhattam. Benned lévő isteni akaratommal kipótoltam minden hiányosságodat és tökéletlenségedet. Enyém minden kimondott szavad, mert én vagyok ruházatod és te megkaptad Lelkemet.
  Sokszor elmarasztalnak téged szigorúságod miatt, pedig a te szigorúságod valójában nem a tiéd, hanem az enyém. Akik ezt a szemedre vetették, még nem mondtak le bűneikről... Továbbra is megfeledkeznek arról, hogy az a lélek, aki egyszer egyesült Istennel, egy szívvé és lélekké válik Vele. Ezeket az adományokat irántad való szeretetből adtam neked küldetésed teljesítéséhez, de házam helyreállítására is.


  Ó ….. , egyesek megkérdezik: "Miért hangsúlyozza az Úr ennyire egységét, adományait és kegyelmeit?" Azért emlékeztetlek ezekre a dolgokra, mert a világ újra és újra megpróbál kételyt támasztani választottamban neki adott adományaimmal kapcsolatban.
  Küldetésed korai napjaiban figyelmeztettelek téged, ….. , hogy félre fogják érteni szeretetből fakadó cselekedeteidet, és üldözőbe vesznek, mint a vadat, és el kell szenvedned az ellenkezést, de azt is megmondtam, hogy mindig be fog takarni téged atyai védelmem, segítségedre fogok jönni, hogy megvigasztaljalak és kimentselek az ördög agyarai közül. Mondottam, hogy királyi üzeneteimet gyakran leköpik, visszautasítják és nevetségessé teszik, de mindig melletted vagyok és bátorítalak. Te még a földön vagy, de én benned élek. Ezért ne félj! Amíg a földön vagy, a világ a maga sötétségében mindig megpróbál bántalmazni és sértegetni téged. Nem azt mondom, hogy válj meg barátaidtól, hanem hogy vigyázz, ne bízd magad az emberekre!
  Egyesek arra akarják kényszeríteni kezedet, hogy vágyaiddal ellenkező dolgot tégy, ami az én vágyaimmal is ellenkezne. 

  Mások arra gondolnak, hogy neked adott tiszteletreméltó adományaim nem isteniek és nem tőlem valók.
  Ezt mondom nekik: "Ha azt állítjátok, hogy azok nem isteni eredetűek, akkor ezzel azt mondjátok, hogy a hazugság atyjától vagy a tudatalattiból valók. Vajon nem fordult már elő veletek, hogy művemet ördöginek ítélve a Szentlélek ellen vétkeztetek, és az ilyen bűn nem nyert bocsánatot? Ha azt mondjátok, hogy ez az egész isteni mű a tudatalattiból való, akkor magyarázzátok meg, hogyan származhat ezeknek az írásoknak kiváló tanítása olyan személytől, aki nem ismerte a Bölcsesség műveit, és még az alapfokú katekizmusban sem volt jártas?"


  Eddig már elég bizonyítékot adtam nekik, és nem adok annál többet, mint amit már adtam. Mert lesznek olyanok, akik annak ellenére, hogy tanácsodat kérték, semmibe veszik azt, mert lelkük csak személyes kívánságaikért küzd, és azok saját emberi akaratuk alá vannak rendelve és nem az én akaratom alá.
  Mondottam neked, hogy mialatt fejed az én Szívemen pihen, Szívem dobbanásaiból fogsz olvasni, és utána képes leszel jó tanácsot adni a rászorulóknak.
  Mivel azonban a világ nem tud felülemelkedni gonosz gondolatain, újból becsmérelni fogja rád öntött kincsemet annak ürügyén, hogy nem vagy megerősítve.... Győzd le most bizalmatlanságodat, amit nagylelkűen felkínált adományaimmal és kegyelmeimmel szemben érzel, és ismételd el teljes szívedből az imát, amelyet adtam neked! ...

Ne aggódj, továbbra is gondoskodom rólad!

Nagy csalódást jelentene számomra, ha meghalnál, mielőtt megismernél engem!

Itt vagyok, hogy emlékeztesselek. Mindenkor eljövök és visszahozlak a veszélyes utakról, ha kísértésbe esel. Továbbra is kimutatom neked gyengéd gondoskodásomat, amit választottaimnak adok. Jöjj, azt akarom, hogy légy ma boldog, mert teljes igazságban mondhatom: Te otthonoddá tetted Szavamat, tanítványom, és valóban az enyém lettél.

Egyházam javára is felemeltem lelkedet.
  ….. , rendkívül súlyos üzeneteket adtam neked! Szentséges Szívemből fakadó isteni kinyilatkoztatásokat leheltem beléd ez évek alatt. Az én Lelkem volt a te vezetőd és világosságod, és most is Ő az.


  Valóban rád öntöttem az isteni kegyelmeket, hogy az emberek javára legyenek. Minden művem jó, amit szívesen fogadnak a tisztaszívűek és az alázatosak, de műveim dicsérete nem illik a bűnös szájához. Ahogy mondtam, a Szentséges Szívem kincstárából való isteni kincs által elég bizonyítékot adtam nektek ahhoz, hogy ne kételkedjetek.
  Azon kívül hogy szeretetem külső jeleit adtam neked, ….. , tudást és oktatást is adtam, folytonosan gazdagítva az írás által téged és másokat. Vajon tudatában vagy-e, galambom, azoknak az isteni sugallatoknak, melyeket Szentlelkem lehelt beléd?

Ma itt vagyok veled, hogy segítsek legyőzni gyengeségeidet. Nem tudtam tovább elviselni, hogy szerénységedben eltitkolod isteni adományaimat, melyeket én adtam neked.

Drágám, nem vagyok érzéketlen látva szereteted kemény munkáját, amit Nevemben végzel, sem a nehézségekkel szemben, melyeket érdekemben türelemmel elviselsz, galambom. E kérésedet sem fogadom érzéketlenül, és örülök, hogy kegyelmemre támaszkodsz.

Ne fáradj el, mialatt velem jársz az úton!

Ezért kell rám támaszkodnod és Lelkemből feltölteni lelkedet, hogy továbbra is énekeld szeretethimnuszomat a nemzeteknek. Ezért hívtalak meg, hogy jöjj zarándoklatra és lelkigyakorlatra a Testembe, én hűséges segítőm. Örvendezz kegyelmemben és leld gyönyörűségedet társaságomban a kegyelemnek e bensőséges világosságánál, amit Atyámtól kaptál! Fogadd el, ahogyan eddig is, és ízleld meg Szívem édességét!

Bárcsak megnyílna az olvasó szíve, aki elolvasta ezeket az oldalakat! Bárcsak megnyílna a szeme és a füle! Mind a mai napig nem fogtad fel teljesen, mily nagy az én mennyei kincsem, és nem értékelted neked adott adományomat.
  Még nem hatoltál be abba, ami mindennél többet ér, és amit életed minden napján felkínáltam neked: ez pedig az a rendkívül nagy kegyelem, hogy bensőséges egységben ismerhetsz meg engem és Szívemnek belső menyegzős szobájában megtapasztalhatod édességemet és isteni csókjaimat. Boldogok, akik hallgatnak rám és elnyerik ezt a kegyelmet!
  Jaj azoknak, akik nyomorúságos állapotukban és bűnös lelkükkel ellenállnak ennek a kegyelemnek! Egy napon sírni fognak nyomorúságukban.
  Nagyon helyes, ha jó dolgokat teszel értem, követsz bizonyos ájtatosságokat és gyakorolod a szeretet cselekedeteit, hálaadást és engesztelést nyújtasz, de nagy csalódást jelentene számomra, ha meghalnál, mielőtt megismernél engem!

Nagyon aggasztana, ha meghalnál, mielőtt megértenél engem!

  Közületek sokan elfoglaljátok magatokat mindennapos feladatokkal, ami tetszik nekem, ha szeretettel, az én elgondolásom szerint teszitek, de mindez nem elég, ha nem álltok nyitva a kegyelemre és nem ismertek engem bensőségesen.


  Jöjj hát, és fogadd el szüntelen könyörületemet és én örömömben bevezetlek téged a mi Szívünk misztériumaiba és rejtett titkaiba.  Te és mi elválaszthatatlanul egyesülünk mindörökre szeretetünkben..


  Mint már korábban, most is a Szívemből szóltam hozzád, hogy emlékeztesselek végtelen szeretetemre, gyermekem, és különösen arra, hogy dobd el azt a magot, amit a világ vetett beléd! Nem, nem nézhettem tovább, hogy örökbe fogadott gyermekemet, az én örvendező követemet olyan kétség marcangolja, amit a világ sugallt neki! Tőlem való félelmed egy darab jeget tett az én isteni kegyelmem helyett a szívedbe, ….. ! Ez alábecsül engem és nem az igazságon nyugszik...

 
  A hányattatás nem vette el a békét, amit én adtam a szívedbe, és ez helyes. De az én kedvemért, galambom, soha többé ne kételkedj kegyelmeimben és irántad való határtalan szeretetemben! Ne veszítsd el bennem való bizalmadat! Nem látod, hogy mily isteni, felfoghatatlan szeretetet érzek irántad? Kérlek ezért, hogy bízzál bennem! Amíg még a földön vagy, maradj bennem, hogy tökéletesítsd velem való egységedet, és a szentáldozásban fogadj engem, amilyen gyakran csak tudsz! Növeld irántam való szeretetedet, és bízd magad rám! Maradj e pihenőhelyen mindörökre, és engedd, hogy a szeretet e kemencéjében őrizzelek és megéreztessem veled szeretetem édességét!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.02 0 0 9831

„Leányom, az én békémet  adom neked.
  Ha valaki megkérdezi, hogy miről szól mindez, így válaszolj:

A Könyörület és a Szeretet nyilvánítja ki magát az emberiség előtt. Az Üdvösség hajol le az égből, hogy elérje a nyomorúságosokat, és könyörögve kéri, hogy hagyjanak fel esztelenségükkel. Amit Isten ma nekünk mond, az béke, kiengesztelődés és szeretet,

 

végtelen Szeretet!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.01 0 0 9830

„Béke, gyermekem! Szeress úgy, ahogyan én szeretlek téged! Érezz, ismerj fel és érints meg, amikor meglátsz. Nem ezt kértem tőled, gyermekem?

Megteszed? Most? Igen, fogd meg a kezem! Ismerj fel engem ebben a békében, amelyet én adok neked... ismerj fel a szeretetben, amelyet neked
adok.

Tudom, de én erre a küldetésre rendeltelek, amelyet hamarosan
 véghezviszel. Nem hagylak el, és gondom lesz rá, hogy dicsőíts engem. ….. , maradj közelemben! Megteszed ezt nekem?

Sohasem fogsz bennem csalódni. Ragaszkodj hozzám, ne feledd, hogy én vagyok a te Nevelőd! Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.29 0 0 9829

….. , figyelj jól, és hallgass meg! Írj le minden szót, amit hallasz!

Keletről jön el a hajnal. Ne suttogd szavaimat, hanem hangosan hirdesd azokat! Az ilyen kinyilatkoztatás nem marad rejtve. A felebaráti szeretet legyen a legfőbb gondod. Teljék meg szád az Én illatomat árasztó szavaimmal, mely illat az egész világegyetemet betölti. Ezért add át a többieknek, hogy hasznukra váljanak szavaim, és ők is örvendezhessenek. Tégy tanúságot, és ne hagyd, hogy elbátortalanítsanak a keményszívűek és a kicsinyhitűek. Nekem is kijutott belőlük az Én földi életemben.

 

Én vagyok a Feltámadás és az Élet, és ahol átvonulok, ott életre keltem és örök fényességbe vezetem az embereket. Akik az Én utamon járnak, azokat mind megóvom, de jaj azoknak, akik az átvonulásom ellen lázadnak, meg fogom büntetni őket hitetlenségük miatt az Ítélet Napján! ….. , Én minden megtért szívből begyűjtöm a mirhámat és a balzsamomat. Már eleve ez bátorítson fel téged! Sok lelket megnyertem már, ezért ne törődj a mendemondákkal, sokkal inkább lásd meg Művem gyümölcseit. Művem emlékeztessen mindenkit arra, hogy hiteles keresztény életet éljen. Ez a haldokló nemzedék elvesztette a méltóságát. A hatalom emberei mind hazudnak egymásnak, és már alig maradt olyan, aki Nekem szenteli az életét. Ezért hogyan hallgassak így tovább?

 

Gyümölcseim láttán szentjeim és angyalaim ujjonganak az örömtől. Igen, leányom, azért neveltelek fel téged, hogy ültess! Az ördög mindig arról volt ismert, hogy a vele rokonlelkűeket háborúra buzdítsa Művem és mindazok ellen, akiket kiválasztottam, és felkentem. Vádlóid ugyanazok, akik kiforgatják a Törvényemet és az Evangéliumot, valamint rossznak mondják azt, ami jó. De eljöttem hozzád királyi hatalommal, hogy Engem kövess, gyűjts és egyesíts, bátoríts és reményt adj, szeress és gyógyíts. Azért jöttem el hozzád, hogy megszilárdítsd az Egyházamat. Felkentelek, hogy Nevemben beszélj. Talán nem vagy választékos szónok, de Én tudással vérteztelek fel, hogy ezáltal az ismeret által felékesítsd és egységre vezesd az Egyházamat.

 

Nap mint nap állhatatosan elküldtelek, hogy tanúságot tegyél a tieidnek, de ők nem hallgattak Rám, nem szenteltek figyelmet Nekem. Járj közben értük!

….. , mivel leírhatatlan kegyelmem által megengedtem neked, hogy felemeld a Vőlegény fátylát, és felfedd az Ő istenségét. Amióta levetted a fátylamat, a te arcod az Én ragyogásomat tükrözi, amikor összhangban vagy az akaratommal. Az Írások megmondják, hogy minden léleknek, aki fel akar fedezni Engem, először őszintén meg kell bánnia a bűneit, különben a fátyollal borított értelmük letakarva marad, ha nem térnek meg Hozzám. Ha Szavaim nem hatolnak át a fátyolon, akkor olyanok maradnak letakarva, akik nem járnak a megváltás útján. Az ő tompa agyuk sötétségben marad, nem kapják meg Isten megismerésének világosságát, és nem láthatják meg a dicsőségemet. A Lélek mindent átölel, és mindazokról leveszi a fátylat, akik bűnbánatot tartanak, és imádkoznak. Az Ő világossága maga a szabadság! A Lelket vonzza a szívből mondott őszinte ima. Ha szüntelenül imádkoztok, Ő lesz a ti tanácsadótok és barátotok. Oly nagyon becsülöm a ti szüntelen imáitokat, mert azok a szívből fakadnak, és mindent magukban foglalnak, amivel egész nap foglalkoztok.

 

Ahogyan az elején többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. Hívásaimmal megpróbáltam megtisztítani a világot, de továbbra is az erkölcstelenség szennyében maradt. Fáradhatatlanul hívtam őket, de ez a nemzedék nem akart meghallgatni, és nem engedte, hogy megtisztítsam a vétkeitől. Amikor lecsap majd rájuk az „Úr Napja”, meg fognak lepődni! Elfogadom az áldozatot, melyet a Kelet felajánl Nekem, mert ők igen buzgóan és nagylelkűen tisztelnek Engem. Mint egy zsinórmértékkel, nyomot fognak maguk után hagyni, hogy követni tudja majd őket a világ maradéka. Ahogyan Áron áldása hatott a népemre, olyan hatással lesz a Kelet is a világ maradékára; akik tehát elfogadnak majd Engem örökkévaló Istenüknek.

 

Semmi sem veszett el az Egyházamban, inkább az emberek vesztették el az Egyházam jelenlétét a szívükben. Ma a világ kimondhatatlan erkölcstelenségében nemcsak hibákkal van tele, hanem az Istenségemet és a Törvényemet is szembetűnően provokálja. Hogyan ismerhetném fel bennük Egyházamat? Ilyen módon jöttem el hozzátok, ….. , hogy újjá élesszem azt a kevés életet, ami még maradt ebben a nemzedékben. Eljöttem, hogy megmutassam nagy bölcsességemmel és éleslátásommal, hogy milyen végtelenül kegyes vagyok hozzátok. Imádkozz, hogy lássanak, és értelmük szemével megvilágosodjanak, hogy ezáltal a világosság által meglássák, mekkora reményt rejt magában az Én átvonulásom ezen a földön a ti időtökben mindnyájatok számára! Tanítsd meg nekik, ….. , mit jelent „békét kötni Istennel”! Tanítsd meg nekik, mit jelent az Én házam népéhez tartozni. Ami pedig téged illet, ne távolodj el Tőlem. Maradj Bennem, légy olyan, mint Nekem, a te Istenednek felajánlott jó illat. A mindnyájatok iránt érzett nagy szeretetem jeléül adtalak téged ennek a nemzedéknek.

 

Mondd meg Nekem, hogy fel tudja-e bárki is mérni az Én nagyságomat? Minden korban megmutatom hatalmas Kezemet, a ragyogásomat és a dicsőségemet a lelki szegényeknek. Leszállok a dicsőséges magasságból, hogy köztetek járjak, köztetek legyek. Boldog az a nép, amely meghallott Engem! Boldogok, akik felismerték szeretet cselekedeteimet! Boldogok a nemzetek, akik szívesen láttak Engem, mint az esőt, amely a legelőre hullik, és megöntözi a száraz földjét! Mindezek legyenek áldottak Bennem! A nevem Jézus, a Krisztus, és Én valóban mindvégig csodákat művelek. Ezt kijelentem, és megáldalak téged ….. , mert te vagy a csoda, amit az egész világ szeme láttára véghezvittem. Szeress Engem, gyermekem, engesztelj jócselekedetekkel szereteteddel mindazon lelkekért, akik közömbösek irántam, és akik gyűlölnek Engem a Törvényemmel együtt, és mindazokért, akik folyamatosan megszomorítják, és megbántják a szívemet!

 

Fogadd békémet és áldásomat. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.26 0 0 9828

„Kedves, szeress engem! Ne feledd ..... , hogy mások elébe helyezve téged mennyire kedveztem neked. Nagy adomány a kegyelem, amelyet neked adok, hogy megsemmisülhetsz bennem, a te Istenedben! Kis palántám, semmi érdemed sincs, mégis annyira égek a vágytól, hogy magamhoz emeljelek és bennem légy, hogy szemet hunyok afölött, ami vagy, még bűneidet is elnézem, és megbocsátom. Érted-e már forró szeretetemet? Maradj kicsiny, ne hagyj fel azzal, hogy engem hívj! Szüntelenül szomjazz engem! Támaszkodj rám, ha fáradt vagy, maradj bennem, mert ezt szeretem!  A Szeretet szeret téged!


Szeress és imádj engem, így dicsőíts meg engem, a te Istenedet! Érted? Most már tudod, mit jelent Istenedben lenni és bennem  élni. Én vagyok a te szeretett Atyád, aki így őrizlek téged, keblemre szorítva, ahogy az anya táplálja és melengeti keblére szorítva gyermekét. Én is így teszek veled, táplállak és megvigasztallak . Nem kell aggódnod, mivel életed forrása egyenesen belőlem fakad. Nem kell félned, mivel szeretetem és két karom átölel téged. Én vagyok Védelmeződ, és mellettem biztonságban  vagy. Én, az Úr, úgy neveltelek fel téged, ahogy a gondos anya törődik gyermekével.
Kedves, az élet forrása belőlem fakad.
Légy áldott!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.25 0 0 9827

„Ó, térj be Urad örömébe! Igen? Mondd el!

Jöjj, mondd el, amit mondani akarsz! ...

Olyan koszorút adtam neked, amely sohasem hervad el, és tűzzel kereszteltelek meg. Lelki táplálékot és lelki italt adtam neked. Hogyan lehetséges, hogy e pillanatban nem értesz meg engem? Kemény választ adhatnék most neked, de figyelembe veszem szavaidat, amelyek a szíved mélyéről fakadtak, ezért eltekintek megalázásodtól.

 
  Még most is körülvesz szerető szavaid illata. Édes mirha illatként fogadtam szavaidat, hajamon még ott vannak édes cseppjei. Fejem illatos lett szavaidtól, amelyekkel megkötöztél engem ... De mondom neked, hogy gyümölcseidet érlelem, amikor megfosztalak társaságomtól. Igen, én vagyok a te napfényed, de a fának szüksége van esőre is, hogy növekedjen, sokasodjon lombja és gyümölcse. Ha lelked olykor nem érzi sugaraimat, akkor is tudd, hogy újból felfrissítelek. És most mondd, hogy van lelked e pillanatban?

Ne gyötörd ezért tovább lelkedet és ne tégy szemrehányást nekem! Légy hálás mindazokért a kegyelmekért, melyeket lelkedbe öntöttem! Éppen felkészítelek arra, hogy fogadd Szentlelkem látogatását, aki majd üzenetet ad neked, és nemes üzenetével örökké tartó emléket hagy e nemzedék és az eljövendők számára. Gyengéd menyasszonyom! Légy Jézusé, ahogy Jézus a tiéd! Vágyakozom utánad, ahogy te vágyakozol utánam. Érted vagyok, és te énértem. Egymásért vagyunk oly teljes egységben és összefonódásban, hogy ezért sokan engem láttak benned és téged énbennem.

 
  Hadd leljem benned gyönyörűségemet és hadd szemléljem magamat tebenned! Határtalanul örülök azokban a pillanatokban, amikor magamat látom. Valóban magamba öltöztettelek, hogy birtokba vegyelek, és felkínáltam a kegyelmet neked, hogy birtokolj engem a kegyelemben. Ha akarod, nevezd ezt Isten felfoghatatlanságának, aki felfoghatatlan módon szereti teremtését. Érted? Ezért csillapodjon le szíved, és értsd meg a nélkülözés pillanatait!


Galambom, nem szabadítottalak-e meg fájdalmaidtól? Hallj engem, ….. ! Tudd, hogy amikor a nélkülözés állapotában voltál, én a te szívedben pihentem ... Légy áldott és találj vigaszra Szívemben
!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.23 0 0 9826

  ….. , ezeket a kegyelmeket az én érdekemben és az én dicsőségemért kaptad. Engedd meg, hogy igénybe vegyelek, ismerd fel feladatodat! Jöjj, segítek neked.  ….. , én akartam neked sugallatokat adni, higgyél gyermekem! Én adtam Jánosnak azt a sugallatot, hogy könyörögjön az új pünkösdért. Ez a sugallat a Bölcsességtől származik, és az új pünkösdöt, én, az Úr ugyanazon a talajon hozom létre, mint alapításomat. Egyesítelek benneteket, egyetlen pásztor köré gyűlik teremtésem, és benne alapítom meg királyságomat. Házam békében és szeretetben fog uralkodni. Teremtésem újjászületik, és olyan lesz, mint a gyermek, ártatlan, jóakaratú. Ez lesz a nagy visszatérés, az újjászületés, a pásztor hívása, az új pünkösd, ahogyan kezdetben volt a korai kereszténység idején, amikor a kereszténység még gyermek volt, ártatlan és önzetlen. Ó teremtés! Várj csak és láss! 


….. !

Érezz engem, melletted vagyok! Elhiszed ezt gyermekem annak ellenére, hogy testi szemeddel nem láthatsz?

 Mennyire szeretlek, amikor látom, hogy szemed engem keres. Tudom, hogy egyszerű gyermek van velem, aki tehetetlen és semmi. Sajnállak ….. , hogy a farkasok közt kell lenned. Sohasem hagylak el: Megáldalak gyermekem.  Engedd, hogy mindvégig vezesselek! Igen?

 Ott vagyok, kedves, fogadd békémet! 

Igen, mi ketten.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.22 0 0 9825

„Te pedig, kedvesem, az én drága lelkem vagy, ékességem, koszorú a fejemen.

 

Meghatotta Szívemet a te annyira elszegényedett lelked. Helyet találtam szívedben, ahol megvethettem lábamat, és akiben megpihenhetek. Közömbös vándorból béke házává tettelek téged. A mai napig és óráig társalgok veled, ami boldogsággal, örömmel és megnyugvással tölt el téged. Látod, ….. , megjelenek rajtad, hogy megmutassam egységünket az embereknek.  Hogy megmutassam a vakoknak, hogy benned élek, te meg énbennem. És hogy beteljesítsem kijelentéseimet, miszerint leányom, te vagy az egyetlen jel, amit adok annak bizonyítékául, hogy én vagyok e kinyilatkoztatásnak a Szerzője. A Szeretet szeret téged. A Szeretet ily módon jött el hozzád. Mennyire örült a Szívem, amikor válaszoltál hívásomnak! Támaszkodj rám, és bízzál bennem! Sohasem foglak elhagyni. A Szeretet szeret téged. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.21 0 0 9824

"Átkot szór és nem éri baj,
szája álnoksággal és hazugsággal tele,
nyelve alatt romlás és gazság rejtőzik.
A nádba bújva les, hogy az ártatlant orvul megölje,
szeme a szegényt fürkészi."

 

„Szegény, nyomorúságos eszközöm! Növekedj szeretetemben! Én vagyok az, aki téged örökbe fogad. Ezért maradj szeretetemben, és növekedj szeretetemben! Gazdagságomból fogsz táplálkozni, hogy kinyilváníts és megdicsőíts engem.
  Lelkem áldottja, írd:
  Ahol bizalmatlanság és racionális gondolkodás uralkodik, ott vita és veszekedés támad. Az ilyen emberek szellemileg sötétségben élnek és elidegenednek a Lélek műveitől. Leányom, ők még nem figyeltek föl szépségemre... A te szívedet arra választottam gyermekem, hogy írótáblám legyen, amelyre ráírhatom minden gyermekem számára szeretetem énekét. Szeretet-himnusszá alakítottalak. Nem csupán nyomtatott szó az én szavam, benned levő szavam élet és Lélek. Igaz tanítást adtam neked. Ne bosszankodj azok miatt, akik végnélküli érvekkel jönnek hozzád, mindent betegesen megkérdőjeleznek és szavakon vitatkoznak. Ezeket az embereket zsákmányul ejtette a kísértő. Helyet adtak a kísértőnek, mivel megengedték neki, hogy nagyravágyásukon keresztül kelepcébe ejtse őket. Tedd rá kezedet ezekre az emberekre, és áldd meg őket "az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében"! Tisztelni és dicsőíteni fogsz engem.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.20 0 0 9823

„Választott Leányom, az Én Békémet adom neked. Ne zavarjanak meg ezek a kis lelkek. Imádkozz értük! Emlékeztetlek arra, hogy bárki, aki elszánta magát a követésemre, és Nekem szentelt életet próbál élni, ki van téve a támadásnak! Ha ezek a kis lelkek nem akarnak figyelni, soha nem fognak tanulni. Légy türelmes az imában, légy állhatatos, és mutass hajlandóságot a Bölcsességtől való folyamatos tanulásra. Óvakodj a pletykától! Óvakodj azoktól, akik megbélyegzik és elítélik a Pápát, ők csak fecsegők, akik maguknak és másoknak kívánnak szerencsét, miközben a Pápa ellen beszélnek. Beragadtak a saját csapdájukba, elragadtatásukban helytelenül cselekszenek. Egyházam mindig kiáll az igazság mellett, és biztonságban tartja azt, tehát mindaz, aki elutasítja az Egyházam Helytartóját, nem lehet a tanítványom; hiányzik belőlük az alázat!

 

A te feladatod ….. , hogy megvigasztald az Embereimet, és beszélj nekik arról a csodálatos Műről, amelyet ennek a hitehagyott generációnak készítettem… Az Üzeneteim a szívükhöz szólnak, fényt adnak az útjukon, a Bölcsesség belép az ő szívükbe, és az Istenismeret megörvendezteti az életüket! Az Új Énekem, melyet a te Teremtőd és Királyod írt és énekelt, győzelmet hoz a Teremtésemre. Mindazok, akik örvendezve megízlelik Új Dalomat, dicsőítve hirdetnek majd Engem ajkukkal, áldják Nevemet. Meg fogják tanulni, hogy az Én Kegyelemteljes Művem Hatalom, örök Hatalom, ami időről időre megmarad. Legyenek olyanok a fiaitok, a nemzedék, mint a mennyei magok, melyek termékeny talajba hullanak, és a lányaitok legyenek olyanok, mint Egyházam négy sarkának kariatida oszlopai, fenséggel és méltósággal telve.

 

Légy most csendben és hallgass Engem: az az ajándék, amit Szentlelkem adott neked, hogy elviseld az összes megpróbáltatást és nehézséget Értem, szentségre hív, és arra ösztönöz, hogy légy te az egyik pillér, az egyik a kariatida oszlopok közül, melyek az Egyházamat tartják. Légy az Én támaszom, és sok nemzetnek erővel tanúskodj. Az Én közelségem tart téged elevenen és bátran, hogy szembe tudj nézni mindazokkal, akik ellenállnak és üldöznek téged. Mivel te jogosan nem félsz a fenyegetéseiktől és nem legyőzni akarod őket. Amint eléd megyek, Én vagyok a te Pajzsod, amely megvéd téged az ő mérges nyilaiktól.

 

Régen sem rejtettem el előled azt, hogy ha Engem követsz, akkor vadásszá vált férfiak prédájává válsz. Te leszel a célpontjuk, te leszel a játékuk. Megmondtam, hogy olyan leszel ebben a zavaros világban, mint a hegyen felállított jelzőtorony, de te mint egy galamb, az Én szárnyaimon fogsz repülni felettük sértetlenül… és fájdalmasan fogod szemlélni a világot, bánattal és keserűséggel tekintve gonosz tetteikre. Egy bűnbánó szívre van szükségem, egy lélekre, aki hajlandó áldozattá és célponttá válni Értem. Mondtam volna akkor, hogy kiteszlek ezeknek, akik mint vadászok puskáikkal üldöznek téged, magas vérdíjat tűzve ki fejedre annak, aki először elpusztít téged az Üzenetekkel együtt. Mindhiába! Mondom neked, mindhiába! Hiábavalóak az ő fenyegetéseik és a fegyvereik, minden hiábavaló! Megfakult már a szemük csillogása, a Halál árnyéka a küszöbükre vetül, és bezárja őket, semmi nem maradt már bennük. Egymás után mennek majd a Halál Völgyébe, és eljön számukra a vég, ahogy kívánják.

 

Tehát ne felejtsd el, hogy ha Szent Nevem Pecsétjével birtokba veszem egész valódat, az azt is jelenti, hogy birtokában vagy Lelkemnek, aki benned nyugszik. Habár a kis lelkek rágalmaznak téged, menj, és tégy jót, élj Bennem igaz életet, végül a vádlóid hamisnak bizonyulnak majd… légy türelmes, soha ne kételkedj a Szeretetemben… IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.19 0 0 9822

„Béke legyen veled. Gyermekem, Én vagyok az Egy, aki feltámasztottalak téged, hogy együttműködj Velem. Minden egyes pont, minden egyes kimondott betű Szentlelkemtől származik. Szeretem a Teremtésemet, és Irgalmam minden emberi értelmet meghalad. Mindezt a munkát el tudom végezni saját Magam is, de szeretek együttműködni és együtt dolgozni a Teremtményeimmel. Ugyanakkor azok, akiket kiválasztottam, hogy megörvendeztessenek Engem, jó illatot árasztanak az Udvaraimban és a földön is, Jelenlétem jelei. Megszentelem őket, mert Velem tartanak. Igen, bennük nyugszom meg. Az ajkam megtelik érzelemmel, mikor rájuk tekintek, ahogyan véres Lábnyomomban haladnak. Végül is Én vagyok, akik életet ad nekik!

Életet adtam nekik, hogy tanúságot tegyenek Feltámadásomról, és ezt azzal teszik, ha bemutatnak Engem ennek a halott világnak, mint dicsőséges Királyt, aki kész megbocsátani nekik. Különböző módokon nyilvánítom ki Magam nekik, remélve, hogy annyi lelket vonzok Magamhoz, amennyit csak lehetséges. Igen, ….. , keresztül kell menned a tűzön, hogy képes legyél hirdetni Szavam. Ezért semmit se tagadj meg Tőlem. Megtagadtam Én tőled valamit? Valójában neked adtam az Életemet.

 

Leányom, bármi, amit szeretettel ajánlottál fel Nekem, azt felhasználtam.

- Megparancsoltam neked, hogy mondd azt nekik, Én mondtam, hogy írjál. Ne félj! Soha ne hagyj ki egy betűt se! Néhányan figyelni fognak rád. Mások kinevetnek téged. Megint mások ártani fognak neked, küzdeni fognak ellened. Add csak át nekik az Üzeneteimet. A jó hírnek el kell jutnia a föld minden szegletébe, a Szavamnak egészen a föld végső határáig. Sokan vissza fognak térni Hozzám, fel fognak hagyni bűneikkel.

- Meg fogok mérni minden egyes lelket zsinórmértékkel. Ők elveszítették bölcsesség iránti érzéküket, hamis mértékekkel mérnek, mellőzik a Törvényemet. De azt fogják aratni, amit elvetettek. Senki sem mehet be a mennybe, aki nem keres Engem. Azok, akik elvetik Törvényemet, Engem vetnek el, és utálatom tárgyává válnak a Szememben. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.18 0 0 9821

„Vigasztalód vagyok.

 

Sok embert fog hozzám vezetni. Újra életre kelti gyermekeimet, hogy térjenek vissza hozzám, és olvassák Szavamat. Jó pásztorotok vagyok, aki magamhoz hívlak benneteket. Higgy nekem, leányom, nézz rám, nézz rám, felfedtem előtted Arcomat. Ne érezd bizonytalannak magadat, higgy bennem! Elfelejtetted, miként munkálkodom? Nem hallottál műveimről? Ne engedd, hogy tönkretegyen ez a nemzedék! Maradj leányom olyan, amilyen vagy! Ne engedd magadat meggyőzni most, amikor felébredtél, és világosságomban lakozol. Maradj közelemben!

 

Nem engedem.  Nem hagyom, hogy bántsanak. Hallja meg mindenki, akinek füle van, legyetek éberek, mert közel az idő.”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.17 0 0 9820

 „Én vagyok. Öröktől fogva szerettelek, és öröktől fogva akartam, hogy szeress engem. A Szeretet Lelke vagyok. Hagyd nyitva számomra lelkedet, hogy Szeretetem visszatükröződjék benned! Légy olyan, mint egy tükör, amely előttem áll. Szeretetemet akarom benned visszatükrözni. ….. , én nem vagyok szigorú Isten. Szelíd vagyok. Még azokat is szeretem, akik megvetnek. Én virágom, mivel kezded megérteni, milyen határtalan a szeretetem irántad, azt is megértheted, mennyire szenved a Szeretet a szeretethiány miatt.

Akkor jöjj hozzám és vigasztalj meg! Ne fossz meg ettől. Te meg tudsz vigasztalni engem, légy áldott!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.16 0 0 9819

„Emlékezz, gyermekem, a Keresztemre és a váltságdíjra, melyet azért fizettem, hogy megváltsalak és megszabadítsalak benneteket, hogy örök életetek legyen. Ha nem is találsz megfelelő szavakat, hogy kifejezd teljes örömödet és irántam érzett szeretetedet, szíved megdicsőít engem, ahányszor csak hozzám jössz nyomorúságodban. ….. , egyszer említettem neked, hogy amikor átölelsz, a Keresztemet is átöleled. Jöjj közelebb hozzám, és  szenvedésemből is vállalj részt! 

 

Keresztem hordozása áldást jelent. Úgy tűnik, te sem és mások sem fogják fel teljesen, hogy ez jelkép, melyet én, az Isten, rátok helyezek. 

 

Belátod, hogy ez mekkora megtiszteltetés? Hogy az Isten a teremtményében megpihen? Maradj Teremtőd és Vőlegényed izzó ölelésében, és tedd félre az összes bajodat, kísértésedet, kudarcodat, betegségedet, fájdalmadat és aggodalmadat! Töltsön el mennyei boldogság és feledékenység, csendesedj el és összpontosíts rám, a te Istenedre és Mindenedre! Én Minden vagyok. Ölelésemben lelked meg fogja tapasztalni rejtett misztériumaimat.

 

Gyönyörködöm semmiségedben, gyönyörködöm a gyermekekben. Maradj bennem, sohase szakadjunk el egymástól! És amikor az emberek szembeszállnak veled és mindenféle etikátlan kijelentéseket tesznek, ellentmondanak, fájdalmat okoznak neked és mérgüket öntik rád, gondolj rám, gondolj kínszenvedésemre, gondolj arra, mit mond a Szentírás a Szőlőtőről és a szőlővesszőkről. A vesszőkre, melyeket levágtak, mert nem maradtak bennem. Akiket levágtak rólam, mert szárazak voltak, azok nem értették meg sem az igazságot, sem a gazdagságomat. Lelki halálukban és ürességükben mindenkit elnyomnak, akik hozzám fordulnak, és akiket kegyelmekben részesítek. Látod, rávezettelek arra, hogy prófétáim egykori útját járd, misztikus nyelven beszéltem hozzád, adományokkal ékesítettelek, hogy képes légy továbbadni Igéimet szeretet-himnuszok formájában. Szemlélődő módszerekkel vezettelek, arra ösztönöztelek és buzdítottalak, hogy a jót keresd, és arra vágyj, hogy a kedvemben járj. Olyasmit kínáltam neked, ami meghaladja az emberi elme felfogóképességét, éspedig azt, hogy akkor beszélgethetsz Velem közvetlenül, amikor csak akarsz. Szigorúan meg fogom ítélni az ellenségeidet, akik rosszindulatúan bánnak veled, és akik engem provokálnak. Ezek a dolgok meghaladják a szárazak értelmét, hasonlóan a száraz szőlőveszőkhöz, amiket tűzre kell vetni; ha visszautasítják a Szőlőtő által felkínált gazdag életerőt, elszáradnak, már nem tudnak semmit sem tenni. Igen, őket össze fogják gyűjteni az Angyalaim és tűzre vetik, elégetik őket.

 

Leányom, nagyon igazságosan vissza fogom fizetni a sérelmeket azoknak, akik bántanak téged, és meg foglak jutalmazni, amiért elviseled miattam az igazságtalanságot és az üldöztetést. Tudd, hogy ráírtam nevemet az egész lényedre, hogy továbbra is bátran és méltóságteljesen el tudd szenvedni az üldözőid ostorcsapásait, akik valójában a Keresztem üldözői. Megáldalak, és az én békémet adom neked. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.06.15 0 0 9818

„Béke legyen veled, virágom! Mondd, van-e nagyobb öröm vagy dicsőség a Földön, mintha valaki megérti az én Szívemet? Mire képes az ember, ha nem árasztom el értelmét a megértés isteni világosságával? A Szent Isten, aki hozzád szól és felülmúl mindeneket, szomjadat oltja hangja dallamával, te pedig add tovább minden nemzetnek isteni Szavamat!

Mi az én Szavam? Az én Szavam misztikus szemlélődés, ami megvilágosítja a Szentlélek által lelketeket, hogy betekinthessetek Isten magasztos tudásába.

Hamarosan meg fogom látogatni a Földet.

Nemzedék! Az Uralkodó szól hozzád, akiről a legtöbben megfeledkeztek. Hallatni fogom Szavamat a Földön.

Sokan kérdezik közületek: "Miképpen fog eljönni?"

Erre így válaszolok: "Nem tudjátok, hogy az idők kezdete óta, és amióta ember él a Földön, mindenkor csak rövid ideig tartott a gonosz hatalma?

Már majdnem véget is ért, mert diadalom felemészti.

Hasonlóképpen fogja diadalom legyőzni és felemészteni a gonosz ember diadalát, mint ahogy a fáraó kígyóit felemésztette Áron vesszeje, amit kígyóvá változtattam.


E diadalomban mindannyian magasztalni fogjátok Szent Nevemet. Akkor majd népem között leszek… ti pedig velem, az Istennel fogtok útra kelni, velem fogtok járni. Azzal fogtok járni, akit egykor elérhetetlennek tartottatok… azzal fogtok beszélni, akit egykor kivetettetek lelketekből. Velem, az Istennel fogtok beszélni, mert én, az Isten jelen leszek szívetekben, és mint jó tanácsadó, megmutatom az élet ösvényét nektek. Mértékletességet, okosságot, igazságosságot és erősséget adok lelketeknek, és elárasztom mindazzal, amire lelketeknek szüksége van ahhoz, hogy angyalaim között és velem járjon. Akkor helyre lesz állítva országom a Földön.

Igen, lehetséges, hogy már ebben az életben is lássátok Istent. Lehetséges, hogy már földi életetekben szemléljetek engem. Igen!

Lehetséges, hogy betekinthessetek mélységeimbe, Istenetek és mindenetek mélységeibe, és már itt a Földön birtokba vegyetek engem. Ez lesz új életetek kezdete, mert nemcsak hallás útján, szavakból és könyvekből fogtok ismerni engem, hanem a valóságban is, valamint a megtérés által, amit a Szentlélek kegyelme ad nektek.

Engem látni életet jelent, mert halhatatlanságot kínál nektek…

Ily módon fogom meglátogatni a Földet, gyermekeim.

Felfogtad most misztériumomat? IC”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!