Úr Isten, először is én írok ebbe a fórumba több mint tíz év után először Yeeeaaahh :D Másodszor, emlékszem még a sorozatra, amikor a tv-ben adták. Olyan rég volt már hogy eldöntöttem beszerzem most az összeset, és végignézem :) Tegyetek így Ti is!
Én is számcímet keresek. (Asszem) a 7. részben, amikor elérték Jakutiát, előtte egy orosz kikötővárosban voltak, ahol beszélgettek egy hajósal, utána pedig elmentek a városi parkba tankokat nézni. Wahorn be is szorult az egyikbe, mert alul akart kijönni, mint az apja '56-ban.
Amikor a tankokat-katonai dolgokat filmezték, akkor közben ment egy jó szám. Orosz (szerintem orosz) dalszöveg, de olyan jamaikais Bob Marley-s hangzása volt. Katonai balladaféle, a szövegben volt valami "dá szoldátá" féleség. Az a szám kéne nekem... vagy a címe.
éppen ma jutottam hozzá a dedikált, díszdobozos változathoz - picit csalódtam, sokkal-sokkal több extrára számítottam, hiszen alapanyag volt (lett volna) bőven :(
Jah, én megrendeltem már ... 40 perc egy rész, nemtom, mennyi jön le ebből, ami ismétlődik, plusz az előző részek összefoglalója, de ha 30 perc marad, még akkor is 6 óra a 12 rész, az sztem még dl-re is necces.
ez még biztos csak előrendelés, csak 28-ától lehet majd kapni. ha duplarétegű a dvd simán rá kell hogy férjen az összes rész. de köszi az infót!!! rajtaleszek...
ez az 1. emule linkje: ed2k://|file|Cadillac%20Drive%2001.%20r%C3%A9sz.avi|366462976|AC867943AE93ADCD096ED4B807D07EA1|h=UU6WXAQ4WLXK23Q5VAM3UJD3IDXMLBZG|/
ez a 10. ed2k://|file|Cadillac%20Drive%2010.%20r%C3%A9sz.avi|368652288|B06569840CAC3ADB7EEE93D8762EF588|h=7XBFHYGRLGEZHEX2MPKE4BGYQGEP74VN|/
ez meg a 12. ed2k://|file|Cadillac%20Drive%2012.%20r%C3%A9sz.avi|368433152|582B4CC5A3C3A8E6AB4A9041586C0CAD|h=P52MC4OVL2K4O7NLG4S3YBZ6MMFSMRTB|/
Igen.Továbbá az volt jó még a produkcióban,hogy bár van ezer világjárós,kézikamerás road movie,a Cadillac Drive egy átlagos,igénytelen magyar turista szemével mutatta be a bejárt helyeket.
Én nem is emlékszem a remegésre:).Az én elvárásom az volt,hogy majd jókat hülyéskednek végig...Fábryban azt becsülöm,hogy ha sokszor idegesítő is meg erőltetett poénjai vannak,de azért igyekezett .Igazából az értékes részek az idegen kultúrák megismerése volt,meg nem lát az ember mindennap szibériai vidékeket,mert eddig fogalmam sem volt milyen lehet egyáltalán.
a letöltésről kérdezőknek:
http://bitgate.tx.hu/
regisztrázni kell, no meg "Törvényes jogokkal kell rendelkezned ahhoz, hogy letöltsd a fájl(oka)t!". ;)
A kameraremegés az a mostanában népszerű effekt (pl. Lost, Rejtélyek Városa), amivel kevésbé stúdióssá, közvetlenebbé vagy zaklatottabbá teszik a felvételt mesterséges ide-oda, fel-le kameramozgással. Az elején jópofa, meg átjön, de hosszú távon oltári idegesítő, túl amatőr hatású, ráadásul a digizést is rontja. Pár részből kiszedtem, sokkal élvezhetőbbek, látványosabbak az egzotikus vidékekről készült bevágások. Kár volt szétcseszniük ezeket, az ember nem minden nap jut el ilyen messzi vidékre, akkor meg már lássunk is valamit belőle...