igen jó kis topic ez!Nekem eMM bácsi ajánlotta,hogy nézzek be ide.Még több kép,még több kész disznóság,még több disznóvágásos kép/néhány saját ,önreklám:-)))/ a Konyhaasztal témakör Disznóvágás című topicjában!
Közkívánatra tegnap ,töltöttkáposzta készült ,és nagyon finom lett . A töltelékek közé csempésztem néhány füstölthús darabkát is .Rómais malactál is készül hamarosan . Beszámoló majd megy .
Ez nem nagy tudomány. Éppenséggel úgy készült hogy rómaitál elő, negyed órára bevizez. Disznó ízlés szerint befűszerez(ezen van só bors majorána rozmaring).Rómaitálból víz kiönt disznó be,megpucolt krumpli,hagyma fokhagyma egészbe be.Disznó meglocsol kis(oliva) olaj alá kb 2 deci (ásvány) viz.Rómaitál lefed.Sütőbe be. 180 fokon 2 órát sül majd minimum egy órát pihen.És már kész is a disznóság,ez az egész tudomány.Ezt persze lehet csirkével(de az egy órát sül és minimum felet pihen,és arra rakok némi vajat mert kevés a saját zsiradék) marhával kacsával,pulykával,de még egész lazaccal is. Jóétvággyal elfogyaszt. A dekoráció most 1 csirke (ami nem látszik) hogy ne mindig azokat az aranyos kis röfikéket bántsuk.:) Ja szakácskönyv topic már rengeteg van.Bár lehet hogy konkrétan rómaitálas még nincs.............
Tetszenek a fotóid , A menü is megfelelne ,csak én nemnagyon tudok főzni .Nyithatnál egy szakácskönyv topic-ot. Hu de meg ennék egy (lo),malacot ,megyek iszok egy sört .
Mindenkitől elnézést kérek , amiért nem az egész FÓRUM-ot szólítottam meg a kérdésemmel. Senkit nem akartam ezzel meg bántani .Kedves misikt ! Sajnos rosszul tudod , Tőgy e-mail címe nem elérhető .De azért ugye egy pillanatig sem gondolod azt , hogy akár Ő ,vagy bárki más emiatt ne volna KORREKT EMBER . Szerintem Te csak endem akartál fikázni .Eszembe nem jutna meg kérdezn , hogy .........vagy -e ? Bocs az OFF-ért /ON : ÉLJENEK A DISZNÓK !!!