Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Én végignéztem jó pár fonalat,nekem is az a véleményem,-minőség ide vagy oda - nagyon drágák.Nem találtam 1000 ft-os fonalat sehol,az 5 dkg-osak is 2500 ft körül vannak. Azt hiszem igen kevesen vannak,akik megengedhetik maguknak,hogy egy pulóvert 12-15000 forintból kössenek meg.
Igen Marika! Szerintem is elég drága. - már minden az egész országban. Lehet igazad van, de én most néztem és minden fent van a cégről, a termékekről a kedvezmény kuponokról.
Vettem is tőlük egy kicsit drágább fonalat, hogy kipróbáljam. Nem túl sokat, mert nem az egész kerületnek kötök majd, de egy sapkára elég lesz.
Kremke, Sandnes Garn, Rosarios4, BC Garn, Laines du Nord, és GaMaRose fonalakat árulnak, és ezekből több is elég drága,
de azt nyilván azoknak kínálják, akik meg tudják fizetni, vagy legalábbis kiemelt minőséget akarnak szeretteiknek.
Sajnos igazad van, kis pénzért már csak gyenge minőséget lehet kapni.
Igazad van, nagyon! Szétszakadt a társadalom. - és a kereskedelem is.
Lesznek, akik kiszorulnak a minőségből, és nem tudják már megfizetni az egészséges jó termékeket vagy tartós jó minőséget.
Nekik csak a mű ételek, génmódosított növények, és sejtnövekedést serkentő szerrel nevelt állatok húsai, vagyis a gyenge és betegségeket okozó minőség (lesz) az elérhető.
Szörnyű, de ez már sok helyen a Világban ott is így van.
Azt nem gondoltam, hogy az 1000 forintos fonalakat már soknak tartod, nagyon sajnálom. Nem akartalak volna azzal megbántani, hogy ajánlottam az oldalt.
Gondoltam, hátha jól jön az újdonság, ha valaki szeretné.
Nagyon drága, nem túl jó a weboldal, kevés az áru a többi fonalas - kézműves webáruházhoz viszonyítva és a cégről semmit nem találtam. Az én bizalmam O
Sziasztok, Szeretném szíves figyelmetekbe ajánlani a 🛒 www.fonal8.hu webshopot, ahol kiemelt minőségű termékek, és különlegességek is kaphatóak. Csak ők forgalmazzák a Sandnes Garn márkák Magyarországon.
Igen, megvan még, de a "normális" fonalat rendes üzleti áron adják. Van az olcsóbb kategória is, tömény műszál és pár dekás gombolyagok. Az én véleményem szerint nem éri már meg.
Onnan kaptam pár évvel ezelőtt ajándékba egy kedves ismerőstől 60 dkg fonalat, Olyat amit én szeretek, 2,5-es tűvel köthető. Olyan dohos szaga volt, hogy bármi csináltam vele - kötöttem belőle - mostam- gőzöltem - fagyasztottam - kuka lett az egész. :-(