Keresés

Részletes keresés

Liszter Creative Commons License 2019.11.30 0 0 13391

Kedves Öregbeatsuhanc!

Nagyon köszönöm! El is olvasom alaposan, csak most nem tudom, mert rossz emberek arra kényszerítenek, hogy dolgozzak. (A kvízprofesszor élete folyásával kapcsolatban, úgy fest, nagyon egyezik az ízlésünk.) Üdv: Liszter

Előzmény: oregbeatsuhanc (13388)
W_B Creative Commons License 2019.11.29 0 0 13390

12 éve írták, és sajnos azóta is aktuális.

Előzmény: oregbeatsuhanc (13389)


oregbeatsuhanc Creative Commons License 2019.11.29 0 0 13389
Előzmény: oregbeatsuhanc (13388)
oregbeatsuhanc Creative Commons License 2019.11.28 0 0 13388

Kedves Liszter ! 

 

Elnézést, de telefonról írtam és a M után egy naranccsal folytattam, ami más formábann volt látható.

 

A  cikk linkje a HVG mellett a Facebook Üdülési joggal átvertek csoportjában, valaki jóvoltáből volt fent, de ott kell legyen valahol a Hír TV Pnaszkönyv műsor is Dr. KendeJúlia közreműködésével.

A riportban szereplő egyik panaszos is az átvertek csoportjának tagja a Facebookon.

 

Azért volt külön érdekes számomra Mancs cikk, mert jól mutatja be és jellemzi azt a marketing stratégiát, ahogy a "terméket", alaposan betanított, kiképzett,  gátlátalanul hazug egyedek a célközönségnek, mint fogyasztókra rásózzák.

 

Külön elkeserítő számomra az is, hogy Vágó István és az ő " Mártája" nevüket, arcukat adták annak idején a beetetős reklámfilmhez.

(Na, nem mintha a későbbi Providentes reklám szereplése nekem jobban tetszene, politikai szerepléséről már nem is beszélve -:(( )

Előzmény: Liszter (13387)
Liszter Creative Commons License 2019.11.27 0 0 13387

Kedves öregbeatsuhanc, tudnál egy linket küldeni arról a cikkelyről? Mer' nem derül, hogy magyar nemzet, magyar hírlap, magyar idők vagy magyar narancs. A legvilágosabbá eddig tényleg a hávégé cikke tette a dolgot. 

Előzmény: oregbeatsuhanc (13386)
oregbeatsuhanc Creative Commons License 2019.11.26 0 0 13386
"Eddig az a hvg vagy milyen cikk volt a leghasznosabb, amit a témában elolvastam. "

Van egy másik is a Magyar 🍊 ban is.
Ami még az aljasság netovábbja az Abbazia részéről az, hogy 2013 óta minden évben tájékoztató levelet küld a klubtagoknak, melyben óvva inti őket egyes csaló társaságoktól, helyettük az általuk felsorolt cégeket ajánlják a klubtagok bizalmába.

Kizártnak tartom, hogy ne lennének tisztában azzal, hogy ezek a cégek is az ügyfeleik lehúzására megtévesztésére vannak szakosodva.
Előzmény: Liszter (13383)
kivantsi49 Creative Commons License 2019.11.23 0 0 13385

Nocsak! Eddig az volt a mondás, hogy az üdülési jogot csak a részvények el- vagy átadásával egyidejűleg lehet el- illetve átadni.  A szerződés szövege is valami olyat mond (nincs előttem, szó szerint nem emlékszem), hogy a részvények megvásárlásával szereztünk jogot az üdülő igénybevételére, hiszen egyébként ahhoz semmi közünk. Nem tulajdonunk és nem is béreljük. Akkor most hogy is van ez??

Előzmény: netta_04 (13382)
csabaii Creative Commons License 2019.11.21 0 1 13384

BFCS!!!! Meghallgattuk őket és szerintem átbaszás... először is bármivel etet le fogja tagadni és PÉNZT nem kapsz, csak olyan virtuális szart amivel vásárolhatsz náluk és ahol lehet használni a “creditet” ami persze pont annyival drágább hogy semmit nem a credited. mindezért fizetsz kb 10% ügyintézési költséget. e-mail re nem reagál szerződés kötés után, telefont nem vesz fel. Annyi értelme van, hogy megszabadít az üdülési jogtól 10% összegért kb és nem kapsz érte semmit. Javasolnám felvenni a beszélgetést szerződés aláírását megelőzően... :-) teljesen mást mond mint ami a szerződésben. senki ne legyen naiv !!!! Az üdülési jogok ma a piacon szart sem érnek... nyilván nem kap érte senki semmit. Ha mégis kínálnak valamit akkor gyanakodjon nyugodtan.

Előzmény: kiskavicska (13355)
Liszter Creative Commons License 2019.11.21 0 1 13383

Ööö... ha jó értem, ezt az abbázia válaszolta az ön iméljére. Tetszik ez a részvények visszaruházása-megfogalmazás. Ők nem ránk ruházták, hanem eladták drága pénzen, most meg visszaruházhatjuk. Az ajánlatot csak akkor áll módjukban... nekik mindig mindent csak úgy és akkor áll módjukban, hogy csak ők járjanak jól, mi meg rosszul. Eddig az a hvg vagy milyen cikk volt a leghasznosabb, amit a témában elolvastam. 

Előzmény: netta_04 (13382)
netta_04 Creative Commons License 2019.11.21 0 0 13382

Kedves Mindenki!

 

Nem hagytam annyiban a dolgot, írtam e-mailt az Abbázia Group-nak. 

Bemásolom, remélem segítséget jelent a további választásban.

Íme a válasz:

Köszönettel vettük készhez üzenetét, amelyben feltett kérdésekre az alábbiakban válaszolunk.

 

Ajánlatunk arra vonatkozik, hogy amennyiben tisztelt Klubtagjaink hozzájárulnak ahhoz, hogy az áfa-csökkentésből eredő összeget célja szerint, a levelünkben leírtak alapján felhasználhassuk és ezt az összeget az bruttó ár szerkezetét megváltoztatva beépítsük (amelynek következtében a tavalyi bruttó ár, amely 18 % áfával szerepelt, a 2020-tól alkalmazandó 5 % áfa ellenére megmarad, az évi infláció mértékével emelve (amely várhatóan 3 %)), azoknak a Klubtagjainknak ellenszolgáltatásként vállaljuk, hogy lerövidítjük a jogviszonyt, az általuk választott további 7, vagy 8, vagy 9, vagy 10 évre. A kiküldött ajánlatban azért fogalmaztuk meg azt a lehetőséget, hogy Önök választásuk szerint rövidíthetik a jogviszonyt, mert többszáz ilyen irányú kérelem érkezett hozzánk, amelyet respektáltunk. Természetesen azonban Ön maradhat az eredeti szerződéses lejáratnál. Ezen döntését kérjük a Nyilatkozatra kézzel ráírni: „Eredeti szerződéses lejárattal” .

 

A részvények átruházására sem köteles senki, ez szintén csak a költségeik csökkentésére egy lehetőség, amelyet ellenkező szándék esetén nem köteles elfogadni. A részvények átruházására (nem visszavásárlására) tett ajánlatunkat akkor is visszautasíthatja, ha azt már kézhez vette, és azzal nem ért egyet. A részvények visszaruházásával kapcsolatos ajánlatot akkor áll módunkban kialakítani, ha a vonatkozó kérelmek száma már ismert lehet.

 

A részvények tulajdonlása és az üdülési jog olyan formán elválik egymástól, hogy sem az üdülési jog eladását részvények nélkül, sem pedig a részvények elidegenítését üdülési jog nélkül nincs jogunk megtiltani. Ebből következően, amennyiben Ön az 1. ajánlatot választja, azt követően pedig részvényeit átruházza cégcsoportunkra, akkor az Ön joga a részvények nélkül is érvényes.

 

A Nyilatkozat és a részvények visszaruházására irányuló ajánlat egyébként egymással jogilag nem függenek össze, így, ha az ajánlat nem fogadható el majd a részvényekkel kapcsolatban, akkor a részvények továbbra is Önnél maradnak, az üdülési joga pedig változatlan formában tovább folyik, az Ön által választott lerövidített (vagy eredeti szerződés szerinti) időtartamban.

 

klindus Creative Commons License 2019.11.20 0 0 13381

Köszönöm , hogy megosztottad a cikket.   Jol döntöttem hogy nem válaszoltam a levelükre.

Megerősitett abban hogy bonyolult, ellentmondasos a levél és hiányzik a 3. választási lehetőseg.

Előzmény: Replay (13374)
W_B Creative Commons License 2019.11.20 0 0 13380
netta_04 Creative Commons License 2019.11.19 0 0 13379

Kedves Mindenki!

 

Örömmel tapasztalom, hogy Ti is ugyanúgy elkezdtetek gondolkodni, hogy mi a csuda folyik itt???

16 éve van üdülési jogom Dobogómajorban. Nekem is szöget ütöttek bizonyos dolgok (parkolási díj, Wifi használati díj, miért nem ingyenes???)

Elvégre fizetem a nem kevés éves díjat, miért kell ezekért fizetni? 42.hetem van, élveztem a csendet, a mindennapi kirándulásokat, a hévizi tó csodáját, de nem mindenáron.

De ez a levél teljesen kikasztott, hogy mit akarnak ezek?

Ahogy előző kommenteket olvastam szerintem is FOGJUNK ÖSSZE és SZÖVETKEZZÜNK!!!

Sajnos nem ismerek ügyvédet, aki ebben igazán jogilag is megalapozott tanácsot tudna adni, de ezt nem szabad hagyni, hiszen mindannyian nem kevés pénzt invesztáltunk ebbe.

Nem szeretném elveszteni ezt a pénzt.

Bárki bármi segítséget, infót ötletet tud, hogyan lehetne ebből jól kijönni, nagyon megköszönném.

Mindannyiunk érdeke ugyanaz nem veszteséggel kikerülni ebből.

Mindenkinek kitartást és türelmet kívánok.

 

IVPetya Creative Commons License 2019.11.18 0 0 13378

Ha végig gondoljuk a beetetés szertatását, akkor tényleg sok érvük nem volt megalapozott!

Az apartman kiadhatóságával, eladhatóságával kecsegtettek. Természetesen sokszor csalódtunk, az eladókban. Minden üzleti vállalkozás kockázattal jár! A mérték talán elfogadható!

12 éve van birtokunkba egy Dobogómajori apartman üdülési joga. Minden alkalommal jól érezzük magunkat. Az unokáink is szeretik, pedig 8. hét. Az üdülőhasználati díj kb. két éjszaka szállásdíja!

A kötöttség nyilvánvaló, de a H-csere segítségével már üdültünk más helyen is.

Maga a rendszer nem tökéletes, az értékesítők természetesen agyba-főbe dicsérik a rendszert, de őket azért fizetik!

A Club Dobogómajor KFT levele valóban zavaros és kiérezhető belőle a kisrészvényesektől való szabadulás, ám egy szabadulási utat is ad!

Ha jól emlékszem akkor az üdülési jog értéke legalább két millió forint. Ebből szoktak engedni az értékesítők!

Ezt kellene felajánlani a tulajdonjogot megszerzőknek!

Előzmény: pirinyócsipa (13376)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.18 -1 1 13377

Még az is lehet... :)

Magát elégedett tulajdonosnak álcázó tolvaj...

Előzmény: pirinyócsipa (13376)
pirinyócsipa Creative Commons License 2019.11.18 0 0 13376

Egyetlen kommentelő van, aki köti az ebet a karóhoz, hogy mennyire megérte neki.

 

 

Meglehet, hogy a tolvaj oldalt képviseli.

Előzmény: ásítósmacska (13375)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.17 -1 1 13375

Végigpörgettem a kommenteket is. Egyetlen kommentelő van, aki köti az ebet a karóhoz, hogy mennyire megérte neki. :-D   Kognitív disszonancia elnyomásra RULEZ! :-D

Előzmény: Replay (13374)
Replay Creative Commons License 2019.11.17 0 0 13374
goska Creative Commons License 2019.11.15 0 0 13373

Igen, érthető, rendben. Közben rátaláltam egy szuper facebook csoportra, "Üdülési joggal" átvertek csoportja , ide lehet kérni a felvételt, több mint 1300 tagja van. Ott rengeteg infóhoz lehet hozzájutni. Segít a döntésben, tanácsok, tapasztalatok, vélemények, ügyvédi vélemény, stb. Ott nagyjából választ is találtam a kérdéseimre. Üdv

Előzmény: Keresi Margit (13372)
Keresi Margit Creative Commons License 2019.11.14 0 0 13372

Szívesen megadnám elérhetőségemet, de nem szeretném mindenki részére nyolvánossá tenni. Ha tudsz megoldást írd

meg!

 

Előzmény: goska (13360)
Liszter Creative Commons License 2019.11.12 0 0 13371

Hát elolvastam a Kalmainvest második levelét, kedves sorstársak. Rosszabb, mint elsőre gondoltam... eltekintenek a közgyűlés összehívásától, mert sokan ellenezték. Mintha a közgyűlésnek joga volna szerződést módosítani. Meg hogy a kazáncsere mennyibe került.... talán nekünk kellett volna helyettük amortizációs tartalékot meg ilyesmit képezni?

Amit a wifiről mondanak, az egyszerűen felháborító. Bár ahhoz képest, hogy az elején még a mikrohullámú sütőért is előre szólni kellett, mert az egész üdülőben két darab volt... Meg hogy először nyilatkozzunk, aztán utána esetleg közlik, hogy milyen feltételekkel veszik vissza a részvényeket. Szóval szemét az egész, és azonosítható személy helyett megint csak egy macskakaparás. Annál a résznél, hogy mennyire drágult a munkaerő, majd' elpityeregtem magam a szánalomtól. Azt a vételi összeget, amit kifizettünk az üdülési jogért, mintha elfeledték volna, és kizárólag a fenntartási díj létezne. Sajnálják, de nem tudnak egyénre szabva tárgyalni velünk, mert annyian vagyunk...

Igasságod van mindabban, amit leírtál, ezt az RCI dolgot csak annyival egészíteném ki, hogy egyszer Róma városába cseréltünk, és az a normál RCI cseredíjon felül még 100€-ba került Amikor odaértünk Rómába, az üdülőben mindenen felül még 100€-t kellett fizetni, ezt csak úgy. Mert Róma. És mert csúcspiros hetet cseréltünk, azért volt ilyen olcsó.

Bónusz hetek.... oh, sancta simplicitas, mondom mint a középkori szerzetesek, csak most saját magamra. Mi mindennel vertek át bennünket.

Előzmény: öreg lucifer (13368)
öreg lucifer Creative Commons License 2019.11.11 0 1 13370

Kedves kivantsi49!

Építő, segítő jellegű hozzászólásoddal sokat segítettél az egész  Fórum közösségének, nevükben is köszönet érte!

 

Előzmény: kivantsi49 (13369)
kivantsi49 Creative Commons License 2019.11.10 -1 0 13369

Butának semmiképp nem nevezném azokat, akik milliókat akasztanak le az emberekről.
Akik ezt hagyják... na, azokról lehet beszélni ;)

Előzmény: öreg lucifer (13368)
öreg lucifer Creative Commons License 2019.11.10 0 0 13368

Sziasztok!

 

13326 számú bejegyzésemtől most kezdenek beindulni a hozzászólások, amiket örömmel olvasok.

A cégtől 2 féle ajánlatról tudok, a 99 éveseknek futamidőcsökkentést is ajánlanak, akinek eleve rövidebb már, azoknak ezt kihagyják, de a felajánlott I. éa II. változat azonos.

Én látatlanba részvényvisszavételt nem támogatok. Nem, mintha lenne értéke, de nehogy még fél év múlva kitalálják, 10 000 Ft egyszeri ügyintézési díj, vagy hasonlók!

Alapvetően az eredeti szerződésben szó sincs semmilyen későbbi módosítási lehetőségről (vajon miért), de az ilyen szerződések mindkét fél közös akaratával írásban módosíthatóak. Ha nem, fel kell mondani, de akkor annak kártérítési kötelezettsége lesz. (ezért nem mondhatjuk mi fel, illetve, ha nem fizetjük a fent tartási díjat és nem vennénk igénybe a hetet, akkor is behajtják, hogy "ne keletkezzen káruk")

Szánjon rá mindenki 710 Ft-ot egy tértivevényes levélre, melyben nem egyezik bele a változtatásba, maradjon az eredeti szerződés szerinti fizetési kötelezettség, melyben csak ÁFA szerepel, turisztikai hozzájárulás nem. Ha ez után változtatnak, akkor az szerződés szegés - szerződésbontás, kártérítés.

Ezen túlmenően minden más csak spekuláció, agyalgás, röviden el lehet intézni.

Kezdetek óta átvernek, becsapnak, hazudoznak, miért lenne ez most másképp egy biankó nyilatkozat aláírása után?

Belépéskor RCI tagság, mert majd sok helyre cserélhetjük. Igaz, 43. hét volt, de nyuggerek lévén tavasz-ősz mindegy tudunk menni bárhova, bármikor. Horvátország-Ausztria-Olaszország a kért célpont. Kizárólag 1, azaz egy helyszínt ajánlottak, Murau (ma már értjük miért). Elmentünk, szép volt, jó volt, a szállás jobb mint Nemesnépen, de mégis átverés a sok helyszín belengetése. Be is fejeztük az RCI-t, mert a tagsági + cseredíj+ a saját fent tartási díjamért Murauba bármikor elmehettem volna és még reggelt is adtak volna.

Ennek alapján "bónusz hét" lesz, csak pont amikor mi kérnénk, elfogyott.

WIFI-t sokan sérelmezzük úgy látom. Egyszer azt írják, sokat fejlesztettek, a WIFI 3 év múlva leíródik, majd utána ingyenes lesz. Most ha fejlesztettek a befizetett díjainkból, miért kell fizetni? Ha hitelből/külső befektetőtől fejlesztettek és annak megtérüléséig kell fizetni, akkor hova lett a mi pénzünk, mert Nemesnépen 1 db 12 000 Ft-os mikrón kívül semmi fejlesztés nem történt részemre 15 év alatt?

Szóval mind duma, átverés.

Alább szólók írtak Nemesnépről. Nekem is ott van, ismerem. Miből építették az új épületet. Vagy a mi pénzünkből és akkor most ne sírjanak, vagy megfűztek egy befektetőt, ez jó buli, akkor meg megint ne sírjanak. (akkor nem kérdeztek senkit, akarja-e hogy megduplázódjon a létszám és legyen oda a csendes, nyugodt, családias hangulat, környezet. A bolt helyén lévő lakáshoz most építettek dupla garázst, a tetejére teraszt, szigetelik, biztos magánpénzből, különvagyon az ABBÁZIA területén.

Én a korábban nekik írt levelemben felajánlottam nekik, tanuljanak másoktól! SOPRONBAN az én 2+2-es apartmanomnak megfelelőért nyári főszezonban 45 000 Ft fent tartási díjat kell fizetni (most fognak liftet építeni), nekem meg 79 000 Ft-ot októberben. Vagyis az ABBÁZIA vagy mohó, vagy buta.

Üdv mindenkinek, ha kell privát: gejza3@freemail.hu

klindus Creative Commons License 2019.11.09 0 0 13367

De hogy jot is irjak a  CLub Dobogomajor a 3 csillagjahoz képest szinvonalas ,mas 3 csill.hoz képest.

 

klindus Creative Commons License 2019.11.09 0 1 13366

Igen, nem ajánlottan jött (e lIs tunhetett volna )    a levél, semmi hivatalos forma nincsem, egy szerződést csak IGY nem lehet felrugni.

Az ajánlatuk:   1. ill. 2.szamu lehetőseg egyik sem elfogadható számunkra.  Mi igenis 99 evig szeretnénk használni realis fenntartasi koltsegek mellett.!!!!!!!!!! tovabbra is!!!

Ezert egyik  nyilatkozatot sem fogadjuk el, vagyis nem valaszolunk. nem fogunk lemondani semmiröl, nem valasztjuk az 

ő javukra tett javaslataikat.

Mi ragaszkodunk a megvásárolt jogunkhoz, legalábbis addig, amig nem kapunk egy hivatalos szamunkra is kedvező ajánlatot.

Egy ilyen szerződesmodositast  hogy lehet levélen keresztül személyes megbeszélés nélkül elintezni????

Ilyen a vilagon nincs!!!

Reszunkről marad minden , ahogy eddig.

EZ AZ AJANLATUK NEM TEKINTHETŐ AJÁNLATNAK, ilyen formában.

Remélem az illletékesek is olvassák.

a legjobb megoldas, hogy nem válaszolunk.!!!!!

 A fizetős internetre szavakat nem találok, manapság az utcan is ingyen lehet használni!!!!

Előzmény: oregbeatsuhanc (13364)
Liszter Creative Commons License 2019.11.08 0 1 13365

Igen, felhúztak egy új épületet, de abban már nincs dzsakuzzi, az új épület lakói is abban az egy dzsakuzziban áztatják magukat. A profithajhászásról annyit, hogy még a wifiért is van bők a telhetetelen parazita, kapzsi képükön bőr külön pénzt szedni. Nincs az a lepusztult kollégiumi szállás, ahol ne lenne a wifi természetes.

Előzmény: oregbeatsuhanc (13364)
oregbeatsuhanc Creative Commons License 2019.11.07 0 1 13364

 "Mi szeretnénk megszabadulni ettől az egy hetes dobogómajori üdülési jogtól, de nem mindegy, látunk-e valamit a 11 éve befizetett összegből, és hogy mennyit fizetünk addig (mondjuk 7 évig), illetve hogy lesz-e valami intézkedés, amivel jobban járnánk? Nem tudunk kitől segítséget kérni, vagy legalább tanácsot, hogy mit vállalunk ezzel az egésszel, ha aláírjuk. Zavaros az egész levél, nem ajánlottan jött eleve, mégis 15 nap múlva válaszoljunk."

 

Az igazság az, hogy még nem volt időm, se nagy kedvem velük foglalkozni, de sajnos muszáj lesz, mert nekem is úgy rémlik, hogy ki tudja miért - a korábbi pofátlan ajánlataikhoz képest - most egy sokkal kedvezőbb lehetőséget próbálnak megcsillantani, hiszen tudják jól, hogy többségünknek már régóta tele van a hócipőnk velük az üdülési jogukkal együtt.

 

A nyilatkozatról és ajánlaukról továbbra is annyit, hogy ez még a szokásos biankó szerződésnek is kevés, ezért kellene az eredeti szerződést módosítani, újra írni az új feltételek szerint és abban a vállalt éveknek megfelelő éves dífizetések mértékét rögzíteni.

Egy szerződésbe sok mindent lehet beleírni, amit a felek kölcsönösen elfogadnak és aláírnak.

Ha ezt nem vállalják, akkor valami sunnyogásban utaznak.

 

A levélben egy sor mellé dumálás mellett büszkén írják, hogy a több bevétel érdekében egyszerűen, mint egy szálláshelyet kiadják a szabad heteket is.

( ezeket a régi időkben bónuszként adták oda a klubtagoknak.)

Na szerintem itt csúszott el az egész klubtagos üdülőjogosdi, mert ez szóba sem jöhetett a kezdetekkor, - hiszen ki az a marha, aki milliókat fizet részvényekért, ha a szállást minden kötelezettség nélkül bérelheti - csak a tagok ruházhatták át, vagy ajánlhatták fel kiadásra a saját heteiket.

 

Gyakorlatilag az idők során a rendszer annyi változáson ment át, hogy a szerződés megszüntetését szerintem azon az alapon is lehetne kezdeményezni, hogy a körülmények lényegesen megváltoztak, meg lettek változtatva. 

A bármi áron való profit maximalizálási törekvések és azok következményei már rég nem a klubtagok érdekeit, zavartalan pihenését és a szolgáltatások hozzáférhetőségét szolgálják.

 

Konkrétan: Pl. Nemesnépen az üdülőhelyek számát egy további - konferencia teremmel is ellátott - épület is felépült, ezzel csökkentve a hely csalédias jellegét.

A kezdetekkor egy különálló épületben egy jól ellátott kis üzlet is üzemelt, amit megszüntettek, mert a hely vezetőjének lakás céljára kellett. 

A telep és a parkóló örzése évekkel ezelőtt megszűnt, mert minek?! ennyit az őrzött parkolóról !

Mivel ez egy lovas country club, úgy gondolta a vezetőség, hogy állatbarát helynek nyílvánítják a helyet és most már kutyák, macskák járhatnak a közösségi helyekre, és az étteremben is velük együtt ebédelhetsz.

( A levélben hivatkozott szállodai helyeken azért ez a módi érdekes lehet.)

 

A Petneházi clubban "volt szerencsénk" szombat este a rendezvény teremben tartott esküvőt végig aszisztálni amely hajnali 3 órakor érte el a csúcspontját, amikor a násznép egyes tagjai ruhástól a szobánkkal szembeni medencébe ugráltak.

Vasárnap is volt alkalmunk egy multi cég alkalmazottainak családi napjának részesei lenni teltházas étteremmel, úszómedencével, ahová még nyugodtan csatlakozhattak az utcáról betérő népek.

Szóval ez a profithajhász vezetés az agresszív beetetős viselkedésével együtt már elment a falig, vagy tovább is, nem csoda, hogy sokan szeretnénk tőlük megszabadulni.

 

Előzmény: goska (13361)
Liszter Creative Commons License 2019.11.07 0 2 13363

Ha nem válaszolunk, szerintem semmi nem történhet, tekintve hogy van egy érvényes szerződésünk. Abban reménykedem én is, amit itten mondtak egyesek, hogy talán  a vesztüket érzik, és azért vergődnek. De ennek ellentmond, hogy ennyire idióta leveleket küldöznek, amiknek se farka se füle, és nem lehet belőle kihámozni semmit.

Előzmény: goska (13362)
goska Creative Commons License 2019.11.07 0 0 13362

Én is ezt kérdezem, mi van, ha nem válaszolunk? 

 

Előzmény: klindus (13352)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!