Salvador Salvador szerintem is jó fogás lenne,jobb mint Martin Costa.Mellé kellene egy kettesben védekező szélső.Molnár Robin jelenleg még kérdőjeles,hogy megáll-e fejlődésben,vagy megugorja a szintet.
Nagyon sima volt, viszont a mi Veszprém szempontunkból örömteli volt, hogy Palmarsson kintről is régi önmagát idézte, olyan sistergős bombákat ragasztott...
Csak szerintem nagyon egyedül volt, így nála is jöttek a hibák lövésekben, beállóba történt passzainál.
Régóta vesszőparipám, hogy ő (Salvador Salvador) kéne nekünk B2-be, remek védő és nagy potenciálú támadó, ha klub szinten ki tudna lépni Costa “árnyékából”, abszolút első számú B2 jelölt lenne. Nálam minden tekintetben jobb Eldeera-Hesham-Kosorotov hármas minden tagjától.
Hát igen! A dánokon viszont finoman szólva nem igazán látszik, hogy nincs már Niklas Landin, Mikkel Hansen, Lasse Svan és még sorolhatnánk... Irigylésre méltó az utánpótlásuk. Nem tudom Gidsel meddig fog még Berlinben játszani, de az biztos, hogyha akármelyik nagyobb csapathoz igazol is majd el, az a csapat első számú esélyese lesz minden sorozatnak.
A Sporting és a portugál válogatott fejlődése között egyértelműen látható a párhuzam. Kíváncsi leszek, hogy kik lesznek majd azok a jövőben, akik meg tudják kaparintani a Costa tesók játékjogát! Viszont a spanyol válogatott már nem azt a szintet képviseli, mint azelőtt. Például, mint amikor még ott volt mondjuk Enterríos, Guardiola, Víctor Tomás, Canellas, Aguinagalde stb.
Nem játszottunk jól most sem, de szerintem küzdöttünk és volt kombinatív játék is - rengeteg hibával. Én továbbra is jó választásnak gondolom Chemát, a tüzet ő hozza főleg, a csapategységben nagy szerepe van és a meccseléssel sincs extra gond.
Ez a keret szerintem EB 7-8. helyén lehet max., papíron nem vagyunk többre hivatottak. De reménykednünk lehet és kell a 4 közé jutásért.
Nem mondtam, hogy egy kézlegyintéssel el kell őket intézni, de az ő legyőzésük nálam nem jelenti azt, hogy adott esetben esélyünk sem lesz Izland ellen (te ugyanis ezt írtad).