A nagyváradi vonatokat Biharpüspöki és Nagyvárad között lepótolja a Cefere, vagy kimegy a busz Biharpüspökire azt oldja meg mindenki a továbbutazást, ahogy tudja?
Már három éve mi is a RegioJettel utazunk Prágába. Korábban a Metropolitannal jártunk, de nem bántuk meg a váltást, mivel a szlovák szakaszon az utazás mindenről szólt, csak a kényelemről és a nyugalomról nem.
nemrég utaztam railjettel és sajnos késett. ilyen esetekben hol/hogy érdemes reklamálni? MÁV-nál vettem a jegyet és több mint 1órát késett a tervezetthez képest... repülés esetén azt hiszem 3óra (vagy6? EU belül) után jár kompenzáció, nem tudom vonatok, főleg nemzetközi eseten van-e ilyen? Sikerült már valakinek sikeresen reklamálni?
A ČD oldalán van jegy lényegében mindegyik vonatra, online vásárlásnál ajándék helyjegyet is ad (és angolul is lehet használni). Bizonyára még mindig vasúttársaságonként vannak a jegykontingensek kiosztva, szóval attól, hogy a MÁV része elfogy, a ČD-nek még simán lehet.
Ha Breclavig ad jegyet, onnan vehetsz egynapos Csehország bérletet (a CD honlapján) vagy itthon interrail Csehország jegyet. de valszeg Pozsonytól állnod kell majd.
Róma helyi és elővárosi közlekedésében csak az OTT LAKÓ (az állampolgárság mindegy, de a lakóhely számít) és 20.000 EUR alatti jövedelemmel rendelkező 65 év felettiek vehetnek igénybe kedvezményes ÉVES bérletet, jövedelmi heélyeztől függően 120 - 150 EUR közötti áron: