Semleges néző voltam a mai West Bromwich Albion - Arsenal mérkőzésen. A WBA azt tette, amit tud. Az Arsenal nagyon nincs formában, így az úgynevezett kiscsapat könnyen begyűjthette a 3 pontot! Robson-Kanu illetve Sanchez játéka nekem nagyon tetszett! De a 2 gólos Dawson is dicséretet érdemel. Gera Zoltán egykori klubjának a szimpatizánsai és szurkolói örülhettek ma, mert megérdemelten nyertek!
Eleve nem értem, miért igazolták le ezt a hihetetlenül antipatikus faszt. Már önmagában ezért megérdemelnék, hogy kiessenek, bár most lehet, hogy megússzák :(
Anelka úgy gondolta, hogy jó ötlet gólörömként egy náci haverjával szolidarizálnia. Ezért kapott egy piszlicsáré öt meccses eltiltást.
Aztán utána kitalálta, hogy ő felbontotta a szerződését, de erről elfelejtett szólni a klubnak. Végül a klub megunta a folytonos hisztijeit (már egyszer eljátszotta szinte ugyanezt velük) és kibaszták, mint a macskát szarni.
Nehogymár ezután pont ezt a tahó gyökeret kelljen sajnálnom.
Én azt hittem eddig, ilyen kamu 11-est csak a Real Madridnak adnak meg. Elképesztő. Mocskos, csaló, szarházi játékvezető ez a Mariner. Ja és a buzi Sallói leszophat: "enyhén véleményes büntető..." Anyád!
Ridgewell, baszki. Ekkora hiba! Na mindegy, nem a Bridge-en kell a WBA-nak megszerezni a biztos középcsapat szinthez a pontokat. A hírek szerint a válogatott szünet után már Gera Zoli is játszhat.
Megtaláltam egy klasszikus magyar vonatkozású WBA meccs összefoglalóját. A pontos dátumot nem tudom, talán 1954. október. Brüsszel, valamilyen nemzetközi kupameccs volt: "Le Soir Festival de Football". A Bp. Honvéd 1:3-ról fordított és 5:3-ra nyert.
Szavazz Gera Zolira ha egyetértesz azzal, hogy ő lőtte a legjobb gólt a magyarok közül. http://sportgeza.hu/futball/2009/06/30/keressuk_az_ev_magyar_goljat/?rnd=3830 add tovább!
Középpályással erősített a csapat. A Mallorca játékosa, Borja Valero 4 évre írt alá, klubrekordot jelentő 4.7 millió fontért. Scott Carson, Luke Moore, Abdoulaye Meite, Gianni Zuiverloon és Marek Cech után ő a 6. nyári igazolás...