"Te komolyan azt hiszed, hogy egy hátrahagyott szdsz-es matrica azt jelenti: itt járt az szdsz? "
Nos, a ledöntött kereszt talapzatára a Moszkva-téren
hátrahagytak egy -ölég ritkaságszámba menő-SZDSZ-es matricát, mintegy "üzenetként"...
Egyéb nyomra nem bukkant a Salgó-rendőrség...
"A jobboldal pedig keresztényellenes irtóhadjáratról vizionált Barangó kapcsán. Meg is mutatta a példát hűvös nyugalomból, keresztényi szeretetből, no meg toleranciából. :)))))))"
Hát hogy is mondjam...
A Regnum Marianum keresztfürészelése by Léderer/Népszabadság csemete sem volt éppen jobboldali hűvös nyugalom...
Hogy a Moszkva -téri keresztdöntögetésről és a hátrahagyott SZDSZ-es matricáról is ejtsünk néhány szót...- bár a tetteseket érdekes módon Salgóéknak nem sikerült előkeriteni, bár a tér az ország legbekamerázottabb közterülete....
Hát, a logikád szerint, bárki aki zászlót cipel, visz, bűnt követ el...mennyien voltatok a Várban, a Kossuth téren, a Millenárison...számtalan bűnöző a jobboldalon, nemde?
Mi is volt az elítélendő cselekmény? A zászlóégetés, azaz a zászló elégetése.
Az odavivő elkövette ezt a tettet, vagy sem?
Nem.
Ez szvsz csak egy terelés. Keresik a kiutat az égetőknek. Ha kiderülne a harmadikról, hogy köze van máshoz is, mint a jobboldal, lefogadom, hogy itt hörögne a jobboldal ezerrel, hogy ő az igazi bűnös.
- Látta Aczél Györgyöt!
- A jobbkez... nem! A balkeze volt!
- Az én filmemet betiltotta!
- Tessék?
- De már bemutatták... azóta elmúlt.
- Tehát miről ismerni meg egy komenista boszorkányt?
- Vörös a haja!
- X-lába van!
- A fogára csillagot rakatott korona helyett!
- Nem, nem. Arról, hogy zsidó. Miről ismerni meg a zsidót?
- Hááát...
- Arról, hogy a fülcimpái lejjeb vannak az orrcimpáitól és a térdkalácsuk is nagy!
- Üdvözöllek, ó nemes és bölcs lovag! Kit tisztelhetek benned?
- Sir Franek vagyok, minden magyarok védelmezője, a Kerekaszfalt lóvagja, a hon ideiglenesen kikiáltott viceházmestere; Sir Lovas, Sir Bayer és Sir Bencsik harcostársa.
- Köszönöm, hogy megtisztelted szerény hajlékomat, de hol lehet Sir Budaházy, rég nem hallottam felőle?
- Az nem tudom, legutóbb hídrafogták.
- Tehát, hogyan tudhatjuk meg, hogy ezen nőszemély komenista boszorkány-e?
- Izraeli zászlót égetünk a Tilos rádió előtt és ha rá egy hétre keresztény asszonyt vernek, kinek ellopják digitális fényképezőgépét - perdöntő bizonyítékokkal -, akkor komenista boszorkány.
"Ha már " jobboldali irtóhadjáratról " vizionálsz Lendvait és Gusztustalant ért síma fenyegetések kapcsán...:)))"
A jobboldal pedig keresztényellenes irtóhadjáratról vizionált Barangó kapcsán. Meg is mutatta a példát hűvös nyugalomból, keresztényi szeretetből, no meg toleranciából. :)))))))
"ezek után már csak az következhet hogy Barangó is jobbosként szeretné kiitani az összes keresztényt."
Persze mint tudjuk, Barangó tulajdonképp balos provokátor... :o)
Ovit láttam lefényképezve egy tömeg közepén,mögötte két méterrel áll /a fényképen/aki nem sokkal azelött jött ki a sittröl harmadolással együtt 4 mázsát nyomott le.Na és akkor most mi van? Talán Ovi tehet róla?
A kart-karba igy,ebben a formában nem igaz.