Nagytudású Matávkábeltévé a déli régióban január 1-től betette a Sport 2-t, kivette az ARD-t, lecserélte az orosz csatornát egy másik(!) orosz csatornára, jól árat emelt - és ennyi.
kösz az infót. nem sok jóval kecsegtet.
sose fogom megérteni mi alapján választják ki miket sugározzanak. a Viasat már a második csatornáját indította el: Viasat explorer, és Viasat History, én meg nézhetem a kínai, és egyéb érdektelen adókat.
:(
Levlkre még véletlenül sem válaszol az UPC. Arra ne is várj. A pápától előbb kapnál, mint tőlük. Telefonon érdeklődtem. Tárgyalnak még mindig az új csatornákról. Állítólag. UPC-nek én nem hiszek. Szvsz tesznek arra, hogy az előfizetők mit akarnak, az lesz amit az UPC jónak lát. Nehogy már az előfizető vigye a puskát. :-(((
Gondolom a Humor1 nem tartozik a preferált csatornák közé az MKTV köreiben, ésvagy túl sokba kerül a havi díj egy előfizetőre. Nálunk a III. kerületbe pl. vannak szabad csatornák, mégse raknak rá se H1-et, se AXN-t, se HBO2-t, semmit.
Meg különben is: mi a francnak olyan csati, ahol csak a KTV kínálata megy? Miért nem raknak oda is valami nézhető adást???
Addig, amig nem lép más is azzal, hogy kiépít saját hálózatot, és ez nem indukál valódi versenyt a KTV piacon itt nálunk is, nem lesz semmi.
Sajnos a törvényhozóknak még nem sikerült olyan tv.-t csinálni, ami segít abban, hogy beleszóljunk a szolgáltató preferenciáiba. Márpedig úgy tűnik számukra egy béna marketing osztály a 'mérce'...
Megkérdeztem a Matávkábel ügyfélszolgálatát, mikor lesz Humor1 a programcsomagban. Ezt a választ kaptam:
Tisztelt Ügyfelünk !
A jelenlegi programcsomag kiosztás egy hosszú folyamat eredménye. Marketing
osztályunk múlt évben felmérette az előfizetői igényeket, kívánságokat. A
jelenlegi kiosztás ennek a felmérésnek is az eredménye. Egyenlőre nem
várható nagyobb módosítás, így a Humor1 műsor bevezetése sem.
A UPC kitett magáért! Egyetlen csatornát képes betenni, az Europa Europa lesz holnaptól. Arra lennék kiváncs, hogy pl. a Fashion csatornát nézi egyáltalán valaki?
Mindegyik kábeltársaságnak megvan a maga kedvence: a matávkábelen az f+ és m+, upc-n a humor1, és mindegyik társaság a sajátját favorizálja. És ez kizárja azt is, hogy a konkurens csatornák feltűnjenek a másikon.
:(((
Közel se új csatorna, már több éve megy, régebben La Cinema, idén már Europa Europa néven. Állítólag nem igazán színvonalas, mert minden filmet újraszinkronizálnak, így sok ismert film ami azon ment (pl.: Csendőr sorozat Louis De Funes-szel) totál ismeretlen, új és zavaró szinkronnal ment. Ettől még lehet szórakoztató valakinek...
Más. Mától a Fibernet kábelhálózatokon van AXN. :)
EROPA EUROPA néven új csatornát indít az upc. számomra kérdéses hogy kábeles adásukban i fogható lsz e, és nem maradunk itt nyakig a szarban ahpgy a hbo2-vel. a műsorfüzetben arról biztosítanak engem, hogy lesz 50 százalékig magar feliratozás is a filmeken. és ez még közel sem minden, mert a másik 50 százalék szinkronos lsz, tehát nem lsz olyan műsor amit nem ogunk érteni.
Nem merek hozzá nagy reményeket fűzni, de sokszor játam már úgy a port.hu-n, hogy egy-egy filmhez ami magyarországon semmien formátumban nem lérhtő, oda volt írva hog menni fog ezen a csatornán.
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az HBO melyik nagy amerikai filmstúdió filmejeit nem játsza?
Mert úgy hallotam, hogy valamelyikét nem.
Előre is köszi!