Keresés

Részletes keresés

Rannek Creative Commons License 2009.10.17 0 0 282
Hello az lenne a kérdsésem hogy a heroes 5-töt lehet multiba online nyomni? Köszi előre is
Thordonar Creative Commons License 2009.07.06 0 0 281
Hali.

Remélem valaki tud segíteni. A Heroes of Might and Magic 5: Tribes of the East-hez lenne szükségem magyarosításra. Előre is köszi!
peca_boy Creative Commons License 2008.12.18 0 0 280
Köszi!

(Gy.k.: Alt lenyomva, és világít minden ojjektum)
Előzmény: John T. Revelator (279)
John T. Revelator Creative Commons License 2008.12.18 0 0 279
Amit keresel az az ALT gomb:)
Előzmény: peca_boy (278)
peca_boy Creative Commons License 2008.12.14 0 0 278
Üdv Mindenkinek!

Remélem, olvassa valaki még ezt a topikot. Ismerősömtől hallottam, bár nem mondta biztosra, hogy van a H5-ben valamiféle "kiemelő" billentyű, amit ha lenyom az ember, a fák alatt és egyéb helyeken elbújó, nem látható dogokat kivilágítja a játék. Van ilyen gomb vagy sem? Igen hasznos lenne, mert gyakran összevissza kell forgatni a térképet, mire megtalálok pl. egy kupac követ.

Előre is köszi!
endru69 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 277
dexus atvittel mar minden palyat
Daxus Creative Commons License 2008.07.10 0 0 276
Üdv!
Haverral próbáltunk lanozni hamachival, de sajnálatos módon nem sikerült....Nekem van egy D-link routerem, ahol a hamachi portjait enegdélyeztem(asszem:D) a tűzfalamat kilőttem. A barátomnak nincs routerje és szintén kilőtte a tűzfalát...a windows tűzfalban átengedtük. Nos a próbléma az lenne hogy megcsinálom a szervert hamachin, kapcsolódik rám, de a játékban nem látjuk egymást....Olvastuk hogy az újabb verziók nem jók szóval az 1.0.1.5-ös verziót telepítettük, pingelni nem tudjuk egymást...:S:Ssokmindent próbáltunk már de eddig hiába...Ha valakinek lenne ötlete azt nagyon kérem írja le mert nagyon kéne...Előre is köszi a helpet:)
Nolacsika Creative Commons License 2008.01.30 0 0 275
Kedves DoNum!

Még júliusban válaszoltál az augusztusi bejegyzésemre.
Amikor írtam a kérdésem, akkor játszottam utoljára a játékkal, mivel a sok próbálkozás elvette a kedvem! :S De pár napja már motoszkált bennem, hogy játszanom kéne, s vajon írtak-e nekem a fórumon vissza, mivel el is feljetettem a segélykérésemet! S megtaláltam a leveled...aminek nagyon örültem, s köszönöm szépen a részletes leírást...nagyon rendi volt Tőled, hogy válaszoltál a levelemre, köcce.
Most fogom megnézni a játékot, s ha túljutottam a pályán, írok, hogy szupi eligazítást attál...de ha megakadok, akkor is jelentkezem. ;)
Kösszentyű még egyszer és minden jót Neked!
Chiao: Nono
Bihus Creative Commons License 2007.12.08 0 0 274
Igen, raise dead miatt 20%-kal csökken a hp, azaz ötöt elküldesz, és 1 hp-s szörnyeid lesznek :)

De a resurrectiontól is csökken 10%-kal.

Persze, orkoknál már sok alternatív egység jó, én centaurokból is azt vittem, hogy ne szaladgáljanak, chieftain is igen jó, paokai is nagy tömegben, satöbbi.
Előzmény: Wolfy (273)
Wolfy Creative Commons License 2007.11.20 0 0 273
Hmm, nekem nem tűnt fel, hogy a felélesztéstől csökkenne a HP. A raise dead varázslatról beszélsz? Amúgy nekem nekróval sikerült azt megcsinálnom, hogy pár kivételtől eltekintve minden csatát veszteség nélkül nyertem. :)
Most a kampany harmadik epizodjat csinalom, es azert a "harmadik soros" egysegeket is hsznalom idonkent, pl van ahol 20%-kal több HP-juk van, mint a "masodik soros" egysegeknek, ami azert nem teljesen mindegy.
Előzmény: Bihus (272)
Bihus Creative Commons License 2007.11.03 0 0 272
Én a nekrókat csinálom most, és tényleg nem nagyon érdemes az alternatív egységekkel foglalkozni. Csontváz íjász helyett csontváz harcos, egyértelmű, hogy nem éri meg, a vámpír hercegnek nincs "no retaliation" képessége, satöbbi. Talán a szellemeknél és a licheknél érdemes a másikat választani, mert a szellemek tudnak lőszert lopni, ami pl. egy nagy halom succubus misstress közelében igen jól tud jönni, a lichek meg feltámasztást tudnak decay helyett.

Bár a feltámasztással eléggé megszívatták a népet, mert innentől már nem lehet agyba-főbe újraéleszteni az egységeket, minden feltámasztás 20%-kal csökkenti az életet, a negyedik feltámasztás után egy vámpírnak már csak 6 life-ja van, az meg kicsit érdekes tud lenni, az ember nézi, mitől döglenek ezek tízesével? :)

De pl. crossbowman is igen jó, össze se lehet hasonlítani a marksman-nel, meg van még pár eltúlzott alternatív egység, storm titan sem tűnt rossznak.
Előzmény: Wolfy (271)
Wolfy Creative Commons License 2007.10.17 0 0 271
Igen, elkezdtem játszogatni vele. Gyakorlatilag az elmúlt 2-3 hónapban kb. egyaltalán nem játszottam semmivel, de most ez megint leköt ez a játék. :).

Orokkal ugyan még csak egy egy pályás kampányt játszottam, de alapvetően tetszenek. (A legutóbb a törpék valahogy annyira nem jöttek be, de lehet csak nem adtam nekik elég időt :-).

Viszont ezzel az alternatív upgrade dologgal nem nagyon tudok mit kezdeni. Valahogy úgy vagyok vele, hogy biztos jók az új egységtipusok, de egyelőre valahogy maradok a régieknél, azoktól tudom mit várhatok.
Előzmény: Kevin (270)
Kevin Creative Commons License 2007.10.16 0 0 270
Nyomjatok mar az uj kiegeszitovel?
Raszta84 Creative Commons License 2007.10.16 0 0 269
Kinyítram őket! SIKERÜLT! XD
Előzmény: Raszta84 (268)
Raszta84 Creative Commons License 2007.10.15 0 0 268
Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Nekromantával az Inváziós pályát, hogy csináltátok meg? :P Hihetetlen, hogy mekkora csaló ez a gép...a Varázsló folyamatosan gyógyítja az embereit és megkettőzi...ez még nem is lenne baj ha nem támasztaná is fel őket! Uh. szeretném, ha megdobnátok 1pár tippel, mert külömben kib*szom a játékot! :P Előre is nagyon köszönöm... BÉKE
szabinar Creative Commons License 2007.10.01 0 0 267
Vedd +.
joen Creative Commons License 2007.08.21 0 0 266

Sziasztok!

Sikerült feltelepíteni a játékot, crak-keltük is , de akkor is csak azt írja ki, hogy helytelen CD/DVD. Mit tegyünk?

Előre is kösz a segítséget.

Wolfy Creative Commons License 2007.08.12 0 0 265
cd galaxisnal 7k az alapjatek, 5k a kiegeszito, a kettot egyutt tartalmazo un. silver pack pedig 9k. de neten ha szerencsed van olcsobban is be lehet szerezni. nekem pl sikerult egy angol nyerlvu peldany levadasznom 4000-ert. :))
Előzmény: TWIN-i (264)
TWIN-i Creative Commons License 2007.08.11 0 0 264
Nem tom a múgy eredetileg mennyi ? mert agyon szeretnék vele játszani :D
Wolfy Creative Commons License 2007.08.08 0 0 263
szerintem lan-os jateknal ez nem szokott probelmat okozni.
Előzmény: TWIN-i (262)
TWIN-i Creative Commons License 2007.08.01 0 0 262
Sziasztok !

Lehet h nagyon láma kérdés lessz ez de az eggyik haverom odaadta a heroes V-öt és sehogysem tudok vele multiplayerben játszani talán az lehet a baj h nem eredeti a lemez ?
DoNum Creative Commons License 2007.07.13 0 0 261

Kedves Nolacsika!!

Bár nincs fent most a gépemen, és kb 4-5hónappal ezelőtt toltam a kampányt, itt van előttem, mivel bugos volt, a gépem+lassú, úgyh kb 1,5napom ráment arra, h+találjam a varázstárgyat. A neve Boots of Levitation....
A várad elviekben a térkép észak-nyugati csücskében van, és a híd is, és csak ezzel a tárggyal tudsz átmenni (mivel nem vagy varázsló)
Nem vok benne biztos, de sztem nem a föld alatt van, annyira emléxem, h keletre kell menni....Ha+van, akkor indulj vissza a hídhoz....
Ennek a cuccnak a+szerzése is gyakorlatilag 1küldetés (gondolom tudod, h ha+nyomod az o-t, akkor+jelenik az "Objects", és ott látod, h mit kell még teljesítened), és ha ki van pipálva nálad a Boots of Levitation, akkor bizony elbújt a varázstárgyak között (fekete mező, de ha odakattolsz, kiírja a nevét)....
Hja, és nem kell+ilyedni, ha átrepülsz a hídon, és legyaknak, m a küldetés része (amugy az is érdekes 1picit, h összegyűjtöttem v 40angyalt+500paladint+a többikeket, és legyak az a Demon Lord, aki az Inferno kampányban csicska 1.szintű hős, Izabel+v 23.volt addigra)

Rem amugy azóta sikerült
Üdv

Előzmény: Nolacsika (260)
Nolacsika Creative Commons License 2007.06.28 0 0 260
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni...nemrég kaptam meg a Heroes V-öt, s elkezdtem játszani a Campaign részen, ahol el is jutottam az első "fejezet" (The Queen) negyedik missziójához (The Trap). A helyzet az, hogy sajnos nem tudok angolul, s próbálkoztam szótáras fordítással, hát nem igazán sikerült a dolog. Ha valaki ismeri ezt a pályát, s emlékszik rá, azt szeretném megkérni, hogy segítsen.
A pályát meghódtíva (elfoglalva a várat, kiírtva minden ellenséget és elfoglalva minden épületet, bányát, stb.) eljutottam egy hídhoz, ami le van szakadva, s sehogy sem jövök rá, hogy mit is kéne tennem, hogy átjussak ezen a hidon, s tovább juthassak a történetben. :( Kérlek Benneteket, hogy segítsetek, ha tudtok, hogy hogyan juthatnék át a hídon. Előre is köszi szépen! Chiao: Nono
MrPink Creative Commons License 2007.06.02 0 0 259
Szia!

http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=19035

Udv.

Előzmény: Bihus (258)
Bihus Creative Commons License 2007.05.30 0 0 258
Emlékszel még rá, hogy az alapjátékhoz hol találtál angol szöveget? Anno én is kerestem, annyira zavart a magyar fordítás, de nem találtam.
Előzmény: MrPink (257)
MrPink Creative Commons License 2007.05.29 0 0 257
Sziasztok!

Most értem az alap hadjárat végére, szeretném elkezdeni a Hammer of Fate-et, viszont nekem orosz verzió van meg. Tudna valaki egy helyet, ahonnan letolthetoek az angol szovegek? Magyar van, de nekem angol kellene. Az alap-játékhoz találtam angol szoveget, viszont a kiegészítéshez eddig sehol.

Ha valakinek megvannak az angol text-fájlok a HoF-hoz, hálás lennék, ha elkuldené a mrpink@torzsasztal.hu címre.

Koszi elore is.

Jó játékot mindenkinek!
ddd28 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 256

Én elsősorban single küldetésekre gondoltam, nem campaign-ra.

Ott is próbáltad a heroic szintet?

Bihus Creative Commons License 2007.04.19 0 0 255
Én heroicon játszottam végig, de nem találtam nehezebbnek, mint az alapjátékot. Sőt, az utolsó küldetés sokkal könnyebb volt :)
Előzmény: ddd28 (254)
ddd28 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 254

Sziasztok!

Játszottam az expansionnal: Hammer of Fate, nem tudom, hogy van az alap Heroes5-nél de itt a Hard fokozaton nagyon nehéz megnyerni egy simpla küldetést!

Ami a legzavarbaejtőbb, hogy a manual-ban az van, hogy elméletileg hardon indul az AI és a játékos is egyenlő feltételek között (20.000 arany).

A valóságban az van, hogy sokszor annyi sereget állít ki mint én. Elég gyakorlott játékos vagyok, optimálisan fejlődik a váram.

Ti nem találkoztatok hasonló jeleneséggel?

Doktor Toka Creative Commons License 2007.04.02 0 0 253

Köszi. Akkor itt keveredés volt a szóhasználatban, mert a skill wheelen is van "ultimate" skill. Most már értem, kösz.

Előzmény: Bihus (252)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!