Sziasztok! Szeretnék ajánlani nektek egy focis menedzser játékot a VB-re és persze utána is. Ez különbözik a többi játéktól, minden nap tudsz új csapatot összetenni, a pontok pedig live adatok alapján azonnal frissülnek. Teljesen ingyenes ,és van VB nyereményjáték is. Értékes nyereményekkel:) Ha regisztrálsz én is jól járok és te is kaphatsz extra ticketet. A díjak 1,5 millió forint értékben:
Valóban, engem ez a bétában is annyira zavart, hogy átállítottam angol nyelvre. Azt írták normálisan lefordítanak mindent az éles indulásra. Úgy látszik ez mégsem sikerült minden nyelven.
Ahogy nézem, a fordítás vagy google fordítóval készült vagy nagyon kapkodott a fordító, mert tele van helyesírási hibákkal:) Van azért néhány megmosolyogtató mondat:)
"A gyenge játékosok hamarabb megsebesülnek és nem játszanak jól." --> lövik őket közben?:D
Igen, bátran be is jelölhettek, akik szeretnétek tornára járni velünk!
Ha lesz végleges táblázatom az eredményekről, azt ide is berakom majd. (A képeket nem sikerült, valami miatt nem fogadta el a honlap - lekicsinyítettem és a formátuma is megfelelő volt...)
Sziasztok a facen Sándor Barna tól tudtok kérdezni a fociról illetve ha berakna minden freekiskest Freekick magyarország csoportba akkor könnyen megtalálhatjuk, elérhetjük egymást a következő kupára.. https://www.facebook.com/sandor.barna.750
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nekem bejött. Áprilisban indul csak élesben, addig lehet tesztelni. Több freekickből átjött adja a tanácsot a fejlesztőknek.
A mérkőzésmotort még fejleszteni kell, de biztosan nem random. A legutolsó meccsemből elég sok infot sikerült megtudni.