"A Havanese egy kicsi, erőteljes, rövidlábú kutya. A szőre hosszú, dús, puha és hullámos. Magassága mindössze 23-27 cm között mozog. Színe nagyon változatos, lehet krém, pezsgő, csokoládé, fekete vagy ezüst."
forrás:http://kutya.hu/Cikk.aspx?id=5205
A bichon havanese fajtájú (+rokon fajták) kutyák topicja.
Kéretik a talált, örökbefogadható kutyusok linkjét, fotóját a "bichon mentés" topicba linkelni.
A fajtával kapcsolatos vidámságok, fotók, történetek megosztására jött létre a topic.
Ezek a kutyák vidám HOSSZÚSZŐRŰ társasági kutyák, nagyon igénylik az ember társaságát, és csak bent tarthatóak. Ettől függetlenül igényli a sétákat, mozgást, kirándulást.
Amennyiben valaki súlyosan, a fórumozókat zavaróan offtopic-tehát, személyeskedő, nem megfelelő stílust, hangnemet használó a fórumozókkal szemben-a hobbi moderátornál jelenthető, ahol kérésre a moderátor döntésétől függően kizárásra is sor kerülhet.
Itt információ kapható:
oltásokról
oltásiprogram:http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/kiskutya-vedooltas-147/1434/
szőrápolásról
kozmetikus, otthoni ápolás
betegségekkel kapcsolatos tapasztalatokról és sok minden másról is!
Bischon havanese fajtatiszta fehér kislány kutyus keresi szerető gazdiát! Szeptember 29-én született!Oltási könyve van, egészséges korának megfelelően féreghajtózva! Ár:35000
Csak az a kutya fajtatiszta, amelyik törzskönyves. A többiből bármi lehet. Egy pár hetes aranyos szőrgombócból nem tudod megállapítani, hogy milyen fajta.
Ha tényleg havanese-t akarsz, akkor vegyél törzskönyveset. Ha nem, akkor fogadd el, hogy felnőttként teljesen olyan lesz, mint egy havanese. Pesze attól még lehet szép és aranyos, csak másmilyen.
Sziasztok! Kezdő kutya gazdi lennék. Szerintetek mindenképp törzskönyves kutyust vegyek vagy jó a sima fajtiszta ? Természetesen oltásaik rendben legyenek.Abból nem engedek.
http://dogsurf.hu/sitter/sitter-profile?id=2578&service=1 sétáltatás, szocializáció, alapengedelmességi gyakorlatok tanítása, viselkedési problémák megoldása, ha többet szeretnél az átlagos sétáknál keress bátran, a Dogsurf oldalon vagy email: krinya20@gmail.hu
Üdv! 2 hete örökbefogadtunk családommal egy 3 éves Havanese kislányt. Az előző gazdiék nem törődted vele, udvari kutya volt, sárban, hidegben kint volt, és csak száraztápot adtak neki, amit nem szeretett. Mikor 2 hete hozzánk került, nálunk családtag lett egyből, tele van szeretettel ez a kis csöppség :) Csak az étkezéssel vannak gondjaink, mivel mi próbáltunk jobb ételeket adni neki. Mivel a száraz tápot nem szereti, próbálkoztunk virslivel, lecsókolbásszal, kutyaszalámival, konzervvel, főtt étellel. De mivel nincs hozzászokva a lágyabb kajákhoz, a konzervet és a főtt ételt nem eszi meg. Mostmár csak virslit eszik. De a virsliben nincs semmiféle vitamin, szeretnénk neki olyan ételt adni amitől egészséges marad. Tudnátok tippeket adni mivel próbálkozzunk?
Fajtatiszta Bichon Havanese kölykök eladók. Szeptember utolsó hetétől vihetők. A kutyusok chippel,oltási papírokkal,féregtelenítve lesznek átadva szerető új gazdijaiknak,Kecskeméten. Ár: 45000ft
Kérlek telefonon érdeklődjetek elsősorban,de igyekszem emailban is válaszolni. Üdv: Kata 70-4539880
PS: 2szuka és 1kan van. Bocsi a képekért..nagyon izgőmozgók. :)
ird be a keresőbe, és akkor jó pár tenyésztő cime felugrik. Képekkel, törzskönyvekkel. Én is igy vettem nyolc éve, és még nem volt beteg a kutyusom. Max. egy-egy kis hasmenés, ami előfordul, mert felnyal valamit. De ezen kivül semmi.
Sziasztok! Jár erre még valaki? Fekete-fehér bichon havanese kiskutyát szeretnénk, de sokan figyelmeztettek hogy vigyázzak a szaporítókkal, a neten pedig nem tudom hol találjak megbízható helyet.
Kérlek segítsen valaki akinek ilyen kiskutyája van!
Szerencsétlen miért kell 4 hónaposan kínozni? Semmi baja nem lett volna, ha megmarad a szőre. Egy hónap biztosan lesz mire megint szép lesz, legközelebb azért keress más kozmetikust...
Sziasztok! Van egy 4 hónapos Bichon bolognese kiskutyám. Ma nyírták meg. Borzasztó csúnya lett. Nagyon rövid lett a szőre. Mikorra nő meg megint, hogy szép legyen??? Kétségbe vagyok esve. Nagyon szomorú és reszket szegény. Úgy sajnálom! Adjon tanácsot valaki!!! :-(
Köszönöm gyors válaszát. Természetesen minden megoldás érdekel. Amennyiben aktuális lesz a dolog kérem küldjön nekem képeket a babákról is és a mamát papát is megnézném.
Szeretnék venni Bishon kiskutyát. Szerető családba gyerkőcök mellé. Ezért keresek megbízható almot. Komolyan érdekelne de nem 80-100 e ft ért. Nagyon sok hozzászólást olvasok ahol írjátok hogy lehet hogy inkább puli mint havanese. Ezért keresek olyan helyről ahol biztosan nem túltenyésztett és valódi Bishon származású.