Keresés

Részletes keresés

ujdonsagvarazsa Creative Commons License 2 napja -1 2 24607

Az enyémre is pozitívan. Hatott a swinger buli

 

ofrys Creative Commons License 2 napja 0 6 24606

Ha valaki visszaolvassa a topicban írt hozzászólásaimat, akkor képbe kerülhet abban, hogy nálunk hogyan indult és működött nagyon hosszú ideig a hármasozás. A lényeg röviden, hogy kb. 25 évig csak a legjobb haverom volt a beszálló. Aztán miután vele bizonyos okokból abbamaradt, sok-sok győzködés után belement a párom, hogy keressünk idegent. Sajnos a rengeteg kamus miatt csak négy-öttel jött össze a dolog, ráadásul egyik se vált be hosszútávon. Mivel nekem már régi vágyam volt, idén, év elején felvetettem, hogy próbáljuk ki a swingert. A legnagyobb meglepetésemre egyből belement, teljesen úgy, mintha már ő is vágyott volna rá. Szerencsére a környékünkön több privát party is szerveződik rendszeresen, így könnyen eljutottunk az elsőre. Féltem, hogy rossz élmény lesz neki, és többre nem megyünk, de szerencsére nem így alakult. Azóta még hármon voltunk és én mindenképpen óriási élményekkel lettem gazdagabb, de mivel a párom se panaszkodott sosem, és nincs ellenére, hogy folytassuk, talán kijelenthetem, hogy neki is bevált a dolog. Azóta is volt privát hármasunk, de a legutóbbi után azt mondta, hogy inkább maradjunk a swingernél. Hogy mik voltak az élmények? Azt tudni kell, hogy ő egyelőre nem bírná elviselni, hogy más nővel lásson, így ezen az alkalmakkor csak férfiak csatlakoznak hozzánk. Mivel nekem a topik címe a perverzitásom, ez egyáltalán nincs ellenemre, sőt! Szóval most is egyből feláll a farkam, amikor eszembe jut az, amikor egyszerre négy srác foglalkozott vele (ö is velük!), vagy amikor egy este öt különböző srác dugta meg, vagy amikor olyan szokatlanul hosszan (legalább egy perc), olyan hangosan, olyan önkívületben élvezett a férfiak gyűrűjében, hogy én már komolyan féltettem, hogy nehogy elájuljon, vagy amikor úgy állt fel a matracról, hogy a hét-nyolc orgazmus után egy nagypárnányi folt volt a lepedőn a spriccelős gyönyörök után.

Ráadásul olyan hozadéka is lehet a dolognak, hogy három éve járunk a Dunára, az M9-es hídhoz nudizni, ahol azért apróbb kalandok is előfordultak, de igazából a maximum az volt, hogy a delikvens kiverhette magának a párom testében gyönyörködve. Most azonban, érezve, hogy milyen rutint szerzett a swingereken, félig viccesen megkérdezte tőlem, hogy akkor most már a Dunánál mindenkivel szeretkezni fog? Hát, rajtam nem fog múlni, válaszoltam neki, és már alig várom, hogy csökkenjen a vízszint, és mehessünk. :))

CFNMLover Creative Commons License 5 napja -1 8 24604

Szia!

 

A többestől nekem is elzárkózott a nejem teljesen. Kezdetben én is vibrivel helyettesítettem a másik férfit (kicsit vonakodva, de erre nyitott volt), de az valahogyan a dupla farok szopáson kívül nekem nem igazán hozta a fizikális élményt. Gondolkoztam hogyan is lehetne ezt kivitelezni, hogy kedvet kapjon hozzá, pontosabban hogy egyáltalán tetszene-e neki a 2x férfi felállás... és persze teszteljem magamat is, hogy vizuálisan valóban izgat-e engem is élőben.

Volt pl olyan javaslatom, hogy menjünk el swinger klubba nézőként, persze elhajtott. 

Aztán arra gondoltam, mivel a vibrit bár furcsálta az elején, de játszadozások során igen megszerette, hogy valami ilyesmi az odavezető út.

Gondoltam veszek egy férfi szexbabát, megmondom őszintén drágának találtam és a mű tekintete is zavart. Nem csak engem, mikor beszéltünk erről ő is ezt mondta. 

Aztán jött az az ötletem, hogy csak egy torzót kéne venni... realisztikusat, méretileg és természetesen a tapintás tekintetében is. Itt két probléma volt, javarészt Tantaly torzókat találtam a neten, ezek méretileg nem teljesen realisztikusak, viszont könnyűek. A másik gondom az volt, hogy a legtöbb torzót durungokkal szerelik 20-25cm farokméret. Biztosan ez is bejön valakinek, de nem ez az átlag. Valóságos férfi imitálása volt a cél.

 

Aztán az eBay-en találtam ezt:

 

Teljesen mint egy férfi test, nehéz kb 30kg viszont nem csúszik el, valósághű kidolgozás, a farok mérete 15cm. Teljesen jó... az élmény fokozása érdekében ráraktunk egy XL-es férfi inget. Így mindkettőnket le tud vetkőztetni, tulajdonképpen erre meg is kértem, hogy bánjon úgy vele mintha tényleg egy másik férfi lenne. 

Csókolgatta, mindkettőnk mellkasát, majd verte a két farkat. Meglovagolta miközben engem szopott majd hátulról dugtam miközben a torzó farkat szopta. Mit mondjak bejött neki, de nekem is beterítettem az arcát rendesen :). 

A lényeg, hogy az élmény hatására, abban már benne-benne van, hogy egy masszőrhöz elmenjünk és a masszázs végén eljátszana mindkettőnk farkával, akár csak orálisan. Még nem tettük meg, de az, hogy már elméletileg, józanul (nem felizgulva) rábólint a dologra igen nagy lépés ahhoz képest, hogy ezt teljesen elutasította korábban.

 

Talán az ilyen műdolgokkal való realisztikus játszadozás (szerepjáték is lehet) hatásosabb mint mondjuk a direkt lényegretörő kérlelés vagy unszolás.

Előzmény: AtiSLV (24593)


AtiSLV Creative Commons License 6 napja 0 0 24603

Nyilván végiggondoltam ezért is maradt ki ez a forgatókönyv és inkább tapogatóztam opciók, tapasztalatok után. Egyertelmu nem még nem született meg mivel magára a konkrét dologra nem is tudtam rávezetni, mert olyannal szeretném amivel nem ijesztem el orokre ettol a dologtól! Nyilván a nem az élet minden területén nem, de megpróbálni úgy megközelíteni valamit, hogy az neki is érdekes legyen arra lehet esélyt adni :)

Előzmény: olegnagy (24602)
olegnagy Creative Commons License 6 napja -2 2 24602

Ezt ne. Elsősorban azért, mert nem tisztességes a feleségeddel szemben, ha ő nem tudja, hogy te tudod, hogy miről van szó. A swinger alapszabálya, hogy a "nem az nem", de ez tulajdonképpen nem csak a swingerre igaz, hanem "sima" párkapcsolatra is - a nem az nem. Gondold végig, mi történne, ha belekezdenél ebbe. Találsz valakit, hogy "hódítsa meg". A feleséged nem akar másik férfit, ezért ez a hódítási kísérlet minimum kényelmetlen, zaklató élmény lenne - ki akarod ennek tenni? Ráadásul eredménytelen is, hiszen nem akar másik férfit...

Előzmény: AtiSLV (24600)
artist_not_engineer Creative Commons License 6 napja 0 0 24601

Érdekes.

Nálunk én indulok be attól, hogy ő mással van.

Ő meg pont attól, hogy én.

:-)

Úgyhogy a fantáziát mindig arrafelé kanyarítjuk, amelyikünket éppen jobban akarjuk izgatni.

AtiSLV Creative Commons License 6 napja 0 0 24600

Rizikós játszma lenne, de már azon gondolkoztam, hogy felkeresek a múltjából valakit vagy spontán olyat aki egy kis hátszéllel irányomból elcsábítaná de ilyet sem könnyű találni… 

Előzmény: éldazéletet (24598)
éldazéletet Creative Commons License 6 napja 0 1 24598

Igen, én is itt tartok (mi is itt tartunk). A farok kellene, de másik férfi nem. Hát, de ez nem működik, nincs megoldás egyenlőre. Dildók, vibrik nálunk is vannak használatban, ez is ok. Én ha ritkán bekérdezek, nem durván, de tényszerűen. De egyenlőre nincs másik férfi, akinek odaadná magát.

Előzmény: AtiSLV (24597)
AtiSLV Creative Commons License 6 napja 0 1 24597

Nos felhoztam már, először nem ártatlan dolognak tűnt az ujjamat a szájába nyomtam mintha farok lenne, aztán megemlítettem pontosan így ahogyan te is és azt mondta más nem, de vibrator műfarok játszik, így már odáig eljutottunk, hogy kikotozve erényövben végignértem ahogy különböző méretű kisebb nagyobb farkakkal elélvezésig játszott minden pózban, vagy épp amikor nem voltam otthon akkor is csinált róla videót vagy elmesélye, de az hogy egy valós személy legyen azt nem tudtam szóbahozni vagy hogyan tálalni azok után, hogy ezt “kizárta“ .

Előzmény: éldazéletet (24596)
éldazéletet Creative Commons License 6 napja 0 2 24596

Kb én. Szex közben hozakodtam elő először ezzel a dologgal, mikor hozzám simulva lovagolt. Megmarkoltam a popsit, játszottam  vele, és akkor bekérdeztem, mi lenne, ha egy másik farok becsúszna. Leírtam itt kis idővel ezelőtt most hol tartunk. Kezdetnek az sem zavarna, ha néhányszor kettesben lenne valakivel, de idézem a leírtakat: " jöhetne mégegy farok, de másik férfi nem", no így nehéz.  Biztosan izgatja, mert ritkán, de bekérdezek így-úgy, utoljára tegnap este miközben lovagolt, 3 mozdulat után orgazmusa lett.

Előzmény: AtiSLV (24593)
yy38 Creative Commons License 6 napja 0 1 24595

Hozd fel a témát szex közben,hogy élvezné ha ketten kényeztetnék

Előzmény: AtiSLV (24593)
yy38 Creative Commons License 6 napja 0 1 24594

Ez izgalmasan hangzik.Már benne is lenne?

Előzmény: Izgalom48 (24584)
AtiSLV Creative Commons License 6 napja 0 1 24593

Sziasztok! Új vagyok itt és azonnal egy kérdéssel fordulnék hozzátok.

 7 éve élünk együtt a feleségemmel eddig kizárólag az én fantáziámban van meg a cuckold és valójában minden formájában. Mindig is vágytam rá, de sosem próbáltam neki be adagolni. Ő tipikusan az a monogám nő aki bár szexuálisan sok mindenre nyitott, de csak velem. Most eljutottam arra a pontra, hogy ezt már nem csak fantáziaképp a fejemben akarom élni hanem meg akarom élni és vele hisz más nővel ha ki is próbálnám az érzelmi része nem az lenne… Ki hogyan vezette ezt fel vagy egyáltalán volt olyan aki ennyire a -10 ről indult esélyekben? Vagy spontán volt olyan aki más pasit küldött a feleségére? Nekem már ez is megfordult a fejemben. 

Drakula74 Creative Commons License 2024.06.23 0 1 24585

Ez jól hangzik

 

Előzmény: Izgalom48 (24581)
Izgalom48 Creative Commons License 2024.06.23 -1 3 24584

Igen fognám

Előzmény: jwkllr (24582)
jwkllr Creative Commons License 2024.06.23 0 2 24582

Fognád közben a kezét?

Előzmény: Izgalom48 (24581)
Izgalom48 Creative Commons License 2024.06.23 -3 0 24581

Idősebb feleségemet szeretném mással látni. Már nem mond nemet, de hogyan tovább?

Szeretném látni amint behatol egy jó farok szűk puncijába.

Hallatlanul izgalmas lenne a látvány amint 8-10 orgazmus rázná a testét.

 

Lábimádó_23 Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 24580

Szia! szerintem sokkal felszabadultabb lenne a kapcsolatotok! Főleg ha az első ilyen alkalom nagyon jól sikerülne! A kötődés az intimitás is sokkal erősebb lenne! Egyszer él mindenki semmit nemszabad kihagyni a találgatás és a folytonos vacilálás hogy milenne ha sokkal rosszabb mint amikor az ember cselekszik és tapasztalat alapján dönti el jó vagy nem! 

Előzmény: Macska jaj (24539)
Csbk78 Creative Commons License 2024.06.22 -1 0 24579

Elvarázsolnálak....

Előzmény: Macska jaj (24552)
Macska jaj Creative Commons License 2024.06.19 -2 0 24577

Valószínűleg 

Előzmény: ZsoltiXX (24576)
ZsoltiXX Creative Commons License 2024.06.18 -1 1 24576

Akkor valamit elírtál:) nem jött levelem:)

Előzmény: Macska jaj (24575)
Macska jaj Creative Commons License 2024.06.18 -2 0 24575

Irtam

Előzmény: ZsoltiXX (24574)
ZsoltiXX Creative Commons License 2024.06.18 -2 1 24574

Persze:) v.karee2@gmail.com

Előzmény: Macska jaj (24573)
Macska jaj Creative Commons License 2024.06.18 -1 1 24573

Szia! Leirnad az elerhetoseged?

Előzmény: ZsoltiXX (24556)
hnrkk Creative Commons License 2024.06.12 -1 0 24570

Szia! Kaptál valami jótanácsot?

Előzmény: JustGuy266 (24391)
staminafoto Creative Commons License 2024.06.11 -1 1 24567

De szerencsések vagytok hogy ilyen remekül alakult minden 😇 . Irigylem a partnereteket is, mert én is ezt keresem rég óta, csak nem találok egy párt akikhez csatlakoznék 🥲

 

Előzmény: harmasban33333 (24546)
Blaine9234 Creative Commons License 2024.06.10 -1 0 24566

Nem. Ők randipartnerek voltak. Közösségi oldalon ismerkedtünk meg, közös ismerőseink voltak, az algoritmus meg felhozott minket egymásnak. Jött a jelölés, amiből beszélgetés lett. És megvolt a kölcsönös szimpátia. 

Előzmény: jwkllr (24562)
jwkllr Creative Commons License 2024.06.05 0 3 24562

Mind a feleséged?

Előzmény: Blaine9234 (24560)
jwkllr Creative Commons License 2024.06.05 0 0 24561

Kép? Felöltözött is jöhet!

Előzmény: Bratakmester81 (24558)
Blaine9234 Creative Commons License 2024.06.05 -1 1 24560

Én eddig csak félig roma nőkkel voltam. Ápolt, igényes nők voltak mind. Ráadásul csinosak. Már az a fél vér is elég tüzet hordozott magában, rendesen kifacsartak nem tagadom. :) 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!