Keresés

Részletes keresés

Ingarian Creative Commons License 2015.01.26 0 0 656

Sziasztok!

 

http://ingatlan.com/21061326

 

Tud erről a házról valaki valamit? Törökbálint közelébe kellene költöznöm, de ott horror árak vannak.

 

Köszi!

Lájjló Creative Commons License 2012.02.09 0 0 655

Szia! Nem tudom, hoyg még aktuális e, én csak most találtam rá erre a fórumra. De asztalosst és lakás felújított ismerek, nálam mindent ők csináltak s nincs semmiben hiba, idestova 5 éve, s azóta is bármikor rendelek tőle valamit, nagyon hamar megcsinálja. Bár igaz, hogy nem a legolcsóbb, ellenben nem is a legdrágább, de szerintem a legmegbízhatóbb. Egy kb. 30 egynehány éves srác a tulajdonosa, én bátor szívvel ajánlani tudom. Bár ő pesti, de bárhol bármit megcsinál az országban. www.andrasibutor.hu itt tudsz utánna nézni, van jó pár kép is az oldalon.

Előzmény: Moya78 (652)
ebenguba2011 Creative Commons License 2011.11.28 0 0 654

Mivel a másik topicot törölték, ezért gondolom, hogy it folytathatjuk a megkezdett beszélgetéseinket, és itt tudunk ujabb témákat felhozni. Bár fogalmam sincs, hogy pontosan mi volt az oka a másik topic törlésének, de van néhány elképzelésem. Valószínűnek tartom, hogy Szolnoki és tsa-i rengeteg panasszal éltek az itt őket ért támadások miatt. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ellentámadásba lendültek, mert tudják, hogy a doki felnyomja őket mint a tampont, és kőkemény büntetések várhatóak rágalmazás és becsületsértés terén. Én azért feltöltöm az OTVSZ oldalán a dokiról írt förmedvényt.

legyen ez egy új forumoldal induló írása:

 

Csupaszsggel érkezett doktorunk osztja az észt. Hálapénzen hízott önérzete cserbenhagyta!

 

Remekelt a mi álcivil bolsevik bánovicsunk!

"Több dolgot szeretnék mondani, az egyik az, hogy én tegnap sem értettem egyet a (pénzügyi) bizottsággal ... ... Azt gondolom, hogy én szívesen adok bárkinek jutalmat. Ha úgy állunk.. Azt gondolom, hogy mindenki a munkáját végzi, ezért meg is kapja a fizetését. Jelen helyzetben én magamnak sem adnék jutalmat - ha én ülnék abban a székben. Azt tudom mondani, hogy a polgármester úrnak se adnék, sőt: az ő helyében el sem fogadnám jelen helyzetben ezt a jutalmat. Ez a véleményem. Ez is marad."

 

 

Az a csibész aki egy lakótelepi lakásból csupaszseggel érkezett Tárnokra, aki a MOSTANI testület tagjai közül többtől is rendszeresen illegálisan hálapénzt fogadott el

osztja az észt.

Kész milliós lakás- milyen véletlen, egyszerre épült a kisiskolával, luxusautó, luxusterepjáró és fürdőskrva sírás állandóan

közben meg morális észosztás, azt hiszem a következő hálapénz átvételekor apeh kamerával megyek.

A mocsok.

A másik álcivil meg éppen most szabadul meg 50 milliós tartozásától.

Fizetni nem akart a végrehajtás elől meg cégváltást kreált.

Ja, így könnyú pénzelni az álcivil bolsevikokat.

De nem baj, majd megírjuk a belső részleteket is.

Remélem már forgat a célpont Tárnokon.

 

A polgármester pedig jutalmat kap. Nyilvánosan, adózottan, a munkája után. Amit lehet éppen utálni.

A doktor félrekezelt betegeiről pedig nem fogok beszélni. De ha ez a seggfej felidegesít, indítok egy sorozatot és se a polgármester se senki nem fog megállítani amíg a szemetet el nem takarítom!

 

Ez akkor is parasztság volt, ha foggal körömmel harcolnak ellene.

rámenős Creative Commons License 2011.10.29 0 0 653

Sziasztok.

Most bukkantam erre a topikra, meg a gyorstüzelőre.

Az Index Érdi rendőrség -en élénk vita volt a rendőrverésről. most már elaludt.

Megigértem, hogy szervezek egy lakossági fórumot. Időpontot kértem a kapitánytól. Még nem hívott vissza. Lepasszolta ide Tárnokra, innen kerestek. Azóta semmi.

Felajánlottam, hogy a tárnoki 16 rendőrnek 3x 10 gyakorló lőszert finanszírozok a lövészetükhöz. Várom, hogy miért nem lehet megvalósítani. A jószándék megvan.

Na, így mennek a dolgok kis hazánkban.

Előzmény: Törölt nick (643)
Moya78 Creative Commons License 2011.09.29 0 0 652

Kedves Fórumozók! Infot szeretnék Tőletek kérni. Megbízható fűtés szerelőt, asztalost, burkolót keresek Tárnokon vagy a környéken!Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv:Moya78

hosszabbmintzold Creative Commons License 2011.09.21 0 0 651

Hál istennek megkerült a kutyánk, kicsit talán elkapkodtam a keresését!

hosszabbmintzold Creative Commons License 2011.09.20 0 0 650

Halihó!

 

A mai napon elveszett házi kedvencünk (vasút környéről), aki Bodza névre hallgat! Egy kistermetű nőstény kutysról van szó, Beagle-Foxi keverék, a képen látható a többi tulajdonsága.

Aki esetleg látja, ill megtalálja legyen oly kedves és hívja fel ezt a számot: +3623388558 vagy esetleg +36 60 5506337

 

 

Bodza

Ferke_sud Creative Commons License 2010.02.09 0 0 648
Én láttam ezt a kuttyot, de úgy rémlik, hogy gazdival együtt. Lehet, hogy csak notórius kiszökő fajta:)
Előzmény: negró11 (644)
Ferke_sud Creative Commons License 2010.02.09 0 0 647
Na véégre egy jó ötlet. Félve kérdem meg, hogy ez azt jelenti talán, hogy mostantól itt akár már lehet értelmes, baráti hangvételű beszélgetéseket is folytatni? :))
Előzmény: Törölt nick (641)
bujdos Creative Commons License 2009.01.24 0 0 645
Sodexo Pass: Jogi háttér – KULTÚRA utalvány
A KULTÚRA utalvány 2009. január 31-ig korlátlan mértékben adómentes, ezt követően 71 500 Ft/fő az éves adómentes határ. Az utalvánnyal művelődési intézményi szolgáltatás vehető igénybe. Elfogadóhelyeink közé tartoznak: színházak, múzeumok, könyvtárak, művelődési házak, mozik és jegyirodák.

Én nem is tudtam, hogy ilyen is van !!!
negró11 Creative Commons License 2008.12.28 0 0 644
sziasztok tárnokiak!

tárnok ligeten kóborol egy szép németjuhász blöki, érdeklődnék, valakinek nem hiányzik-é véletlenül. kicsit félnek tőle a járókelők (pedig aranyos).ő aző az
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 643

X678567

 

a probléma hogy nem indulhat meg jó beszélgetés

mert ha kialakul

valami

jó párbeszéd

azonnal itterem egy samesz és

bevisz egy balhorgot

valakinek

általában jószándékúnak álcázva 

ezek a kérdések megjegyzések zenészfülnek általában átlátszóak de veszélyesek

mert rágalmaznak hazudoznak sértegetnek

a lényegük hogy ne lehessen párbeszéd

de az internet jogi sajátosságai miatt nem egyszerű megragadni a frakkjukat

ezt tudják és használják

hát ezért ciánozunk néha ha rágcsálók szaladgálnak a krumplisládában

tudom ez nem szép dolog

de krumpli mégis fontosabb

 

ez meg sikerdíjjas nálam

"Miért nem olyan hozzászólások vannak, hogy láttam egy szemétkupacot valahol aki ráér jöjjön ebben az időpontban és összeszedjük."

 

Livet

Előzmény: X678567 (642)
X678567 Creative Commons License 2008.08.30 0 0 642
csak átfutottam a hozzászólásokat, és pár dolgot jegyeznék meg:
-az alapítványt tényleg támogatta 100ezer forinttal az önkormányzat
-Kurucz Zoltán atya ott volt a megemlékezésen, csak átment a másik temetőbe egy rosszul lett emberhez, akiről később kiderült, hogy csak részeg
-az szép és jó, hogy eltervezte valaki, hogy majd megszenteli a pap a sírt, és szép lesz, de mivel ez egy temető, a sír már meg van szentelve, miért kellene kétszer. nem lesz szenteltebb
-az alapítványnak van egy weboldala: http://alapitvanytarnok.shp.hu
-nem újságokból kell idézgetni és fórumokról kinézni, hogy ki mit tett a temetőért. Ki kell menni szombaton mikor dolgoznak, és tapasztalni, hogy a létszám 5 és 10 között mozog
-az, hogy ebben a 4 évben mi az 51 és mi a 49 százalék, teljesen mindegy. Csak annyi a célja, hogy megosztást generáljon. Hát miből áll a fórum (általam olvasott utolsó) oldala? Miért nem olyan hozzászólások vannak, hogy láttam egy szemétkupacot valahol aki ráér jöjjön ebben az időpontban és összeszedjük. Ja, mert összefogva bármit megcsinálhatnánk? És nem kérne Tárnok plázát a rétre vagy a halastó helyére? Az az élet értelme, hogy heti hét napon keresztül robotoljunk és gyűlölködjünk? Mert belénk súlykolták és csináljuk.
Előzmény: butuska222 (620)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 641

új fórum minden gyorstüzelőnek

a lírát ithagyhattyuk

ott csak röviden vellősen

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9181972&la=82269943

Livet

makrocita Creative Commons License 2008.08.14 0 0 640

Már nekünk mindegy lenne mennyibe kerül a csatorna ,most a legmelegebb hónapokban is ,amikor a talajvízszint alacsony ,havonta kell szippantani ,pedig jó nagy derítőnk van . Igaz öten vagyunk egy családban ,de akkor sem bírjuk havonta a szippantás költségeit kifizetni, gondolom evvel még Tárnokon nagyon sokan vannak igy!

Ha holnap jönne a csatorna és részletre lehet fizetni ,kerül,amibe kerül kinyögjük! De elbírja azt valaki képzelni ,hogy reggel egymás után elvégezzük a nagydolgunkat és lapáttal kell kiszedni a WC-ből ,mert ismét megtelt és nem folyik le! Én nem rágódok ezeken az összegeken,mert igy is a gatyánk megy a szippantásra ,meg az idegeink mennek tönkre.

Előzmény: Urukp (635)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.14 0 0 639

Úgy illik, hogy ha már szóvátettük a Benta melletti utcák kátyúzása során felmerülő problémákat, és ezzel bíráltuk a munka minőségét, most viszont megelégedésünket is közre adjuk.

Problémánkra rövid időn belül megoldás született a mai nap, apró aszfalt darálékkal és egy nagyobb hengerrel lefedték a darabos felületet, így már közlekedésre alkalmassá vált. Sőt amire nem is gondoltunk, nagyobb hó esetén a télen, a hókotrással sem lesz probléma. Édesanyámék, öregek, mozgáskorlátozottak, gyalog közlekedők nevében, külön köszönetet szeretnénk mondani Hosszú Lajos képviselőnek. Makacs és elszánt közbenjárásának, ami mint az utcán tapasztaltuk neki nem lehetett egy hálás feladat, amiért elnézést kérünk, de a lényeg az eredmény. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen rövid időn belül problémánk meg fog oldódni.

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.14 0 0 638
látod te kis féreg tévedel
fogaggyunk nyilvánossan
bizony Pistabácsijék engedélyezték az első emmeletes házakat ott
na akkó mondom
te elmondod mit fizecc ha így van
én elmondom mit fizetek ha nem így van
asztán valami nyilvános rendezvényen felajáljuk a részvevőknek
na tehát
ha Pistabácsijék engedélyezték még a mostépülő szerintedpark emeletes épületeit akkó én ugyan névtelenül
de felejállok mongyuk a szüreti rendezvényre tízláda pezsgőt
tartom
igérem
megisszuk
ha nemigaz amit montam akkó teajánlasz föl
ha akinek igaza van nem ajája föl akkor ő egy szarember
majdkiderülpujkatijás neféjjé
ajállatom áll ha teccik tejössz
rendben kisfiú
Előzmény: cinikus lábbeli (637)
cinikus lábbeli Creative Commons License 2008.08.14 0 0 637
Tudom hogy most már egészen másról van szó ezen  fórumon, csakhát tegnap nem tudtam írni, mert a gazdám sportversenyre vitt, és jól kellett teljesítenem, aztán meg tiszta kosz lett a talpam, és ezért egésznap tisztogatni kellett. Nameg ma késztetést érzek arra hogy írjak annak a kiskancsónak (livetnek).

 

1.Már megint az előző önkormányzatról beszél a kedves livet barátunk. Nem igaz hogy nem lehet megérteni: az előző önkormányzat már nem önkormányzat. Ti írtátok az újságotokba, hogy milyen nagy királyok lesztek, meghogy „változások lesznek”, hát rajta!

 

2.Én az Anasztázia Parkról beszéltem a Rákóczi út, és a Dózsa György út sarkán. És azt nem a  „Pista bácsiék” engedélyezték, hanem Gabi bácsiék. Az ex önkormányzat csak földszintes házakat engedélyezett (maximum tetőtér beépítéssel).

Üdvözlettel:

 

A lábbeli(k)

 

 

...

Előzmény: Törölt nick (631)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.14 0 0 636

hát orrkúp barátom biza nem tudok véled beszélni

mer szerintem

értelmi képeségeid tekintetében ippen nem vagyol a makszimumon

Előzmény: Urukp (635)
Urukp Creative Commons License 2008.08.13 0 0 635
Tisztába vagyok vele, hogy a csatorna hozzájárulás 189500 Ft, a többit állami támogatásként kapjuk meg, és igy jön ki a végösszeg a 245000. De nem kell az önkormányzatnak verni a mellét, mert a csatornára a lakosság adja összes a pénzt. Reméljük egyszer majd elkészül, és ez csak a tárnoki emberek összefogásán fog mulni és nem pedig az önkormányzat tehetségén. Mivel ők csak 1.5 milliárd Ft-os hitelből akarják ezt finanszírozni, amit aztán persze a lakosság fizetne vissza, de duplán.
Előzmény: Törölt nick (634)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.13 0 0 634
gyíerünk orrkúp vitatjkozzuk már a számokról
mert lerókázlak
aztán jenőkét meg letilcsák a fórumról
óde fájna
Előzmény: Urukp (632)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.13 0 0 633

hát orrkúp mán tehetetlen vagyok véled

 

Tárnok LTP-s befizetés 190 eft

érd 250

diósd majnem 300

 

szövegértési problémám lenne

szerintem te szarkeverő vagy

 

Livet

Előzmény: Urukp (632)
Urukp Creative Commons License 2008.08.12 0 0 632

Te livet látom szövegértési problémáid vannak. Nagyon nagy tévedésbe vagy, érden diósdon és tárnokon is 250 ezret kell kifizetni a csatornára, tehát már megint hülyeséget mondassz. Szerinted lesz bármilyen csatorna is? Ennyire nem lehetsz naív, kb annyira fog majd épülni, mint az ipari park :D

Tehát magyarul sehogy mert az elmúlt fél évbe egy kapavágás nem történt ott se. Ugy látszik még mindig valami álomvilágba élsz, ahol a szolnokiék csinálnak valamit. Hát fel kell hogy világosítsalak, de baromira semmit se csinálnak, csak szórják a pénzt ész nélkül.

Előzmény: Törölt nick (630)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.12 0 0 631
hát pujkatojás tejjesen igazad van
olvastam én is
pontosan a 8. oldalon
hát az egy igazi görény terv aki kitalálta holdra kellene lőni
ráadásul senki sem tudott rólla olyan fű alatt csinálták
még 2001-ban Lakóparképítő Pistabácsiék
az a térkép egy őrrület
nagyon örvendek hogy te is így látod ez csodálatos
szerintem te igazi lokálpatrióta vagy
csakígy tovább

Livet
Előzmény: cinikus lábbeli (629)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.12 0 0 630
nohát itta vég

amíg volt pénz csatornára addíg azt elsíbolták
csak csatornára férretett pízt 400 milliót 2002-2006-ig
nem is lett csatorna
ippeg csak 20 millióért nyolc év alatt
most lesz
két év alatt 50 millióért meg utána százmilliókért
ja ez pénzbe kerül hát télleg
jé erre nem gondútunk
sokkal többe mint tíz éve
sokkal sokkal többe mint tíz éve
nagyon sokkal többe
a zsebünkből akkor húzták ki a lóvét a gengszterek amikó nem csináltak csatornát sem

most lesz csatorna van munka van terv de szódáslónak mán essem számít
ha nem lesz az szar
ha lesz az pénzbe kerül
a lakosság meg nem fizet vissza hitelt te demagóg állat
azt a megtelepülő nagyvállalkozások fizetik majd pl
iparűzési adóban
ingatlanadóban

tárnokon lett a lekkedvezőbb díj te állat
ez eredmény
pénz marad a háztartásokban
ez eredmény
eddig az volt a baj hogy mi másra lesz a kötvény mint pl csatornára
most kiderül csatornára lesz
de bunkólómán nem bírja az igasságot
hát te nagyokos pénzügyes igazi állat mongyadmán miből legyen csatorna ha pistabácsiék kiürítették a kasszát
hát ezmán dilemma
szerintetek nem ürítették ki
pénz mek mégsincs
de csatorna pl lesz mert az új vezetés aszonta lenni kell
hát van hozzá kötvény te meg maraggyá életed végéig szennyvízszarban
ha tehetném az összeset a kertedbenyomatnám
ajándékként
de ingyen

Livet
Előzmény: szódásalovát (626)
cinikus lábbeli Creative Commons License 2008.08.12 0 0 629
Hát igen, még az előző írásomra nem válaszolt senki, de a türelmetlen és ideges lábbeli nem bír leállni a fórumozással!

 

 

 

Én most pár általános dologról szeretnék írni!

 

 

 

"Rajta vagyunk a térképen!"(Augusztusi Tárnokhír címlapján.)

 

 

Amint bedobták az újságot, rögtön elkezdtem olvasni a cikket.

–Ki ez az idió...???–gondoltam magamban.

Tovább olvasom, észreveszem, hogy már megint az előző önkormányzatról hadobál.

Szerintem nagyon jól tették, hogy nem tették ki a táblát, mert lehet hogy tényleg „túl sokan fognak lehajtani ott.” Igazából fogalmam sincs, hogy miért jó ez nekünk, hogy „rajta vagyunk a térképen!” De hát, ha ezt akarják, legyen!

 

 

Metropoliszt akar ez  a vezetés csinálni Tárnokból???

Mit akarnak ezek itt csinálni??? Tudom már!!! Elcsúfítani Tárnokot olyan ide nem illő házakkal, mint azok a társasházak. Iszonyatosan környezetcsúfítók.. Persze az ötlet jó, csak a tervezés szörnyű. Ha így folytatjuk, alig lesznek szép házak, amiket érdemes lenne megnézni Tárnokon. Semmi vonzó dolog nem lesz Tárnokon, kivéve az emlékművek, de azok sajnos az emberek többségét nem érdeklik. Ha idejön egy látogató, aki még nem látta Tárnokot, és észreveszi azokat a társasházakat, ez lesz az első szava:

–Ki volt az a proli, aki ezt ideépíttette?! – És sajnos igaza is lesz!
A csendes kis falucska lassan egy hétköznapi várossá alakul, ami tele van zsúfolva ronda házakkal, és már senkit sem fog érdekelni. Minél népszerűbb akar lenni Szolnoki Gábor és a többiek, annál inkább unalmasabb lesz ez a falu! Ha még a házakon  kívül lenne valami tárnoki-falusi hangulatú étterem, vagy múzeum, akkor talán ez oké is lenne, de sajnos nincs
L. Ezért  szép lassan nem lesz semmi vonzó Tárnokon. Előbb szerintem a kultúrát kéne fejleszteni és utána gondolkozni „turizmuson”.

–Kitalálom a következő lépését az önkormányzatnak: Legyen Tárnokon repülőtér!!! Vagy Mc Donal...!!! Vagy esetleg csináljunk egy tárnoki bevásárló központot!!!

Üdvözlettel a kekeckedő, kicsi lábbeli!

 

  ...

Urukp Creative Commons License 2008.08.12 0 0 628
Azt még nem vetted észre, hogy a szolnokiéknál minden csak terveken létezik? Mert megvalósulni tuti nem fog. Áruld el nekem hány méter uj út és járda készült? Na nem megy, akkor segítek egy méter se. A csatornázás megvalósulhatósága meg legkorábban 2010 re tehető, ha egyálltalán megynyerjük a pályázatot, ami korántsem biztos. Jah és rosszul tudod, mert Tárnoki lakosoknak 250 ezere ft ot kell a csatornára befizetni, nah ennyit a nagy szolnoki spanodról :D
Előzmény: Törölt nick (624)
cinikus lábbeli Creative Commons License 2008.08.12 0 0 627
Adalék a Tárnokhír 2008. augusztusi számában megjelent Bemutatkozik az új iskolaigazgató című cikkéhez. (másolat)

 

KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS KÖZIGAZGATÁSI HIVATAL

TÖRVÉNYESSÉGI ELLENŐRZÉSI FELÜGYELETI FŐOSZTÁLY

FŐOSZTÁLYVEZETŐ

BUDAPEST, V. ker.

1056 Váci u. 62-64.

Szám: B-32-15134/2-2008.

Tárgy: Tájékoztatás

 

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

Nevelőtestület

 

Tárnok

Iskola u.1.

2461

 

Tisztelt Nevelőtestület!

 

A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény (a továbbiakban: Ötv.) 98.§  (3) bekezdésében meghatározott jogkörünkben eljárva felülvizsgáltuk Tárnok Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 108/2008. (IV. 28.) határozatát, amelyben a Képviselő-testület 2008. április 28-i ülésén a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola igazgatói állás betöltésére 2008. július 1. napjától 2013. július 31-ig (5 éves időtartamra) Vályogosné Kertes Erzsébetet bízta meg.

 

Vizsgálatunk alapján megállapítottuk, hogy a fenti határozat törvénysértő, így az Ötv. 99.§ (1) bekezdésében biztosított jogkörben eljárva törvényességi észrevétellel éltünk, amelyben felhívtuk a Képviselő-testületet, hogy a törvénysértő 108/2008. (IV. 28.) határozatot 30 napon belül vonja vissza és a pályázat képviselő-testület által történő kiírása után, folytassa le a pályázati eljárást és hozzon a pályázati kiírásnak és a jogszabályoknak megfelelő döntést.

 

Budapest, 2008. július 16.

 

Tisztelettel:

 

Dr. Danka Ferenc

 

 

 

 

szódásalovát Creative Commons License 2008.08.12 0 0 626
A Képviselő Testület 132/2008. (VI.19.) számú Önkormányzati Határozatában döntött a Víziközmű-társulat létrehozásával, alakításával és működésével kapcsolatos költségekről.

Az önkormányzat átvállalja a megkötött lakás- takarékpénztári szerződések aktiválását 3 millió forint értékben, a társulat működési költségeit 2014-ig, a társulat tervezett működéséig 18, 5 millió ft értékben illetve a társulati hitel kamatait 71,7 millió forint értékben

Aszondod, adélka? Hazucc megint jó fideszes szokás szerint. Idekopiztad a képviselő-testület 132/2008. (VI.19.) sz. határozatát, de valamit lefelejtettél a végéről, nézzed csak: A Képviselő-testület úgy dönt, hogy

társulat megalakulásával és működésével kapcsolatos költségek, valamint a társulat

által felvett hitel kamatainak fedezetére a kibocsátott kötvény terhére 100 millió

forintot biztosít.

http://www.tarnok.hu/onkormanyzat/jegyzokv/jk080619.pdf

Szóval akkor ki is fogja ezt ezt a lóvét kifizetni?

Nyertél, a lakosság.

Csak nem most, nanem kicsit később. Majd amikor a másfélmilliárdos (hitelt)zártkörű kötvényt fizetjük vissza - majdnem a kétszeresét.

Ügyes gyerekek vagytok ti, hitelből fizetitek a hitelt. Aztán még meg is etetitek a lakossággal.

Úgyhogy amit írtál, az egy nagy rakás

 

 

:o)))

Előzmény: Törölt nick (624)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.12 0 0 625

látod szolosz egy hazudós agyában sose lesz rend

 

a rendezvényt ott hirdették meg ahol érdeklődésre számot tartottak

azok jöttek el akiket érdekelt

a vendéglátásról a hangulatról a résztvevők a legkedvesebben és elégedettséggel szóltak ez most mán tény

a polgármester 13.50-re ért ki a helyszínre.

az mán a boszorka baja ha előtte egy órával aszalódott a napon ja meg az ő hazugsága a polgármester késéséről

a polgármester a nyilvánosság előtt kétszer is külön megemlékezett a boszorkáról mint a megemlékezés színvonalát emelő lényről

hiba volt

de fontos

nem kakálunk oda ahonnan enni kapunk

ha a megemlékezésre a temető szépen volt elrendezve és ehhez az önkormányzat 100 ezer forintot és rengeteg munkát adott

akkor a támogatásban részesített szervezet kurátora nem herótozza a hivatalt és a polgármestert

ja aki saját döntésében a polgármesteri keretből oldotta meg a támogatást

mert az alapítvány nem pályázott év elején és a támogatási keret éppen elfogyott

de úgy kell neki

hiába no a parasztság az csak parasztság

mosdassa akár a szerecsenyt egy hazudósszolosz is

 

Livet

 

Előzmény: Szolosz (2329)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!