Dévényi Tibor vissszatért a képernyőre. Ezúttal a Story Tv-n teljesíti felnőtt nézői kívánságait a Tibi bácsi elintézi című talkshowban. Gyermekek óhajaival már nem foglalkozik, pedig még ma is meghatottan gondol a Három kívánság forgatásaira.
ezen a pénzen mondjuk magyar rajzfilmeseket lehetne helyzetbehozni, vagy településeket népszerűsíteni, a kutyát nem érdekli
Hát persze, hogy nem érdekli. Semmi nem számít, csak a nézettség, teljesen minegy, hogy ennek érdekében mivel "ölik meg" a népet; valóságsóval, délafrikai szappanoperával vagy hosszú reklámgagyikkal.
(Bár pont a hosszú reklámgagyik olyan idősávban mennek, amikor alig van nézettség; mivel "olcsó hely", lehetne könnyen értelmesebbre fordítani, még ha nem is túl nézett időpont. (Ezt nem én találtam ki, hanem talán Tóta W. írta az Indexen pár hónapja egy glosszájában.))
Igazad van, de Dévényit én is akkor láttam és már akkor sem tűnt fejlődőképesnek. Aki azt hiszi, hogy fent van a csúcson, az úgysem veszi észre a magasabb csúcsokat.
Szvsz, egyszerűen annyi, hogy kerTV-ből kiszorult manusok, segítik egymást. Vannak kötelezően elhelyezendő emberek és műsorok. Nézőszámot kell produkálniuk a politikusokat csak ez érdekli. Igazából van egy réteg, akik bármilyen szart megnéznek. A multkor kapcsolgattam és nem hittem a szememnek, az egyik ker TV azt közvetítette, hogy egy manus aludt. Épp ment egy SMS, hogy ez azért elég unalmas. Az, hogy ezen a pénzen mondjuk magyar rajzfilmeseket lehetne helyzetbehozni, vagy településeket népszerűsíteni, a kutyát nem érdekli.
Ez nehéz, gagyinak ítélni, ha nem is nézed:)
Én se nézem, utoljára a Három kívánságot láttam valamikor a 80as években, az elég volt a tartós túladagoláshoz.
Viszont az nagyon érdekel, hogyan került a Best magazinba az a panaszos 3 sor (és vele Dévényi fotója beékelve Liz Hurley és Bruce Willis közé), meg miért pont a "netezőkön" síránkozik, mintha mindenki más imádná a műsort.
Én nem bántom, eleve egy Dévényi műsort nem nézek meg. Bár az tényleg érdekes, hogy közpénzekből miért a gagyinak is az alját támogatják, ha már egyszer elhatározták, hogy gagyiadót csinálnak az MTV-ből.
Dévényi olyan helyzetből fikázza a neten megjelenőket, hogy röhejessé vált.
Komolyan, mintha nem is igazán tudná, hogy mi az amiről beszél; van ugye a nagy szürke veszélyes köd, a net, ami rossz, és bombareceptek, meg sunyi (pl. őt fikázó) alakok "lakóhelye", és kész, ennyi...
Ehh, mintha a net nem ezer mást jelentene, munkát, szórakozást, kapcsolattartást, információk elérését; de hát ezt tudjátok.
Dévényi olyan helyzetből fikázza a neten megjelenőket, hogy röhejessé vált.
Amikor egy leszállóágban levő, eredetileg sem túl eredeti ember a hatalomhoz dörgölődve kívánja visszahozni a múlt beli "sikereit", akkor ne várja azt, hogy kesztyűs kézzel bánik vele a net. Itt elég kemény kritikák érnek mindenkit, időnként jogosan, időnként nem. Sokszor csak pártszimpátia alapján, olykor a hülyeség motiválja ezeket a szövegeket.
De Dévényinek nem igen van helye a közbeszédben; aki meg felkérte menejen el gyónni.
Luby, aki Gábor