Nem tudtok valami termet Budapesten, amit ki lehetne bérelni heti rendszerességgel némi röplabdázás céljára? Jó lenne, ha lenne háló, de ha nincs, az sem tragédia.
Ismét játszunk, holnap, augusztus 9-én délelőtt 10-től a Margit-szigeten, a Víztorony és a szálloda közötti füves placcon. Ha valakinek van kedve csatlakozni szóljon :)
JÁték lesz, akinek van kedve, jöjjön. Helyszín: Margitsziget, a víztorony és a szállodák közötti füves terület. Közelebbről: a víztorony és az út felőli sarok. Ott leszünk fél tíztől fél egyig. A VB-döntőre mindenki hazaérhet :)
Vasárnap - június 30-án - délelőtt lenne játék a Margitszigeten. Kb fél tíztől fél egyig - hogy mindenki hazaérjen a VB-döntőre :)
Akinek jó az időpont, kérem írjon egy mailt, hogy hol érem el :)
miklos@hotmail.com
OK vettem, ha minden jól megy, ezen a hétvégén - ha az időjárás is úgy akarja - öszejön a játék. A pontos napot még nem tudom, mert az egyiken motorostúrára megyek.
húúúúdelyoo!!! ez az én topicom! (bocsi bike, hogy így kapásból kisajátítottam!(c:§)
tavaly mi eccsomószor csinásztuk aszt,hogy
bicóra kaptunk
eltekertünk Dharasztira (vagy Gárdonyba)
és ottan röptettük a labdát lyool (ehhez még hálót se köllött vinni, mer az ottan volt naggyon helyesen).
sajna idénre - egyelőre - nem naggyon akar összejönni a "régi" társulat.)c:§
Tudom, hogy egy kicsit blőd az ötlet, de Szolnok kb. 1 óra vonattal, nekem meg ennyi a Margitsziget Bp-en belül tömegközlekedéssel. Akár csatlakozhatnál is.... :)
Valaki kérdezte mailben, hogy ezen a hétvégén már lesz-e játék. Biztosan nem, mert vasárnap Dreher maraton van, és oda megyek. De egy héttel később már remélem jó időben, jót játszunk.
Örömmel jelenthetem, hogy egy "fedettpályás" társaság is csatlakozott hozzánk, így már szinte biztosan leszünk elegen - már ha nem megy mindenki világgá a nyáron :)
No úgy tűnik, gyülekezünk. mmáshonnan is van már érdeklődés, úgyhogy csak összejövünk elegen. Egyébként nem 6*6-os játék, hanem max 4*4. Különben túl sokan vagyunk, és nem kell mozogni :)
Ez egyrészt időjárásfüggő, másrészt programfüggő. Mármint az én programom függvénye :)) Szóval ha versenyem van - mint pl ezen a hétvégén, akkor vasárnap biztosan nem. Egyébként meg szerintem kialakul. Ahogy összejön a dolog. Az sem kizárt, hogy mindkét nap. Még nem tudom. Tavaly és előtte vasárnaponként játszottunk.
Ez egyrészt időfüggő, másrészt programfüggő. Mármint az én programom függvénye :)) Szóval ha versenyem van - miont pl ezen a hétvégén, akkor vasárnap biztosan nem. Egyébként meg szerintem kialakul. Ahogy összejön a dolog. Az sem kizárt, hogy mindkét nap. Még nem tudom. Tavaly és előtte vasárnaponként játszottunk.