Keresés

Részletes keresés

evolúciómérnök Creative Commons License 2023.06.09 0 0 506

 Arisztotelész alapján a következők: föld, víz, levegő, tűz, valamint az ötödik elem, a kvinta esszencia, több alkimistánál éter, azonosítható a görög filozófia apeiron tanával.

Rend - Helyes cselekedet /kedvedért ide is ki írom

//-tanításaim szerint a vizsga sikeres lesz.
újat mondani sem, szótfosni sem tudokmár
így valami stb. elfoglaltság után nézek.
remélem lesz találkozónk, meghívásod okán.
// EVOLÚCIÓ

mennyire tudatos az aminek az oksági rendszere a szeretem , nem szeretem megközelítés szerinti!
-mivel az oktatás engedte irányultság nem az értelmessé válás felé, csupán a halandói ideológia kinálta logikarendszerre épült gondolkodásmódba, foglalkoztatásirendszerbe illeszt bele.
Így -demokrácia=értelem=tudatosság-, addig valójában nem lesz amíg az erőszak minimális jelére is zsükség van
Ami egyben jelzi az oktatás ideológiai-irányultsága rendszerének alapjainak változtatása nélkül, nincsen-nemlehetséges egyedfejlődés. csupán -tesóság hierarchia szintje a zsákmányhoz jutás szabályaiként-
//amíg ragadozók pusztulnak a bogarak vígan élnek.
Amíg vallásnak, politikának , bürokráciának, jognak,.. értelmét találod. Értelmes nem vagy, valami más vagy //
*buddha-tours*

evolúciómérnök Creative Commons License 2023.01.31 0 0 505

xxx***+++

csak hogy értsd, én vagyok a palack , amibe bevagy zárva, hogy több kárt ne okozhassál. De tanulhass a hibáidból.

 

a -vallások ideológiája vagy az -evolúció ideológiája- engedi a tudatos teremtővé válás lehetőségét -

 

 

szerinted-?!

ill. szerinted kilehetsz, kivé válhatsz ezen ideológiák tükrében? //ismersz e más ideológiát? az összetettség-külvilág élményének megélésére - megtapasztalására ? 

/*/

vallásokra hivatkozol. Evolúció szerinted micsoda hogyan működik? Szerinted mi az egyed fejlődés, TUDATOSODÁS, TÖREKVÉS .. oksági -ÉRTÉK rendszere ? dobálózol szavakkal. Lételméleted meg nem mutat túl a teremtettségeden, ami vallási kötödésedet bizonyítja. nem értelmes vagy csak vitatkozol .. lobbizol. // a múltból tanulj, a jövőt építsd. Halandónak lenni nem az értelmesség - tudatosság bizonyítéka. A HALÁL A NEM tudatosság-TUDÁS BIZONYÍTÉKA. A nyáj szellem ennyire nem ragad senkit magával, ha csak nem a nyakában van a kolomp. Így a kiválasztottság élményéért meg kell dolgoznod, belátom. Ne állj meg ha elgondolnád hogyan a világ ha nem kívülről teremtik, a -nem tudómnál - ha kíváncsi vagy*/*tudatosodó lényeknél már felismerhető/. Mi lehet a tudatosság azon foka ami tudatosteremtőnek mondható. A szokások-tradicionális szerinti teremtőkhöz képest // -nem gondolom soraim a halandóság szükségét sugallanák. Így halálát sem kívánom semminek, de aki - ami halandóságot terjeszti. Annak illik példát mutatnia. Nem másoktól elvárni eszme rendszere igazának bizonyítását!

-evolúció-buddhatours-tudatosteremtővé válás-

 

evolúciómérnök Creative Commons License 2022.11.14 0 0 504

-

Kedves jóhiszemű polgártárs - embertárs !

A jelen oktatás igazsága a halandói ideológia értelmességének vélelmezésen alapul.
Így abban aki ezt értelmesnek véli, felsem merül hogy a halandóiság természetfeletti isten hivatkozások más egyedek hatalmon levését biztosítják a gondolat irányítása terén, elfojtva ezzel a faj , -az egyed fejlődést, -emberi evolúciót.
/ ami jelenleg országunkban folyik az oktatás - iktatás mizéria kapcsán sem az értelemről, csupán az irányíthatóságról szól. Hiszen az a diák s szülő ki kiáll az oktatás jelen hasznossága mellett az az idők során, a vezetés számára jelent biztos támaszt annak értelmességének elfogadására.
A diákban ki sem alakulhat már az a gondolat hogy nem a pénz az alapja az életnek-valóságnak, a pénz a biorobotság alapja, amikor annak megszerzéséért embertársad-polgártársad ellen is hajlandó vagy fordulni, akár fegyverrel, akár bürokráciával, akár oktatással ... ha nem is az értelem de az igazság nevében.
- evolúció -buddhatours-

őszszakál Creative Commons License 2022.10.19 0 0 503

Aki "megoldotta" az örökkévalóságát, az meg nem foglalkozik semmivel, mert az úr angyalai mindent megoldanak helyette. Legfeljebb azon agyalhat, hogyan lehet beledögleni az unalomba.

Előzmény: evolúciómérnök (502)
evolúciómérnök Creative Commons License 2022.10.19 0 0 502

amíg valaki sajátmaga örökkévalóságát megnemfeti-megnem oldja.
addig praktikus ötlete sem lehet a -tér struktúrájáról-
/nyelvelni meg hiába való róla/
-evolúció-

Előzmény: őszszakál (501)
őszszakál Creative Commons License 2022.10.16 0 0 501

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=162722199&t=9236546

Ha már térről, időről, anyagról van szó. :)

őszszakál Creative Commons License 2022.10.16 0 0 500

A relativisztikus invariancia követelménye szerint, ami Lorentz-ínvariánsnak akarja leírni a teret, amihez 26 dimenzió szükségeltetik. Azonban a tapasztalatok alapján elég 3 térdimenzió, plusz egy idődimenzió ahhoz, hogy a Galilei-transzformációval eligazodjunk, a lineárisan leírható makroszkopikus világban. A kvantumvilágban, amelyhez nehéz emberi érzékekkel hozzáférni, csak a matematika nyelvén írható le, már jelentkeznek az extradimenziók. Aki a kvantumvilágban szeretne eligazodni, annak a felcsavarodottnak tekintett extra dimenziókat ki kell egyenesíteni ahhoz, hogy egyenes vonalú egyenletes mozgásokkal tudjon operálni.

Azonban azzal is számolni kell, hogy a kvantumvilág, a határozatlansági reláció „befolyása”alatt áll, Illetve folytonosan mozog. Azt is mondhatnám, hogy csak pillanatnyi van/nincs információ szerezhető róla. Amennyiben az anyagot nem pontszerűnek, hanem nyitott és zárt rezgő húroknak tekintjük, olyan feladatra vállalkozunk, mintha egy akváriumban lévő vízibolha rajt akarnánk pontosan megszámolni. (egy fotó pillanatképe, amivel megállítjuk őket segíthetne) Azonban a kvantumvilágot, benne az anyagot nem lehet megállítani. Marad a valószínűség számítás, ami többé-kevésbé bevált. Így a 3 térdimenzió és az idődimenzió feletti dimenziószámnak is csak 50/50% a valószínűsége. :)

Előzmény: Törölt nick (499)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.16 0 0 499

"mi a tér definíciója"

 

adott tipusu kiterjedések által meghatározott dimenziok összessége. 

 

ezek közül 3-at érzékelünk, de 11-röl tudunk? 

 

 

Előzmény: csl (-)
evolúciómérnök Creative Commons License 2022.10.16 -2 0 498

- értembe - miért lehetne belehalni ?
-demokráciában- miért van hierarchia */*vallás, politika, gazdasági mizéria, politika kereskedelem, katonásdi../?
i- nagyon várom a világvégét. Fárasztóbbak vagytok a folyamatos béka kuruttyolástól, pusztítóbbak a sáska járástól. Teremtők vagytok kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek.

/. robotiok vagytok csupán mik létüket nem féltik, szoftveretek van a birtoklás jogával, szaporodáshoz, -rém álom, üresség-.
amíg vallásnak, politikának, nyelvtannak, gazdaságimizériának, bürokráciának, kereskedelemnek, katonásdinak .. értelmét találod értelmes nem lehetsz!/
evolúció-buddhatours

Előzmény: őszszakál (497)
őszszakál Creative Commons License 2022.10.09 0 2 497

"Nem gondolom értelmeslény vállalná, a politikusságat, bürokráciát, vallást ,.."

Azt gondolom, hogy rossz lovon ülsz, és fordítva. :(

Előzmény: evolúciómérnök (496)
evolúciómérnök Creative Commons License 2022.10.08 -1 0 496

// nem gondolom a halandói ideológia engedte iq , iq.
nem gondolom halandói ideológiában lehetséges volna a demokrácia //
nem gondolom a territórium-nemzetiség nem az ösztön engedte falkasági mizéria.
nem gondolom értelmes az a lény melynél léte feltételeinek biztosításánál fontosabb a párosodása. Nem gondolom értelmeslény vállalná, a politikusságat, bürokráciát, vallást ,.. 

Előzmény: őszszakál (495)
őszszakál Creative Commons License 2022.10.06 0 0 495

Az értelem, és a tudatos rokonértelmű szavak. Egy értelem nélküli lény, nem lehet tudatos. A tudatosság és az intelligencia is feltételezi egymást. Ugyan egy iqnuku is lehet tudatos, de abban nem sok köszönet van a környezete számára. :)

Előzmény: evolúciómérnök (494)
evolúciómérnök Creative Commons License 2022.10.06 0 0 494

a nem tudatos - nem értelmes lényeknél-nek 

Előzmény: őszszakál (493)
őszszakál Creative Commons License 2022.10.06 0 1 493

Szerinem nem kell ahhoz gondolkodni, hogy tapasztaljunk. Az agyunk több funkciót képes ellátni egy idejűleg. A szervezetünk működését kontrolálja, hőérzet, fájdalom, éhség, szomjúság. Közben nem kell ezekre a dolgokra fókuszálnom, kifejezetten rágondolnom. A gondolkodás, előrelátást, feladatmegoldást jelent, amikor a környezeti hatások vannak fókuszpontban.

 

A környezettel ugyan belép a tér fogalma, de nem mint hely, hanem mint események sokasága. Ehhez kell alkalmazkodni a gondolkodás során.

Előzmény: evolúciómérnök (492)
evolúciómérnök Creative Commons License 2022.10.06 0 0 492

a gondolkodás ami meghatározza a tapasztalást

Előzmény: őszszakál (491)
őszszakál Creative Commons License 2022.10.03 0 1 491

Mi köze van ennek a tér definiálásához???

Előzmény: evolúciómérnök (490)
evolúciómérnök Creative Commons License 2022.10.03 -1 0 490

érzelem=ragaszkodás 
/ persze ha zat veszem hogy szeretek embernek lenni , s ennek érdekében .... /

// jelen "rend-értelem" nem rend-értelem csupán eszme-ideológia követés, ami persze rend .. de nem értelem-tudatosság szempontjából , a lét védelme szempontjából.

* tudatosodás-evolúció-buddhává-tudatosteremtővé .. válás "haláltalanság kapuja kitárva" *

a halandói eszme rendszer ideológiája-logikája. Alkalmatlan a létesülés - összetettség fenntartására-megoldására. Oka -az egyedből kihelyezett tudatosodás lehetőségé, egy mesealak feleőssé tevése a létesülésre - valóságért. Valójában évezredek tudatlanságának eszme rendszerének átörökítésé zajlik, a szaporodás értelmességét, az értelem elé helyezve. Ami igy valójában nem haladja meg a falkák-nemzetek közti osztozkodást, a porból lettünk porrá leszünk szlogen diktálta értékrend szerinti elmélet logikája alapján. Felélve az évmilliárdok alatt kialakult valóság képet. -Ezért lehet mondani valójában, az emberiség oktatás által fenntartott - terjesztett "értelmessége" nem haladja meg - a teremtők, kik tudatlanságukban, mulandóságot teremtenek- igazságát. A faj belső hierarchiája is az egymáson élősködés lehetőségére elég, amit a foglalkoztatási rendszer biztosit a paptól a bábán át a sirt ásóig ... vagyis az egymással foglalkozás a világmegismerését nem pótolja.. csupán az ösztön jelenlétét biztosítja. A halandói ideológiát követő nem képes a létéért "megdolgozni" ez a mulandóság - mulandóságának oka. Amit persze a foglalkoztatási rendszer képviselői- alanyai "megélhetésük" -jövedelmük biztosítása érdekében ideologizálnak- megmagyaráznak. a mulandóság szemszögéből. A mulandóságuk elkerülhetettlenségét vélők - elfogadók számára -amig vallásnak, politikának, bürokráciának, gazdasági mizériának, jognak, katonaságnak, ..... értelmit találod értelmes nem lehetsz, csupán idomított - szoktatott "haláltalanság kapuja kitárva" -evolúció-buddhatours

Törölt nick Creative Commons License 2022.08.21 0 0 489

x ez a legjobb irásod

tér grvitácioja; aszerint nézed, a központi magot kell nézni de az már rég elveszett a félrenézésekben (és feledésekben)

ennek az a definicioja ha nem jjut eszünkbe semmi ,-

https://www.youtube.com/watch?v=tpd69y8nPK0

a valodi (második) feketelyuk már 91 naptömegü. (de ez mindenkinek más)

kedden lesz a legközelebbi buli, az is megint teljesen más lesz mint most, utána egy ideig nem lesz buli

szoval az valojában egy kis kurva de csak a twitteren létezik, itt nem kell aggodni tőle

piercinges is, meg minden, pl olyan hogy cigi közbe a gyilkosságokra gondol meg ilysm.

itt valamit gondoltam I NOT REMEMBER

""SORRY GUYS I HAVE TO GO, PLZ REMEMBER THAT MODE IS NOT THE MODE, THAT JUST ALMOST ALWAYS A WORN MODE BY OTHERD, AND NOT SUIT SOOO PARTY ENDED NOW I DONT HAVE TIME, ITS SUNDAY YOU: TAKE UR TIME CUZ NOBODY GETS A SOMTHING you very pretty indeed, look on your hands i'll love you for"" plz ez pár napos ilysm.

 

meg ilyesmik*

hernyótalpas csodacsákány Creative Commons License 2022.08.18 0 0 488

mióta az istenizmust bevezették... nincsen értelem, szellemi rabszolga az "értelem-igazság-valóság" .-teremtők kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek--evolúció-

evolúciómérnök Creative Commons License 2022.08.09 0 0 487

üresség - tudatosodás- születatlenség /felismerése/

-// ezért szégyenletes -csupán ilyen világot-teret álmodni-teremteni. ami egyben bizonyítja az értelem -tudatosság hiányát.... akár az érzőlények hiányát    //

-tény-

valóságban, nincsen gömbölyű . Lévén , illeszkedéskor nem képes maradéktalanul kitölteni a teret. mégis van, ahogyan tudatlanság is....felelősség áthárítás is, ami ugyan "lelkibékén" kívül mást nem add .. " már ennyi bürokrata van . nem csoda ha nincs ..értelem csak nyelvtan.. matek.. hit.. remény.. politika.. vallás..törvény..

/merre-hova menjek ?!

dilettáns óvodások szakrális közössége, irányítja .. a még dilettánsabb emberiséget /

- mit tartunk fejetlenségnek, káosznak

// információ áramlás- értékrend változás-információ áramlás-értékrend változás-..* .*/*szellemi evolúció-fejlődés, tudatosodás. jelenleg = teremtők kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek. Ezért nem mindegy ki mijen szinten látja a fejetlenséget, lévén a fejetlenséget teremtők is azt gondolják .. nem ŐK tudják tévesen ... .

A nagy számok törvényét mint együtt gondolás a történelmünk mutatja, a *bevett szokásrendszert* íberelni már nem lehet. A világért való felelősséget, már nem gondolom belehetne vezetni. Hiszen ha az ember elfogadja teremtményiségét, nem veszi magára az "isteni terhet a valóság teremtéséért, bár valójában teszi ! !

/ ezen nincsen mit vitatkozni .. ha mégsem tudnál ellen állni, csupán konzervatív dogmatizmusodat bizonyítod- amibe még mindenki belehalt .

Hiszen nem a valóság javára létezel, csupán a dilettáns "értelmiségi" réteg kedvére - rendőrködöl, .....-emberkedel-

-evolúció-buddhatours- https://www.facebook.com/zseton.hu/photos/a.804046879609370/817989508215107/ 

evolúciómérnök Creative Commons License 2022.05.26 0 0 486


/nem népírtás kell, szellemi fejlődés, technológia váltás kell
-" szolgálunk és védünk " . A szakszervezetek fegyveres testülete.
fel állítva azt a szentháromságot miszerint elhiteti, Nélküle nem lehet kommunikálni a feljebbbb valókkal.
-/ ha.. ha nem volna vallás, politika, szakszervezet,- nemzetiségnek sem volna kényszere, az "értelmiségi* rétegnek nevezettek eltartására.
Ám így van.. -boldogság, hős, valaki ségib..b komplexus - halandói értékrend szerinti foglalkoztatás politika -*/*paptól -évánésádámon keresztül a sirt ásóig/ gondolás.
/***- tudatlan teremtők, kik tudatlanságukban, mulandóságot*/* ön és közveszélyes/ állapotot tartanak fen, évezredek óta a Föld nevű bolygón, *értelmes emberi civilizációnak* nevezve magukat.*** /nem értve, barátok közt , nincsen asztalfőn ülő.
ezért nincsen oka hinni az *embernek lenni fölötti-ben-nek ..meghalni érte !!*/
-*-Volna emberiség!
-- de ez nem tér, csupán egy rémálom --
-evolúció-buddhatours-

hernyótalpas csodacsákány Creative Commons License 2021.11.23 0 0 485

tér-valóság-élmény-tapasztalás

neked miért érdeked a halandóiideológia fenntartása ?Az értelmes tudatos létnek nem szükségszerű része a halál. A halál az értelmetlen, élni nem tudás bizonyítéka, a tudatosság hiánya..A halandói ideológia fenntartásának semmi más " értelmét" nem találom, mint a félelemben tartható tömeg.A lányok szaporodási képességével elérhető privilég állapot .../ teremtők kik értelmesnek vélvén magukat, tudatlanságukban mulandóságot teremtenek" ... haláltalanság kapuja kitárva ... "/Valamiről nem tudok ?-evolúció-buddhatours-

hernyótalpas csodacsákány Creative Commons License 2021.09.26 0 0 484

mihez értő?
mit kéne tárgyalni?
a világ működését,- létét?
:)

Előzmény: Törölt nick (483)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.24 0 0 483

Inkább neked kellene beiratkozni menedzser halandzsa tanfolyamra. ;)

Persze autodidakta módon is elsajátítható.

Húzd magadra a tárgyaló ajtaját, amikor az ügyfél megérkezik. Hozzáértő kollégákat pedig be ne eressz oda.

Előzmény: hernyótalpas csodacsákány (481)
őszszakál Creative Commons License 2021.09.23 0 0 482

„/ teremtő ki tudatlanságában mulandóságot teremt/”

Kik és hol tanítják a halhatatlanság elérését? A mulandóságot a jövendő „teremti”a jelenen való átpréselésével, nem a tudatlanság. Ha a tudással előrelépsz a jövőbe, kilépve a jelenedből, akkor válsz halhatatlanná, mivel nem kerülsz a múltba. De szerintem ilyen „TUDÁS”, csak az Isten birtokában van.:-)

Előzmény: hernyótalpas csodacsákány (481)
hernyótalpas csodacsákány Creative Commons License 2021.09.23 0 0 481

nem az 1xűség  a gond. A gond nem vagy hajlandó evolúcióban gondolkodni, így a mának élsz mulandóságot követelő igazságoknak.
/ teremtő ki tudatlanságában mulandóságot teremt/

Előzmény: őszszakál (479)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.22 0 0 480

Ha menedzser lennél, nem zavarna. ;)

Előzmény: őszszakál (479)
őszszakál Creative Commons License 2021.09.22 0 0 479

Lehet sok mindet nem értek, de téged biztosan nem. Fogalmazhatnál egyértelműen, mert csak elbeszélünk egymás mellett.:(

Előzmény: hernyótalpas csodacsákány (477)
evolúciómérnök Creative Commons License 2021.09.22 0 0 478

ez az ajánlatom
"a probléma mélyebb hiszen az orvostudomány jóvá hagyta-hagyja hogy pa pok nem dilisek-épelméjűek-egészségesek, ebben az értelemben értelemszerűen jóhiszeműségük áldozatai, az pszihéjük befolyásolhatóága okán*/* ez kb mint a pedofilia/ a politikusokkal karöltve.

Azt hogy ebben az orvostudomány egyedül terhelhető vagy van még tovább .. parancslánc ... :(  "

Előzmény: őszszakál (476)
hernyótalpas csodacsákány Creative Commons License 2021.09.22 0 0 477

amit nem értesz
hiába vagy nyelvtanban jó, a térről való értelmezésed alpján, jól látszik hogy valaki jóhiszeműen súg neked.

Előzmény: őszszakál (476)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!