Remélem jól alszol. Nos, erről van szó kis MSZPsem!
"Az Index "Górcső és Büdzsé" Gyorsolvasó Szakbizottsága hősiesen végigolvasta a 2004-es költségvetés tervezetét. A javaslat szerint a pártok alapítványaik révén negyven százalékkal több pénzhez jutnak, az állami vezetők egészségügyi ellátására 42 millió forint jut, Mádl Ferenc 198 millió, Medgyessy Péter 397 millió forintot költhet protokolláris célokra."
Megkukkoltam emilcímed. Elég sz@r! Ez egy politikusnak készülő, lelkes, infantilis, sulinetes, komcsi címe. De ez nem baj, mert szabad országban élünk, bár ti ezt nem akarjátok.
Látom nem tudsz aludni kis parlament közeli pubi.:)
A szenvedély már csak ilyen, pedig jobb lenne ha politika és net helyett szipóznál! Mekegi meg a lánya nélküled is elbotorkál a sűlyesztőbe.
"Igaz, így még mindig marad 11% - hát azt az SZDSZ-nek le kell dolgozni, nincs mese."
:)))))))
Szerintem már akkor is óriási lesz az öröm, ha az 5%-ukat elérik. A tendencia szerint kb. 3.7-lenne a realitás, bár az MSZP ezen is ronthat egy keveset.
D2003-as szt tiszt. válasz erre | adatok | e-mail 2003-10-16 14:09:09 (154)
Gallup:
Jelentősen vezet a Fidesz.
A pártot választó biztos szavazók között:
FIDESZ: 52%
MSZ(M)P: 36%
A különbség 16 % azaz TIZENHAT százalék.
Elvtársak,mondjátok meg a kormányotoknak, hogy most húzzanak el, mint vadlibák...(:-)))
Elfeledkezel valamiről, izé, azt hiszem, te vagy a ptiszai!
Mégpedig arról, hogy az SZDSZ is 5%. Nem mintha ez olyan sok lenne, de valami. És az SZDSZ egyszer már, nem is olyan régen, eldöntött egy kormányváltást.
Igaz, így még mindig marad 11% - hát azt az SZDSZ-nek le kell dolgozni, nincs mese.
Hááát, ahogy a temetőkben, a Mécs kifütyüléseken, a hidakon, az Újhelyi-sajtótájékoztatón az ilyen-olyan sípolós megmozdulásokon megfigyeltem, a Fidesz kemény magjának se nagyon érdemes már hosszabb sorba beállni.
off
No idefigyelj bátor Pistám, ha palkó barátodon és a te fikanickjeiden kívűl még egy jobbos ezt mondja, akkor igazad van. Utoljára mondom el, hogy egy alaptalanul rágalmazó senki vagy, aki képtelen arra, hogy azt mondja: bocs. Cserébe elárulom neked, hogy minden balos csak röhög rajtad.
ptiszai 2003. április 25. 17:22 | Sorszám: 243
Kedves úriasszony macskosz satrafa!
Ja meg libermensevik!
Idepofátlankodtok az indexről fröcsögni, miközben a szemét VIP listás, hazug, csuszikálós, liberbolsevik, Mesteres 169órás, genny-szenny lapot istenititek, ugye libermensevik?
Menjetek a francba, hülyitsétek a magatok oldalát.
Sipirc az Indexre...majd ott találkozunk (150 nick nevemből az egyikkel)...aztán jaj nektek.(:-))
Húzás!
No, csá, részemről befejeztem.
0 vagy, az voltál és az is maradsz.