Keresés

Részletes keresés

szpsz911 Creative Commons License 2011.01.19 0 0 344

Ugyan lejárt lemez az "észofbész", de azért pl ebben a klipben a szöszke nemsemmi:

széles tamás Creative Commons License 2010.11.28 0 0 343

www.youtube.com/watch?v=iaNowSAjFUk

széles tamás Creative Commons License 2010.11.28 0 0 342

Egy éve várom, de senki nem árzlja el. :-(

Lehet, hogy titkos? :-)

Előzmény: Törölt nick (341)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.01 0 0 341
Betársulok. Üzenj majd.
Előzmény: széles tamás (340)
széles tamás Creative Commons License 2009.10.29 0 0 340
Nem tudom, hogy mi a titkuk, de szívesen megtapasztalnám. :-)
Előzmény: Törölt nick (339)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.22 0 0 339
Árulja valaki el nekem, hogy mi a svéd nök titka ?
Slatan Ibrahimovic többször kijelentette, hogy diszkriminálva érzi magát Svédországban. Elköltözött olaszba és ugy nézett ki, hogy beadja a derekát egy bosnyák hölgynek és állampolgárságnak de akkor hirtelen megjelent egy skandináv szöke szépség aki nap lett a Slatan szemében.Nagy esküvö, palotányi nyárilak Svédországban, egy fiucska és három aranylabda is jött a hölggyel.
A tegnap pedig a hires magyar-amerikai számitogépes, ürhajos, milliomos 60 éves Simonyi Karcsi rugta fel eddigi életét és osztja meg ezután mindenét Lisa Persdotter 28 éves  Säröi (Göteborg Sv) szexbombával.
Degec007 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 338
én már kiábrándultam svédországból

egy multkori tv adásban egy politikusnőt faggattak, h miért tették meg ezt meg azt a lépést
erre azt válaszolta, h "mert megigértük a választóinknak" nah ilyen egy országban ki akarna élni?:) nekem jó a maygar valóság...
Előzmény: széles tamás (335)
Nr.121212 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 337
Svéd nők+Gripen naptárt vásárolnék.
széles tamás Creative Commons License 2008.01.02 0 0 336
széles tamás Creative Commons License 2007.06.10 0 0 335

Minden Svédországot szeretőnek!

Ne hagyjuk ezt a topicot elsüllyedni

széles tamás Creative Commons License 2006.11.08 0 0 334

Ha egy üzenetre válaszolsz, és az "alap"üzenetet törlik, akkor törlődik az összes - arra adott - üzenet.

Ha jól tudom, bár lehet, hogy tévedek.

Előzmény: Macskakirálynő (333)
Macskakirálynő Creative Commons License 2006.11.06 0 0 333

Deibler úr, hová tűnt a néhány nappal ezelőtti hozzászólásom, amit umo (egy azóta szintén elpárolgott) hsz-ára válaszoltam?

?

Előzmény: Deibler úr (322)
Macskakirálynő Creative Commons License 2006.11.06 0 0 332
Semmi baj!
Előzmény: cserép virág (331)
cserép virág Creative Commons License 2006.11.05 0 0 331

Figyelmesen végig fogom olvasni, amit írtál, valóban csak belekukkantottam a témába. Bocs, ha félreértettelek!

Előzmény: Macskakirálynő (326)
Macskakirálynő Creative Commons License 2006.10.26 0 0 327
Hol van umo?
Macskakirálynő Creative Commons License 2006.10.26 0 0 326

Épp azt írtam, hogy én NEM utálom őket. Legyél figyelmesebb, légyszi!

A svéd férfiak közt sok szép, magas, jóképű van.

Előzmény: cserép virág (324)
cserép virág Creative Commons License 2006.10.26 0 0 325
Végigküzdöm magam ezen a topicon, hátha találok választ a kérdésemre, de ha van kedved azért válaszolj!
Előzmény: Macskakirálynő (323)
cserép virág Creative Commons License 2006.10.26 0 0 324

Miért utálod a svéd nőket?

Mi a véleményed a svéd férfiakról, ha már ilyen szépen összejöttünk!

Előzmény: Macskakirálynő (323)
Macskakirálynő Creative Commons License 2006.10.21 0 0 323

Kedves Deibler úr, bocsánat... szerintem ez nem napi politika, hanem a jelenlegi európai társadalmi tendenciák elemzése. Ez pedig inkább szociológia, mint politika.

Mellesleg a cikk, amire hivatkoztam, éppen a svéd nők helyzetével foglalkozik.

Én pl. nem utálom a svéd nőket.

Előzmény: Deibler úr (322)
Deibler úr Creative Commons License 2006.10.20 0 0 322

A megjelenített oldalak tetején levő keretes figyelmeztetés alapján a Polidilin kívül tilos a napi politizálás. Ha a topik a továbbiakban is a svéd nők utálatára koncentrál, akkor át fogom pakolni az SOS Egészségügyi részlegére vagy valamilyen regionális helyre. A topikot bekedvenceltem. A topik ideiglenes állomáshelye a Velvet lesz.

Macskakirálynő Creative Commons License 2006.10.20 0 0 321

Szerintem nem annyira csurkás a cikk (előrebocsátom, nem szeretem se a Csurkát, se a pártját).

A muzulmán bevándorlás tényleg nagy gondja Európa nagy részének. Így Svédországnak is. Néhány évtizede olyan nagy volt a munkaerőhiány bizonyos területeken (elsősorban a szakképzettséget nem igénylő, valamint a "piszkos" munkák terén), hogy nem előrelátó módon boldog-boldogtalant beengedtek sok nyugat-európai országba. Csak arra nem gondoltak, hogy egyrészt ott a dzsihád-ideológia, másrészt a muzulmánok szaporodási rátája jóval felülmúlja az európaiakét. Már most vannak súlyos problémák (terrorizmus, zavargások, nemi erőszak), de a feketeleves csak akkor fog jönni, amikor 40-50 év múlva a természetes szaporodás következtében megnő a számbeli súlyuk a társadalomban.

Előzmény: schpenoth (318)
Macskakirálynő Creative Commons License 2006.10.20 0 0 320

Saját vélemény: a muzulmán kultúrkörben teljesen más a nők szerepe, mint Európában. Alá vannak rendelve a férfiaknak, néhány országban teljes jogfosztottságban élnek (pl. Szaúd-Arábiában). Az iszlám vallású férfiak ezt szokják meg és ha letelepednek egy európai országban, sokkolja őket az itteni nők szabadsága, egyenrangúsága. A nemi erőszakhoz is máshogy viszonyulnak a mohamedán férfiak. A keményvonalas muzulmánok számára a nő szexuális használati tárgy, semmi több.

Olvastam több könyvet, újságcikket a muzulmán nők mindennapi életéről. Az egyik, Jean Sassoon : A fátyol mögött című műve egy szaúdi hercegnő tapasztalatairól szól, csak azért nem a hercegnő írta, mert az életével játszott volna, ha ilyen könyvet jelentet meg. Ő például leírta, hogy a nemi erőszak országában is gyakori jelenség. Volt olyan eset, hogy egy serdülő kislányt a saját bátyjának a haverjai erőszakoltak meg, mert fátyol nélkül beszólt a bulizó fiúknak, hogy kapcsolják le a zenét, mert nem tud aludni. Erre a részeg srácok megerőszakolták, majd utána úgy állították be a dolgot, hogy a lány kezdett ki velük. A lány terhes lett, a szülés után megkövezték.

Ilyen történetektől hemzseg az egész könyv. Nőket ott pl. a saját apjuk is halálra ítélhet és kivégezhet, mert a jog lehetővé teszi, ezzel időnként élnek is.

Most hosszas idézgetésbe nem bonyolódnék, de találó volt az a megjegyzés, miszerint miközben a svédek körbeutazzák a világot, hogy előadásokat tartsanak a nők jogairól, a saját nőik már lassan az utcára sem tudnak nyugodtan kimenni.

Előzmény: Törölt nick (319)
schpenoth Creative Commons License 2006.10.20 0 0 318
Előre szólok, nem ismerem a körülményeket, csak az érzésemet írom: Szerintem a cikk szerzője egy helyérdekű Csurka István. (azért még informálódom)
Előzmény: Macskakirálynő (317)
Macskakirálynő Creative Commons License 2006.10.19 0 0 317

Ehhez a témához ajánlok egy érdekes cikket:

http://cikkek.soti.ca/immigrant-rape-wave-in-sweden.html

Előzmény: Törölt nick (315)
Macskakirálynő Creative Commons License 2006.10.18 0 0 313

Kérdés UMO-hoz: Elolvastam ezt a topicot és a többi svéd témával foglalkozóba is beleolvastam. Feltűnt nekem, hogy Te nagyon utálod a svédeket. Miért?

Elhiszem, hogy ott is történnek brutális gyilkosságok. De hogy a svéd átlagember gonosz lenne, meg álszent, aki egy életen át adja az ártatlant, hogy aztán végre gyilkolhasson, na ezt nem hiszem el. A világ többi részén, így Magyarországon is sok olyan eset fordul elő, hogy olyan emberek gyilkolnak brutálisan, akikről még a környezete sem gyanította volna, hogy képesek embert ölni. Pillanatnyi elmezavar meg bármilyen etnikumú embernél előfordulhat.

Mivel elolvastam a honlapodat is, tudom, hogy a gyerekeid már felnőttek. Ők maradtak Svédországban vagy elmentek máshova, ha olyan rossz hely az? Nem fordult vagy nem fordulhat-e elő valamelyikükkel, hogy egyszer csak előáll azzal, hogy végzetesen beleszeretett egy svédbe? Egy ilyen helyzetre mi lenne a reakciód?

Előzmény: Törölt nick (311)
Zlatan17 Creative Commons License 2006.09.30 0 0 312
phoenix Creative Commons License 2006.06.29 0 0 309
A gyujtemenybe:

A nyaralás első napján meghalt a férj, de felesége csak kilenc nap múlva jelentette be
2006. 06. 28. 18.20

Egy adriai nyaralásra érkezett svéd turistanő kilenc napon át nem jelentette be, hogy férje már az első napon meghalt, hanem a bérelt lakásban tartotta a holttestet - közölte szerdán a horvát rendőrség.

Az 53 éves Leif Erik Gustafsson június 17-én hunyt el, azon a napon, amikor feleségével megérkeztek az isztriai Pula városába. Az asszony csak a svédországi rokonoknak számolt be telefonon a történtekről, s azok értesítették a horvát hatóságot. A helyszínre kiszálló rendőrség a lakásban megtalálta a férj holttestét. A nyomozás első adatai szerint a férfi feltehetően szívrohamban hunyt el.

A rendőrség nem tudja, mivel töltötte az özvegy a haláleset bejelentéséig eltelt kilenc napot. Az asszonyt a pulai kórház pszichiátriai osztályára szállították, a hatóság a vizsgálat eredményét várja, mielőtt kihallgatná.

Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2006.06.01 0 0 303

Umo!

Megmondanád nekem, mit jelent a "viggen" magyarul?

köszi!

Sz.B.

snyggast Creative Commons License 2006.05.16 0 0 301

lehet, hogy képes rá.

:o))

Előzmény: Törölt nick (283)
Terézi Ász Creative Commons License 2006.03.17 0 0 296
Ez olyan mintha a Pa dö-dö két csajáról akarnák az összes magyar nö  tulajdonságait  egybegyüjteni. Pedig nálunk se tud mindenki énelkelni. Meg minden.
Előzmény: Törölt nick (294)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!